Det går vilt till på Instagram..

Katrin Zytomierska & Lady Dahmer:

https://www.instagram.com/p/BPUk7WpjWME/?taken-by=katrinzytomierska

Under det här inlägget Av Katten Pyto på Instagram så diskuteras det hett och den som är mest aktiv – förutom Katten själv – är Lady Dahmer som håller en väldigt saklig ton trots att hon blir rejält ifrågasatt och provocerad.
Som vanligt diskuteras de heta potatisarna vikt, mat och bantning men även den bristande respekt som finns för överviktiga personer – något som Lady Dahmer lyfter fram.
Att även om man är tjock så har man samma människovärde som en smal person och förtjänar samma respekt.
Men så är det inte riktigt, eller hur?

Diskussionen pågår fortfarande i skrivande stund tror jag..

Tack för tips, Emma!

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Finns inget värre än den industri som Katrin håller på med. Att tjäna pengar på att få kvinnor att känna att dom inte duger. Jag kan inte med att läsa för jag mår så himla dåligt av hur hon håller på.
    Och jag har ingen övervikt ö h t. Ändå sätter sig hennes ord i mig. Bojkotta henne!

      En gång hörde jag en rekryterare säga att efter en intervjuerna för ett visst jobb så sållade hen bort de överviktiga. Detta eftersom ”de inte har någon disciplin” (att gå ner i vikt alltså) och vilket var en av de större kraven för detta viktiga jobb. Jag blev helt stum.

        Fast det ligger en viss sanning i det.

          Peer reviewed study or it didn’t happen.

    Alltså Katrin är så fruktansvärt dum i huvudet! Klart som fan att hon gick ner i vikt, hon hade ju FÖTT ETT BARN. Själv gick jag ner 16 kg på en månad efter att ha fött barn. Låg på soffan och kollade på Netflix. Åt mycket godis. Drack läsk.

    (OBS ver förstås att det inte är så för alla – men för många! Det är inget onormalt med att gå ner i vikt efter en förlossning. Och särskilt inte en prestation!!!)

      Ja precis, fyra veckor sen förlossningen och jag har ätit mycket och inte gått några promenader ännu, tappat 13 kg ändå. Nu kan jag börja röra mig mer så kanske tappar några kilo till av bara farten.

      Ja direkt när man klämt ut barnet så har man väl ”gått ner” de 3-4 kg som barnet väger? Det kan nog inte ens Katrin kalla bantning.

        Glöm inte fostervatten, moderkaka osv osv.

        Vill bara ha det sagt också, att det kan vara en jäkla prestation att gå ner efter en graviditet. Jag gick personligen ner alla 20kg på 2-3 veckor, bara genom att ligga på sofflocket och käka max, men alla har det inte så lätt som vi. Vissa kämpar hur länge som helst med vikten efter en graviditet, så jo, en prestation kan det absolut vara. 🙂

    ”Jag åkte ner i ett par för trånga jeans”

    Herregud, köp ett par större byxor och sluta hetsa

    Tycker Latrin borde bannlysas från sociala medier så att hon inte kan sprida sin skit och sina trångsynta åsikter (som faktiskt bara gör att andra människor mår dåligt).

    Så fruktansvärd kommentar från Katrin till Lady D när hon skriver att hon kan gå ner i vikt så blir hon säkert en roligare mamma. Alltså hur kan man skriva en sådan sak och fortfarande få hejarop från så många? Är du tjock är du el tråkig mamma då eller? Fy det högg änna till i magen på mig när jag läste det..

      Nej men när du är så tjock som LD så finns varken kondis eller ork att leka/busa med barnen som en normaltränad person har. Handlar inte alls om att vara en tråkig mamma, säger väl sig själv?!

        Så du tror alltså att LD inte orkar leka med sina barn? Att hon bara sitter och flåsar när dom är på en lekplats?

        HAH! Då kan jag ju informera dig att smal är inte lika med bra kondis heller. Jag är smal som en speta men dör nästan när jag behöver röra mig mer än till affären och tillbaka.

          Då kan jag ju informera dig om att det stod normalt tränad person, dvs varken över eller underviktig.

