Kenza ger bort en bröllopsklänning och ring för 50 000 kr.

Kenza:

kins2
I sin sista ”Big 10 give away” så ger Kenza bort någonting som påminner henne om 2016 – nämligen en bröllopsklänning av Ida Sjöstedt och vigselringar för ett värde av sammanlagt 50 000 kr.

För mig är det superviktigt att denna vinst går till någon som faktiskt ska gifta sig och som verkligen vill ha klänningen och ringen. Därför ber jag ENDAST blivande brudpar att tävla. Tipsa gärna om denna giveaway till någon ni känner som ska gifta sig! :-)//Kenza

SAY WHAAAAT!!?!?
Jag skulle älska att ha en sån där klänning! Jag skulle använda den betydligt mer än bara under ett bröllop.
– När jag storhandlar
– När jag diskar
– På spinningen (med hjälp av några klädnypor så klart)
– Typ när som helst!!!!

JagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvill
JagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvill
JagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvillJagvill!!!!!

bro

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser ut som min ring. Som jag älskar.

    Klänningen är underbar. Den som får den kan skratta sig lycklig.

      Skrev en kommentar nedan angående priset på ringen. Du kanske har input om du har en liknande?

        Ringen på bilden bör helt klart vara dyrare än 35. Jag läste inte särskilt noga.

    Ja nu önskar man att man hade ett stundande bröllop…

    Dagens Dessie: Tre inlägg sedan gårdagen. Först ett inlägg om utseende där hon frågar läsarna vad de anser om hennes, i hennes tyckande, misslyckade ögonbrynsplockning. Sen ett kort inlägg om fika på kvällen med en kompis och sonen.

    Och sen det tredje inlägget som också handlar om hennes utseende. I det inlägget lägger hon upp fyra enligt Dessie oretuscherade bilder där hon skriver ”Dom här bilderna är totalt oretuscherade, inget har alltså fixats med ljuset, kontrasten – INGENTING. Egentligen så lägger man ju aldrig ut såna här bilder som är oretuscherade, man brukar ju alltid fixa lite med hyn, färgerna & ljuset men jag kände för att bara visa er även om jag har flaws lite här & där – precis som alla andra. Men vad tycker ni om bilderna, hiss eller diss?”

    Frågan är kanske bara hur länge till Dessie tänker spinna ut sina eviga inlägg om sitt utseende och fråga läsarna vad de tycker om hennes utseende? För en person som enligt egen utsago inte gillar att blogga och synas i sociala medier är det onekligen lite märkligt att bjuda in offentligt till kommentarer om sitt utseende. Men å andra sidan så verkar det här vara det enda sättet Dessie kan få kommentarer nuförtiden.

    Inlägget ska föresten märkas som reklam då andra paragrafen bara går ut på att hylla företaget som färgat och gjort hennes hårförlängning.

      Thanx again. Hur är kommentatorsfältet ut då? Tjafs, eller har folk insett att det är lönlöst?

    Frågar er om hjälp 🙂 Jag tänkte, likt CamCam, starta en blogg, men om svenska youtubers. Min fråga är – vilka bilder får jag använda till headern? Jag kan inte bara ta bilder på youtubers från Google/Instagram, right? Hur ska jag göra för att på ett lagligt sätt kunna använda bilder på youtubers på bloggen?

      Du får be vederbörande YouTubers eller deras representanter om lov att använda bilderna. Det är det absolut enklaste sättet.

    *företagen som sponsrar Kenza ger bort

    Är det bara jag som reagerar på att ringen skulle kosta 35,000:-? Med tanke på storleken måste det ju vara något fuffens. Eller kostar en diamantring med riktig taskig kvalitet på stenen verkligen så lite?

      Fast man brukar ju inte ha fetaste blinget på vigselringen, det hör ju mer till förlovningsringen.

        Gör det verkligen det? När min karl och jag förlovade oss sa alla smyckesaffärer att det är vigselringen som är blingigast. Att ha en riktigt fet förlovningsring är den amerikanska traditionen. Här brukar man välja en diskreta ring som passar till vilken vigselring som helst. I Sverige bär ju även män förlovningsring.

          Då kan vi ju åtminstone utgå från Kenza själv, hon har ju en blingig förlovningsring och kommer mest troligen ha en simplare vigselring som passar till. Inte helt omöjligt att de har haft det som utgångspunkt i detta.

