Det händer på Instagram..

Camilla Läckberg pumar vid poolen i Dubai. Inte i Love by Lola utan i Bingens bikinimärke. I say – Ingen sponsring på resan. =)

 

Lady Dahmer lägger upp en utskrattad bild på en överviktig kvinna. Skrattar ni åt sånt här? Jag gör det inte.. Jag tycker mest det är tragiskt om en människa hämmas i sin vardag av övervikt men det är ingenting att skratta åt. (Menar inte att hon hämmas – jag ser knappt bilden men ni fattar)

Elaine har gått samman med Faggott Apparel och säljer nu sin Luciatröja för 150 kr där all vinst går till Stiftelsen Friends som motverkar mobbing. Ett jättefint initiativ tycker jag trots att jag nästan alltid FÅTT vara Lucia. Nästan så man skäms över det nu..

Elaine uppmärksammas också på listan över Årets uppstickare med sin kamp för sexuellt utnyttjade barn. Bra val av emoji!

Just nu sitter jag med M på O’learys och skriver. Han kollar handboll och jag bloggar! =) När jag kommer hem ska jag sätta mig och kolla på den här intervjun med Magdalena Graaf. Är det någon av er som sett den?

Hahaha.. den där slår Anna Books väggord med hästlängder men var ska man sätta upp den? Ovanför sängen?

Jag är så nyfiken på vilka regler som gäller för Natacha Peyre som gör en hel massa omarkerad reklam på sin Instagram. Men visst borde ungefär samma regler gälla i USA som i Sverige?

Åh, min bonusdotter och hennes kompis var på Idolfinalen igår och fick träffa Marcus & Martinus vilket var a dream come true för dem! 
Under själva programmet stötte de ihop med Ida Warg och fick ta en bild med henne med och var SÅ nöjda och tyckte att hon var SÅ snäll! 
Sånt uppskattas! 

Cissi Wallin är på party med Kronprinsessan Vicktoria och det är fan lite bucketlist på det!

Vad är det jag skådar? Det här ser ju bara för gått ut för att vara SANT! Vart kan jag lägga vantarna på en Nutella Donut?

Möt Cissi ”super aunt” Wallin i sitt esse! =)

Och här står Vicky Töregren med hela röven på vift i ett par trosor som ger mig kalla kårar. Någon mer än jag som HATAR wedgies med samma passion so jag gör?

Jag är Team Dahmer ALL the way! Jag skulle se ut som en satininlindad kåldolme i den där klänningen. 

Det finns alltså fler än jag som klipper min pizza? Jag menar, det är ju det absolut bästa och enklaste sättet!

Vem ska Catten anmäla nu? Varken Facebook eller bloggar faller under DOs ansvar och jag tvivlar på att Flashback gör det.

Jag kan intyga! Nala HAR världens goaste ansikte och jag vill pussa på henne NU! <3

NEEEEJ!
Inte julmust innan advent, inte julgran före den 23e december och absolut inget blått glitter i granen!!! 
NEEEJ!

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Off topic: jag snubblade över Nellie Berntssons sällskapsspel när jag satt och julshoppade på nätet! Är jag sent ute eller är detta helt nytt? https://www.worldofboardgames.com/sanning-eller-konka-nellie-edition

   Väldigt sent ute. Det släpptes i samband med hennes första bok, eller i alla fall runt den tiden. 🙂

    Tusan, jag som brukar vara så hipp och in with the game och sådär 😉

  Elaine är bara pinsam nu för tiden. Hon gick från att vara en opartisk kommentator till att bli en SJW på heltid. Synd!

   SJW står väl för social justice warrior? Varför skulle det vara dåligt att man står upp för mänskliga rättigheter och rättvisa i samhället? Förstår mig verkligen inte på när folk försöker använda det som ett skällsord.

  Gillar inte Cissi Wallin alls. Lyssnade en hel del på Radio ett när den fanns. Hon hade ett pratprogram där. Har aldrig hört en mer självgod människa som bara vill prata om sig själv HELA tiden. Hon ljög ständigt om både stora som små saker. Hon kom sen inte ihåg sina lögner så hon sa emot sig själv väldigt ofta.

  Innan hon blev känd talade hon ut i media om hur det var att vara så ung och redan alkoholist. Hon ville förmodligen bara få medialt utrymme. Något år senare var det inte lika ”roligt” längre att vara alkoholist. Då kunde hon dricka vin till maten för att det var gott utan problem.

