Sånt här är riktigt roligt!!

Egoina:

egoina

Det här är nog faktiskt det första sponsrade inlägget där jag känner att ”fan vilken bra idé, den vill jag testa!” efter att ha läst klart det.
Egoina tipsar om en app som hjälper en att spara pengar mot en dröm och hjälper dig att göra det.
Svinsmart!

Jag tror fan jag ska ladda hem den på en gång eftersom både M och jag sparar till vår resa till LA i sommar.
Biljetterna är köpta med alla ”rummelpengar” är kvar att spara ihop.

Brukar ni handla saker efter att ha sett dem på en blogg eller har det snarare motsatt effekt?

18 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag säger russelpengar!
    Har appen btw och målet är ”köpa aktier”. Hahaha vilket självbedrägeri. Kommer säkert shoppa upp dem!

    Jag (och min man) har också gjort en app inom segmentet sparande/aktier. En av funktionerna i appen är att man kan räkna ränta på räntaeffekten och se hur ens kapital kan stiga om man sparar X antal kronor i Y antal år. En annan funktion är att man kan se hur mycket pengar man kan spara genom att t.ex inte köpa massa onödigt så som takeaway-kaffe, cigaretter, godis, osv. Tanken är att man ska se hur mycket man kan spara för att sedan använda funktionen för att se hur mycket pengarna kan växa. Det om något är sporrande för att öka sitt sparande! Sen om man handlar med aktier så finns det också en funktion som är en GAVräknare. Väldigt användbart. Appen är förresten gratis och finns idag till androidtelefoner. Ladda ner den! SPARSMART heter den.

    Åh nej vad ska Blondinbella säga när hon inte va först med och länka den? :O

    Jag använder flitigt den där appen! Tycker den är helt fantastiskt och ger verkligen en bra och peppande överblick!!

    Intressant fråga!

    Generellt sett beror det på vem som tipsar, och hur. Är det produkter som alla bloggare pumpar ut reklam om blir jag superskeptisk. Likaså när företag borde vara seriösa (banker exempelvis) och sen inleder samarbete med typ Dessie (eller vem det nu var).

    Men är det bra grejer som det är uppenbart att den (vettiga) bloggaren själv gillar så kan jag absolut bli nyfiken. Som den här appen till exempel.

    Min pojkvän jobbar på dw och jag gillar deras klockor, men efter vågen av den svarta Dw klockan som ramla in ALLA bloggar som på youtube så tröttnade jag på den direkt..

    Jag har aldrig handlat något på uppmaning av någon medieprofil, vare sig bloggare eller youtuber. Det är inte så att det är en medveten handling eller protest utan jag går sällan igång på reklam överhuvudtaget. Än mindre på att köpa något för att en celebritet säger så!

    Jag förstår verkligen inte konceptet att någon profil ska få en att köpa en vara på grund av dennes namn. Spelar ingen roll hur många mysiga stickade chiquelle-tröjor Therese Lindgren bär, I shall never buy!

      För mig som läser beautybloggar så är det tvärtom, köper gärna en produkt och testar om min favoritbloggare rekommenderar eller hartestat.

      Men då har de alltid samma hudtyp som jag (ymmv där med iofs) och har testat produkten i månader samt visar före och efter-bild.

    Har shoppat hudvård efter en mycket seriös skönhetsbloggares recensioner. Men INGET annat. Skulle aldrig handla något som pengagalna bloggare gör reklam för.
    När något företag låter mängder av bloggare samarbeta med dem blir jag tvärtemot och kommer ALDRIG någonsin ens titta på deras produkter. Linas matkasse, Nelly och Elfa är exempel på sönderbloggade företag.

    Brukar också vara jävligt skeptisk. Men Therese har Lindgren samarbetat med Bonusway sedan forever och har jag använt det sen ganska andra videon. Har ändå sparat ganska mycket pengar med dom. Egentligen känns det inte så mycket under själva köpet men sen när Bonusway betalar ut en tusenlapp till ens bankkonto bli man ganska glaad. Gillar även Daily budget appen. Den har fått mig att ha pengar kvar på kontot innan lönedagen. Kommer iofs inte ihåg vem som tipsade om den. Bonusway ger liksom tillbaka pengar på allt man handlar online och Daily budget räknar ut ens dagsbudget. Spenderar man en dag måste man spendera midre nästa dag. Svinsmart ändå hur tekniken kan förbättra ens ekonomi sådär.

      Herregud. Inget mer torsdagsvin till mig. 😀

    Kul idé, men alltså jag är ju fattig! Jag har redan dragit in på allt jag kan dra in på. Äter och fikar aldrig ute, åker buss, går eller cyklar, har inga abonnemang annat än internet, inga lån, äter billigt vegetariskt med mycket linser och bönor. Jag tror inte det finns något en app skulle kunna göra för att hjälpa mig spara pengar.

      Haha, jag är med dig där. ”den dagliga latten på väg till jobbet” som Egoina skriver om känns så främmande för mig. Köper kaffe ute en gång om året på sin höjd? Men det klart, sparar jag dom pengarna kan jag åka till grannkommunen!

        Vi kan ju sätta en latte som sparmål kanske? ?

      Samma här, personligen sparar jag redan in på allt ”onödigt”. Visst slinker det ner en godispåse ibland i matkassen men inte någon latte eller färdgodis på tåget m.m.

      Men appen är säkerligen bra för dem som inte kan hålla sig från att köpa den där koppen kaffe eller de där snygga trosorna de såg i fönstret 🙂 vad vet jag 🙂

    Vet exakt hur jag ska spara pengar, men gör det inte 😛 Måste ta ut pengar frpn kontot och lägga dem på ett speciellt ställe för att inte spendera dem… så dålig.

    En gång har jag påverkats av en bloggare, och det var av just Egoina. Köpte en hårborste hon tipsade om och jag älskar den. Henne litar jag på, men skulle inte köpa om någon annan rekommenderade något.

    Smink som youtubers andvänder. För jag vill ju inte köpa smink som jag inte vet något alls om. då ser jag hur det ser ut på och de säger hur bra de täcker eller hur bra pigment sminket har! Super bra ? Fast då är det oftast inte reklam ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.