Kissie sågar projektet ”Skapa Skillnad”..

Kissie:

ss

När Kissie först hoppade av ”Skapa skillnad” var anledningen att hon inte hade tid för att hon fått andra erbjudanden men nu verkar handskarna vara kastade för nu låter det så här:

Skapaskillnad Ja, vi drog ju igång ett nytt projekt där vi ville skapa skillnad genom att prata om näthat och osäkerheter. Så förutom att skapa en en hemsida där man skulle få hjälp (som var planen från första början) så skapade vi senare en podd också. Jag älskade iden väldigt mycket men kände tyvärr att vi ville olika saker med projektet. Jag kom faktiskt inte alls överens med dom andra tjejerna, jag är väldigt öppen som person och har varit med om mest vilket jag tyckte utnyttjades, tillslut kändes det som att projektet handlade om att synas och höras – vilket jag redan gör tillräckligt haha så jag valde att sluta. Jag är jätteglad över att jag slutade för man ska gå efter sin magkänsla. Det gick så långt att jag fick ont i magen av att jobba med ett projekt som jag kände att jag inte kunde stå bakom till 100 %. Men så blir det ibland.//Kissie

Ja, men alltså – vad trodde hon? De sätter ihop 4 centrumkåta tjejer där Kissie är det absoluta dragplåstret och tror att projektet INTE kommer handla om att synas?
Och efter att Kissie lämnat projektet har det mer eller mindre gått i graven. Hemsidan är fortfarande halvfärdig och Kissies bild är fortfarande inte borttagen, trots att hon lämnade projektet i början av september.
Var det kanske inte så roligt längre när det stora ansiktet utåt försvann och uppmärksamheten likaså?
Det ger ju i så fall än mer trovärdighet till det Kissie skriver här ovan – att det för deltagarna mest handlade om att själva få synas.

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att Kissie lämnade var väl bra eftersom många tyckte att projektet inte var trovärdigt när hon var med.

    Klart att projektet självdog – man måste jobba för de projekt man går in i och det var väl ingen av brudarna som hade lust med det (var väl obetalt).

      Nej jag tycker tvärt om. Det var Kissie och hennes namn som lyfte projektet. Utan henne hade dom aldrig synts i Aftonbladet. Vilka är dom andra, kvinnan till höger. Bloggar hon?

        Från vänster: Lisa Anckarman, Caroline Roxy, Kissie och Madeleine Bitici. Sistnämnda har en blogg, men tror hon är mer aktiv på instagram?

        Paradoxalt nog så fick de synas i Aftonbladet för att Kissie fått några artiklar där under åren – FÖR att hon själv mobbat/näthatat.

        Caroline Roxy är väl den enda som inte lever på sin blogg utan på mer på sitt modellande och designande? Tror inte ens det går att kommentera på hennes blogg utan den är mest en front för hennes andra business. Snygga bilder har hon iaf.

    Fy*an, så nu är man naiv för att man trott att något som ska handla om att motarbeta näthat skulle handla om just det?! Vad är man för typ av människa om man utnyttjar en sådan sak för att själv synas?! Ungefär i samma klass som att tjäna pengar på välgörenhet! Vart är världen påväg.. :/

      Men nu känns det ju igen som att Kissie lägger skulden på alla andra – ”projektet handlade om att synas och höras”…

      Var hon den enda som faktiskt gick in helhjärtat för att stoppa näthat enligt hon själv? Tycker personligen att Lisa ”Lice” har engagerat sig mer i sina sociala medier om det här…

    Catten av Södertälje måste vara den mest lyckosamma bedragerskan förlåt bloggerskan. Nu har hon fått en all inclusive resa till sig och alla barnen. Som tidigare så är det stulna pengar naturligtvis. Vänner finns inte fler att lura.

    Tycker det tappade den sista trovärdgheten när Lisa skerv om det på paows blogg. Även om hon skriver att hon är fristående osv. Att använda en öppen näthatare som plattform är fel. Paows antimobbningsfilm är fel. Lisa verkar verkligen bara vilja synas och höras, inte skapa skillnad på riktigt, då hade de jobbat mer på hemsidan, försökt nå ut på trovärdiga sidor, fått in gäster till podden kanske? Det går att lösa om man jobbar ”på rätt sätt” tror jag, men det verkar inte vara prio…

      Oj, visste inte alls att hon marknadsfört det via Paows blogg… Rimmar väldigt illa ja! Tråkigt!

      Lisa är sjukt uppmärksamhetskåt. Hon gör allt för att bli känd och synas. Det lyser igenom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.