Varför?

Paow:

ol

Olivia Ring Hedlund och Hampus Ekberg var båda med i Ex on the beach 2016 och har sedan dess varit ett par.
När Olivia grattade honom på födelsedagen på Instagram så dök någon upp med ett elak kommentar.
Vem? Paow så klart!
Paow som muckar gräl med varenda C-kändis som hon kan. Är det inte Saga Scott så är det den här duon.

Varför?
Vad får hon ut av att hålla på så här?
Borde hon inte oroa sig mer för vad hennes egen snubbe sysslar med på nätet än att försöka förstöra andras förhållanden?
Det är skönt att se att ingen ens besvarat hennes kommentar.

Tack för tips, Joanna!

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag läser bara på mobilen, och av nån anledning funkar det inte längre att zoom in på bloggen. Det är helt omöjligt att läsa vad som står. Skulle du kunna börja skriva ut text från screenshots?

  Svara

   Tänkte precis försöka likea din kommentar då jag klickat mig in för att säga samma sak. Men funkar ju inte heller ? Kanske en till grej som strular lite men ska fixas? Hoppas! Zooma är fett bra!

   Svara

    Jag kan inte heller zooma 🙁

    Svara

   Jag kan zooma!
   /iPhone och safari-användare

   Svara

    Insåg att det kan låta drygt haha men var menat som info åt de som jobbar med sidan

    Svara

     Haha mallgroda! ? iPhone och chrome, kan inte zooma!

     Svara

    Japp samma här, funkar att zooma för mig också.

    Svara

   Via mobilen (safari) kan jag zooma men läste igår via paddan (också safari) och kunde inte zooma ?

   Svara

   Surfar ni med Chrome (finns säkert samma funktion i andra webbläsare, men dem har jag sämre koll på…) på mobil/platta, gå in ”inställningar” (ligger näst längst ner i rullmenyn ni får upp om ni trycker på de 3 staplade prickarna till höger om adressfältet) och scrolla ner till ”Tillgänglighet”. Där kan man, i alla fall på min telefon, bocka i ”Tvinga aktivering av zoom”. Kanske funkar för någon utav er i alla fall, men jag vet inte, är inget snille när det kommer till teknik direkt hehe 🙂
   Har Android, vet ej om det är samma på iPhone..

   Svara

    Yeeeey!
    Tack

    Svara

    Tack! ??

    Svara

  Kan inte heller zooma! Fast jag ser ändå men ibland är det roligt att zoooooma hehehe
  Dock saknar jag like funktionen! Fast jag bet att det ska fixas 🙂
  Like skadade verkar vi alla va (även jag som inte använder varken fb, insta eller annan social media)

  Svara

  Likefunktioneeeen </3

  Svara

   Vill like-a din kommentar :'(

   Svara

  Hej! Kommenterade på hannalicious blogg och frågade hur hon ställer sig till reklammärkning i sin blogg, med tanke på att hon inte skrivit att resan hon är på i Dubai är sponsrad, varken i blogg, på Instagram eller snapchat. Kommentaren godkändes såklart inte. Skulle du kunna ta upp det här? Tycker precis som Sandra Beijer att det är otroligt viktigt att följa lagar och regler för att få influencer-yrket att tas på allvar. Att bara strunta i det känns respektlöst för hennes egna yrke, vilket är tråkigt.

  Svara

   Håller med ”:)”, om du tar upp Hanna Friberg aka Hannalicious samt Molly Rustas som exempel här på bloggen hur man absolut inte ska göra så kanske dom förhoppningsvis lyssnar?

   Jag är så trött på att de aldrig markerar ut när de befinner sig på pressresor…Exempelvis som nu i Dubai eller när de åkte till någon sjuk random ort i Spanien som de aldrig hade åkt till om de inte fått allt sponsrat..

   Det är även otroligt fult gjort hur de inte markerar ut att Emirates sponsrade dom med businessclass biljetter… Varför kan dom inte jobba på ett ärligt sätt? De förstör bara för sig själva när de jobbar så oseriöst som de gör idag.

   Svara

   Jag kommenterade samma sak, den släpptes inte heller igenom…

   Svara

  Paow borde på allvar söka hjälp. När hon var yngre skyllde hon på sin ålder men nu finns inga ursäkter. Så fort det är tyst om henne så attackerar hon någon. Hon verkar manisk på att trycka ner någon för antagligen mår hon ”bättre” då. Så extremt dålig självkänsla och självinsikt. Så för son egna och andras trevnad så bör hon seriöst arbeta med sig själv.

  Svara

  Jag är ingen kändis långt ifrån, har ändå lyckats hamna i tjafs med paow angående en kille, min kille ?…. lång historia kort; det var sjukt att hon ens orkade engagera sig i mig… jag gav ingen respons!

  Svara

   Nu blir jag nyfiken! Berätta mer! c:

   Svara

   Å snälla berätta mer? 🙂

   Svara

  Du är inte ensam, paow ville ha med sig min dotters man hem, han var ointresserad och min dotter var mest road. Paow kallade henne för vidrig rikemansunge och snobb. Och hora. Hur det går ihop vet jag inte, men logik är väl inte paows starka sida.

  Svara

  Hon har inte så mycket bra gener att brås på direkt så man har väl inte höga förväntningar på hennes upptåg. En mamma som snott från gamlingar när hon jobbade inom hemtjänst eller äldreboende. Och en pappa som åker och hämtar thailändska för att göra nya barn med.

  Svara

   Tror som du att det är en tjej som inte fått lära sig om rätt och fel. Hon är inte en trevlig person. På ett plan är det ju synd om henne men samtidigt är hon vuxen nu och ansvarar för hon beter sig.

   Jag kan inte respektera en människa som henne. Har fler storys om henne men måste komma på ett sätt att berätta dom utan att outa mig själv.

   Svara

    Hehe ja, det tycker jag du kan fila på ett tag och sen återkomma ??

    Svara

    Längtar efter att höra!

    Svara

   Håller med, varken hon eller den familjen verkar helt friska. Hur kan man ens försvara sin mor som snor pengar från gamlingar? Hur äcklig och låg människa är man inte om man kan försvara sånt? När det sedan är hennes egna pengar som blir ”snott”, då ska hon skylla på allt och alla, hänga ut oskyldiga personer och skapa kaos för kung och fosterland.

   Hon behöver seriös hjälp. Äcklas av henne som bloggare och människa.

   Svara

  Inge nytt att hon inte har alla hästar hemma precis. Hon både beter sig illa mot andra och sig själv genom bla droger. Riktigt bra brud dedär 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.