   Gillar inte heller henne.
   Känns som en som gör och säger vad som för att få uppmärksamhet och hoppar på allt som det kan protesteras mot.

  That morning fog! snälla, de skulle vara mycket bättre om de bara skrev typ look at my ASS, eller Nice ASS day, eller som catten och påpeka med en hashtag att de tränar för att få en större rumpa. Så trött på buddistiskt citat eller se hur vädret ser ut i dag liners när de egentligen vill ha uppmärksamhet och komplimanger för hur röven ser ut.

   Hon vill väl visa upp rumpen så mycket när hon lagt så mycket pengar på att fylla den. Jajamen den har hon inte tränar sig till.. har läst henne blogg i ett par år och helt plötsligt blev både bröst och rumpa större, men smal midja ben och armar består.. hon hänger ju inte direkt på gymmet 24/7…

    Men sluta.. Hennes syrra har exakt samma kroppsform, allt fett sätter sig på ben o rumpa, det ser absolut inte ut som en fakerumpa. Brösten har hon däremot gjort men det har hon väl också erkänr?!

     Men hennes syster arbetar ju med sin kropp. Har för mig att V skrev att hon aldrig ”satt sin fot på gymmet”.

      Alexandra har skrivit i sin blogg flertal gånger att hennes rumpa var nästan lika stor innan hon började träna men att den då bara bestod av fett.

  Istället för att se hunden tyckte jag att det där gosedjuret i bakgrunden såg ut som ett sängkvalster uppförstorat i mikroskåp :S

  F ö kan jag bara hålla med Lady Dahmer om det där är en sanslöst ful klädkombination.

  Lämnade min man för ca en vecka son och vi har ett barn tsm. Har måtte jättebra tills idag, känns som jag börjar bli deprimerad. Är det ens normalt? Ja vill ju inte ens va me honom så varför mår jag såhär?

   Det är normalt att må dåligt när en relation tar slut även om man inte vill vara med personen längre. Hoppas det ordnar sig och du mår bättre snart.

    Jag fattar bara inte varför allt kommer idag när jag har mått så bra hittills..

     Du var förmodligen i chockfasen först, det är helt naturligt att kroppen stänger av i början när det blir för mycket, hoppas du mår bättre snart! http://www.psykologiguiden.se/rad-och-fakta/symtom-och-besvar/psykisk-ohalsa/sorg

     Har du kanske haft mycket att göra under den här veckan, så att du inte har haft tid att tänka? Kanske varit i en chock-fas? Även om du inte vill vara med honom så är det en stor förändring i ditt liv och det tar tid att vänja sig. Det låter kanske klyschigt, men tillåt dig själv att vara ledsen och ta den tid det tar att bearbeta. Det kommer bli bättre!

  Fast Läckberg poserar i en ”lovebylola’ bikini på en tidigare bild på instagram från Dubai…

  Det är väl ”bara” 25kr av t-shirt priset som går till friends, inte all vinst? Jag tror du läste lite för snabbt där eller så jag kanske missuppfattade vad Elaine skrev 🙂

   *kanske jag, blev lite fel ordning på orden där?

   Vinst? Efter moms, skatt, socialaavgifter, löner?

   Ja, men 25 kr per T-shirt är all vinst?

    Ja då var det visst jag som missuppfattade det ?

  Stackars fina magdalena Graaf. Vilken stark människa. Så starkt av henne att inte fastna i sorgen och att inte veta anledningen till att hennes son föll. Jag lan föreställa mej att jag själv skulle fastna i den tanken och att det skulle tära sönder mej att inte veta om det var en olyckshändelse eller självvalt. Men hon verkar så klok och sund. Ber till all övre makt att jag inte kommer behöva uppleva det hon gjort.

   Jag tycker jättesynd om henne, det verkar som hon har så svårt att acceptera att det troligast var självmord. Hon var ju så öpppen med hans drogproblem och dåliga mående innan, men efteråt så vägrar hon ens glänta på dörren till att det var avsiktligt.

    Men man fick ju ändå intrycket av henne att han hade vänt blad och var på ”bättringsväg” och livet såg ljust ut. Att han var lycklig. Det kanske bara är något man som anhörig intalar sig trots allt. För att på något sätt få en inte frid.

     Ofta är det tyvärr så att när en person väl bestämt sig för att begå självmord så blir hen också betydligt gladare perioden innan. Nu vet jag inte hur länge hennes son var på bättringsvägen, men rör det sig om ett par veckor så är det troligt att det just är att han bestämt sig. Därför så många upplever att det kom från ingenstans och att de inte sett några signaler, när egentligen en sådan svängning i måendet är en stor varningssignal. Detta borde det verkligen informeras mer om.

