Vad handlar detta om? 

Lisa Olsson & Elsa Ekman:

Skojar hon eller vad handlar det här om?

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har Gabriella Joss tagit bort sin rädda barnen insamling?

    Om man ska ha en insamling och sitter i ett video klipp och pratar om att de är årets viktigaste, alla måste hjälpa till osv så känns det väldigt falskt om man sen knappt bidrar.. 6 personer som skänkt 700:-,om gabjoss själv skänkt pengar kan man ju räkna ut att de inte är nån större summa..

  Nu är Camilla Läckberg i Dubai med samma bikini som andra bloggare och taggar att hon inte är sponsrad. Hmm… Amanda Schulman med familj var där också för en månad sedan. Vad är det med alla bloggare som åker dit och visar upp sig i en speciell bikini?

   Är det bara jag som är så jävla trött på bekräftelsekåta Läckberg?

    Nej.

    Läckberg skickar ut sin nya bok om super-Charlie till alla ”stora” bloggare som självklart skriver om den flera gånger som tack utan att märka inläggen med reklam…

    CamCam! Är det ok?

   Tror knappast ett litet företag som LOVE BY LOLA Beachwear har råd att sponsra bloggare med mer än en bikini och ett följebrev. Kanske skickar de över ett badlakan också om man varit duktig och visat upp den fula bikinin på Instagram.
   Inte ens Victoria’s Secret lyckades få någon lönsamhet när de försökte sig på badkläder. Det är en fragmenterad och nyckfull line of business.

  Tror du inte hon skämtar om att det ser ut som att Lisa ska hoppa? Tror Elsa är för proffsig för att ta ett bråk online så där.

   Ja, visst är det märkligt alltihop?

    Det kan ju även vara PR. Hon får ju uppmärksamhet av att skriva en sådan märklig kommentar till Lisa. Säkert många som klickar sig in på hennes Instagramsida nu av ren nyfikenhet? Kommentaren blev ju ändå så pass uppmärksammad att även DU Cam, valde att ta upp det på DIN blogg. Kanske ett jäkligt bra marknadsföringstricks?

   Konstigt skämt isf med tanke på att hon skriver att hon hoppas att dom kan brevväxla i framtiden. Ska hon göra det med ett spöke då eller? Hon önskar henne all lycka i framtiden med. Så himla skumt, fattar nada :/

    Jag tror att det har att göra med själva bilden, hur fint det är där osv och att hon inte pallar bli avundsjuk så hon skojar till det lite

  Kan snälla ingen anmäla Pernilla Wahlgren, sponsrade saker som ej märks ut varje dag

    Jag kan ju inte bifoga bilder på inläggen. ?

     Joho, det går alldeles utmärkt att göra. Jag har själv gjort det C antal gånger.

      *x antal gånger

  Syftar hon på att Lisa är så snygg? Eller vadå?

  Hahahah. Klart det är på skojj!

  Tror hon syftar på att Lisa lägger upp fina bilder från vackra ställen i världen man blir avis på. Dvs skoj.

  Btw är det bara jag som listat ut vilka som driver ”Alla våra ligg”? Gamla bloggrävar från back in the days, borde väl finnas nåt intresse i det 😉

   lyssnade nu och en av dom hör man ju ganska direkt vem det är, men den andra däremot (som ej har sthlmsdialekt) vet jag faktiskt inte..

    nej nu talar jag nog i nattmössan för efter att ha lyssnat lite mer är jag på ruta ett igen, jag har ingen aning vilka det är! *nyfiken*

   Jag ör väldigt nyfiken iallafalll!

   Vilka är dom då? Lyssnar hela tiden men har ingen aning?

   Jag vill också veta vilka de är! Snälla, säg!

   Är så sjukt nyfiken på vilka det är, har absolut ingen aning dock…

   Säg vilka de är 😀 Älskar deras podd men har absolut ingen aning om vilka de kan vara.

  Det är ju ett skämt uppenbarligen. Typ ”gaah sluta vara så snygg då måste jag säga upp vänskapen” eller ”neej inte läskas med vackra resemål, ok vi ses, hadeeet”

  Ta en titt inne hos Johanna Toftby.Inte en skymt att det handlar om reklaminlägg.

  Jag tolkar det som ett skämt. Typ: jag blir så himla avundsjuk på alla fina bilder du publicerar så jag tänker avfölja dig, vi hörs!

  I alla fall om de känner varandra tolkar jag det så, för det låter som något man kunde skämtsamt säga till en vän. Men allt ser ju annorlunda ut i skrift, plus att jag inte har någon aning om vem de är så vet inte hur de brukar bete sig.

  CamCam! Skriv om DennisM senaste inlägg i hans Facebook där han psåtår att han har tänkt sig att stämma alla(fakturera) de som har använt hans foton. tydligen har han noll koll på juridik då det faktisk är fullt lagligt att länka samt hänvisa till något som redan har gjort tillgängligt och spridits för allmänheten!

   Han har ju själv tagit en tjejs bild & lagt ut UTAN hennes tillåtelse och UTAN hänvisning till henne? Alltså, ursäkta, men hur dum för man vara? (Pratar ej om Kendall, det var en svensk tjej. Vet attt hon kommenterat här inne någon gång)

    Du menar Emilia Angergård

   Alltså, han är ju inte HELT ute och cyklar med att man faktiskt inte får använda bilder hur som helst (orkar inte sätta mig in i vad som gäller exakt men huvudregeln är att man bara får spara ner för privat bruk och inte publicera vidare, om inget undantag gäller)

   Däremot brukar de flesta fotografer strunta i att fakturera privatpersoner pga medför så mkt badwill och krångel samt att man inte kan ta speciellt mkt betalt

   Sen är han ju hemsk med att han gjort exakt samma och betydligt värre grejer själv gällande bildstöld…

  OT men jag är nyfiken på Erik och Kissie. Blev de ett par? Det verkade ju onekligen så enligt henne på bloggen. Nu verkar det dock dött. Vet du?

   Hon nämnde på youtube eller snapchat för ett tag sedan (efter det kommit ut att de var ett par) att hon är singel. Så antar att det inte blev något? Synd, de verkade ha go kemi.

  Det är absolut supersjälvklart ett skämt, antingen självmordsskämt (hyfsat osmakligt) eller bara att hon är lite wild and crazy som står och balanserar på en livsfarlig kant.

   Skulle snarare tippa på att skämtet är ang. att hon är avundsjuk pga att hon är snygg och/eller att hon besöker fina platser.

  Lisa verkar ju vara där Janni är…fast Lisa kanske är Jons syster, då de har samma efternamn ?

  Hej Camilla. Läser dig ofta, men naturligtvis jämt. Hittade detta idag. Läste inte hela hennes inlägg, kändes så otroligt onödigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *