Inte första gången..

Kissie:

Edit – så klart ska jag inte jag heller publicera mailen. =)
kisse

Det är inte första gången kommentarer som denna får ligga kvar inne hos Kissie och jag undrar verkligen varför?
Det är många ungdomar som läser hennes blogg och som kanske får för sig att handla tabletter eller liknande vilket kan vara livsfarligt av två anledningar:
1. Det kan vara vad för skit som helst i tabletterna.
2. Det är lätt att överdosera medicin som kommer utan instruktioner och vem vet styrkan på dem?

Nä, Kissie! Ta lite ansvar och blockera sånt skit!

Tack för tips, Anna!

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bara jag som stör mig när Gabriella hela tiden skriver att hon ska visa upp vad fjodor gjort men ännu inte lagt ut det, känns som hon bara söker klick !!! Hon ska alltid förstora grejer?

      Jag stör mig överlag på bloggare som säger ”visar detta imorgon”, ”skriver det här på fredag” osv för det är så jäkla sällan det blir så. Varför inte bara visa något när det är klart? Varför lova massa inlägg? -.- Eller bara skriva ”vi renoverar, visar när det är klart, punkt”…

      Onödig grej att irritera sig på kanske men majoriteten av bloggarna jag läser har varit så senaste tiden och jag är less på att klicka in där för att dom bara skjuter upp allt. Det är lite som när kompisar säger ”hör av mig imorgon” och så händer det aldrig.

    Har Elsa Billgren fått livmodershalscancer?

      Varför tror du det?

        Hon gjorde ju ett cellprov för några månader sen. Fick ta ett nytt när det inte var bra och nu är hon superdeppig och säger själv att hon går igenom något jobbigt. Får elit ont i hjärtat av att läsa mellan raderna på hennes annars så glädjeapridande blogg. Och så sa hon precis att hon inte kan gå på elle galan då hon ska göra en sak nån dag unna och inte kommer vara på benen tills dess.

          Autocorrect är sämst. Men jag tror det går fram hur jag tänker trots språket i kommentaren

          Det behöver inte vara livmoderhalscancer för att man har cellförändringar. Man kan ha förändringar som gör att en del av livmodertappen måste opereras bort, för att inte utveckla cancer (det har jag gjort). Hoppas att det hon har isf, och inte cancer. Helst ingenting av det såklart!

          Har också funderat på att det är något relaterat till det där provet hon tog som skulle göras om eller vad det var, då hon hintar det hela tiden, men aldrig skriver ut vad det är (vilket är förståeligt, det vill man nog inte göra när man är mitt upp i det). Hoppas allt går bra för henne i alla fall!

      Behöver inte vara cancer. Man kan få cellförändringar som KAN utvecklas till cancer. Men om man upptäcker förändringar så opereras de bort innan de blir skadliga. Oftast.

      Det har jag också gjort. Och många många fler. Det är vanligare än man tror. Därför är cellprov så ofantligt viktigt att verkligen göra när man blir kallad.

      Du, det där är högst personligt. OM det nu är så, och Elsa är redo att berätta, så skriver jon väl det i bloggen? Detta är ju trots allt ”ingen skvallerblogg”.

    Nu verkar denna kommentar vara borttagen. Men jag får för mig ibland att dessa kommentarer från ”apotek” om bantningspiller är en form av samarbete som dock bedrivs i ”kommentators”-form, eftersom det tar tid innan kommentarer tas bort eller ens tas bort

      Hon borde verkligen moderera sina kommentarer bättre och ta bort dom snabbare eftersom tabletterna som nämns längst ner är receptbelagda och beroendeframkallande. Det är läskigt hur enkelt det verkar vara att få tag på dom och hon gör det bara lättare genom att lämna kommentaren uppe.

    Inte bra alls, dem borde hon radera!

      Hon har raderat dom.

    Bara ett tips i all välmening att du CamCam kanske skulle censurera kontaktuppgifterna till detta ”apotek” så att inte dina följare också får för sig att handla därifrån.

      Tror nog C’s läsare är äldre än Kissies 🙂

        Vuxen eller ungdom kan ju kvitta… Det är ju inte bara ungdomar som kan få för sig att att köpa droger. Min mamma tog livet av sig med receptbelagda mediciner som inte var utskrivna till henne och hon var över 40, ganska vuxen med andra ord.

        Spelar ingen roll hur gammal man är? Jag var själv beroende av benzo i flera år (pga läkare som sket fullständigt i hur farligt det är och hur beroende jag var och bara fortsatte skriva ut enorma mängder till mig innan de till sist skickade mig på avgiftning) och det första jag tänkte på var att Camilla borde – eller måste, faktiskt – blurra kontaktuppgifterna.

        SNÄLLA Camcam gör det, för oss som har haft problem är det här skitjobbigt att se, suget kommer alltid att finnas kvar som en djävul på axeln. Och trots att jag lovat mig själv att aldrig mer ta ett enda benzopiller, och trots att jag tog mitt sista för fyra år sen, så skriker den djävulen äckligt högt så fort jag ser nåt sånt här. Åldern spelar ingen roll, jag är 28. Kan lova att flera läsare med mig har gått igenom/går igenom samma sak. Det finns ingen som helst anledning till att ha kvar den, det är ENBART skadligt. Ta bort den. Nu.

          *Det spelar ingen roll hur gammal man är

    Vad är det för mening med att radera kommentaren om du ändå printscreenat och lagt upp det med kontaktuppgifter och allt? Vart är ditt ansvar?

    Skitdåligt med att hon tillåter reklam för bantningspiller, ja, men dom gör reklam för Benzo också! Helt jävla stört att Kissie tillåter kommentarerna! Usch. / Syster till en knarkare beroende av Benzo(som han köper på nätet), vilket har förstört hans liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.