   Du har ingen aning om hur denna kvinna mår utanför sin blogg. Sund och klok för att hon inte ”fastnar” i sorgen? Hur är människor som ”fastnar”
   i sorgen enligt dig?
   En aning klantigt skriven kommentar.

    Den är inte klantig. Bara för att en åsikt inte passar överens med din så är den inte klantig. Jag menar exakt det jag skriver och tycker att jag uttrycker mej tydligt. Läs en gång till om du inte förstod. Jag tycker man är stark som klarar av att fortsätta sitt liv när ens värld faller så totalt samman. Hon har barn osv att tänka på och man måste leva vidare för deras skull.detta är självklart lättare sagt än gjort, men i mina ögon är hon stark.

    Men ta Anna Lindh. Hennes man dog av sorg en kort stund efter att hon mördades. Eller ja, rent tekniskt söp han ihjäl sig, men det var sorgen som dödade honom. Det är så sorgligt att hjärtat brister inombords. Han hade också barn att leva vidare för, men klarade inte av det. Jag skulle inte säga att det är icke-sunt (sunt är fan ett av mina hatord just nu), men att han inte var tillräckligt stark att hantera vad som hände. Jag lägger ingen skam i det, jag förstår precis.

     ”Kort stund”? Han tog livet av sig 7 år efter, 2010.

  Det är Dubais turistbyrå som har sponsrat läckbergs resa.

   Det borde vara förbjudet att sponsra mångmiljonärer som Camilla Läckberg. Fast skulle hon inte bli mutad till att åka till Dubai hade hon väl dragit till Tahiti eller Hawaii istället och Dubai skulle missa massor med publicitet. Eller inte.

    Vrf e hon mångmiljonär? Vem e hon o va gör hon

     Författare.
     Provat googla någon gång?

   Är det sant? Tycker allmänt att de som åker till Dubai för att det är ”lyxigt” är något blåsta. Men när man har råd att åka var som helst, ändå väljer att åka på gratisresa till ett land som typ har slavarbetare för att skriva om sin lyxsemester på sociala medier känns det extra sunkigt.

   Icke sponsrad av NÅGON! Med vänlig hälsning, Camilla Läckberg

    Men tjena kexet! Är du solbränd? ???

     Nja lite… ? är lite skuggsittare….. ?

  Av Hollywoodfruarna att döma bor Peyre i värsta lyxhuset och hennes kök är löjligt mycket flådigare än det på denna bild… VEMS KÖK ÄR HON I?!

   Jaaaa läste kommentarerna i hopp om att någon annan reagerat! Detta kök är ju till och med mindre än vårat – i trånga London. Känner mig värsta flådig nu haha ?

   Skämt å Sido måste de dock vara någon annans eftersom att det är business och private jets stup i kvarten så hade varit konstigt om man prioriterade det framför ett acceptabelt kök liksom.

    Haha JA JAG MED. Mitt kök i min lilla lägga i Göteborg är sjukt flashigt jämfört med denna kokvrå ?

    Men det märkliga är att image är aaaallt för henne och hon visar ju inte direkt annat än lyx lyx lyx. Antagligen är det en gammal bild från hennes lägenhet innan prinsen av cashflow kom och räddade Miss Barbie. Ändå rätt kul att hon publicerade den hehehe

  Jag måste vara den enda som tycker att satinklänningen är snygg haha.. Eller snarare att den skulle göra sig snyggt på min kropp. Kan det vara så att.. Och snälla halshugg mig inte för detta är inte pk att säga.. Men kan det vara möjligt att denna klänning gör sig bäst på en smal kropp? Beroende på vad som man definierar som snyggt och smalt såklart. Camcam skriver att hon skulle se ut som en kåldolme och jag utgår från att det kvar är positivt – betyder det att hon menar att den skulle passa bättre på en smalare person? Jag tycker att den skulle passa alla kroppsformer men snyggast och mest tilltalande för ögat för mig skulle vara på en SMAL kropp. Smal för mig är strl 32-34 alt. 36 om man är lång, med (ej för tydligt) utstickande nyckelben, höftben, bröstben. Lite mindre benig om man är vältränad. Och för att ingen ska kommentera att jag beskriver en ätstörningar person: jag ser ut som jag beskrivit och jag är inte sjuk. Vissa ser ut så naturligt. Undrar om jag får tycka detta samt uttrycka det? :/ jag vill inte såra någon men det är väl snudd på omöjligt att inte såra någon genom att beskriva sitt ideal? Det blir ju alltid så att man utesluter något. Jag blir ju sårad när folks i ladydahmers kommentarsfält säger att skyltdockan ser ut som en 8-åring med tuttar – tack så mycket. Det är ingen som misstar mig för ett barn, tack!

