Hångeltips!

Sandra ”Niotillfem” Beijer:

hur-hanglar-man

Gud vad jag vill vara ung och oförstörd när jag läser den här hingel-tipslistan av Sandy Bell
Det var ändå något visst med att vara ung, singel och full av hormoner och hitta en söt pojke att hångla med – ni vet så där så man var blöt i hela ansiktet när man var klar.

sandy

Jag kanske får bortse från min enorma låsning i hela bröstryggen som mer eller mindre tillfälligt invalidiserat mig och hångla upp M mot köksbänken när vi ses ikväll.
Förhoppningsvis kan en akuttid hos min kiropraktor göra så att jag i alla fall kan luta huvudet lite åt sidan så våra näsor slipper mosas mot varandra.

Vi borde alla hångla mera, eller hur?

Att Tjocka Hetsätarkatten försöker hångla med mig varje morgon när han tycker att han väntat tillräcklig länge på frukost räknas dock inte. 

 

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har aldrig någonsin kysst någon som jag inte har varit tillsammans med så under 30 år har det blivit två personer.

    Bara jag som inte gillar att hångla?? Jag har en pojkvän som jag älskar och vi pussas konstant men alltså jag tycker bara det är äckligt att typ bli slickad i munnen haha.. Okej nu låter det som min pojkvän är kass på att hångla men nej då. Det är bara jag som verkligen inte gillar det. Känns ofräscht och snuskigt. Pussas for the win!

      Min sambo är likadan. Han kan möjligen hångla på fyllan men annars tycker han det är äckligt. Vi snusar dock båda två så det stör mig inte haha 😉 pussas är med praktiskt då.

      Du är inte den enda, hatar allt som har med kladdiga kroppsvätskor att göra. Även mina egna barn med speciellt andras barn som snorar eller dreglar på mig. Usch..

        Hur fick du ens barn utan kladdiga kroppsvätskor?

      Samma här. Ibland ställer jag upp för gubben för jag vet att han gillar det men oftast håller vi oss till pussar ?

      Haha vad skönt att höra att jag inte är ensam!! Får visa era kommentarer för pojkvännen så han förstår att det inte bara är jag som känner så ;p

      Inte jag heller. Jag föredrar kramar och pussar men om det är absolut nödvändigt så får det väl gå haha. Säger som Jordan i Scrubs: ”Do what you have to do but don’t wake me”

    Hur hittar man INTE killar att hångla med? När jag var singel för några år sen hittade jag någon att hångla med varje vecka om jag ville det.

    ~ HÅNGLA ÄR LIVETS BÄSTA SYSSLA! ~

      Eller hur? Jag älskar läppar, kyssar och hångel. Ett riktigt bra hångel kan vara lika tillfredsställande som sex. Om jag ska vara ärlig har jag dissat killar som inte funkat hångelmässigt, det bara går inte helt enkelt. Åh blir ju till mig bara av att skriva om det ^^

    ❤ Älskar hångel ❤

    Alltså ett bra hångel kan ju slå sex vilken dag som helst nästan tycker jag 🙂

    Åh älskar (och delar) Sandras dragning till sånt som är tonårskärleksigt typ att hångla i timmar. Bästa som finns ?

    Jag tycker hångla är SÅ FÖRBASKAT LÅNGTRÅKIGT! Jag kan inte alls förstå hur det kan vara trevligt/upphetsande att blaska omkring i varandras munnar?

    När jag var tonåring, och hånglade med någon snygg påg brukade jag alltid tänka på annat.. Typ planera kommande vecka, tänka på vad jag skulle göra senare.. Allt! Haha, låter dundertråkig, men jag fick trots det aldrig klagomål.. :´D

    Jag och sambon pussas istället, men jag kan sträcka mig till kyssar.. Haha 😛

    Ja men hon är ju inte tonårsung heller, typ 3 år yngre än dig? ?

    Tack för det här, bra påminnelse mitt i vardagsstressen. Ska ner till köket och hångla sönder min man. 🙂 Saknat att hånglas!

    Jag blir äcklad av tanken på hångel med maken. Däremot kan jag ibland sakna singellivet och nya hångelobjekt då och då. Jag vet att det låter konstigt men jaf fixar verkligen inte att hångla med någon jag vet har ätit typ kokta ägg och druckit mjölk samma dag. Är det en relativt okänd person så kan det vara trevligt.

    Asså tror insändaren har samma problem som jag har, själva hångleriet är det inga problem med. Det gäller att hitta någon att hångla med:(

    Man kan ju inte bara grabba tag i någon och ba ”höhö det här läste jag i en blogg, spänn fast dig för nu kommer jag invadera din personliga sfär fast på ett sexigt sätt”. Det ska ju ändå vara någon form av ömsesidigt gillande + passande situation. Och det är där det kan bli lite torka ibland.

    Hångla är fan LIVET! Med rätt person. Träffar en kille nu som är så jävla grym på att kyssas. Vi klickar där liksom. Blir svinkåt bara av att hångla med honom och 31-åriga jag känner sig som en tonåring igen. 🙂 Och ja, jag har dissat folk som är dåliga på att hångla. De går fetbort. Hånglade med en assnygg kille på krogen för ett tag sedan men han sög på att kyssas så jag gick. Herrå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.