She can’t catch a break!

GabJoss:

joe

De traumatiserande upplevelserna verkar inte få något slut för GabJoss och att hon ens orkar uppbringa kraften att blogga är för mig ett mysterium.
Tyra har åkt av hästen, brutit röven och tvingas sälja pållen samtidigt som killen tagit sitt pick och pack och flyttat till Stockholm men det är INGENTING jämfört med de motgångar som drabbat får fikamästare från Umeå – se bara.

23 december – Bilbatteriet dog och familjen Maratonfika tvingades stå ute i kylan och frysa. (Det är nu det är på sin plats med en polokrage – just sayin’..)
GabJoss beskriver situationen med dessa målande ord:

Det var hemskt just där och då!
Nej, huvva! Jag fick verkligen panik då dom bor en bit bort från oss och vi hade planer redan tidigt på julaftonsmorgonen.

25 december – Med överskriften ”NÄR MAN KÄNNER SIG SÅÅÅ HJÄLPLÖS” så tänker i alla fall JAG att något allvarlig måste ha inträffat. Har de råkat tvätta en av vovvarna i tvättmaskinen? Har SuperJ ätit upp alla lussekatter och fått magknip?
Nej nej..nej nej..
GabJossan är lite förkyld och beskriver denna nära döden-upplevelse med följande ord:

Jaa, ni kan ju gissa vad som har hänt. Det är ju bara FÖR typiskt.
Känner mig så liten och hjälplös och tycker nästan synd om mig själv.

26 december – GabJossan inleder intet ont anande ett samarbete med företaget COCOPANDA som glatt skickar hem produkter till Gaby Joe att testa. Mascaran höjs till skyarna och inte förrän en läsare påpekar det går det upp för Gabbsan att hon hyllat produkter som testats på djur.

Men ååh tråkigt, djurtester är inte bra. Hade ingen aning om det ? kram kram <3

Detta är alltså GabJossans tydliga ställningstagande mot djurförsök. Therese Lindgren avslutade ett påbörjat samarbete eftersom produkterna inte var helveganska men Gaby har inte riktigt samma principer. =)

27 december – Förkylningsinlägget tog inte den skruv hon hade hoppats på så nu toppar hon det med ett övernaturligt inlägg – slående likt det som Paula publicerade för ett par dagar sedan. Kan det vara Loppi som är i farten med sina ”förslag” på inlägg nu igen?
GabJossan hade tydligen glömt släcka några ljus som hon verkar tro att spöken tänt mitt i natten:

Fick verkligen panik! Kändes som att det spökade.. Kommer ihåg att jag satt kvar i sängen jättelänge och bara skakade och gapade. Nej, fy! Det var riktigt obehagligt.

December har verkligen varit en tuff månad för GabJossan.
Förhoppningsvis slipper hon mer olyckor och annat traumatiserande i januari. Good luck!

Tack för tips, Emma och ni andra!

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    CamCam, Elaine har skrivit om dig på instagram angående ditt inlägg om henne, Blondinbella och alla kusiner eller vad det handlade om ?

      Hon har skrivit på sin blogg också! och veeem hänger inte i hennes kommentarsfält om inte vår självutnämnda kommentatorsexpert The real Hmm 😀

        Ja tänka sig. Det har jag gjort i ca fem år. Det tog dig lång tid att upptäcka det.
        Men vänta, jag har ju redan berättar här att jag även skriver där. ???

        #Tvåapåpucken

        PS Titeln som du gav mig får du själv stå för 😉

          Fast jag brukar vanligtvis inte vara inne på Elaines blogg och tyckte därför att det var komiskt i och med all uppståndelse över dig här inne innan jul….. att ”du är överallt” fick en ny innebörd 🙂

          #skiterivilkenordningjagärpåpucken

            Du presenterade som att det var en nyhet samt att du valde att försökte trycka tlil mig lite på samma gång. Göra dig lustig och vinna +poäng på min bekostnad.

            Och alla överdrivna reaktioner härinne gällde, ja jag räknande, ca tre inlägg som jag skrev under varav där jag fick mest kritik var där jag kritiserade CamCam för sina inlägg om Dessie vilket fick folk att gå i taket.

