Är Kissie för känd för kärlek?

Kissie:

erik

Jag har inte behövt tänka tanken att det kanske skulle finnas dom som skulle vilja dejta mig för jag är Kissie, but belive me.. Dom finns. Dom misstankarna hade jag ganska nyligen, så det är bland annat därför jag är singel igen. För en varningsflagga för mig är när personen behöver försäkra mig om och omogen att hon/han inte vill vara med mig för jag är jag. För mig betyder det att personen går runt och tänker på det, och jag vill ju att personen jag är med ser mig som Alexandra. Inget annat..//Kissie

Insinuerar Kissie här att Erik endast dejtade henne för att hon är känd? För det är väl Erik hon menar?
Det kan nog mycket väl vara så eller så stämmer det inte alls, vem vet?
Jag skickade honom ett snabbt mail (hur skickar man ett långsamt?) ifall han känner sig träffad och vill kommentera.

Jag kan tänka mig att Kissie gått på FLER än en nitlott i sitt liv och det är nog svårt att inte bli lite paranoid över folks äkthet. Har man ett behov av att synas så finns det väl ingen bättre plats än på en av Sveriges största bloggar, eller hur?

Vad tror ni?

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men…varför gör du såhär? Alltså vad är syftet med mailet till Erik?

      Att han också får komma till tals så klart..

        Det är väl kanon att Erik också får chansen att säga sitt eftersom nu Kissie så tydligt insinuerar att han endast var ihop med henne för hennes ”kändisskap”. Han når ju inte ut till, ens i närheten, så många människor genom sina sociala kanaler som han kan göra här. Om han nu inte vill ta det via jobbet men har svårt att se att det skulle ske ? Inte så snällt av Alexandra i alla fall, han ser rätt dum ut inlägget!

    Om jag utgår från min egen vänskaps- och bekantskapskrets så skulle jag faktiskt bli förvånad om det var fler som kände till Kissie än Erik. Så här långt har jag aldrig träffat på en enda som vet vem Kissie är. Samma sak gäller övriga ”fjortisbloggare”. De kanske är stora inom sin bubbla, men i det stora hela är deras bubbla liten och obetydlig.

      Tycker alltid det är lite underligt när en slänger ur sig att ingen av ens vänner vet vem X är som om det vore någonting bra. Att vara en bloggare är ändå ett etablerat yrke idag. Kissie är en av Sveriges största och har varit det i nästan 10 år. Hon har florerat i både tidningar och morgonsoffor i våra största TV-kanaler. Så att inte vara medveten om hennes och kanske vissa andra stora ”fjortisbloggares” existens ser jag inte som något respektingivande, mer ett tecken på ignorans.

        Men eller hur. Till och med min mormor visste vilka kissie och blondinbella var och hon har suttit vid en dator typ 10 gånger i sitt liv. Hon har sett i nyhetsprogram och i tidningar.

    Dessie postar på sin Instagram att hon gör ett photoshoot med ”Lifestyleworld”. Bolaget verkar inte särskilt seriöst eller välkänt, drivs av en 51 årig man som verkar bo med sin mor på landet utanför Strängnäs. Senaste tre åren har de betalat ut ca 7000 kr i lön till anställda. På sin hemsida lifestyleworld.se har de en intervju med Ralph Lauren. Men de glömmer att nämna att artikeln, som är skriven av Damian Whitworth, egentligen tilhör The Times… De är i alla fall ärliga nog att skriva ut Whitworths namn på artikeln så en snabb googling visade var den hörde hemma på riktigt.

    Lifestyleworld har 563 följare på Instagram. Om det här är resultatet av Rosanna Charles nya agentur, som Dessie har kontrakt, är det ju inte mycket att hänga i julgranen…

      Finns det NÅGOT som Dessie har ”lyckats” med? Hon som alltid skriver att hon minsann bloggat i hela 10 år och att hon har kommit såååå långt. Var är resultaten? Det enda jag vet är att hennes avbrutna projekt, att hon inte får några samarbeten och att hon blev sparkad från sin bloggportal. Hmm..

        Skulle hon inte designa jeans?

      Hahaha men What!!!! Denna man bor på samma postnummer som jag gjort i 6-7 år av mitt liv. Har aldrig hört talas om honom, men jag är från Strängnäs och det här är ingen kändis

        Och jag är uppvuxen och har mina föräldrar på det postnumret! Aldrig sett honom…

    Sorry but no. Erik är mer känd än Kissie. Hon var en downgrade och snarare han som borde tänka de tankar om henne.

    Men ja. Hon gillar att få hela världen att kretsa kring henne.

      Börjar tro att jag på riktigt har bott under en sten…

        Men gud, samma här! Hade ingen aning om vem Erik var innan han träffade Alexandra. Vet knappt nu, typ att han jobbar på någon radiokanal..? Ska googla när jag skrivit klart detta.

    Som om Erik skulle svara ” Hej kära Camcam. Jo, visst är det så, jag kunde inte motstå lite tid i rampljuset så jag valde Alexandra av den anledningen. Lika bra att vara ärlig på den punkten. Vänligen Erik”……..

    Eller så kommer han förneka saken hur det än egentligen är.

    Känns lite överflödigt att fråga.

      Håller med. Känns snarare som du, Camcam, vill dra igång något bara

      Fast.. om det nu stämmer så är det såklart bara för honom att inte svara… då är han ju såpass pinsam och kanske förtjänar att skämmas offentligt en minut eller två. Om det nu inte stämmer alls så får han ju chans att ge sin version

    Varfor tror bloggare att dom ar kandisar. Kissie skriver det ganska ofta att hon ar en kandis. Helt arligt sa hade jag ingen aning om vem hon var forran jag laste en skvallerblogg.

    Nah tacka vet jag Johnny Depp……..Oooopa

      Men de ÄR ju kändisar. Man måste inte ha varit Jack Sparrow för att klassas som kändis. Åtminstone i Sverige är de kändisar, i USA not so much.

    Vet någon varför hon kallas Kissie när hon heter Alexandra? Det är ju inte ens i närheten ?

      Någon catcalled efter henne med orden ”ksssss kssssss” som ung – som där som man lockar på katter och därifrån kommer det…

        Tack för svar, jag trodde hon hade kissat på sig nån gång eller nåt

    Lite kul att Kissie tror sig vara en stor kändis. Frågar man runt bland folk så är det inte många som vet vem hon är. Hennes fans är 12-15 år.

      Fans, ja.. men jag tror hon hennes läsare är mellan 12-25 iaf.

        20-25 åringarna på mitt jobb vet inte vem hon är ……ca 14 st i den åldern

          Så 20-25 åringar på ditt jobb vet inte vem hon är?
          Läste dom inte bloggar när dom var fjortisar?

            Nej dom gjorde roligare saker 🙂 alla följde inte fjortis ligan med Kissie i spetsen…..

            Snark, vilken tönt du är ”??”.

            Tror det har att göra med hur aktiv man var på playahead på den tiden. Jag följde dessie och paow på pa innan bloggarna. Är 23. Dock hade jag blogg-uppehåll ett år när jag ägnade mig åt kokain och annat farligt bullshit.

      Jag är 35 år och vet. Det beror nog på om man har som intresse att rensa hjärnan efter en hård arbetsdag med plojbloggar eller har vettiga ting att ta sig an.

      Jag är 45 och vet vem hon är.

    Haha vilken shit stirrer du är som mailar honom ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.