          Jag vet inte hur det ”ska” vara enligt tradition. Men jag minns när min svenska kompis förlovade sig med sin amerikanska tjej och hon visade upp ringen på facebook med orden ”in Sweden, the band comes before the bling”. Haha. Tyckte det var fint att ursäkta bristen på bling sådär.

      Håller med C. Med tanke på diamantens storlek bör den kosta betydligt, betydligt mycket mer.

        Det är nog inte någon av de på bilden man vinner, bilden är nog bara reklam för företaget.

        Fast det står inte att den ringen kostar 35 ksek, utan att man själv får designa en ring till det värdet. Det är alltså inte ringen som är med i brevfilmen som skrivit brevet.

          Hahaha Tanten ??

      Jag tänkte med på det!!

      Har en ring med en mindre sten men av en märkes designer och drop-form men den kostar över 100.000kr, tänkte först att det kanske var den speciella formen och märket som gjorde min ring så dyr i jämförelse!?!

      Tyckte med det var liten fuffens med ringen som lottas ut.

        Fast nu är det ju inte ringarna på bilden man vinner, utan man får själv designa sin ring. 😀

          Fast lite fult är det tycker jag. Marknadsföra tävlingen med ringar för 100k + och så vinner man en ring för 35 k…

            Det är ju en fin bild bara.. Det står ju tydligt att man får designa sin egna ring 🙂 Sen så vill ju inte alla ha en sån ring som nån av dem på bilden, jag personligen skulle inte klara av att ha en sån bling-ring.. Det är lite för mycket för mig. 😉 35k till en ring skulle vara mer än tillräckligt om jag skulle få designa min ring! 😀

      Jag tänkte också på det, min (förlovnings)ring ser ut som den i övre högra hörnet, 1.5ct mittensten och den kostade över 100 000kr så jag tror att bilden är reklam. Min vigselring är bara en enkel allinsring och den kostade mindre runt 10 000. Min man är amerikan och vi bodde i USA när vi förlovade och gifte oss

    Jag och Camcams pappa funderar på att gifta oss för tredje gången. Undrar om man har en chans?

    Det heter brudklänning, inte bröllopsklänning. (Sorry, jag kunde inte låta bli).

    Fina klänningar!

    Hej. Jag är en aktiv läsare som hängt med från allra allra första början och beundrat dig och även givit konstruktiv kritik emellanåt. Detta är inte lätt men ärligheten varar längst. Jag anser att kvalitén och framförallt objektiviteten har sjunkit oerhört på senaste tiden, men antar att det är lätt att när läsarantalet höjs,
    Man vill leverera och fokus blir på kvantitet. I nuläget börjar bloggen bli din personliga kanal för privata vendettor och driva drev istället för att objektivt rapportera och börjar bli en personlig blogg med egna interna skämt (ex.tramsfrans). Tjejer i kommentarsfältet skriver ”dagens dessie” så att andra inte ska ge henne klick medan de i själva verket GÖR DITT JOBB- för detta var väl ursprungstanken med bloggen? Liknar bloggen numera av en mob av ilskna hop bybor med facklor och en vilja att ta lagen i egna händer. Men antar det är enkelt att snabbt slå silkespapper runt sig själv och dra sig tillbaka i skuggorna och låta mobben härja medan du själv ”enbart givit ett perspektiv” eller åberopa ”sekundärkränkt”. Är tydligt vilka bloggerskor är untouchable (Egoina, Elaine, LD, Cissi, emellanåt BB och numera Nellie pga juridiska skäl) medan katten, stolleando, myggan, Tyra och blick och Sindy ska brännas på bål. Menar oavsett vilka val man gör, vilka brott man begår eller döms för (jag tar avstånd från kriminalitet och rättfärdigar det inte) så
    BÖR inläggen vara på lika premisser. Nu är detta inte min blogg utan din och det är du som väljer hur den ska vara, men är ledsen för i början var du less på Maddes skvallerblogg för kvalitén dessutom hur folk eldade på i kommentarerna. Älskar dina små” glimten i ögat” inlägg men märker att det bara tar energi från mig och känner mig som en av människorna på skolgården som ser folk bli mobbade men ser bara på. Vill inte vara en s.k bystander. Tack för denna tiden och önskar dig det bästa. // trogen läsare

      Word.

