Det händer liiiite på Instagram.. 

Wifi på flygplan = så däääär bra uppkoppling som bara fungerar på mobilen. Och 7 fucking euros fick jag betala för det. Men men.. vad gör man inte för sina underbara läsare? ?

Odd kanske är sugen på att damma av sina strand-loafers och hawaiiskjortor för att joina Paows säljteam? Kanske lämna lilla frugan hemma för ett par månader på Grabbarna Grus? It’s tempting! ??✨

Ah, det där med företagsnamn alltså! Det aktiebolaget jag kommer använda för bloggen framöver har ett sjukt fult namn men med lite vilja kanske man kan kalla det för unikt. Det har med korv att göra – så mycket kan jag säga. ?

 

Men alltså! Myggan och jag behöver bli bästa kompisar asap för jag måste få gosa med den här lilla fluffbollen! Guuuuuud! Jag dör nästan en bloggisk sötdöööd!!!

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det var ett kort det händer på instagram 😉 Ja du verkar gilla Myggan nu hehe hon som skrev på en kändis instagram att det är ditt fel att hon blivit anmäld till soc (!?) och lite annat överdriv i vanlig ordning suck.. Ha en trevlig resa!

      Mediala Myggan! Hon vet tydligen både vem som anmält henne anonymt til Soc och vem/vilka som anmält henne till RO och att de alla är Bloggbevaknings-läsare ?

        Precis…och vilka som skriver kommentarer hon inte gillar, det vet hon ju också, och det är ju alltid samma personer 😉 ja jösses… (Obs! ironi! så inte folk nu tror att det alltid är samma personer. Skulle det vara bloggläsare som anmält till soc så tror jag nog det är hennes egna läsare).

    Hahaha, nu har dessie lagt upp en bild på den där fransmannen som hon alltid skriver qoutes om. En bild på dom med texten ”summertime sadness” Haha, så pinsamt..

    …Hörde jag korv?!

    Kattungar gör att alla problem försvinner! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.