Det händer på Instagram och Snapchat.

Är det inte barnens behov som ska sättas i första rum här? Vad spelar det för roll om Katrin inte är redo för Rambo att bli nappfri – hon är vuxen för fan! Skärp dig!

Annica Englund flashar ett par riktigt bitiga magmuskler. Såna vill jag också ha av tomten.

Alltså – GM for president! Han har tydligen varit både stjärngosse och papperkaksgubbe men aldrig Lucia. På damn tiden då, säger jag

Cissi kritiseras för att hon tycker att sonen ibland är något av en ligist. Får man inte tycka det utan att vara en dålig förälder? Man älskar väl sitt barn även om man ibland vill smula ner en valium i vällingen. Allt är väl inte rosaskimrande jämt? Ja, förutom inne hos GabJoss så klart.

Vad betyder det här? ÄR DETTA SLUTET FÖR SAMIR & VIKTOR?????
Har ni förresten lyssnat på den? Klicka på HÄR för att komma till den på Spotify.

samir

Tydligen har Elaines kampanj #jagärlucia fått en och annan rasist att dra öronen åt sig. Skönt när man slipper leta upp dem själv och de skingras som kackerlackor på egen hand.

Men va fan!!!??? Russinen är ju det bästa i hela lussekissen ju!

Josephine Qvist har tydligen vunnit ”Influencer of the year” på någon gala. Man kan ju verkligen undra vilka hon tävlade emot. Adde och AnnaLisa? 

Det här mina vänner – är ett program HELT i min smak! Jag kommer sitta bänkad!

Hahaha… ännu en mammapolis som inte gillar när Cissi uttrycker sig negativt om barn. 

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha, Cissi verkar ju dödsskön 🙂 Måste kolla in hennes blogg.

  Ang. Cissi, jag kallar min 10-åring för Huliganen på min blogg, men visst fanken älskar jag henne galet mycket ändå.

  Och jag håller med dig, GW for president, king, statsminister, polischef och lucia.

  Fan vad trött jag blir på alla tjejer (och killar) som lägger upp halvporriga bilder på Insta och kallar det #fitspo eller #gymlife
  Ni kan hashtagga det hur ni vill, ni är ändå inte ett jota bättre än 90-talets Slitzbrudar. Ni visar hud för uppmärksamhet och det är fan mig alltid den enkla vägen ut.

   Håller med anonym visa upp sej så där i trosor varför? Jo uppmärksamhet ganska patetiskt jag ger inte mycket för det.

   Chilla lite alla ~ anonyma ?~ Alla vill vi ha ~uppmärksamhet & bekräftelse? ?~ Till & med ni med era kommentarer ??☝?️? ~~~

    Mmmm, visst…det är därför jag har personlig avatar, fullständigt namn och kontaktuppgifter under varje kommentar jag lämnar….

     Precis anonym hur kan någon tro man vill synas om man är anonym. Jag gör det för o vädra mina tankar o åsikter. Skulle inte vilja leva kändisliv jo ok en vecka. Nej skönt o bara vanlig Svensson o chilla tycker jag.

    Hahaha Tooken boken 😉

   Åh, vem bryr sig. Varför ska kroppar och sexualitet gömmas undan och ses som något fult?

    Det är en jävla skillnad att vara sexuell och gilla sex och naket och att fylla sitt Instagramflöde med mer eller mindre avklädda bilder mot betalning….

     Varför ser du ner på folk som gör det? Och är det bara när ”slitzbrudar” gör det som det inte är okej, eller är det alla kvinnor som råkar visa ”lite för mycket” hud? Vart går gränsen? Vid slitz? Victoria’s secret? H&M’s underklädesavdelning? Bikiniannonser? Gäller det både män och kvinnor? Är det inte okej att vilja ha uppmärksamhet? Varför, i så fall? Så många frågor!

  Nej! Russinen ska ut! #barnrumpaforlife

   Håller med dig!
   #skänkergärnabortminarussintillcamcam

   Bort med russin. Fram med pärlsocker på lussekatter! Svingött!

