Hur många tror att GabJoss har ett samarbete med Myresjöhus?

GabJoss:

gab

Under mötet hos Myresjöhus igår så fick vi veta att det knappt finns några tomter kvar här i Umeå eller runt omkring. Om ni bor här i Umeå så vet ni var ”Ersmark” och ”Stöcksjö” är och det är i princip dom två områdena vi har att välja bland.//GabJoss

JAG!!!
*räcker upp handen*

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det tror inte jag. Och jag tror inte heller att det kommer bli något hus. Hon vill nog mest ha något att blogga om + få kommentarer.

    Tror inte dom samarbetar. Det blir nog inget hus heller, som Lina sa.

    Jag tror på samarbete

    Gabjossans uttalanden känns lite som Trump, hon bara säger emot sig själv hela tiden. Ena veckan vill de ha stabilare ekonomi och husköp ligger längre bort i framtiden. Fjodor måste till och med börja jobba. Några dagar senare är det prat om husbygge redan i höst. What?

    Men ja, något hus blir det nog inte. Det dyker väl upp något om att dom inte kan hitta den perfekta tomten, eller husmodellen och bestämmer sig för att avvakta.

      Ja och körkoret hon talat om att hon vill skaffa också? SÅ SÅ många idéer och SÅ SÅ liten verkstad.

        ??

        Haha gud, kommer ihåg att hon skrev att hon inte hade råd att skaffa körkort just nu, i samma veva gick hon ut med att deras resa skulle gå på nästan 30k… prioriteringar alltså.

        Att skriva om körkort kan nog vara lite av ett sponsor- eller samarbetefiske, finns ju många bloggare som fått körkortslektioner i utbyte mot reklam fast de smyger om det för att slippa skatta. Väldigt många bloggare som haft världens bästa körkortslärare i stan…

    Lär säkert bli hus. Med tanke på Gabbis tendens att flytta minst 2 ggr/år. Och så flyttar hon till ett ställe där hon egentligen inte vill bo så kan de bygga ett nytt hus på ett annat ställe om nåt år. Kul att hon benämner Ersmark och Stöcksjö som ”områden” då det är byar som ligger en bra bit utanför stan, INTE bostadsområden. De två områden som hon nämner att hon helst vill bo på är ju bostadsområden inom stadsbebyggelsen (Umedalen och Tavleliden). Intressant också att de hunnit så långt i byggplanerna men ändå inte uppfattat att det typ är omöjligt att få tomt på ovan nämnda bostadsområden, det vet ju varenda kotte här i stan. /Umebo

      Ersmark räknas väl dock till Umeåstad? Haha för mig är allt som trafikeras av ultrabussar i stan ? Kanske bara är för att man själv är från buschen 😉

      Mvh hon som kommer från en by som ligger en bra bit utanför Umeå på riktigt

        Nja, allt som det går lokalbussar till ligger inte i ”stan”. Likaså Röbäck ligger ju utanför och heter egentligen Röbäcksbyn. Men ja; alla i Umeå vet att det är sjukt svårt att få tomt inom lokalbusskärnan, vill en bygga är det ju ersmark som räcker dit, och annars typ Yttersjö, Sörfors, Stöcksjö.

          Va sjutton Gabbi har ju inte ens körkort? Att sitta fast med ungar i ett tjusigt hus i Stöcksjö eller liknande där det inte ens går bussar kan väl inte vara det roligaste? Jag skulle få lappsjuka på dag 1.

          Röbäck är stan för mig ?

          /från yttersjö ✌?

            Haha åh äntligen lite fler från Umeå!! Jag bor i Röbäck och tycker princip det är stan, det är en bit väg sedan är man vid böleäng. Många säger att det är ”såå” långt utanför stan medans det är lika, om inte längre, till tomtebo/umedalen. Men gabjoss, ska hon bygga hus får hon räkna med att hamna en bra bit utanför så jag skulle nog satsa på att ta körkort först annars blir det inga muntra miner när hon väl sitter där i huset och inser att hon inte kan ta sig speciellt långt

            Tycker också Röbäck är i stan, och åt ”rätt håll”. Nära till Ica Fyrklövern på Böleäng, vilket är bästa Icat i stan! 😀

            Åh, jag bor också i Röbäck! Älskar det, så nära stan med cykel eller buss men ändå lite lantligt 🙂

            Haha, vad lustigt att det är så många från Röbäck här. Bor där nu, men flyttar iofs till Yttersjö om en månad 😉

    Hur blev det med resan de ombokade från hösten till nu i vår? Har något svagt minne om att hon sagt något i stil med ”oj vad vi vill åka utomlands” utan att nämna den resan.

