34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad i…? Hur har folk blivit uppfostrade egentligen ?

  Svara

  Följer Bellas syster på Instagram.
  Hon skrev igår att efter nattning av Bellas barn så skulle hon och Odd välja någon serie att se på, tillsammans med en bild på barnen, och UTAN att nämna Bella…men…
  Bella lägger ut SAMMA bild och en ganska detaljerad beskrivning av hur fredagen spenderas efter hämtning av barnen, UTAN att nämna systern!
  Blir lite smått förrvirrad av Bella!

  Svara

   Tror det beror på att hennes familj önskar att inte nämnas i bloggen så mycket

   Svara

   Verkar väl lite märkligt ändå. Vad heter hennes syster på insta? Får bara upp username not found när jag söker.

   Svara

   Alltså jag kanske är trög? Men jag fattar inte din kommentar? ?

   Bellas syrra skrev att hon (alltså systern) och Odd skulle välja serie att titta på efter att barnen lagt sig?

   Svara

    Tänk om det är Julia som författar merparten av blogginläggen och de på insta… Och igår blev det lite fel

    Svara

     Omg. Det skulle förklara hur blondinbella hinner med jobb, barnen och massvis med uppdatering samtidigt varenda dag ! Det är ändå lite märkligt om man jämför med hur många timmar om dygnet en annan har till allt som ska hinnas med och alla andra bloggare som inte är i närheten av lika många inlägg per dag trots mindre späckade dagar.

     Svara

     Isabella har en assistent som heter Simon. Något gör han väl också?
     Jag har för mig att Isabella alltid har haft någon annan som gör upplägg på Instagram och Facebook. Förut var det Mirza.

     Svara

      Det stämmer, tidigare var det Mirza, som äger ellentvshow på instagram. Det var så mycket större aktivitet på Isabellas fb/instagram när han drev det. Synd att han slutade.

      Svara

  Jag är mest förvånad över att ”Johannas” kommentar över huvud taget släpptes igenom. Den tjänar inget syfte annat än att skriva något som många kanske tänker men som inte behöver stå i bloggen.
  Men Isabella släpper igenom väldigt många negativa och kritiska kommentarer numera. Hon tycker väl att många kommentarer är viktigare än att det blir få och snälla.

  Svara

   Förstår verkligen inte logiken endel här har. När bloggare INTE släpper igenom kommentarer så är de hemska och döljer nåt å tål inte kritik. Sen när de väl släpper igenom det mesta så är de iatället bara intresserade i kommentarantalet och giriga. Herrejösses vad det ska gnällas.

   Svara

    Det är väl ingen som tycker att en bloggare måste släppa igenom förolämpningar och oförskämdheter.
    Däremot finns det bloggare som inte tål någon som helst kritik eller ifrågasättande även om kommentaren är skriven i hövlig och civiliserad ton. Forni och Kenza är t ex två bloggare som är väldigt lätta att trampa på tårna. Jag har t ex blivit blockad av Forni för att jag ett par gånger har skrivit något hon inte gillade.

    Svara

  Jag är normalt inget fan av sådan kommentarer och eftersom jag inte gillar Bella så mycket så kanske inte min kommentar är så välplacerad heller men… den från Johanna kan varit skriven i all välmening med tanke på ifall ljudboken kommer sälja. För Bellas röst är inte optimal att läsa in en ljudbok med.

  Alla kan inte ha bra förutsättningar för allt. Bella skulle om ifall hon ska ha fler föreläsningar mm inte må dåligt av att gå till en talpedagog för att få en något mer välbalanserad röst.

  Svara

   Skillnaden ligger helt klart i HUR man levererar den kritiken. För jag uppfattar din kritik som konstruktiv och säg att Johanna också menade att lämna konstruktiv kritik. Du ger tex lite tips på hur man kan förbättra den medan Johanna bara beskriver hur hon inte gillar den. Tror att Johanna skulle tjäna på att utveckla sina tankegångar samt fundera lite på hur kommentaren landar. Skulle hon själv tex ta emot kritik levererad på samma sätt? Nu använder jag Johanna som exempel, men det är MÅNGA som skulle tjäna på att fundera några varv på hur man uttrycker sin kritik. Måste all kritik lämnas? Hur ska jag skriva för att få den jag vill ska ändra sig att lyssna?

   Med det sagt tycker jag att din kommentar var bättre ??

   Svara

   Inte för att jag tror att Bella tar åt sig av kommentaren, men den är elak. Jag vet själv att när jag ska hålla en presentation så låter inte min röst så bra. Antagligen på grund av att jag är lite nervös och inte har en naturligt stark röst. Visst kan man träna på det. Är annorlunda om jag bara ska läsa upp en text, då är det inte lika ansträngande i och med att man inte måste tala lika högt.

