Kvinnan har inga gränser!

Monas Universum:

Jag har kritiserat Mona tidigare för hennes totala brist på filter och andra människors integritet när det kommer till att exponera sin barn på bloggen – bland annat i det här inlägget där hon publicerar bilder på sin dotters underkläder.

När jag gjorde lite research till det HÄR inlägget så snubblade jag över en frågestund som Mona haft och den fick mig fullkomligen att tappa hakan.

Hon har alltså på riktigt skrivit om sin dotter ”Talibanens” problem med att hon kissar i sängen på sin blogg?
Monas menar på att dottern inte skäms över detta och det kan säkert stämma men att skriva om det på en stor blogg där det för evigt kommer finnas kvar – är det okej verkligen?

mona2
Saxat från Monas blogg.

Mona tycker alltså att det är värre att visa upp dottern på bild än att hänga ut hela hennes privatliv för alla att se?
Hur fan tänker människan?

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förstår din poäng, MEN- tycker dock att du gör dottern en otjänst när du sprider ordet ytterligare. Oavsett om det är för att kritisera Mona.

    Apropå Blondinbella, är hon verkligen sveriges största blogg fortfarande?
    Om man kollar på bloggportalen ligger hon ganska långt ner.

      Men hon finns ju inte med på Bloggportalen sen hon flyttade till UI?

    Om det är så att dottern sagt at det är okej och till och med bra, så är det väl så hon resonerar

    Om dottern är ok med det så är det kanske värre att göra stor sak av det, hon kanske börjar må dåligt på grund av alla som tycker att hennes mamma är hemsk och att det är synd om henne.

    Men av alla smeknamn… ”Talibanen”???

    Det finns ju massor av bilder på dottern från olika danstävlingar, eller är det andra dansande tjejer utom dottern som är med på dessa då?

    Låter som Blondinbella, hon lägger inte ut bilder men vi vet såå mycket om Gillis och Sally i alla fall

    Även om dottern tyckte det var ok då kanske man som mamma ska tänka sig för litegrand, inte så kul när man sedan kommer upp i tonåren och börja leva ett lite annat liv, då kanske det inte är så kul att ”alla” vet om sådant här

      Exakt

    Det är så mycket skitsnack från Mona, så man kräks.

    Å ena sidan ska dottern bestämma om trosor/ respektive kroppsliga problem ska publiceras i bloggen. Å andra sidan får hon inte bestämma om hon ska synas på bild i samma blogg.

    Jag antar att dottern har tillgång till samma sociala medier som andra ungar har och lägger ut det mesta själv till beskådning. Men icke, får hon synas på mammas blogg. Det bestämmer då Mona. Gränslöst föräldraskap kallas det.

    Mona har alltid hävdat att äldsta dottern är den vackra och den yngsta den smarta. Och ja, jag har hör det med egna öron och läst det i den första bloggen. Gärna följt av att äldsta dottern bråddes på henne.

    Med tanke på Monas sjuka inställning till människors utseende som hon tycker att hon kan och ska bedöma i tid och otid så ”följer hon sitt mönster”.

    Som fler noterat så är yngsta dottern med på bild i bland. Men aldrig utan full sminkmundering.

    Det är som hon inte duger för mamma. Hon är en söt flicka och inte på långa vägar så bortskämd som sin mamma. 😉

    Moa

      Exakt så! Har också alltid tyckt att hennes sätt att jämföra döttrarna är läskigt. Yta är så fruktansvärt viktigt för Mona och det hymlar hon ju inte med själv heller. Hon är ytlig och bryr sig bara om sånt och hon tänker inte skämmas för det.

      Mona har ett sätt att skriva på som skär sig så hos mig. Som det larviga inlägget om balsam idag, ”för er oinvigda”. För tycker man inte som henne eller gör som henne så fattar man ingenting. Så är det alltid.

      Och om jag ska spinna vidare på schampoo-inlägget så passar det mig bra att schampooflaskan är större för jag schamponerar alltid håret två gånger, men kör bara en omgång balsam. Men jag är ju ”oinvigd” (har haft hår ner till höften i 30 år).

        Samma här. Det skär sig. Bortsett från att hon med åren gått från att vara ganska rolig och i alla fall lite ödmjuk så sitter hon nu på världens ALL klokskap så blir jag tokig på det rent språkliga (jefla, blanda felstavad engelska i svenskan). Hon dömer ut folks outfits till höger och vänster, inte efter att hon TYCKER något utan för att så ÄR det. Basta.
        Jag smällde av riktigt mkt när hon för några veckor sedan mindes tillbaka på sin ungdom (då när hon med råge var norra Europas snyggaste, ungefär som äldsta dottern är nu) och berättade att hon var först i Sverige med enbart bh under kavaj. På fullt allvar alltså…

          Jo, men så måste det ju varit. Mona ”the one & only”. Eller så inte! 😉

          Mona hade varken smak eller stil. Det hade hon inte då heller. Kitch och lullull i en salig röra. Bara det är dyrt ( Beror väl på vem som betalar, Mona älskar ju gratis).

