Dagens lögn av Petra Tungården

Petra Tungården:

lumi

Nej, Petra!
Ni har inte KÖPT er garderob på Fredells – den är del av ett samarbete du haft med Elfa Lumi AB och som du till och med blivit fälld för av Reklamombudsmannen.
Someone’s pants are on fire!

elfa

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon kanske får en kickback från Fredells för att hon tipsar sina läsare som inte blivit sponsrade om var de köpa en garderob?
    Det vore väl win-win för Petra?

    Jag funderar på en grej. Skulle det vara möjligt att skriva längst upp på bloggen ”Allt innehåll är reklam” och att man sedan inte skulle behöva märka inlägg för inlägg. Det hade ju förenklat för alla, för man kan ju utgå ifrån att alla inlägg som på något sätt behandlar en tjänst eller produkt är köpta.

    Orka skriva om reklammärkning. Mer intressant skvaller istället, tack!

      Håller med!

      Mmm fast som det står i inforutan till höger: ”Mer bevakning, mindre skvaller.” Såatte. Så ser det ut.

    OT men har Tyra helt gett upp med Starrider/Starlight nu iom rättsprocessen och/eller skadan?

    Det ger ju inte ett så väldigt seriöst intryck att det första man möts av när man går in på hemsidan är en jättetext om att man ska skynda sig så att man hinner få paketet levererat till jul… Eller dom kanske gör en Paow och tipsar om julklappar för julen 2017?

      Vad? Vilken rättsprocess? Har jag missat något?

      Men hon mår ju uppenbarligen inte så speciellt bra… det är nog ingen ignorans, ibland fixar en bara saker inte. Sen kanske det är snubben som gjorde grafisk form som skulle ha sig en känga egentligen istället.

    jeg synes det er konstig at ikke Petra skriver at reisen til Karibien nå er sponset. Hun reiser med en norsk blogger (www.leneorvik.no) som merker sine innlegg fra Karibien med sponset/reklame, men det gjør ikke frøken Tunis.. hur svårt kan det va?

      Bra tips till CamCam! ? Det kanske kan bli morgondagens lögn! Undrar om det är någon av de andra bloggarna som fått med Petra på bild.

      Traveljunkie.dk är på samma resa och har skrivit att det är pressresa på sin instagram.

    Gillar! alla! utropstecken! Petra! använder! Blir! så! glad! då!

    Är så förbannat jävla trött på denna totala ignorans av att inte märka ut reklam. Tror hon (med många fler) att vi är helt dumma i huvudet!? Hur svårt är det? Varför märker man inte ut det? För att de är rädda att folk inte kommer klicka på/köpa skiten som de själva inte köpt utan bara ska tjäna pengar/status på? Antagligen.

      Skattesmäll skulle jag gissa på.

    Älskar granskningen av Tungården och liknande bloggare som verkar få sååå mycket gratis och sen inte ens är tacksamma över det

    Appro på att påstå att man löpt något man fått: I Blondinbellas senaste inlägg om sina skönhetsrutiner så dissar hon de förvaraingslådor som hon skrev så gott om förra året från Nomess. Det var ju uppenbart att hon fick dem mot reklam eftersom de var svindyra och exakt samma lådor finns hos typ TGR, Systrene Grene och IKEA som många läsare påpekade och som hon nu själv skriver i sitt inlägg. Mycket komiskt.

      Upprörande! Skattesmällar för bloggare struntar jag i, men att lura sina läsare på detta sätt! Tur i alla fall att Laila Bagge aka ”fröken ’jag råkade hitta’ ” mer eller mindre slutat blogga.Man råkar bara inte hitta saker,man får dem skickade till sig som andra bloggare får, samtidigt av samma vara…
      Ja, skattefusk struntar jag väl inte i. Att inte bidra till samhället är en fruktansvärd synd. Tänk om alla skulle sluta betala skatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.