    Håller med, pärlsocker is the shit ?

  Härligt inlägg! Tävlade Qvist mot Adde o Anna-Lisa hahaha.. Sköna svar av Cissi haha.. Jobbar Annica Englund något som pt, någon som vet? Minns att hon visade upp då hon fått sin pt-licens, märkligt att inte myggan visat sin, om hon fått den.

   Har tänkt samma om Myggan

  Jag älskar lussebullar med russin i, det blir saftigare och godare smak med dom i. Jag förstår inte dom som äter lussebullar och vörtlimpa utan russin i. Särskilt vörtlimpa som blir riktigt äcklig utan

  Jag tycker att det är ok att tycka att ens barn är jobbiga men inte ok att skriva det på nätet. Tycker inte att man ska skriva negativt om någon man älskar så att andra kan läsa det, känns inte så schysst.
  Sen skulle jag aldrig äta russin, det är ju det som är grejen med att vara vuxen, vi vet ju att det bara är ihopskrumpnade vindruvor och inte ”godis”. ?

   Men det är skit jobbigt att vara förälder varför ska man inte skriva om det? Tycker det är mycket bättre att skriva om det och kunna få stöd av andra föräldrar än att låtsas som att allt är rosa och fluffiga moln.

    Du får skriva vad du vill, måste jag godkänna det? Hindrar min åsikt dig på något sätt? Jag pratar med mina vänner, man och familj och skriver varken rosa fluffigt eller klagande om mitt familjeliv på nätet.

  Tycker annica Englund är så ytlig. Vad ger hon för bild till 15 åringar jo att yta är viktigast. Att människor kan vara så olika så en del kan stå o beundra sej i spegeln länge. tycker det är snyggare med en mjuk kvinno mage änn o se magrutor hos en tjej. Miss förstå mej inte bra att hon nöjd men bloggen ja det är yta o Botox som gäller vid 26 år? Ändå verkar hon så nere ibland. Tror många bloggare här en fasad dom håller stenhårt men den är långt ifrån verkligheten. men hon sa ju i big brother hon ville bli hollywood fru o det är ju ärligt.

  Haha fyfan så trött på killar som tror man leker svår.. Det kallas att vi ej vill är intresserade, snälla bara fatta det!!!

   Fast det finns olika sorters tjejer. Finns blygare tjejer som är lite svårare, eller som spelar svår för att göra sig intressanta och mystiska.
   Sen finns det säklart även dom som inte är intresserad påriktigt

  Älskar dina instagram-sammanfattningar!
  Roliga o bra sätt att följa med vad som händer när man inte alltid hinner scrolla igenom själv!

   Håller med, bland det bästa tycker jag!! Mer mer

   Håller med! Bästa! Mer!!

  Alltså jag har jobbat ihoped Eva-Marie och kan ed handen på hjärtat säga att hon kastar farliga stenar i glashus.
  Att jobba som pedagog på förskola och shame:a en förälder på det där sättet.
  Sen är hon både rasistisk och homofobisk!

  Alltså, cissi verkar ju bara vara FÖR skön! ? Vill tillägga också att jag erbjöd mig att byta min dotter mot en påse chips på Facebook för ett tag sen. Menade jag allvar? Nej! Älskar jag henne inte? Jo självklart! Folk är så jävla skitnödiga!

   På min privata Facebook vill jag bara addera här, innan någon får panik och tror jag lagt ut henne på någon köp- och säljsida.

   Men sannie måste man skriva om allt. Ok om man har det jobbigt o tänker så men skriva ut det. Skulle hellre dö änn o göra det låter så kallt.

    Måste? Nej, absolut inte. Måste man göra något utom äta, dricka och sova egentligen? Nej, allt annat gör man ändå ?

  Trodde på riktigt att hon åt en bit lussebulle och en potatis haha

  ”Annica Englund flashar ett par riktigt bitiga magmuskler. Såna vill jag också ha av tomten.” Oj nu var det tydligen heeeelt okej att visa upp sig på IG i trosor. Men annat lät det när t.ex Tyra mfl gör det? Varför så partisk? :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *