När ute blir inne..

Kissie:

kissie2

Idag meddelade Kissie på Instagram att hon tatuerat ögonbrynen men för inte helt längesen satte hon ögonbrynstatueringar på sin ”utelista”.
De här listorna känns sällan genomtänkta – ungefär som när Kenza i hårda ordalag sågar de människor som brukar smygfota henne trots att hon själv smygfotar kändisar när hon är utomlands till bloggen.

Jag är som ni vet väldigt sugen på att karva in ett par nya ögonbryn eftersom de mest liknar två utmärglade spermier och är på väg att klonka huvudena mot varandra men än så länge har jag inte kommit längre än att googla runt lite.

Det MÅSTE ju liksom bli bra, annars får man skaffa en likadan lugg som Sia med tillhörande käpp och ledhund.
Är det ett ”acceptabelt” skönhetsingrepp att tatuera ögonbrynen eller är man en dålig förebild om man gör en sån sak?
Vart går egentligen gränsen? Eller handlar det mer om att basunera ut det än att faktiskt göra det?
Mina bryngooooooals är helt klart Linda Hallberg – kan man ta med sig en bild in eller funkar det inte så? Nån som vet?

Tack för tips, Therese!

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Grejen med inne/ute-listor är väl att det är trender som cirkulerar?

      Kissies inne- utelistor är väl mest till för att kunna trampa någon på tårna och få slänga en extra känga och ändå se oskyldig ut.

    Tycker du ska läsa inlägget Kissie skrev om detta för några dagar sen. Om hon inte blev nöjd förra gången känns det ju rimligt att hon dissar den tatueringen men vill testa en gång till om hon hittar en tatuerare som förstår hennes önskemål.

    Undra just vad som händer om det blir modernt med smala ögonbryn igen, nu när alla tatuerar in ”naturlig”

      Som jag förstått det så håller en bryntatuering bara i två-tre år. Bläcket ligger så ytligt så de försvinner med åren. Det är en stor anledning till att jag själv kan tänka mig att tatuera brynen.

        Aha! Det var ju käckt ifall man skulle ångra sig.

          Min kompis fylleri ca var 6:e månad. Men tror det finns olika tekniker (hon pratar om powder brows) så det kanske sitter på olika djup?

    Har inte klickat in mig på bloggen men gissar ändå på att det är sponsrade ögonbryn, konstig värld vi lever i med sponsrade ögonbryn, men tror det är normalt att bli kappvändare när man får saker gratis eller betalt för att promota. CamCam du kanske kan få spons på dina du med och visa före och efterbilder på bloggen.

      Ja det är sponsrade ögonbryn….. är väl inte någon behandling hon betalar för själv ?

    Imorse när jag vaknade hade jag lyckats sova så ena ögonbrynets hårstrån pekade rakt upp, och de vägrade kammas ner igen. But guuurl jag slayade oavsett alltså

    Gedin studio! Diana ? Kolla in gedin_studio och kolla. Jag åkte från Göteborg till Stockholm för att göra där

    Problemet är att det är lite bortkastade pengar jag har gjort det tre gånger och det börjar försvinna redan efter 2-3 månader så det där med att det ska hålla i flera år kan de stoppa upp någonstans.
    Har gått till en av Stockholms mest populära så dom är duktiga. Svinont gör det med!! Trots bedövning och jag är smärttålig. Ska prova att göra med maskin istället gör inte ont och ska hålla längre:)

      Håller inte alls med. Gått över ett år sen jag gjorde mina och dom håller fortfarande, snart dags att fylla på igen. Ang smärtan så tyckte jag inte det var så farligt. Är olika för alla..

      Gjorde mina för exakt ett år sedan hos den då mest trendiga för ögonbryn just då. Ont? Nä tycker jag inte, men jag är inte så känslig. Ser likadant ut ff och ska fylla på igen till sommarensom en tuch up. Så värt pengarna att alltid ha brynen på olats oavsett om jag sover eller badar

    Är det bara jag som tycker att Alexandras ögonbryn är hemska?

      Jag tycker formen är perfekt, de blir lite ljusare sen när de läkt ?

      Tycker de passar henne bra faktisk.

    Kolla Ksenija Karabegovic på FB. Hon är typ en av de bästa i världen på microblading.

    Jag har haft mina tatuerade sen ca 5år, fått göra om det ett par gånger då graviditet (hormonerna) gjorde att färgen bleknade. Är väldigt nöjd då mina var 90-tals -noppade, sjukt cool då not so much idag! Satsa på någon på rekommendation och läs på ordentligt bara! Så värt att se pigg ut även när man är osminkad, bryn gör väldigt stor skillnad!

    Kissie har gjort sina nya bryn hos Creatriss brows, jag och flera av mina vänner har också gjort våra bryn där och Irini som äger salongen är helt outstanding på microblading. Kolla hennes sida på Instagram så kan du se massor av exempel på bryn hon gjort, det är ett hett tips! PS ångrar inte mina bryn en sekund bästa jag gjort!!

    Varför skulle man vara en dålig förebild för att man tatuerar sina ögonbryn?? Man gör väl vad man vill med sin egen kropp.

      AMEN

      Man är inte sin kropp liksom, det är bara något som hänger med 🙂
      Du är inte sämre människa för att du kör in en sprillans babianröv i ansiktet jämfört med när du sminkar dig.

    Cissi på Beauty Creation i Gävle är asgrym!!!

      Har koll på henne och försökt hitta någon i Göteborg som är lika bra men har inte lyckats. Tyvärr är det rätt svårt att åka till Gävle två gånger på två veckor när man har ett litet barn. Men ja, jag håller med om att hon är svingrym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.