8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh gud ?

    Jag tycker det är sött ändå, lite barnsligt men ja, sött. Fast det kanske beror på att jag själv är typ världens ensammaste människa som aldrig någonsin har haft en bästis eller ens en vän i den kalibern?

    Mössan är skitsnygg och jag vill ha!

    Åå tar mig tillbaka till när jag gick i sjuan. Jag och min bff åkte och shoppade lila dana byxor, koftor, skor och tröja och så gick vi så till skolan. Underbara minnen?

    Alltså förlåt jag vet att hon är typ 20 år men vem sjutton vill klä sig exakt likadant som en kompis efter lågstadiet? Skärmskudde på denna bild! Gabriella verkar vara en gullig tjej men jag kan inte låta bli att störa mig på henne ändå. Hon känns så desperat på något sätt. Nu är det en ny önskad graviditet som är i fokus och hon tar alla tillfällen som går till att få folk att läsa bloggen genom att hinta om detta på olika sätt. Förstår att hon tappat en del läsare och att en ev graviditet kommer få upp hennes siffror på bloggen igen (säger inte att hon skaffar barn pga av det) men kom igen kan hon inte vara lite mer ödmjuk inför detta det känns så otroligt desperat hela tiden! Läste faktiskt hennes blogg tidigare trots att hon är mer än 10 år yngre än mig då vi var gravida samtidigt men slutade läsa när hon började härja om att man inte ska vaccinera och att hon var för bra för att få till BVC osv!

    ????? bästa inlägget!
    Kort och koncist

    Gott nytt år påre snygging!

    Får mig direkt att tänka på historieätarnas sista avsnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.