Konsekvent!

Monas Universum:

mona

En av sakerna som Konsumentverket rekommenderar när det kommer till reklaminlägg på bloggar är att vara konsekvent – alltså att göra samma sak varje gång för att förenkla för läsarna.
En som verkligen tagit fasta på detta är Mona som tagit fram 4 prototyper och låter läsarna rösta på vilken de vill ha. Av gårdagens inlägg verkar den rosa gått vinnande ut den kulörta striden!
JÄÄÄÄÄÄÄ! Rosa rules!

Och om du inte håller med mig så får du inte rida på min enhörning nått mer!

uni

Ps. Nu när Marcus & Martinustävlingen är över – vill ni ha en ny med en massa olika mobilskal och sånt? Tror jag har för de flesta telefoner nu som saknades förra gången.
Jag tror det..har svindålig koll på Androidlurar tyvärr..
Yes? No? Always? =)

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Dagens Dessie: två inlägg. Ett om hur effektiv hennes dag varit (ett lunchmöte…) och ett inlägg om att hon ska sända live på Instagram i morgon 20:00 när hennes kompis Ina är där för att äta middag. Båda inläggen är korta och innehållslösa. Däremot går Dessie i försvarsställning i kommentarerna och listar allt hon gjorde under mötet. Dock använder hon en egen variant av svenska så jag är osäker på vad hon menar med ”sätta en klar deal” och ”Jag kan väl säga att jag räknar resultat huruvida jag jobbat bra eller inte när det är dags”….

  Dagens Blondinbella: ett reklaminlägg med en miljard adlinks och två kollage. Ett inlägg om dagens mani/pedi och pluggandet av manus inför morgondagens event som hon ska leda.

   Återigen tack för updates ??

  Som vanligt:

  ”Och vågar påstå att jag tillhör pionjärerna inom den här branschen när det kommer till det. Givetvis har jag säkert missat något”… Nähää?!?

  Kan man bara inte skita i att nämna saker man inte varit vidare bra på. Hur mycket reklam har inte varit markerat i hennes blogg över åren?

  Ändå bra att hon försöker förändra.

  Moa

   Klart att hon vågar påstå det! Hon är ju top notch i alla avseenden, alltid.

    Tänkte inte på det.. 😉

    Moa

  Catten är live på insta, vet inte om jag ska skratta eller gråta åt henne.

   Guuuud vad långtråkigt. Catten ska göra macka till sin son ” Det är dom här bröden jag fick från Linas matkasse ”
   Så kom frågan ” Samarbetar du med Linas matkasse?”
   Catten svarar *skitsur* ” Nej det gör jag inte. För Bloggbevakning fuckar upp mitt liv som vanligt. Samarbetar DU med Linas matkasse eller!!??!!”

   Angående ”Vad tycker du om bloggbevakning?” säger Catten att hon gärna inte kommenterar den frågan och att hon inte vill prata illa om folk….

  Camcam! Vad lever December Wiklund och hennes danske pojkvän av?! Seriöst de kolla på en lägenhet för 25 TUSEN i MÅNADEN!! ????

   Gud vad lustigt – undrade just också för nån dag sedan vad DW lever av – knappast troligt att hon kan finansiera sitt leverne på en blogg på Finest.

   Jag har aldrig hört talas om henne men tänkte ”gud så coolt att heta December!” Googlade henne och ser ett par stora silikonpattar, sprängda läppar och sönderopererat fejs. Jaha, i detta fall är December ett typiskt strippnamn alltså…

    Har heller aldrig hört talas om henne men tänkte likadant som du, vilket coolt namn!

    Fick googla på henne och av vissa bilder att döma tycker jag hon liknar dessa bloggare på Scandalbeauties eller vad det hette…

    Kan tänka mig att dem tjänar en del därifrån då det bara är en ”utviknings-blogg” i mina ögon, men kan ha fel.

   Hon är ju en strippa o utvikningstjej, kanske hon gjort porr också eller varit eskort men vet inte, kanske har hon haft turen att vinna mycket pengar för hon verkar ha gott om iaf.