   Svara

   Du menar att kommentaren var av godo? Alla förstår givetvis vad hon menar men det är väl ett tydligt exempel på en sån sak man inte säger till någon annan?

   Svara

    Matilda: Både håller med och inte. Johanna är väl inte den som borde säga det till Bella utan av någon som står henne nära.

    Jag kan faktiskt tycka det är taskigt att låta henne tro att hennes röst lämpar sig för att läsa en ljudbok. Det gör den inte. Den ÄR rätt jobbig att lyssna på en längre tid framförallt utan att se henne samtidigt. Jag misstänker att det är åsikten som en majoritet har.

    Vill man då Bella väl så vill man 1 inte att hon ska få en massa offentlig kritik för det när boken väl är släppt 2 inser att den inte kommer sälja så bra för då kommer oka lyssna på den.

    Sedan så tycker jag precis som Lisen skriver ovan att den var riktigt dåligt formulerad och borde inte ha skrivits alls på det viset Min kommentar var mer riktad åt CamCams slutsats om att den var skriven för att vara elak (även om den blev det). Jag är inte lika säker på att avsikten var den. 🙂

    Svara

     * 2 inser att den inte kommer sälja så bra för FÅ kommer ORKA lyssna på den…

     Svara

      Det tror jag Bella själv är medveten om, men grejen här är ju att det aldrig var tal om att Bella skulle tala in boken men vederbörande kände ändå att det var något hon ville påpeka. Det är en helt annan sak tycker jag.

      Svara

      Matilda: Jag tror vi är helt eniga.

      (Missuppfattningen från Johanna kom sig av Bellas inlägg om att boken nu fanns som ljudbok.)

      Min egentliga åsikt frågan som jag ville få fram är att jag till skillnad från CamCam inte tror att hennes AVSIKT var att såra. Att den sedan gjorde det är vi nog alla helt eniga om.

      Svara

  Men ? gillar man Blondinbella så har man säkert inget emot att lyssna på hennes röst. Japp, knepig kommentar!

  Svara

  Hatkommentarer mot Bella som person läggs upp och svaras på men nåde den som kritiserar bolagen eller hennes varumärke. ?

  Svara

   Ja, det verkar vara en del av hennes personliga varumärkesuppbyggnad. Inget negativt om bolag och produkter i bloggen, men personkritik är inga problem, då kan hon visa att den sortens kritik inte bekommer henne. Förstärker bilden av henne som en person som är självständig och inte bryr sig om vad andra tycker, något hon ofta skriver om också.

   Svara

    Jag har både skrivit och sett flera negativa kommentarer om produkterna i hennes kommentarsfält. Inga problem

    Svara

     Jo, jag har iofs sett en del. Men det verkar som att de ofta stoppas, iaf enligt många här inne.

     Svara

      Mina blev genomsläppta när jag berättade om reaktioner. Annat släpptes inte igenom.

      Svara

  Men Isabella har väl inte läst in någon ljudbok själv? Varken Egoboost eller Babyboost som talbok är inläst av henne.
  Jag tror inte heller det var aktuellt att Isabella skulle läsa själv. Om hon skulle ha föreslagit det hade nog någon sagt att det inte var en bra idé.
  Många författare är inte bra uppläsare så det är inget konstigt om någon annan läser in.

  Svara

   Från Bellas blogg. Parentesen är ditskriven i efterhand. 🙂

   ”Förresten, nu finns min tredje bok Babyboost inläst (inte av mig), ni hittar ljudboken hos Storytel! Perfekt om du snart ska få barn/precis fått och ska ut på barnvagnspromenad ”

   Svara

  Dagens smygreklam-Bella:
  Hyllning till villalivet, tack vare liv i villa kan man med få rader i en fb-grupp samla alla grannbarnen till parkhäng. (Fysiskt omöjligt i lägenhet?)

  Inga adlinks men Stylelevel namedroppas ändå. Hyllning till det fantastiska fabriksprovet på volymsprayen från Bellas Pengafabrik AB som hållt sedan fredags.

  Ingen reklammärkning som vanligt.

  Svara

   Att hylla villalivet är väl ingen smygreklam…

   Men jag reagerade också på framförallt hur hon pratar om sitt företags nya spray och hur bra den är osv osv. Skulle vara intressant att veta om detta är OK, och om inte, hur skulle hon då göra för att markera ut detta korrekt. Som ett vanligt samarbete? CamCam?

   Svara

    Ville inte döpa inlägget till ”Dagens Bella” så det blev smygreklam-Bella men sammanfattade nästan hela inlägget. Dumt av mig. 🙂

    Men ja, hyllningen till villalivet har redan fått respons i kommentarerna. Mission accomplished, de med lägenhet har tagit åt sig. ?

    Svara

    Att hylla villalivet måste väl vara smygreklam för landets fastighetsmäklare…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.