            Att folk har svårt att se skillnad på äpplen och päron blev också uppenbart, då att jag uppfattas svara överallt bero på bl a dig därför att jag inte låter saker som jag ska ha sagt få stå oemotsagt samt att jag artigt (så länge de är artiga mot mig) svara på alla som kommenterar det jag skrivit. Det blir flera stycken kommentarer från mig då ni är många som skriver till mig.

            Jag väljer att synas och stå för det jag tycker, därför syns jag. Du väljer att vara feg.

            På vilket sätt är man fegare än du är om man har ett anonymt nick? Du är ju lika anonym som någon annan, jag ser inte dig kommentera med namn och personnummer…

            Em: Därför att anonym ovan inte riskerar att under ett annat inlägg eller på en annan blogg utsättas för personangrepp likt dem som hen gjorde på mig. Du kan inte hålla reda på en anonym från en annan.

            Tex så hade jag kunnat bättre bemöta anonym vad hen skrev till mig om jag kunde se att hen skrivit liknande om andra eller kanske t o m racistiskt om Vivi.

            Du vet väl mycket väl ”vem” jag är och när du adresserar mig och vad jag har skrivit tidigare.

            Ser du verkligen inte skillnaden?

            Tex så hade anonym här ovan inte kunnat skiva det hen skrev om jag skrivit under nicket anonym eller hur?

            PS Du är medveten om att det skiner igenom att du inte gillar mig i din kommentar va? Borde också vara en indikation till dig om skillnaden.

            Nej Hmm, jag är inte feg. Mitt såkallade nick är Ballie och jag kommenterar också här ibland, du kanske sett det nånstans? Grejen är den att jag allt som oftast (märker jag i efterhand) glömmer att fylla i det för min hjärna är helt enkelt fast vid förra portalens funktion där man inte behövde fylla i namnet mer än en gång.

            Och om vi ska gå tillbaka till där vi började: jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Det var aldrig meningen att du skulle bli upprörd eller ta illa upp. Jag är inte den som gör mig rolig på andras bekostnad egentligen, men här fann jag det bara komiskt i och med allt som tidigare varit. Menade absolut inte illa och jag kan hålla med såhär i efterhand att det var något onödigt att kommentera det. F’låt mig!

            Ballie: Ingen fara!

          Hahaha älskar hur oerhört upprörd den här real Hmm blir så fort någon yppar ett ord om henom. Hen som dagligen ägnar sig åt att göra sig lustig på andras bekostnad och gnälla fick plötsligt smaka lite på sin egen medicin och VIPS, så visade det sig hur lättkränkt hen själv var ? Vart var det man hittade dom här kränkthetsrapporterna? Tror någon behöver en här ?

            anonym: Det verkar som att du har lätt för att bli upprörd med tanke på din referensram här för vad du tror jag blir upprörd över. :mrgreen:

            Att du sitter och ljuger om att jag gör mig lustig på andars bekostnad säger allt om dig och inget om mig.

            Men glad att du älskar vad jag gör. 😈

      Bra att någon säger ifrån!

    Människor som får panik över allting är det värsta som finns, då går energin åt att lugna dom i stället för att lösa situationen. Sen hjälper dom aldrig till heller. Själv får jag panik om mitt barn håller på att dö.

    Detta inlägget är det roligaste jag läst på länge! Hahahaha, älskar dina kommentarer

    Varför valde hon det fotot, är jag pervers som tycker det ser porrigt ut?

      Hahahahahah skämtar du…?!? Vart ser du det porriga i det hela..? Jag tycker fotot ser fett obehagligt ut ? Hon ser dessutom oförberedd ut om att det togs, tycker jag. Jag själv hade ju inte valt att lägga upp ett sådant kort på mig själv.

        Det är den öppna munnen som gör att det ser porrigt ut, fråga pojkvännen vad han associerar till (skämtar bara). Skulle själv aldrig lägga ut en sån här bild för jag vet hur andra och mig själv tänker. Skrev kommentaren delvis för att se reaktionen om vad man kan skämta om.