          Håller på att skratta ner mig när hon inte kan ha en MK-väska, för alla andra har det. Nä.. Hon köper en 3 ggr så dyr LV som… Tada.. Varenda jävel har. 🙂

          Moa

          Inte bara bh under kavaj Mona var först med
          ”Alltså, nu ska man ha i minnet att jag var 18 år här va. Jag har en liten blomma på foten, ganska snyggt måste jag säga. Och jag minns att jag var så himla stolt över att vara först i Sverige med just en tatuering på foten”

            Herregud vilken tönt hon är 😀

            För det första; Hur kan man veta att man är först i Sverige med en så´n grej? Det har aldrig funnits någon som helst registrering av vad människor tatuerat in. Finns ju inte ens ett register på folk som tatuerar sig.

            Ytterligare en lögn för att framhäva sig själv som unik. Suck, vilken töntig och osäker människa hon är.

            BTW, Var tvungen att ringa syrran. Hon har en blomma på foten, kom jag på. Hon säger att hon gjorde den när hon fyllde 18 och hon, den gamla tanten.. 😉 är född 63. Orkar inte kolla men tror att Mona är 65:a.

            Jag tror faktiskt att Mona vill göra sig speciell och ”vara någon”. Det är väl därför så många smarta, roliga och snälla läsare försvunnit från bloggen.

            Nu är det bara töntiga ja-sägare kvar. De hon någon gång träffar skriver hon knappt ett ord om. Dom är väl inte tillräckligt snygga, har tillräckligt med titlar eller har pengar. Att de inte ser igenom Monas märkliga förhållningssätt till dem.

            Moa

    Vem är Mona?

    Jag minns jag kommenterade det där inlägget och skrev att det var ojuste, för även om dottern inte får läsa (hur i h upprätthåller hon det?! Det är ju urenkelt att hitta hennes blogg?) så lär ju hennes polare, klasskamrater, danspolare, alla dessas mammor, grannar etc kunna läsa obehindrat. Tänkte dottern på det när hon ”godkände”? Självklart inte, hon är ju bara barn. Sådana beslut bör ej fattas av någon annan än en ansvarsfull målsman. Hade jag varit den andre föräldern hade jag smällt av, men han verkar helt ibrydd också?

    Den damen är själviskt ego o bedrövligt omedveten om känslor, integritet o respekt! Hur kan man göra så mot sitt barn? Nä fy fan Monas Universum är ett Utedass!

      ”Mona
      28 januari, 2017 kl. 15:01

      Jag har en stenhård regel; att varje dag ge någon en komplimang. Okänd som känd. Finns INGET som är så givande som att göra någon annan glad.”

      Hon ger okända komplimanger vilket jag tar med en nypa salt men behandlar sina vänner som de är rena skiten när de inte passar in i hennes värld längre.

    och till er som skriver att om dottern tycker att det är ok…barn är alltid barn o de ska inte ens behöva få frågan…-” är det ok att skriva i min blågg att du kissar på dig” ..

    Varför blev Mona och Maggan Graaf ovänner? Eller i alla fall slutade de umgås. Nån som vet varför?

      Hon älskade ju Maggan. Och Hannah. Och Johanna. Och Christina. Och Mia. Fifan som hon skrattade ihop med dem. Sååå jefla roligt hade de tillsammans. Shitloads med kul. Så ja: Vad hände sen?

      Maggans Isak dog och i ungefär samma veva så kom det fram att Monas dotter utsatts för sexuella övergrepp av Monas snubbe/man/exman (? Minns inte vem) de bröt då för de kunde inte bära varandras sorg och finnas där för varann. Typ så.

        Ja, ungefär så har det gått till.

        Mona hade den dåliga stilen att skriva något om saken i sin blogg trots att Maggan bad om att inte varken press eller vänner skulle skriva om det, dessutom.

        En annan fråga som pratas om är hur Mona i sin självömkan gång efter gång kan använda uttryck som ”Det värsta en mamma kan vara med om” gällande vad dottern varit med om. När Maggan mist sitt barn.

        Jag gillar inte att göra jämförelser i känslor men jag kan inte låta bli att reflektera över: Vad har Mona varit med om? Det är väl dottern som bär den fysiska och psykiska smärtan. Dessutom finns det ju fakta i det fallet som dottern uppgivit som Mona vägrar att ta i. Bla så bodde ju Mona och exet ihop i 2 år efter att övergreppen började. Mona var nästan aldrig hemma, bara.