  Kan vi prata om det orimliga i att kvinnor på 30-40 plus i Stockholm just nu går bananas på instagram över att Skam-Wille är i Sverige på Perfect Days modevisning.

   Och stackarn ser så trött och less ut på alla bilder. Han vill nog bara fly från alla gammtanter som kladdar på han. Stackarn ?

  Always 🙂 Vinner aldrig. Aaaaldrig!

  Har absolut ingenting med inlägget att göra men kör iallafall. Såg Blondinbella idag på ICA. Skulle inte ha reagerat över det om det inte var för att jag i ögonvrån ser en kvinna med två små barn genast rycka fram mobilen för att fota sagda barn samtidigt som hon säger åt dom att titta bort. Jag vet Bellas tankar om att inte visa sina barns ansikten men är det då inte lite märkligt (o ganska töntigt?) att behöva dokumentera med bild att barnen sitter med nacken mot henne på en bänk på ICA? Jag bara frågar, kom gärna nån med input på andra tankar

   Som bloggare måste du självklart föreviga vissa ögonblick ur vardagen eftersom det är väldigt tråkigt att läsa en blogg utan bilder (min subjektiva åsikt). Vad tycker du att Bella istället ska lägga upp för slags bilder i det nämnda inlägget?

    Ser väl bara inte poängen med det hela (även om din kommentar låter helt vettig) 🙂 jag är varken förälder eller bloggare så antar att jag helt enkelt inte ”hänger med” så att säga 😀

  Inget inlägg om Anna Book på flera dagar nu ju! ? Vad händer i hennes liv? Vad har hon lagt upp på IG?

   Hennes IG är numer PRIVAAAAT! TOP SECRET!

    Jag vet, det är det som är problemet. Jag kan inte se den längre! ? Någon borde börja med Dagens Book. ~ ?????????⛸~

     Hon köpte bea men MYCKET viktigt att ingen åt av den eftersom den var KÖPE och därmed ÄCKLIG. Hon var också live pånibsta vilket var fantastiskt.

      Pulverbea eller typ lallerstedts såsbasbea på burk?

      Framgick inte om det var pulver eller burk, men köttet var ”välstekt” igen 🙂

   BOOKEN ACCEPRERADE MIN FÖRFRÅGAN PRECIS ??????????? En vecka tog det bara.. Så nu kan jag äntligen se hennes instagram. Hon har lagt upp två bilder på mat, varav ena en kycklinggryta (hemlagad) och en middag med entrecote med bea. Bean var dock färdigköpt (!) och tyvärr ingen hit för någon i familjen Book / Toledano. Hon har tydligen kört live på instagram (fan att man missa) där man fick följa med under tillagningen av kycklinggrytan. Sen en vanlig bild på hennes ljuslyktor. Sen uppträdde hon tydligen på ”Harrys”, det var någon slags ”schlager klubb”. Sorry om det blev rörigt men jag är helt till mig! En vecka utan Booken har varit hemskt!! ??

    PS. Ingen skymt av Chili Explosion den senaste veckan.

    Du kan fan inte va frisk.

    Vi kan börja med ditt galna nick. Hur jävla stort fan av cmacam är du egentligen?

    Att du är helt obsessed att se vad bokis lägger upp är fan bara patetiskt. Du blir helt till dig i trosorna för att kolla på vad hon lägger upp för mat. ?

    Är du en stalker eller vad? ???

     Jag tror att du behöver jobba lite på läsförståelsen, alternativt googla ”sarkasm”.

      Den var en sjukt tålmodig sarkasm att vänta i en vecka för att göra sin rant. ? Och så nicket sen. En lång hyllning till husguden camcam. ? ? Nääj hen borde skaffa sig en hobby. ?

      Fatta att ni har ett tomt liv som stalkar en ni hatar. Ni måste ha sjukt dåligt självförtroende då det ni tänder på är grejer ni kan känna er finare än en annan. ? ?

      Sök hjälp! ?

     Okej? Sjukt tråkig kommentarer. Orkar inte ens bemöta det du skrev. Tänk på vad ni skriver människor?!