      Är benägen att hålla med. Din blogg var ljuset av mina dagar när du startade den! Men nu känns den mer mörk. Men samtidigt vill jag inte sluta läsa för ibland kommer de där guldinläggen mitt bland alla de där som saknar den charmen och glimten i ögat. Du gör en stort jobb med denna bloggen, du ska ha cred för det. Men jag hade hellre velat ha kvalitet än kvantitet. Och kanske även lite mer lätta inlägg, många inlägg känns så tunga.

      Kan bara hålla med!

      Jag håller inte med om allt du skriver (jag tycker inte det finns några särskilda som hon gullar med även om hon hugger onödigt hårt på minsta lilla som Tyra gör). Men jag håller med om Dagens Dessie. Jag skriver den för att jag vill slippa klicka mig in flera gånger om dagen på Dessies blogg för att se om hon uppdaterat och jag fick intrycket att andra ville slippa göra samma sak. Jag önskar CamCam kunde göra samma sak med flera bloggar, uppdatera när något händer, men hon verkar ha en annan bild av va som är värt att uppdatera om och det hänger nog ihop med inställningen att det här inte är en skvallerblogg. Men jag saknar det mer neutrala granskandet och ”spräcka illusionen” vinkeln som bloggen hade tidigare. Den som påpekade att bilden bloggarna höll upp bara var en fasad och pekade ut hur läsarna kunde se igenom den.

        Du gör ett grymt jobb tjejen! All eloge till dig!!!

        Enda inläggen numera med spräcka illusionen är om anna books sås-inlägg (så barnsligt envisas att poängtera ut det. Som om mat-Tina eller morberg aaaaldriiiig lagar med pulversås i vardagen) eller beviset att GabbyJ inte äter all frukt hon lägger upp på bilderna (SKANDAL). Märk sarkasmen.

          Haha, alltså ser det som hundraprocentigt självklart att mat-Tina eller Morberg inte under några omständigheter använder pulversås i vardagen. Det baserar jag på att jag aldrig skulle göra det och att de är avsevärt bättre kockar som slänger ihop en sås på nolltid. Kan sträcka mig till att de ev skulle servera fiskpinnar till barnen eller ge dem ketchup. Är du van vid vanlig mat är pulvermat vidrigt.

      Håller verkligen med! Känns som att det blivigt massvis med försök till ’roliga skämt’ och det lyser verkligen igenom att vissa bloggare (typ de som gått ut med att dem läser din blogg) blir beundrade medans andra som inte ens bloggar (tex. Anna bok) ska det skämtas om till fullo?

      Och jag säger som Joey när han åt Rachels trifle med kött och vispgrädde: ”I like it!”

      Tyckte detta var en väldigt bra kommentar med konstruktiv kritik. Vad jag undrar är vart är svaret på all denna kritik som ramlat in det senaste är? Känns väldigt ignorant att inte ge oss något svar över huvud taget förutom någon spydig comeback i kommentarerna.

      Ett tips vore att du Camilla bemöter vår kritik i ett inlägg och kanske en omröstning om vad majoriteten vill ha. Det är en del som gjort jämförelsen med restaurang. Ibland behöver man helt enkelt byta meny för att man inte ska tappa kunder.

        Camilla är ju på kryssning och har därmed tidsinställt inläggen, så hon svarar nog säkert när hon är hemma igen…

          Jo det förstår jag. Men kritiken har inte ramlat in idag. Det har pågått i flera veckor utan någon kommentar alls från Camilla. Inte vad jag har sett i alla fall.

    I slutändan är detta Camillas sida och hon skriver vad hon vill. Tråkigt att det har börjat gnällas här bland kommentarerna. Jag personligen älskar denna bloggen men jag uppmärksammar även CamCams glimt i ögat vilket inte alla verkar göra. Vet ni vad man gör då? Man slutar läsa!

    Så CamCam – fortsätt precis som du gör för du är bäst ?

      ”känner mig som en av människorna på skolgården som ser folk bli mobbade men ser bara på.”

      Det där är inte du. Du är den som får en kick av att se en råka illa ut och ha ont.

      Hatar när folk använder ordet ”gnälla” som du gör det. Att lämna en enda kommentar om att man fått nog av bloggens sämre kvalitet är väl inte att gnälla? Bara för att många lämnat liknande kommentarer så gnäller dom väl inte? Gnäll är om dom hade typ ”Caaamiiiillaaaaaaaaa kan du snäääääälla skriva mer om XXX” – och sedan skrivit det typ fyra gånger i varje kommentarsfält. Låt folk ha åsikter utan att vara så nedvärderande..

