Adde fortsätter med sina pinsamheter..

Ex on the beach:

adde

”Fittpetaren” Adde fortsätter med sina pinsamheter gällande den ursäkt han anser sig berättigad efter att NRJ spelat fel låt.
Han säger att han är beredd att kampa utanför deras höghus för att få den.
Kampa på säger jag! Hoppas du fryser röven av dig!

Kan inte ni smarta och välartikulerade läsare gå in på hans Instagram och säga honom och hans ”fanz” ett sanninges ord för just nu består hans flöde av idel hyllande osnutna tolvåringar som behöver en bättre förebild än Adde.
Ni hittar den HÄR!

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och Gaby Joe har haft en fruktansvärd upplevelse dagen innan julafton. Bilens batteri var dött. Så de fick använda startkablar. SÅ SÅ hemskt. Tur att inga barn från Aleppo var med dem under denna hemska upplevelse. De hade aldrig klarat sådana otäckheter.

  Svara

  Nej jag vill nog inte kommentera på hans sida.. Jag fick klamydia bara av att läsa vad hans ”fanz” skrivit..

  Svara

  Classy.

  Svara

  Känns ju lönlöst att jiddra med barn i hans kommentarsfält. När Samir Badran la upp något typ ”tag a hoe” för ett tag sen skrev jag något om att han skulle skärpa till sig. Fick SÅ många utskällningar då, alltså barnen mosade mig och tyckte att jag var största mobbaren och världens dummaste. Samir menade ju inget illa, typ.
  Så jävla hemskt att föräldrar idag (inte alla såklart) inte har bättre koll? Om mina barn var 12-15 år och älskade t ex Adde hade jag haft lektioner i gott uppförande stenhårt varje kväll.

  Svara

  Förstår jag rätt? Han gråter och ska ha en ursäkt för att Nrj spelade fel låt, som de dessutom inte ens var medvetna om? Eller va?

  Svara

   Ja det är så jag förstått det i all fall..

   Svara

  De är han som borde be om ursäkt för den här kränkande bilden. Förövrigt så har han redan fått en ursäkt från den som spelade fel låt, Ellen, det borde räcka.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.