     PS. Får ha vilket nick jag vill 🙂

      och din kommentar är apkul för du borde ta ditt eget råd när du skriver om bokis ???

      Jag RAPPORTERADE om vad som hänt på Booken instagram den senaste veckan. Läs ordentligt människa. Skrev inte ett enda påhopp om henne så ge dig nu 🙂

   Tack till er som uppdaterade om Booken. Nu känns det lite lättare att andas igen. ???❣️

  Hallå! Detta är ju mer än bara ett kommentarsfält, det är världens bästa lilla community och forum också (enligt mig) och nu skulle jag verkligen behöva er hjälp! Jag är på jakt efter en bra, stöttande sportbh, till ett bra (alltså, jag är mammaledig med lägstanivån på mammapenningen, så vi snackar RIKTIGT bra) pris. Jag har 75d i strl och det börjar ta styggt, vill ha nåt bra att sova i! Tips mottages tacksamt! ?

   Hej Sannie,

   Jag använder shock absorber, de är fan svinbra. Tror jag har 65F i svensk storlek men de är ganska små i omkrets så i min står det 75E. Den är liiite tight ändå måste jag säga, och då är jag mest skinn och ben förutom stora tuttar. De är inte jättebilliga, men otroligt bra och mina är som nya efter ca 1,5 års användning! 🙂 Bifogar en länk, Zalando säljer ut den lite billigare iaf!

   https://www.zalando.se/shock-absorber-ultimate-run-sport-bh-schwarz-oc541i001-q11.html?gclid=CKDr9tO07dECFZSOGAod5-UOCg&size=85B&wmc=SEM46_CR_SE_2103106.&atc=SEM46_SE_NAWBNARGNB_ZL.GO_PLA.&opc=2211&ef_id=WIkRewAAAGgh@YLq:20170131221700:s

    R E K L A M.

     Haha!

     Haha Lisa, I wish!

     Mvh fattig student

   Älskar märket GAPbody, har också 75D och köper storlek M. Har typ en i varje storlek, använder aldrig något annat??

    Skickar med länk också så att du hittar rätt?

   Ja! Precis som Anso skriver testa shock absorber!! Bästa ever! Håller allt på plats! Även vi som har stora och lite tyngre bröst.

    Bra tips! Ska också kika! ??

   Ja! Precis som Anso skriver testa shock absorber!! Bästa ever! Håller allt på plats! Även vi som har stora och lite tyngre bröst.

   Har 80f och studentkassa och brukar köpa sport-bh på Gina tricot. Modellen man kan knäppa i ryggen. Den är kanske inte perfekt, men bästa i budgetklassen enligt mig. Går på ca 150-200kr 🙂

   Tack sååå mycket för alla tips, ni är bäst! ?

   Här finns både inte allt för dyra och dyra. Kanske inte någon jättebillig men de håller länge. Och har du inte större kupa än D så finns det på extrapris just nu.

   http://www.hogengard.se/sportbh

   Håller många år eller har jag bara haft tur.

  Jag är jättegirig och vill skitgärna vinna ett mobilskal till iPhone 4s. Gärna färgglatt, eller typ i äkta guld. Ha!

   Jag vill också ha i äkta guld!

  Camcam! Kan inte du kolla upp Ipongo som sänder live när han spelar? Min lillebror följde honom, och jag blev helt kall när jag hörde snubbens jargong! Det är hets mot folkgrupp minst! Har aldrig hört n-ordet så många gånger i följd. Fick ta ett allvarligt snack med brorsan om att det inte är acceptabelt.

   Han har varit med i trolljägarna, varningsklockor deluxe. Även dömd för misshandel

   Groomade småflickor också. Riktigt äckel.
   Aschberg är inte nådig: https://www.youtube.com/watch?v=zatDYdG9zFo
   Artikel om programmet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20364668.ab

  Fler som inte kommer in på MICAHS.se blogg? 🙂

   Har inte gjort det på flera dagar… är samma sak typ varje år, gissar på att hon inte betalat för domänen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.