        Nedvärderande? Hur?
        Om du faktiskt kollar i kommentarsfältet här ser du att det inte är En kommentar om det här utan många 🙂

    Elaine har ägnat ett helt inlägg åt dig!

      Är det inte lite konstigt att hon skriver att hon tidigare gillat bloggen och läst den, men nu efter att hon själv fått sig en giftpil tycker att det är en så hemsk blogg?!

      Bloggen var kul så länge hon själv inte var utsatt..

        Nu har jag inte läst Elaines inlägg men det är väl rimligt att hon stämmer in i kritiken som många här framfört redan? Och hur kommentarerna är helt fritt fram att elda på. Tycker det alltför ofta är fruktansvärd stämning här inne numer, dels i inläggen i sig, som sedan eskalerar i kommentarerna.

      Haha ÅH vad patetisk Elaine är!! Jag dör vad roligt. ”Förut” gillade hon bloggen (när CamCam drev med andra men hyllade henne) men ”nu” är den inte lika rolig (för att hon blev pyttelite ifrågasatt). Jisses vilken pinsam människa.

      Och Paula har lämnat ett stöttande svar i kommentarsfältet.

      Paula Uribe:
      Du är bäst Elaine. Du är bland dom mest kompetenta som jag träffat. Du är rolig, du har distans till verkligheten och kan skämta med dig själv. Du har ett cv som är minst sagt imponerande, och det viktigaste av allt är att du har fötterna på jorden. Låt skit bara rinna av, hon Camcam är inte på riktigt i din värld. Hon bevakar, och nu gjorde hon dig ledsen med nonsens. Du är där du är, för att du har den kompetensen. Punkt. Du är där du är, för att du är du. Du är rik Elaine, för du har din familj och dina vänner. Du har din inre krets och krama om barnen och Gustav lite extra när det kommer giftpilar. Skit i hennes bullshit, låt inte hennes spekulationer dra ner humöret. Hälsa Spanien, ta en crêpe med nutella på La Zenia, träna sig lite, sola sig lite, pussa familjen och ha det bara härligt. Du är där du är för att du har kämpat dig dit. PUSS! / P
      Paula Uribe 29 december 2016 00:49

      Elaine:
      Paula finaste! Ska beställa den där Nutellan imorgon fifan. PUSS!

        Haha hennes ”fifan” är så jävla töntigt.

    Genom åren har jag också tröttnat på endel bloggar och helt enkelt slutat läsa dom. Men jag har inte suttit och skrivit kommentarer som att ”nu får du en läsare mindre”, ”du var bättre förr, checkar ut för nu” osv osv. Vad är syftet med det? Jag slutar helt enkelt bara klicka mig in på de bloggarna jag lessnat på. Simple as that.

      CamCam har ju dock skrivit att hon gärna tar emot kritik, därav lämnar läsarna konstruktiv kritik. Det är ju ingen som endast skrivit ”nu drar jag” utan i princip alla har förklarat vad de anser har förändrats med bloggen. Simple as that.

      Antar du aldrig fått konstruktiv kritik i syftet att bli bättre eller för att du ska få dig en tankeställare.

        Anta du, men då antar du fel viktigpetter 🙂
        Lämna gärna en konstruktiv kommentar, det är väl bara nyttigt att tycka olika och att alla får framföra sin åsikt.
        Men drama queensen som nu ”tackar för sig och slutar läsa den här bloggen” för att sedan gå in igen och igen för att fortsätta skriva kommentarer, det är syftet med det jag ifrågasätter. Slutar man läsa en blogg så sluta bara, dom som känner behovet av att hävda det fortsätter förmodligen att klicka sig in lika mycket ändå.

          Ah, alla dessa citronmänniskor!
          Var inte jag som skrev brevet men tackar ödmjukast för titeln viktigpetter, äntligen någon som ser min kompetens 😉 jag befann mig uppe i luften då jag är flygvärdinna igår kväll/natt. Men ja, sedan att folk återvänder, tja, Vet flera killar eller tjejer som i smyg besöker sitt ex FB/insta, är väl lite samma sak?

          Ha en bra dag!

            Ja, alltså jag förstod att det inte var du som skrev brevet. Menade i allmänhet, lämna gärna en konstruktiv…
            Meeen vi kommer inte komma längre med det här och vi behöver inte försöka övertyga varandra om ditten och datten.

            Ha en bra dag du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.