   Du vet inte hur rätt du har angående att den gör sig snyggast på en smal kropp, helt klart. Jag tycker man får säga så som du gjort i din kommentar! Det klart att insidan är viktigast först och främst, men det hör inte till diskussionen. Angående att LD skriver som hon gör är antagligen för att hon utgår från sig själv och skulle hon bli så pass smal skulle hon antagligen bli sjuk, tråkigt nog för henne.

   Jag tror att själva grejen är att dockan har på sig en polotröja med en klänning över.

   Hela grejen med inlägget handlade om det fula 90-tals modet. Inte kroppsformen på provdocka.

   Du skriver själv ”vissa ser ut så naturligt” och ja, det stämmer självklart men tycker du då att det är ok att det är den enda kroppsformen som får visa upp kläder? När vissa ser ut så men dom flesta måste svälta sig. Det är ok att se ut så men det är inte ok att inga andra kroppar kan eller får visa upp kläder och se bra ut. Människor med strl 36 och uppåt kan också se snygga ut i kläder men om alla kläder görs för strl 32-34 så blir det ganska så svårt att tro på det.

    Att man använder smala modeller till sina kläder är av den enkla anledningen att de allra flesta plagg sitter snyggast på dem.

  Förlåt, över 20 kommentarer men ingen om var jag kan hitta en Nutelladonut?

   Här i Melbourne finns det nutelladonuts på typ varenda café och bageri, sitter och käkar en just nu 🙂 så bara att ta dig hit ifall det mot förmodan inte går att hitta i Sverige

   Dunkin har!

    Tack!

  Vilken jävla tid vi lever i, där det är ett jobb att visa stjärten på internet. Jag borde för sjutton bli instagramstjärt själv!

  Seriöst ingen julgran före 23e lever du kvar på 80-talet elller?? Fattar inte grejen med att ta in den dagen innan och 2 dagar senare vill man inte ens ha den kvar.
  Varför inte sätta in den till lucia och njuta av lukten och julkänslan en dryg vecka iaf innan julmyset är slut?

   Faaaaast ”julen varar än till påska”. Eller till tjugondagknut i alla fall. Om man tar in granen det 23 slänger man ju inte ut den, den 25. Julen är egentligen från julafton till tjugondagknut, inte från sista november till julafton, som många verkar tro.

   Man gör ju som man vill såklart 🙂

   För att man vill njuta av julen hela mellandagarna och en bit in i januari? Så som det ”ska” vara och är hos de flesta som inte lever för blogg och instagram och ska hetsa sig igenom alla årstider och traditioner. Adventstider är det nu, jul är det när julafton närmar sig. Och därför tar man fram sparsmakat adventspynt till första advent och juldekorationer till fjärde advent/julafton.

   Blir så irriterad på alla influensers som ska hetsa så med allt. Höst i mitten av augusti, julgran i november, tulpaner 26 december osvosvosv. Ugh.

   Shame på alla som tar in den innan 23:e! Den ska ju stå till tjugondag Knut.

  Catrin försöker plocka pluspoäng under Videon som Saade postade på Nicole för några dagar sedan på Instagram ?

  Angående nutellamuffinsen… det ser GOTT ut inte gått..

   Ang nutellan. Det är en donut inte MUFFINS.

  Äntligen fler som klipper pizzan!!! Blev lite utskrattad på jobbet när jag tog med en sax och skulle klippa när vi åt pizza..

  Magdalena Graaf har gett botox ett ansikte, eller så är det botox som gett Magdalena Graaf ett ansikte
  Människan har ju ingen mimik kvar!

   Tack och lov för botox isåfall om de kan få en att se lika snygg ut som henne i den åldern! ?

  Tror usa har helt andra regler än sverige gällande smygreklam. De har t.ex. inga regler för reklam mot barn, och de har inget som går att jämföra med konsumentköplagen. Så gissar att det saknas krav på att märka upp reklam.

  Va? Lady Dahmer är 40 år?! 😮 Har trott att hon är typ 26-28 år…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *