Nu blir det ännu mer reklam inne hos Blondinbella…

Blondinbella:

idas

Igår avslöjade Bella att hon fotograferats för ett nytt projekt som hon tillsammans med Rapunzel of Sweden’s grundare Ida Backlund och Pingis investerat i och som består av en bokningstjänst för frisörer – Wavy.

“Det är ingen bokningsportal där man klumpar ihop alla frisörer. Tanken är istället att låta varje frisör komma närmare sina kunder”, säger Miriam Nilsson, medgrundare av Wavy till Breakit.

Sedan lanseringen har bolaget fått in 25 betalande salonger och ytterligare ett antal gratisanvändare. Nu har bolaget även stängt en mindre kapitalrunda.
Det är bloggprofilen och entreprenören Isabella Löwengrip och Ida Backlund, som grundat löshårsbutiken Rapunzel, som investerat genom sina respektive investmentbolag.

Varken Ida eller Blondinbella ville avslöja hur mycket pengar de investerat i företaget men erkänner att det rör sig om ”ett par miljoner var”.

Är det någon som är sugen på att investera i mitt nya projekt – En bantningsbootcamp för katter?
Första dagen kommer inledas av vår ”key note speaker” Tjocka Hetsätarkatten som kommer vara såååå inspirerande och ge dig alla de verktyg som en fluffig katt med volanger på magen kan behöva.

Tack för tips, Anders!

Ps. Ni fattar väl att Bellas blogg nu kommer fyllas med ÄNNU mer reklam för de företag hon har investerat i?
Jag tycker Bella ska investera i hela USAs tuttbar ”Hooters” – det är så där lite lagom sexistiskt och fånigt och bara väldigt, väldigt orange.
Och orange is the new black, eller hur? I alla fall om man frågar den ytterst orange’a pussy grabbern.

God bless us everyone!

topwomen

 

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Finns väl redan flera såna tjänster, ska bli spännande att se vad som är annorlunda med denna.

    Har svårt att se nyttan och marknaden för denna typ av tjänst i längden men är heller ingen expert på frisörsalongers behov. Ska bli spännande att se hur det kommer få för detta bolag!

      Inte för att jag är i frisörbranschen, men min frisör har ett eget bokningssystem online.
      Det jag som kund tycker är skönt att min klippning blir inte avbruten av telefonsamtal hela tiden utan min tid är min tid.
      Plus att det är så lätt att kolla in i almanackan när det finns tid för mig, sitta i lugn och ro och se när det passar.

        Ja, min frisör har också eget bokningssystem online och just därför tror jag att det inte finns något behov på marknaden för en sådan tjänst om företaget inte erbjuder något mer än just ett bokningssystem så känns det som att marknaden är mättad och ett nystartat företag måste sticka ut för att man inte ska välja ett väletablerat alternativ.

    Undrar om dessa ”miljoner” består av reklaminlägg för Bellas del eller om hon verkligen bidragit med pengar denna gång.

      Ja det framgår i artikeln att bellas andel består av reklamplats. Kan kanske vara värdefullt när det gäller produkter/tjänster riktade till konsumenter men när det gäller en så smal målgrupp som frisörsalonger (vilket det förvisso finns väldigt många av) känns värdet av medieutrymmt begränsat.

      Reagerade på att det i dagsläget endast fanns 25 betalande salonger. Känns som extremt lite med tanke på mängden frisörer men tror ändå att Ida har bra koll på detta område så kanske kan fet bli någon utdelning på dessa miljoner i framtiden.

      Även investeringen i NaturalCycles som Isabella gjorde bestod av 18 tkr i pengar och 0,5 mkr i ”plats i mina kanaler” som hon skrev i ett svar i bloggen.
      För det fick hon 2000 aktier i NC motsvarande mindre än 1% av kapitalet.

      ”För Isabella Löwengrips del görs investeringen dels med kapital och dels i form av medieutrymme. Det vill säga att hon marknadsför bolaget genom sina kanaler, vilket bland annat innefattar Sveriges populäraste blogg med över 1 miljon unika läsare i veckan.”
      1 miljon unika besökare i veckan varav 940 000 bor i Umeå…

    Hur fungerar detta med att printa/spara ner andras bilder? Visst är det så att det är fotografen som har ägarrätt till bilden och måste fråga ägaren för användning. Eller räcker det med att endast ange källa?

      Du får spara ner bilder själv. Men om du lägger upp dem någonstans måste du be fotografen om lov. Såvida inte fotografen särskilt sagt att man får använda bilden fritt. Fotografen har rätt att fakturera den som använder hans bild utan lov.

        Camcam frågar du fotografen till varje bild om du får använda och lägga upp bilden här inne hos dig?

          Faksimils satta i ett redaktionellt sammanhang med källhänvisning under Nöjesguidens utgivningsbevis..

    Intressant inlägg men förstod inte kopplingen till Hooters?

    Låter genialiskt. Onlinebokningen revolutionerade restaurangvärlden för ett par år sen, har ofta tyckt att de andra branscherna inte hängt med. Jag kan välja ett företag specifikt pga onlinebokning, tjötar på min frisör varje gång att hon borde skaffa. Också de här sidorna som samlar ihop företag och tar en stor procent är bullshit för företagare, hoppas verkligen det dör ut. Om min uppfattning av nuvarande användning av detta i frisörbranschen är korrekt tror jag det är en bra affärsidé, om det också fungerar i samma utsträckning som jag är van vid från restaurangbranschen.

      Fast de flesta etablerade frisörer har väl eget bokningssystem online?

        Inte min uppfattning. Tycker både frisörer, naprapater, massörer osv ligger långt efter. Men det är kanske bara i smutsiga södern, vad vet jag. Finns såklart några som har men inte alls i den utsträckning jag hade önskat.

    Hahaha!! Hoppas att denna länk går att se!! Tänkte direkt på THK ?

    https://www.facebook.com/163155964131661/videos/234099927037264/

      sådär kunde min förra honkatt också äta, skyffla in som en grävskopa :p

    CamCam, kan du inte ta en titt på Kenzas ”jobbresa” idag lär de sig palm weaving och språk. ?

      Ska bli kul att läsa Kenzas blogg på swahili!
      Det står inget vettigt i bloggen idag så kanske kan det blir roligare om man får läsa den på ett afrikanskt språk.

    Vad är det som är så revolutionerande med ett datoriserat bokningssystem som finns online? Min frisör har ett sådant och har haft i säkert 10 år.

      För nu så kapitaliserar Blondinbella på det.

      Jag tror att Isabella, Pingis och Ida har tänkt sig att deras investering även ska ge affärer till LCC och Rapunzel. Ingen tillfällighet att det är just i frisörbranschen som de investerar.

    Heter hon PINGIS???!!!

      Kopierat från Bellas blogg, ett inlägg med frågor till Pingis: ”Jag heter Pingis på riktigt. Mitt hela namn i passet är Pingis Ingegerd Kristina Hadenius. Namnet Pingis fick jag som cirka tvååring då jag liknande en Pingivin i en fransk barn-fabel (pjäs med djur). Pingis har således inget med bordtennis att göra.”

      Hon är med andra ord inte döpt till Pingis, men har blivit kallad Pingis sedan barnsben. Senare i livet har hon bytt till namn på riktigt till Pingis som tilltalsnamn.

        Tror verkligen att de flesta tänker på en pingvin i en fransk barnbok när de hör ordet/namnet ”pingis” före de tänker på bordtennis. Eller inte…

    Klarar inte av att följa Camilla Läckberg längre efter en instagram post nyligen, hon skriver att man får vad man förtjänar i livet. Det tycker jag är så priviligerat att skriva och fick obehags känslor.

      Bra tips till CamCam. Om det varit My, Anna eller Dessie som skrivit så på insta så hade det definitivt dykt upp ett kritiskt inlägg på bloggen.