          Lägg till en mörk bakgrund, hennes ansikte målas vitt, svart kring ögonen och en vit fläckig klänning och hon ser ut som flickan ur The Grudge ?
          Så ”porrig” ser hon ut att vara på detta kortet….

            Kul att man kan associera så olika. Det finns inget fel eller rätt när det gäller associationer. Har sett the grudgefilmerna och associerar inte till den ändå.

            Jag verkar inte kunna svara på din sista kommentar, Mimmi! Så jag svarar på min egna.
            Det är fine med mig att du inte associerar bilden med The Grudge-filmerna, jag lekte bara med min fantasi!
            Men jag kan inte, alltså kan verkligen INTE förstå att du kan associera den bilden med porr. Inte för att vara sådan, men då måste det ha varit väldigt konstiga porrfilmer/bilder du sett.

    Alltså jag tycker att Gabriella verkar vara en snäll och fin mamma och har inget emot henne men fyfan så lam hon verkar vara! Herregud alltså. En gång skrev hon, ungefär, ”Halloj! Haha jag jag kan inte sluta skratta åt min rubrik. Vadå halloj lixom,haha!” Hur extremt tråkig kan man vara om man tycker att ”halloj” är ett roligt ord ?

      Ja alltså SNARK hon verkar vara den tråkigaste människan norr om Solnabron :p

    Skillnaden på Gabriella och Therese är ju dock att Therese ÄR vegan, självklart avslutar hon ett samarbete med någon som inte levererar 100% veganska produkter medan Gabriella kanske inte tänker på det i samma utsträckning i och med att hon inte är vegan. ?

    Tycker att Gabjoss påminner lite om Engla, det är nåt med både utseendet och det där sköra… Dock får nog G lugna sig lite med överorden, det blir för löjligt.

    Men å andra sidan har vi väl alla stött på den typen som verkar leva i nån slags helt egen värld. Hade t.ex. en kursare på universitetet som på allvar grät bittra tårar över att vi hade tenta på hennes födelsedag en gång. Tilläggas bör att människan var i 40-årsåldern och att hen INTE fyllde jämnt. Suck it up, liksom:)

    Som tur är har GJ tröstat sig med att köpa tio (10) nya disktrasor.

      Hahaha va? Alltså jag köper ett 4-pack som tar slut typ 4 månader senare? Är jag äcklig?

        Nej, du är normal. Eftersom Gabriella köper en ny exakt likadan tvättkorg när den rätt så nya har fått en fläck så jag kan tänka mig att det slängs disktrasor hej vilt hemma hos joss. Jag brukar micra mina trasor i fem min så blir dom som nya ?

          Tror Gabjoss har en samlar tendens och därför köper många. Tror det pga av det jag tidigare läst om hur hon har en nececär med bara oanvänt smink och har väldigt många läppcerat, pincettet (köpte 3 nya på en gång) och filtar i en korg mm. Lägger ingen värdering i det vi har alla våra egenheter som gör oss speciella.

            Kanske, men jag har svårt att tro att hon sparar alla använda disktrasor. Hon berättar ofta att dom rensar och slänger saker

            Ha ha, kul. Det tror inte jag heller. Men det kanske är en kombination av shopping, samla och sedan rensa ut tendens. Det är roligt att leka lite hobbypsykolog.

            Har för mig att hon skrivit att de använder en trasa max 3 gånger innan de byter. ”Ni småbarnsföräldrar vet vad jag menar, nä fyy”

    Så GabJoss ska inte gnälla pga Tyra har haft det värre..? Gillar bloggen men inte inläggen om den här tjejen, tycker alltid dom känns så onödigt otrevliga!

    Haha detta är så roligt ”familje maratonfika”
    GJ är alltså roligt att hon verkligen är känsligt över allting att det känns nästan ”fake” ?

    Vad är det med GabJossan och den här Tovsi? Kollade en bild från idat på Insta. Likadana mössor, likadana jackor och barnen likaså haha… som tvillingar.

      Hade exakt samma tanke…
      Snarlik inredning oxå. Undra vem som härmar vem eller om de kommer överens om vad de ska köpa/ha på sig el barnen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.