Mina drömsvar..

Kissie:

kissies

Kissie publicerar en tumme upp/tumme nerlista över förra veckan och om jag fick bestämma skulle svaren se ut så här!

  • Hon har varit på casting för att bli den nya programledaren för Bingolotto.
  • Hon har också varit på möte med Dessies ”modellagentur” och ska nu ta över som ansiktet utåt för megaföretaget ”Lifestyle magazine”.
  • Anledningen till att hon är så trött och har sovit dåligt är för att hon fått ligga så mycket.
  • Och den hon har legat med är vår gemensamma kompis Janne som hon efter många om och med lyckats omvända till hetrosexualitet och de båda är nu ett par och SÅ kära!!! Pax för att vara brudtärna!
  • Hon ”unnade” sig en behandling vilket betyder att hon betalat för den. Kan det vara möjligt?

Hur tycker ni att listan ska utkristalisera sig?
Vem vore drömligget för Kissies blogg?
Sean Banan kanske?
Hennes syster skulle bli världens lyckligaste i så fall! =)

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har inget med detta inlägg att göra men.. snälla kan du inte blogga liiite mindre om Catrin. 5 inlägg om henne bara på en sida. Diggar din blogg som fan men tycker det blir lite väl mycket om henne

    🙂

      Jag håller helt med! Alldeles för mkt om Catrin. Blir väldigt hetsig och dålig ton i många av kommentarerna.

    Kissie försöker hela tiden verka mer intressant än vad hon egentligen är… Programledare och modell? Lite väl mycket önsketänkande från hennes sida :/ Nja jag tror inte att Kissie har så mycket att komma med när bloggvärlden väl dött ut tyvärr.

      Fan va tråkigt när man sänker en annan kvinna på det sättet.

        Hon gör det nog inte FÖR ATT hon är kvinna, utan TROTS det. Även kvinnor kan göra korkade saker.

    Kissie känns mer och mer ointressant. Vissa dagar är det bara reklam. Ansiktsbehandlingarna betalar hon inte för, det är samarbete. Allt photoshopande hon kör med känns bara tråkigt.

    Med de brösten så är det väl bara Glamourmodell som hon kan bli? Här kommer man till ett läge då hon förmodligen kommer att önska att hon inte gjort brösten så stora, att hon inte sprutat in botox och fillers i ansiktet och att hon inte gjort något konstigt runt munnen som gör att hon inte kan le ordentligt. Både som modell och skådespelare är det väl bra om man kan röra ansiktet antar jag. Samt att det är bra att inte se ut som 35 när man är 25. Men – kanske blir vi alla överraskade och Kissie blir det nya ansiktet för något stort sminkmärke. Eller Botox.

      Fy va fult skrivet.
      Hon har uppenbarligen lagt sig under kniven samt injicerat en massa trams pga människor som du. Vemfan är så elak mot en medmänniska?
      Om du hade haft en stor logg och ständigt blivit nedklankad då kan jag lova att du också hade valt att ändra på ditt utseende. Det är fan inte lätt att försöka leva upp till andra människors förväntningar hela tiden. Jag, som är helt okänd, funderar dagigen på tandblekning, om jag ska köra på hårfyllning, ögonfranförlängning, manikyr, köpa dyrare smink, mer kläder och kanske banta/träna hårdare. Tänk om alla hade skrivit hur ful, dålig och allmänt vidrig jag är som ser ut som jag gör- fan, had enog hoppat från en bro.

      Inte konstigt att Dessie alltid ska påpeka hur naturell hon är, annars skulle hon drivas till vansinne.

      Jag kan bara gissa på att du mår dålig med dig själv. Försök hitta din styrka och framhöv den. Har du vackra ögon? Använd eyeliner. Har du fin rumpa? Spring runt i yogabyxor. Har du vita tänder? Le. Ju mer du trivs med dig själv desto snällare och vackrare blir ditt yttre. Arbeta på det. Gud vet hur ofta jag går in på plastikirurgers websidor men hejdar mig i slutsekund. Det är inte värt det. Snart hittar jag något annat att störa mig på.

        Ditt svar är minst lika utseendefixerat och dömmande som Es kommentare. Tror du på fullaste allvar att människor blir snällare bara för de tar hand om sitt utseende? Jag har fått otrevliga kommentarer om mitt utseende från tjejer som har haft ett perfekt sminkat ansikte, tyvärr så har de inte haft en mamma som lärt dom att inte kalla främmande kvinnor för fula.

          Men va?
          Jag skrev att jag dagligen tänker på det men väljer att distrahera/hejda mig själv genom att tänka mer rationellt. Det är inget fel med att operera/ändra på sitt utseende men det är fel att göra så pga att tillfredställa andra.

            Syftade på andra stycket där du skriver tips på vad hon kan göra och ”ju mer du trivs med dig själv desto snällare och vackrare blir ditt yttre”. Jag håller inte med dig om det tipset, mitt tips är att läsa böcker av Eckhart Tolle istället för att springa och köpa eyeliners och yogapants. Jag har själv en stor rund rumpa så om jag följer ditt yogapants råd så skulle jag få både negativa och positiva kommentarer, vissa tycker den är snygg och vissa tycker den är ful (oftast fjortisar som kommer med ful kommentarer om min 35 -åriga röv). Barn behöver uppfostras till att inte kommentera andras utseende istället för tips om hur de kan bli snyggare. Då skriver de inte kommentarer sen som vuxna.