        Ursäkta, men sen när behöver man ha någon slags elit-fysik för att leka med sina barn? Jag är sjukt otränad men orkar ändå gunga dem i lekparken, springa över gräsmattan, lyfta dem, åka rutschkana.
        Skulle säga att en mamma med energi brist, hungrig, irriterad och ständigt bantande om något är en trist morsa, eller?

        Alltså snart tar mitt tålamod slut. Nej jag springer inte runt o leker med mina barn. Varför skulle jag det? De kan väl för fan leka själva? Jävla curlinggeneration som tror man måste leka med barnen varje vaken timme.

        Däremot så spelar vi spel tillsammans, jag har ”konstskola” där vi tillsammans målar med akryl och jag lär dem måla, vi åker på utflykter, jag tar dem på parkour, vi pysslar, grejar med lera, dansar, nä alltså vet du vad jag pallar inte. Dra åt helvete med er. Ja vi tjocka är skittråkiga dåliga mammor. Likaså alla som sitter i rullstol, är kroniskt sjuka, har MS eller annat funktionshinder. Ja alla vi som inte orkar springa. Vi suger. Vi borde inte skaffa barn alls.

        Dra åt helvete. Sa jag det?

          Tack för bra input!

          //tråkig mamma i rullstol

        Och vad fan vet du om min kondis ditt jävla mähä?

          Det är normalt att leka med sina barn ibland och ingen påstår att du ska göra det varje timme. Detta är visst en öm punkt för dig. Försök inte inbilla någon att du har en bra kondis med den kroppshyddan du ligger inne med. Börja träna så ska du nog se att du blir lite gladare samt orkar mer än att bara sitta och bjäbba framför din dator.

    LD ❤
    En sån fantastisk och stark kvinna! Jag önskar att jag hade en fjärdedel av hennes mod och ork.

    Det verkar vara något med människor med just det namnet som inte är ~~ helt hundra ~~….

    Jag älskar när Dahmer har tid och ork att argumentera sakligt och lugnt. Så mycket bra poänger som kommer fram då!

    Katrin kan jag inte med. Vad hon än säger eller skriver så dryper det antingen av förakt eller självgodhet. Man ska inte vara missunnsam men jag tycker inte Katrin har gjort sej förtjänt av det hon har. Hur kan hon ha fans och folk som vill handla av henne när hon uttrycker sej som hon gör?

      Exakt!!!

      Folk älskar mobbare.

      Ja, det är obegripligt detta behov av elakhet hon har. Förstår det inte.

    Nu har inte jag fått barn, men har under den senaste tiden gått upp en del i vikt p.g.a hälsoproblem. Men vet ni vad, det inte något mina läkare eller sjukgymnaster ser som en dödssynd. Hälsa är inte =vikt. Min rygg har gjort att jag knappt rör mig och då jag fortsatt äta som vanligt har vikten självklart ökat. Men mina läkare bryr sig om att jag blir frisk och mår bra, då är inte vikten det viktigaste för dom. Så jävla skönt att ha dom! De tycker inte jag ska titta och må dåligt över siffror. Det är inte siffrorna som mäter hur lyckad min hälsa eller rehabilitering är.

    Pinsamt när LD skriver att folk inte vet något om hur de äter i familjen., Hon har ju själv sagt att ibland äter hon så hon blir illamående.

    Vill du va tjock så va tjock men hymla inte.

      Jag är smal och har förstås aaaaaldrig ätit tills jag mår illa… herregud. Ibland känns det som att jag får hjärnblödning av folks envisa dumhet. Tjocka personer äter väl godis och sånt precis som alla andra – och IBLAND svullar de tills de mår illa. Precis som de allra flesta personer.

      Ja jag har liksom alla andra normala människor svagheter. Jag har har till exempel en tendens att överäta sallad och pasta. Det händer nån gång i månaden. Vi äter inte pasta så ofta av den anledningen. Ibland händer det att jag dricker alkohol också. Och kräks dagen efter. Gissar att du aldrig frossar eller äter onyttigt ibland. Eller just ja det är ju bara smala människor som får göra det. Vi tjocka ska ju tänka på kosten precis hela tiden för att få existera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.