Vad ligger bakom en sån här kommentar?

Monas Universum:

mona

Den här kommentaren landade inne hos Mona igår och hon skriver en halv psykologiavhandling för att berätta för vederbörande hur hen mår.
Personen i fråga som skrivit kommentaren är enligt hobbypsykologen Mona:

– Inte lycklig
– Bitter
– Avundsjuk
– Utan bra vänner
– Utan ett jobb hen trivs med
– Utan kärlek i sitt liv

Och Mona avslutar sitt minst sagt märkliga inlägg med följande rader:

Hur som så hoppas jag att du får lite lycka i ditt liv. Nästa gång jag har en bloggträff så hör gärna av dig, jag bjuder mer än gärna med dig gratis för jag älskar nämligen att göra människor glada. På riktigt.//Mona

Vad är det man säger? Attack är bästa försvar? Härskarteknik deluxe?
Det slår inte Mona att den här kommentaren är skriven av någon av alla de människor som Mona hängt ut genom åren? Grannar till hennes exman osv? Nu säger inte jag att man någonsin får klanka ner på någons utseende – absolut inte – men jag kan tänka mig att Mona dragit på sig en och annan fiende genom åren som gärna tar chansen att få jävlas lite tillbaka. Och hon går rakt i fällan tyvärr.
Sen att de kommentarer som Mona godkänner under detta inlägg är mycket värre än denna Pias kommentar är ett ämne för sig.
Mona tycker att Pias kommentar är hemskt men ändå släpper hon igenom betydligt värre saker själv – det är en dubbelmoral som heter duga!

mona2
Som den här kommentaren – saxad från Monas blogg.
Inte nog med att Pia är olycklig, bitter och avundsjuk, tydligen behöver hon en dildo också för att bli glad. En dildo är det som behövs för att Pia ska bli glad igen. En man hade förmodligen sagt att hon behöver ”en rejäl påsättning” medan kvinnor menar att hon behöver en sexleksak. Classy!

Men vad som är ÄN mer patetiskt än att skriva att någon gått upp i vikt är det som Mona slänger omkring sig.
Bitter, olycklig och avundsjuk.
Snark… Hur många gånger har inte det kortet spelats ut?
Precis samma saker som jag får höra bara för att jag valt ett jobb där jag granskar en relativt ”ogranskad” värld som fått stå mer eller mindre oemotsagt under årens lopp.
Att jag skulle vara avundsjuk?
Det är snarare mig man borde vara avundsjuk på med tanke på den lön jag kommer ha när jag kör heltid med bloggen.

mic

 

 

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hopplahoppla eller hoppla hoppla!
    Förekommer en hel del i Monas bloggberättelser.
    Det behöver inte vara att ”Lotta” är samma person som M…
    Men, man bara undrar.

    Älskar slutet!!!! Som Booken skulle sagt ???

      Hurra! Anna går bananas på instagram!

    Mona i ett nötskal. Så trött på,alla bloggare som får hundratals fina kommentarer, men som när de får en dålig ska tillägna hela noveller till just den …

    Btw, fanns det inte ett inlägg om daddy fitness här en dag, hittar inte det alls? Eller har jag drömt?

    Det kan ju även vara så att Pia själv är lite tjock och vill göra en GBP och bara undrar. Jag undrar också hur man kan vara så överviktig som både Mona och Anna Book när man tagit till så drastiska åtgärder. Frågan är fri och ibland kan man kanske formulera sig lite klantigt.

    Blogglivet är fan inte bara styrkekjamiz, ljus & kärlek och åhhhhhh vad vacker du är!
    Jävla fjanterier, ställer man en fråga kan man väl få ett svar och inte en harang av ovett.

    Typiskt tjocka männoskor S K O J A B A R A!

      Är Mona verkligen så stor att man måste ställa sig frågan hur hon kan vara så överviktig fast hon gjort en GBP, dags för mig att börja banta i sådana fall så man slipper kommentarer från människor som dig. Själv så tycker jag hon ser sund och frisk ut.