        Risken finns alltid att jag missar tips bland kommentarerna så vill man vara säker på att jag ser det så får man jättegärna maila mig på kontakt@bloggbevakning.se Bra va? 😉

      Själv drabbades jag av svår sjukdom för några år sedan och till följd av det har jag extremt svårt att komma in på arbetsmarknaden, trots lång utbildning. Min ekonomi är körd i botten, min realtion havrerade, och jag känner mig så kolossalt ensam.

      Hade en dålig uppväxr och valde efter att jag blev vuxen att dra ner kontakten med mina föräldrar. Ett val som jag inte ångrar, men visst önskar man livet vore annorlunda. Undrar vad jag gjort för att förtjäna detta? Camilla Läckberg känns som en oerhört lyckosam människa, och det är bara att gratulera, men att skriva så känns oerhört nedlåtande.

        Styrkekramar! ❤ Tyvärr födds inte alla med samma förutsättningar i livet. Otroligt dumt uttalande av Läckberg.

        Förstår din ledsenhet och ensamhet. Min situation är ungefär den samma som din. Vad jag gjort? Jo jag har väl varit för snäll mot andra människor…

        Och ju också lägga till att jag får otroligt mycket skit i allmänhet och ”roliga skämt” då min pojkvän hade samma namn som Läckbergs. Har vi förtjänat det också liksom?

        Nej. Hon kunde ibland faktiskt tänkta sig för…

        Många kramar.

        Styrke kramar till alla! Visst förtjänar hon att vara lycklig liksom alla andra men jag tycker verkligen det var så hemskt sagt av henne och ju mer jag tänker på det ju mer upprörd blir jag.. hoppas hon förstår varför det är upprörande och ber om ursäkt för hur hon uttryckte sig

    CamCam! Finns en oerhört rolig kommentar på ett av Bellas senaste inlägg:
    ”JOJO
    11 TIMMAR SEDAN
    SVARA
    Skärpning! På LCC the Cream ansiktskrämsflaska står det på ”finska” att produkten är ”kasvot kerma” (fritt översatt ansiktets grädde). Det betyder INGENTING!! Vem är det som har översatt det? Har ni använt er av google translate? Det rätta vore ”kasvovoide”, alltså ansiktskräm. Skärpning, särskilt om ni nu försöker ta er in på den finska marknanden.”

    http://www.isabellalowengrip.se/2017/01/allsang-i-audi/#comments

    Kan tyvärr inte finska, så kan inte tala om ifall det stämmer. Men gör det det så är det ju faktiskt jätteroligt 😉

      Haha. Kan inte heller finska men det känns ju inte omöjligt. Kollade Google translate och då översätts båda till ansiktskräm, och kerma till kräm, men det skulle ju lika gärna kunnat vara grädde eller annan sorts ätbar kräm. Nån måste veta!

    TIPS till Camcam – duktiga och fina Rebecka som kom 2:a i Idol, har nu lagt ut TVÅ inlägg på sitt Insta (rebecka.karlsson.officiell) om en svart tajt korsett ”tinywaist” som mest lijnar nåt ur Addams Family eller nåt Cher skulle tänkas ha på sig över sina avsågade revben.

    Förutom att det är reklam, omarkerad, så är det hemskt att Rebecka menar att korsetten Tinywaist är ett medel att stärka en svag rygg, bränna kalorier (!) och (detta står i en kommentar:) ”rena kroppen från gifter”. Alltså….. Ska småflickorna som älskar Rebecka nu också tvingas in i korsetter för att få en tiny waist??? SNÄLLA REBECKA!!! Du är bättre än så!! PLEASE!

    Så, hur signar man upp sin smått överviktiga Rag för bootcamp? 😉

    mest värdelös idé jag läst hahaha! snacka om att inte ha några bra idér alls.

    Bättre är väl att få in på någon av Sveriges skönhetsbloggare och få deras tips om vilka frisörer är bäst. Går hitta många bra bloggare på google som jag litar mycket mer på än blondinbella som kan 0 om skönhet… suck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.