    Förstår inte varför hon har så bråttom med allt. De är så unga. Jag hade köpt en större lägenhet från början (inte den de har nu) och köpt hus när ekonomin tillåtit. Tror faktiskt inte att det blir något hus på ett tag för dem.

    Tror inte på något samarbete utan mer att hon försöker locka nya läsare då det är mycket, vad tycker ni? Maila mig mm sen verkar hon ju knappast bry sig om folks kommentarer ändå som vanligt. Tror inte heller att det blir något hus utan mer ett sätt att få upp statistiken på bloggen igen innan hon ev lyckas bli gravid igen för då lär det väl bli bra mycket mer trafik….

      Ibland känner man som att hon vill ha barn o vara gravid för att få läsare ?

        Tror inte hon tänker bli gravid alls på ett bra tag. Det är bara nåt som skapar nyfikenhet och sen fina tröst kommentarer varje månad som plusset ”uteblir”… Vi får hålla tillgodo med tuttar och frukt!

          Hon vrålar ganska kraftigt om hur mycket hon längtar efter bebis nr 2 …. hmmmmmm ??

    Jag tror inte på samarbete. Tror precis som flera andra att hon bara vill ha nåt att skriva om plus att kanske få andras feedback på dessa husmodeller.

    Men det kommer väl nya tomter titt som tätt? Jag vet inte riktigt exakt hur det funkar men här där vi bor (en Stockholmsförort) gör kommunen (?) om skogsområden till tomter att köpa. Vi köpte en tomt här förra året. För 10 år sedan var detta område bara skog.

      Nja här i Umeå finns det just nu nog inte direkt några lediga tomter inom stan. Både Umedalen och Tavleliden som Gabriella nämner är nya områden men där finns det nog inget ledigt nu (vi har bostadsbrist i stan). De släppte nya tomter i somras och de tog på riktigt slut på några minuter. Vill man bygga nytt får man söka sig till byarna som ligger lite längre från stan där det finns tomter kvar. Det byggs helt sjukt mycket i Umeå och det börjar ta slut snart på områden att bygga som ligger nära stan, så finns snart inte många skogsområden kvar att bebygga. Ja om man då inte som sagt söker sig lite längre från stan…

        Bostadsbrist i hela Sverige just nu ?

          Ja det är helt sjukt! Så tacksam för att jag har ett boende jag trivs med, för vill man inte bo mitt ute i ingenstans så får man vara beredd på att slänga upp huuur mycket pengar som helst, alternativt att man stått i bostadskö sedan man var nyfödd.

    Förstår inte… vad får de pengar till ett husbygge ifrån? Tjänar hon så mycket på sin blogg? Det känns ju helt absurt i så fall.

      Hon har väl inte så där jättemycket att blogga om? Mycket som hon har skrivit är inte riktigt sant, men kanske är det sant i hennes värld? Fattar ändå inte att husplaner ska kunna få mer läsare. Inte heller fattar jag att de ska kunna hosta upp pengarna…

    Nån som vet hur många läsare Gabriella har tappat?
    Är kanske därför dom skyndar på ett så stort projekt?
    Det hade då jag gjort om jag var i hennes skor.
    Klart hon vill ha tbx sina läsare och få nya.

    Hon stressar så mycket …
    Barn 2, hus, resa, körkort mm
    Har de ens råd till allt detta? Och Jason… hans hår växer aldrig?? Eller stressa de också ihjäl honom hans hårbotten orka inte växa??

      Dom rakar killen, CamCam har skrivit ett inlägg om det.

        Varför då?? Ska han också var rakad som sin pappa? Har för mig att hon bad F att raka sig också för hon tycker det är mer fint ….

          F är tunnhårig så det är därför han rakar.

    Antagligen, jag skrev en kommentar där hon undrade om erfarenheter att jag inte vart imponerad av Myresjöhus jag sett då folk fått lägga till tillval för upp mot en miljon och huset känns ändå bara standard typ… Ett hade en jättefin stor balkong med plats för många- med genomgång i sovrummet?! Vem vill ta gäster där igenom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.