            Anonym:

            Du tog min kommentar med en skopa salt. Det jag menar är att folk som känner att de behöver klanka ned på andra oftast gör så för att ”dra ned” andra till sin låga självkänsla/självbild-nivå. De trivs uppenbarligen inte så jättebra i sitt eget skinn och väljer därför at gå till attack mot andra som kanske också kämpar med sin hjärnspöken.

            Det jag försökte förmedla var att vi ständigt påverkas av normen, sociala medier, kändisar och människor i vår omgivning. Att försöka tillfredställa alla leder inte någon vart. Det finns alltid något fel. Om jag nu skulle fylla läpparna (har provat) så skulle det leda till att jag istället lägger negativ energi på hur gula mina tänder är. Det finns alltid något nytt att klaga på. Därför vore det bäst om vi istället framhäver det vi tycker är snyggt.

            Jag tycker inte det är snyggt att gå runt i leggins utan en lite längre kofta (något som täcker en bit ne dpå rumpan) om nu legginsen inte är väldigt tjocka i materialet. SÅ desär med att springa runt och visa rumpan var mer en överdrift.

            Kul att du slängde in hur fin och rund rumpa du har. Min är stor men cellulitig och lite för dallrig. Detta ska dock fixas omedelbart på SATS! Så länge kroppen och själen mår bra av något så är det ok. Det är dock int eok att klanka ned på andra för att känna sig nöjdare med sig själv.

        Tycker Kissie ställt till det själv. Varför är det just hon som får dessa kommentarer? Kanske för att hon jävlats med folk sedan hon var 14-15? Och fortfarande gör det. Känner till henne och hennes kompisar, och det är inga trevliga tjejer. Efter några drinkar pratar de ganska högt och de kommenterar jag och mina vänner hört dem fälla om tjejer runt om kring är inga gulliga grejer. Det är inte synd om Kissie. Hon borde köpa sig en ny personlighet i stället för nästa väska. ”Ryser”….

        Vilket konstigt svar? Nej, jag tänker inte göra något av det du föreslår. Jag är nöjd med mig själv. Hoppas det inte stör dig?

          Hoppas du läs rätt. Jag föreslår att du sa klä dig bekvämt och le. Inte fan är det något fel med att le? Ok, du kanske inte vill göra så, men Kissie kanske inte vill bli påhoppad. Varför är det ok för dig att gå på Kissie men skumt om jag gör detsamma mot dig?

            Skummade bara igenom din (första) kommentar och såg bara att du föreslog att jag skulle måla eyeliner och springa omkring i yoga pants och visa upp min rumpa. Vi kommer aldrig att ha samma åsikt hur mycket vi än fortsätter att kommentera varandras kommentarer. Accepterar att vi tycker olika och går vidare i livet.

            Absolut.

            Jag förstod dig hela vägen Dennina. <3

            The real Hmm:

            Tack, du är bäst! 🙂

      Men allvarligt, varför klaga på hennes bröst hela tiden? Jag är själv 32 och plattbröstad och drömmer om att få lägga mig under kniven för att tillslut få känna mig kvinnlig. Jag har en man som älskar mig som jag är och som är nöjd med de obefintliga brösten, men det handlar om hur jag känner och vad jag tycker. Om nu kissie plötsligt få för sig att fylla brösten likt två gigantiska meloner är det upp till henne. Punkt.

        Jag klagar inte på hennes bröst. Tycker de är riktigt snygga. Det jag säger är att det kommer att minska hennes chanser att bli erbjuden annat än halvnakna bilder i herr-tidningar. Tyvärr.

          Men vadå tyvärr? Har det någonsin slagit dig att hon kanske VILL vika ut sig i herrtidningar? Det kanske är glmourmodell hon syftar på, inte high fashion industrin.

            Ja, du har säkert rätt. Kissie vill nog vika ut sig i herrtidningar.

          Jag håller inte med dig. Man kan vara modell och jobba med reklam och då behöver det ju inte nödvändigtvis vara slitz-naket på huk. Hon kanske kan använda sina bröst och vara seriös modell för bh:ar i ”storlek modell större”. Eller modell för jeans …etc.

        Mia:

        Du är minst lika kvinnlig som Beyonce! Din man ser endast det vackra i mindre bröst, and so should you! Om du, efter många års fundering, faktist fortfarande vill operera dem, gör det. För din egen skull.

    Men alltså Gaaaaaaah!!!!!!!! 👿

    Inte ens när CamCam uppmuntrar till roliga kommenterar och skojiga funderingar så kan ni annat än sitta och vara negativa.

    Så mina drömsvar nu då.

    Önskar att hon ligger med….?
    Magnus Uggla? Näe någon lite med fräschare åsikter…. Nima Dervish 🙂 eller någon som ni känner till…hmmmm… vi vet ju att de känner varandra så MÅNS 😀

    Castas som programledare till ”Så ska det låta”. Kan ni höra henne ”yla”? 😆

    Jag tycker Dessie förtjänar det hon byggt upp och Kissie är en så stor att hon behöver inte låna någon annans stjärnljus, så modell för…. Acne jeans. För snygg rumpa, det har hon verkligen. <3

      Hahah, spot on!!!!!

    Jag får ett litet intryck att hon inte kan komma på sina egna idéer och måste ta andras.
    Först skrev Dessie att hon ville bli modell och nu vill Kissie göra samma sak.. Gör hon det för att sabotera?

    Kissie goes Gabjoss med alla listor ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.