Har hon inte glömt något?

Blondinbella:

bel_7805

Bella skriver ett köpt inlägg om något så märkligt som räkor.
På burk. Dock utelämnar hon både burken och en recension på räkisarna.

Ska man tolka det som att Bella inte tyckte att de var något vidare?
Ingen råbiff direkt liksom…
Det enda positiva hon skriver om företaget är att de har fokus på hållbart fiske men var hjälper det om räkorna smakar gammal kattlåda?

Företaget borde köpt en reklamplats på min blogg istället.
Tjocka Hetästarkatten ääääälskar nämligen bajsranden från räkorna som jag – till skillnad från min sambo – anser att man MÅSTE ta bort!
Man kan ju inte äta bajs!
Ja, om man inte är THK så klart!
Han skulle förmodligen äta Lill *Nöboll om det bara fanns tillräckligt med vatten att skölja ner henne med. Hon är aningens torr och benig nämligen..

Tack för tips, Madde!

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror att Isabella drabbades av panik när hon tänkte på att hon faktiskt lovat betala till Musikhjälpen. Det måste vara som att slita hjärtat ur kroppen på henne. Ge bort pengar!? Never.
  Vad göra? Snabba pengar från räkföretaget som behöver lite hjälp inför julen. Dock ingen tid för finlir i köket utan bild mailas över och blogginlägget är klart. Feta fakturan printas snabbt i garaget och mailas över för snabb betalning.
  Dock verkar det som Isabella inte behöver betala hela 50 000 kr som hon skrev eftersom högsta budet just nu är 10 502 kr och hon kan nog t o m gå på plus med hjälp av räkorna. Perfekt. Och Chef Odd har räkor för närmaste månaden i kylen. Tack snälla Royal Greenland för pengarna och räkorna!

   Mnja, här har du faktiskt fel. Om du läser hennes blogg regelbundet ser du att hon alltid har ett sponsrat reklaminlägg för en random varje tisdag och torsdag. Som hon själv säger i kommentarerna, UI har rätt att lägga in två reklaminlägg per vecka. Sen ordnar hennes egen bloggpersonal på Löwengrip reklam och spons (som glöggminglet) som dyker upp mer långsiktigt (Lindex t.ex.). Det här inlägget (som är väldigt märkligt) är ett UI köpt inlägg.

    Nja…. 😉

    Hon har själv sagt att hon väljer ut de samarbeten som föreslås från UI hon tycker är lämpliga samt att hon ofta föreslår vilka som ska samarbetas med även genom UI. 🙂

    Jag vet att Isabella svarat att Royal Greenland var initierat av United Influencers och inte av henne själv.
    Men det hindrar inte att Isabella har ansvar för sin blogg och hon kan inte skylla på att någon annan lägger in sponsrade inlägg i hennes namn.
    Hon är en ”influencer” och det är hennes trovärdighet hon sätter i pant varje gång något skrivs i hennes blogg, sponsrat eller inte.

     Absolut, jag kunde inte hålla med mer! Jag har själv skrivit två kommentarer om hur hon riskerar att vattna ur sitt varumärke på hennes blogg. Men jag menade att det här sponsrade inlägget inte var något hon i panik ordnade för att dra in pengar till Musikhjälpen vilket du skrev.

      Nej, det där om Musikhjälpen skrev jag för att det lät bra och verkade roligt.
      Se det som ett kåseri med viss verklighetsanknytning.

      Men du har även rätt i Milla, att även när det kommer från UI så väljer hon om hon vill samarbeta eller inte. Allt som kommer därifrån går hon inte med på att marknadsföra. 🙂

   Du kan vara säker på att maten som bjuds på lunchen kommer vara sponsrad, på så vis hittar BB ett sätt att tjäna pengar på sin ”givmildhet”.

    Foodora är väldigt pigga på att sponsra så Bella kan säkert ordna fram något via dem.
    Foodora sponsrade detta t ex:
    http://www.forni.se/2016/12/16/en-middag-med-hundra-barn-och-massa-brostprat/
    Jag fick ont i magen av att läsa om detta sponsrade kalas.
    T o m Bellas räkor känns ok i jämförelse.

  God morgon bästa CamCam!

  Jag har funderat på vad det är som blivit annorlunda med bloggen och tro mig hittat vad det är jag saknar iaf.

  I börja när du skrev så fick du in jämförelser på dig själv och ditt eget liv med bloggare som du skrev om.
  En massa puckon som klagade då tyckte det var egenkärt och ointressant, men som jag ser det så var det de som gjorde bloggen unik. Jag älskade allt från humble barg till när du med glimten i ögat drev med dig själv med en fabulös självdistans.

  Jag var orolig att alla som klagade skulle gå under ditt skinn och jag tycker nog att de till viss del lyckats. Men fasiken de som klagade måste alla varit 14 är om inte till ålder så mentalt.

  Gå tillbak och läs hur du skrev i början. Jämför med idag. Du borde själv kunna se vad som är annorlunda trots att du förmodligen är dig själv lite för nära även om du sållar bort det som var mer rent skvaller och spekulationer.

  Go find your mojo! <3

   Relevansen till ditt inlägg ovan…

   Jag gillade hur du fick in just ditt räpillande och katten som gillade räkan oavsett smak. 😀

  Camcam, du kommer att få teste just de räkorna vid jul. Vi köpte en stor påse igår och de ska läggas ovanpå silltårtan som vi har med oss.

  Fan, inte en krona i sponsorpengar fick jag för det inköpet.

  Du och syrran MÅSTE få igång, flytta och modernisera min gamla blogg. Jag vill också ha sponsrade räkor, klockor och bilar! 🙂

  Räkmacka är gott i dubbelbemärkelse. Tycker inte det är konstigt att de väljer Bella för den här reklamen i och med att hon är självutnämnt räkskalarproffs som gärna skulle tävla i den ädla konsten i att skala räkor så snabbt som möjligt.

  Lättförtjänta pengar, eftersom hon inte ens verkar ha tagit bilden själv…

  Skrev den här kommentaren under hennes inlägg men den verkar inte bli godkänd ”Håller med! Det var det första jag tänkte att det nog är hennes assistent som skrivit texten. Blir också väldigt konstigt när BB inte nämner något om hur de smakar för då tar iaf jag det som att det inte var speciellt gott, för hade det varit gott så hade hon ju skrivit det.

  Och till er som säger att vi läsare klagar oavsett vad Bella gör, nja så är det ju faktiskt inte. Jag gillar Bella och är imponerad av hennes framgång. Jag har även många av hennes produkter hemma, men det gör inte att hon inte är förtjänt av kritik ibland, som när någon stackare antagligen har betalt mycket pengar för reklam på hennes blogg och så får dem det här inlägget som snarare avskräcker än får folk att vilja köpa produkten.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.