SÅ mycket mer än mysig..

GabJoss:

joss

Inte nog med det, Tessan! 
GabJossan är nämligen även magisk och glittrande fantastisk och en hejare på både fruktfat och ”gotta”! Och när du tröttnat på att titta på henne kan du alltid uppsöka hennes klon ”Tovsi” för lika mycket mys, magi och mumsmums!

Glöm aaaaaaldrig det!

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad sjutton var syftet med detta?

      Jag tror Camilla skriver dessa inlägg för sitt eget nöjes skull och därför skiter i alla missnöjda kommentarer om hennes onödiga och trista gliringar mot samma gamla personer.

      ”Glimten i ögat” för all del men det här bara supertråkigt!

    Mysig?
    Tycker gabby känns väldigt opersonlig och stel framför kameran. Både på bild och i video. Men gabby kanske har nått fram till therese (äntligen) för ännu en sfs? 😉

    Jag tror att du är i konspiration med GabJoss. Hon betalar dig för att skriva om henne, för att ge henne klick hon ALDRIG fått annars. VARFÖR i hela fridens namn annars skriva så mycket menlösa inlägg om en lika menlös bloggare?
    Over and out!

      Fuck! So busted! =)

    Hahaha tycker att deras vloggar är allt annat än roliga och mysiga.. De rör sig stelt, pratar om samma saker, gör samma saker och har aldrig en egen åsikt.

    Therese ser upp till alla möjliga idioter och följer folk bara för att följa dem/för att de är youtubers. Helt sjukt hur man som vegan kan sitta och säga att hon är ”mysig” när hon bär päls, skinn osv? Varför ens ge en sådan person uppmärksamhet….

      Bara för att Therese är vegan så betyder det väl inte att hon måste ogilla alla som inte är det?

      Att vara vegan är ett val man själv gör som INDIVID och jag blir så trött på folk som inte kan acceptera att VARENDA JÄVEL PÅ DEN HÄR PLANETEN ÄR SIN EGNA PERSON!

      / trött tjej

        Hon har flera gånger pratat om att bära päls och att det är hemskt när folk gör det men sedan ger hon utrymme på sin snapchat åt någon som bär päls, vet hur hemskt det är men skiter i det.
        Att Therese väljer att kolla på hennes videor samt väljer att ge henne utrymme gör att hon indirekt supportar hennes val.

          Breaking news!!! Man FÅR gilla människor med annorlunda åsikter än en själv! Crazy, eller hur???

    Snart kommer det nog upp nånting hos gj om therese ska ni se 😉

    Kolla in Tovsis Snapchat.. får ofta dra fram skämskudden där… @tovsan

    Hade ingen aning om att Gabjoss finns på youtube, att hon vloggar, det måste jag kolla in.

      Typ de tråkigaste videos som man kan kolla på. Tycker att hon verkar vara otroligt personlighetslös.

    Förstod inte alls syftet med detta inlägg. Therese skrev nånting fint om en annan människa. Så är du negativ, helt utan anledning? Har du inga gränser? Mår du dåligt själv eftersom du måste trycka in negativitet i så gott som varenda inlägg?

      Negativ..eller skojar lite om GabJossans överanvändande av vissa ord…det får man se hur man vill.. =)

    Tack gode Gud att det inte bara är jag som stör mig på hennes skenheliga och larviga person. ”GOTTA”… alltså varför skriver man gotta….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.