Så snygg..

Michaela Forni:

forni

Jag vet att jag sagt det förr men jag säger det igen – Jag ÄLSKAR Michaela Fornis stil. Love it, love it, love it!
Hon har liksom Style och skulle förmodligen se alldeles strålande ut i en potatissäck.
Vissa människor har det bara.. Jag är inte en av dem.
Det är därför jag skaffat mig en så ståtlig sidekick i form av Tjocka Hetsätarkatten så att lite av hans glans kan spilla över på mig.

Det var allt jag ville ha sagt med det här inlägget.
Ridå.

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Cred för ett ”höja”-inlägg! Har saknat dem!

    Jo, ofta så är det mesta snyggt på smala människor. Och hon har verkligen bra smak dessutom!

      Håller inte med om att det mesta är snyggt bara för man är smal, när jag var som smalast hade jag skitful stil pga dålig ekonomi och inget intresse. Nu när jag är kurvigare i storlek 38-40 så klär jag mig mycket bättre efter min kroppsform.

    Really? Smaken är som baken.

      Håller med! Tycker inte forni har bra stil och har många gånger funderat på hur hon kan ha slagit sig fram i modevägen. Janni deler har däremot väldigt bra stil och skulle antagligen vara helt stunning även i en potatissäck.

    Förstår mig inte på den högra outfiten och liknande outfits. Passformen är ju sjukt konstig! En massa volanger som spretar åt olika håll och de där byxorna. Hoppas inte den där byxtrenden blir större…

    Tycker inte om hur hon alltid matchar de krämvita byxorna med en kritvit topp, annars håller jag med dig om att hennes stil är väldigt snygg. Inte likt min egen stil, men hon ser så otroligt stylish och lyxig ut alltid. Dessutom ser hon väldigt välmående och fräsch ut nuförtiden, vilket jag antar bidrar en del!

    Alltså, jag tycker att det är lovande klädeskoncept… Men det är något som känns lite off med det ändå. Inte riktigt on point. Ungefär som med Kissie, men med Kissie är det mycket lättare att se var det skär sig.

    Nää jag håller inte med, det är något som är lite ”off” med hennes styling. Tycker inte det är snyggt alls att blanda vita nyanser i samma outfit som hon gör i den första. Och i den andra ser hon som en fyrkant runt magen. Dock är hon galet snygg, det hjälper alltid 😉

    Håller helt med! Älskar Fornis stil !!

    Vilket trevligt inlägg!

    Själv tycker jag att stilen är snygg, men inte att hon klär sig på bästa sätt för sin kroppsform. Att hon är snygg och har utstrålning råder det dock inga tvivel om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.