        Inte för jag tycker Mona jobbar ihjäl sig på något sätt men någon närvarande mamma tycks hon inte vara nu heller.

        Moa

        Mona skrev vid något tillfälle för ett tag sedan som svar på en fråga om relationen till Magdalena Graaf att de ej var ovänner men folk hade försökt att komma emellan dem och att vi läsare skulle bli chockade om vi visste. Nåt om det hållet. Undrar vem/vad hon syftar på.

          Helt säkert skulle Mona skriva om den chocken om den fanns.

          Den finns inte annat än som ett önsketänkande från Mona. Bara ytterligare en sick förklaring där Mona inte har någon skuld.

          Den där ”raka” människan Mona framställer sig som finns inte. Hur skulle det gå till att vara rak mot andra när man inte kan vara rak med sig själv?

          Moa

    Det är faktiskt väldigt obehagligt att Mona anser sig ha rätt att skriva om att dottern kissar på sig. En ung människa kan inte förstå konsekvenser, det är vi föräldrar som måste värna om barnet. Även om dottern tycker att det är ok att skriva om det.
    Skolkamrater och andra kan läsa och flickan kan bli utsatt och bli retad och ledsen, sen är det svårt att backa från det som är skrivet i en blogg. Känns som om hon kan lämna ut sin familj bara för att vara lite ”,rolig”

    Får ont i magen av det här. Hur kan det ens vara lagligt att skriva om någon annan sådär?

    Jag tycker varningsklockorna ringer redan när man ser hur hon skriver om sina ”vänner”. Alla som absolut inte vill vara med på bild, som hon publicerar foton på när de försöker skyla sig. Eller när hon spekulerade i hur uttänjd vaginan – ”fifi” – måste vara hos en vännina med många barn. Vem fan skriver om om en annan kvinna på det sättet?

    Det jag tycker är läskigt, är när dessa bloggare lägger ut bilder på sina barn och skriver om dem.Minns när Maggan la ut bilder på sin son Isak när han låg inlagd på psyk (tänkte direkt att detta är inte bra), och vad hände!
    Man kan blogga, men blanda inte in barnen. Speciellt inte bilder och dyligt.

      Är detta sant?!

      Fast… detta är ju såklart OT men jag känner ändå att jag måste säga att vi vet inte alls hur det gick. Olycka, säger alla. Varför ska vi anta något annat? Det där är för hemskt för att konspirera och skvallra kring. Och då när jag läste den bloggen på den tiden så tycker jag nog att hon var väldigt förtegen om alla bekymmer kring äldsta sonens hälsa. Eller minns jag helt fel?

        Håller med. Låt det där vara.

    Nej. Bara nej. Barn kan inte heller ge samtycke. Inte bara när det gäller sex utan kring sånt här också eftersom att de är BARN och inte förstår konsekvenserna tillräckligt. Det är förälderns ansvar att se till att barnens integritet inte kränks.

    Inget nytt under solen. Hon har även outat (mkt detaljerad) den äldsta dotterns (och hennes kompisars) sexliv på sin blogg när dottern och kompisar var tonåriga. Med tanke på allt som hänt med äldsta dottern (våldtagen av sin pappa), är det konstigt att hon låter dessa inlägg ligga kvar. Speciellt när äldsta dottern har förbjudit Mona att skriva om sin hund (!) på bloggen då dottern ”är så privat”. Så att inte skriva om hunden men att skriva om det mest privata, sexliv, går bra.

      Tillägg: när Mona började detta outande av dotterns sexliv, var dottern 16 år.

        FY FAN!!!

      Den hunden gavs bort/såldes, men det får man inte tala om i Monas blogg. Alla frågor om Kenneth viftas bort. Istället för att Mona tar över hunden, som hon påstod att hon älskade över allt annat, så skaffar hon sig en annan hund? Det är inte mycket som är sant i den bloggen…

        Jag har försökt få reda på vad som hände med lilla rara hunden hur länge som helst. För att jag köpte honom till dottern och därmed kände mig skyldig. Där och då hade jag inte summerat allt och förstått eftersom de sliter i en från olika håll och säger olika saker. Sedan tog det inte så lång tid.

        Jag skulle älska att få reda på var Kenneth bor. Inga detaljer, bara få det bekräftat att han inte bor hos någon av dem längre, eller åker fram och tillbaka, utan att han bor på ett enda ställe och har det bra.

          Ja, omtanken om varken människor eller djur finns inte där.

          Trist att de där typerna korsat din väg.