      Mona är väl inte överviktigt.. Inte enligt mig i alla fall…

    Varför började man säga att någon är avundsjuk så fort en ifrågasätter/känner något/inte håller med? Tänker lite att när jag pratar om någon är jag inte avundsjuk (vad jag vet), utan har en åsikt eller lagt märke till något. Så varför började folk slänga med avundsjuka? Och när blev det såpass utbrett?

      När jag var ung, var det det som föräldrar brukade säga till sina barn efter att nåt annat barn sagt nåt kritiserande eller dumt till deras barn. ”Äh, bry dig inte om Kalle, han är bara avundsjuk på dig”. Det var väl det lättaste sättet att förklara för barn, antar jag. Dock tycker jag att vuxna människor borde kunna tänka mer nyanserat och inte hålla fast vid den där förklaringen som det fick en gång i sandlådan.

    Grattis till att kunna jobba heltid med bloggen!

    Haha! Bästa avslutningen.

    CanCam du outar fortfarande mitt IP-nummer,den som Mona använde för att hänga ut mig och som du sedan publicerade. Jag redan bett dig en gång förut att radera IPt och nu vill jag att du gör det.

      Vilket inlägg?

        Mona ang pedofiler och där jag gick till försvar när Mona hotade en helt annan person. Och då skrev hon ett inlägg och upomanade andra bloggare att outa mitt IP. Och du nappade.

          Va? Inte med mening i så fall! Skicka länken så fixar jag det på en gång.

            ”På en gång” betyder olika för dig och mig märker jag. En av oss är lite mera manana och den andra mera NU NU NU. Gissa vem som är vad. 🙂

            Det verkar inte hända så mycket med borttagningen av IP-numret CamCam. Behöver du ha hjälp av Pelle Tamleht för att ta bort den?
            Skärp dig nu och ta bort den.

              Fixat! För övrigt tror jag att Pelle har lite annat för sig än att ta bort ip-nummer på gamla inlägg som ingen läser eftersom det inte är otillåtet att publicera. Ett ipnummer kan inte knytas till en person som ett personnummer och omfattas därmed inte av PUL. Du har för övrigt ett annat ipnummer nu än det jag tog bort…

            T A C K för att du mörkade IP-numret! Då har du behandlat mitt IP som du har behandlat de andra IP-numren som du har suddat senaste tiden i olika bloggarnas inlägg. Pelle är ansvarig utgivare med allt det innebär. Tja.. Vad kan det bero på att jag har ett annat IP. Helt onödig info.

    Extra roligt att just hon som är så snäll ständigt måste påtala det. Två tankar när jag läser skräpet. Den ena är att hon skriver något i stil med att hon givetvis får fler troll när bloggen blir större.
    I verkligheten har hon tappat nästan hälften av sina läsar och gått från 90-100k per vecka till 40-50 per vecka, men hon kanske har något hemligt mätinstrument?
    Hon outtar allt och alla och är absolut inte vad jag skulle kalla snäll. Dessutom släpper hon ju som synes igenom alla ja-sägare oavsett hur vidrig och elaka kommentarer det må vara. För det spelar ju ingen roll, det är ju inte riktat mot henne. Så jävla vidrigt, men det verkar ju vara hennes grej att ljuga, sprida skit men inte ta något personligt ansvar. Det är vidrigt och hon är vidrig.

    Follow the money trail, gå bakåt i tiden och se om hennes offer vill ställa upp på intervju. Kan det vara något? Då borde det ju gå att få tillräckligt med pusselbitar för att lägga klart pusslet kanske.

    PS: Sen har hon ju klippt och klistrat i sin eviga strävan för att få drömkroppen, så hon borde ju ha lidit som fan av sin tidigare kropp och den typen av kommentarer tidigare även om hon är så jävla befriad nu. En GBP, bröstlyft med förstoring, gäddhängsoperation och vad det nu kan vara mer. Det är inte bara insidan som är fejk.

    Klart som fan att man anger en falsk mailadress när man kommenterar i Monas blogg. Vem vill ha en massa hotfulla mail av Porr-Mona! Och om inte ens kommentar passar henne så outar den tillsammans med IP-numret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.