Burn!

Kissie:

kkk

kkkk

k kk

Kissie skräder inte direkt med orden när hon pratar om sitt ex, Christian.
Visst, det måste kännas som en befrielse att kunna skriva och vara så här ärlig i sin blogg men med tanke på att de fortfarande bor ihop så riskerar väl stämningen att bli aningens frostig där hemma.

Jag hade nog hellre tältat i Lilljansskogen är bo med ett ex som skriver så här om mig på sin minst sagt stora blogg och samtidigt har en ny kille. (Enligt våra sista sms så är hon och Erik fortfarande tillsammans..)

Hur känner ni? Hade ni bott kvar?

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag fattar inte. Kan väl överlag tänka mig att det kanske inte är världens bästa stämning att bo tillsammans med sitt ex när man har separerat, men hon skrev väl inget taskigt eller hårt eller så?

    Ibland har en inget annat val, jag bor också med mitt ex. Men vi är mer än bara vänner så fungerar rätt fint. Tyckte inte att Alexandra skrev något hårt om Christian nu iaf dock…

      Eloise -är det du?!

    Tycker inte det där var farligt. Han är säkert fullt medveten om känslan av att vilja komma ifrån och har kanske känt/känner likadant? Hon skriver ju inget om honom som person. Sedan – vart ska han flytta? Han har kanske inget val.

    Jag bodde också med mitt ex i typ 10 månader innan jag hittade något nytt (var gymnasiestudent och han hade jobb så tog ett tag innan jag hittade något nytt). Förstår inte nu hur jag kunde göra det men det var det eller gatan. Hade också en ny pojkvän som kom och hälsade på ibland. Tack och lov var det aldrig awkward men vilken hemsk jävla sits att sitta i. För alla parter.

    Åh tänkte direkt på skogen bakom Lilljansberget i Umeå men visade sig vara en sketen park i Stockholm 🙁 om du tältar i Umeå kan jag komma med varm choklad!

    De har ju gjort slut många gånger förut och ändå bott ihop. En gång tidigare var de ju separerade länge. Kanske det igen slutar med att de hittar tillbaka till varandra.

    Men oj bor hon med sitt ex samtidigt som hon har en ny, det verkar jobbigt.

    Hör inget om Erik längre?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.