          Hoppas du får veta vad som hänt.

          Moa

          Förlåt min nyfikenhet men varför köpte DU en hund till dottern…den äldsta som inte bodde hemma för den delen heller?
          Jag har förstått att Mona är en mästare på att dupera folk, men hur kom det sig att du köpte en hund?

    Min dotter ber mig att inte sätta ut bilder på henne, på fb. Och jag tar det, även fast det kliar i fingrarna att visa världen hur fin hon är.

      Skit bra gjort av dig Ann! Blir glad av att höra du lyssnar på din dotter 🙂

      Jag frågar alltid min syrra om jag får lägga upp bilder på mina syskonbarn tex innan jag gör det (trots min fb är privat etc) Men anser det är inte mina barn trots det är mina syskonbarn och då har jag ingen rätt att lägga ut dom på nätet heller

    Jag känner sånt obehag inför den här kvinnan. Alla fifan och jefla osv, så otroligt omoget. Hon skrev ett viktigt inlägg när hon berättade om äldsta dotterns pappa, som flickan godkänt… och ändå kan jag inte sluta känna att det handlar om att fiska läsare i slutändan. Sorgligt. Och eftersom hon alltid är ytlig och inte hymlar med det så känner jag att jag får säga så här; Mona, pengar kan tyvärr inte köpa stil och klass.

    Det tar 5 min av lite googlande så får man upp hela hennes familjs riktiga namn. Man får även veta att maken är fd porrfilmsproducent, vad ex-maken heter. Yngsta dotterns insta, som är helt öppen osv. Allt detta genom att bara goola Monas universum… Så hon är inte så hemlig som hon tror i sin blogg. Dessutom det här med att inte visa dottern. Det är inte för dotterns personliga integritet direkt. Hon är en fullblodsegoist.

      Mona vill inte vara hemlig. Hon vill synas till varje pris.

      Däremot vill hon bestämma vad som ska synas. Bestämma vad det ska pratas om eller inte. Märks väldigt tydligt i kommentarsfält på andra bloggar när det diskuteras Mona. Förr eller senare dyker hon upp med något nick som är hånfullt, desperat eller allmänt försvarsförvirrat.

      De kritiska inlägg hon tar in i sin blogg, gör hon egna hånfulla inlägg om. Spydiga, hånfulla med tydlig härskarteknik. Så avslutar hon alltid med:
      – Jag bjuder på en fika så kan vi snacka om saken. Varför skulle någon normal människa vilja fika med henne? Varför skulle någon vilja fika med någon så passivt aggressiv öht?

      Det allra värsta i den vägen jag sett är när Mona ska tvinga med äldsta dottern för att hålla något försvarstal i en sån fika. Vad är det för fel på människan? Hon sviker sina barn men räkna iskallt med att de ska ställa upp på henne när hon själv satt sig i knipa.

      Och trots Monas ständiga glädje i att trycka till folk med att de ”Inte har alla indianer i kanoten” osv så är faktiskt inte Mona smartare än sina läsare. Tvärt om så framställer hon sig ju ganska korkad och ansvarslös hela tiden i bloggen.

      Som någon annan sa tidigare, så blir jag misstänksam över folk som måste tala om hur snygga de är (allt ligger i betraktarens öga… Lägg det på minnet Mona!), hur smarta de är, hur mycket välgörenhet de idkar, hur ödmjuka de är.

      Det är väl sånt som andra kan påtala om dig ibland. Inte sånt man övertalar andra om att man är.

      Mona är som en överårig tonåring utan styrsel.

      Jimmy har väl inget större ansvar för vad hans fru gör eller inte. Tycker ändå att han ska ta sitt föräldraansvar och stå upp för sin dotter när morsan är så totalt gränslös/respektlös mor ungen.

    Är det ingen som har noterat att Mona visst lägger ut bilder på Talibanen?

    Dessa bilder är alltid när barnet är sminkat och uppdressat inför sina dansvisningar och när hon har sin mun stängd.

    Herregud vilka jävla människor ni är hela jävla bunten! Ska du kritisera Monas blogg? Asså det här måste vara ett jävla skämt!!! Hon skriver om den vidrigaste händelsen som kan hända, och vem är du att dömma en enskild specifik händelse hon skrivit ut? Fokusera på vad bloggen handlar om istället och om de inte passar så ge fan i att läsa då.
    Sluta med att lägga er i andra människors liv så kommer livet bli lite lättare. Folk som ni som skriver skit och ska kritisera det är sådana som alltid fått allt serverat på ett silverfat och aldrig haft några stora problem i livet, därför ni har tid att hata över andras problem. Blir riktigt äcklad. Haters.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.