Kissie verkar ha tappa sugen helt.

Kissie:

475A8818

Dock vet jag inte vad som är ”fel” på mig, har ju verkligen noll inspiration till bloggen. Hade med mig kameran men den var inte framme en endaste gång och så har det varit nu typ varje dag när jag är ute och gör saker. Skittråkigt och känner mig som en riktig dålig bloggare :(

Men vi kör nya tag imorgon, puss på er!//Kissie

Kissimurran verkar ha tappar stinget helt och känner sig som en urusel bloggare eftersom hon inte ens tog några bilder på ett Paradise Hotelevent igår.
Kan man klandra henne? Alla hamnar i svackor då och då och med tanke på den rättegång som väntar där hon kan komma att dömas till ett böter på 1 miljon så är jag imponerad över att hon bloggar överhuvudtaget.
Jag hade förmodligen legat som ett knytte i mitt soffhörn och maratontittat på Hell’s Kitchen med ostbågar i håret. Ungefär som Penny i ”How I met your mother”(skäms på mig) ”Big Bang Theory” efter att hon upptäckt online-spel.
Oh, vilken ENORM offerkofta jag skulle vara insvept i. Den skulle släpa i marken likt den Dumbledore har på sig.
Ynklig och ”offerig” så det stod härliga till. Att få in mig i duschen skulle nog vara en smärre omöjlighet så M hade förmodligen fått bära ut mig på innergården och spolat av mig med högtryckssprutan för att få bort ostlukten.
Den enda skillnaden skulle vara att hon dricker Redbull medan min drink of choice är Cola Zero.

Xz6

 

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Som dagstvserielover svider det i mig nu när du blandar ihop The big bang theory med How I met your mother….

      Tänkte precis skriva att det var fel serie!

        *skäms*

      Men fy! Skäms på mig!

        Fast ändå inte helt fel ute! Robin i HIMYM kommer ner till baren med en cheeto

          I håret, och äter den sen. 🙂

          Lätt o blanda ihop. 😀

          Av någon anledning skickades kommentaren innan jag ens skrivit klart. 🙁

    CamCam! Kan du inte gräva mer i vad det är som hände med Dasha Girine’s bolag Helium Studios AB? De omsatte över 1 miljon kr förra året och nu har bolaget gått upp i rök från allabolag.se samt ratsit? Och varken Dasha eller Maxinne är länkade till bolaget? Det känns som att de försökt smita från skatteproblem?

      Tänkt på det med om vad som hände mellan dom. Sen valde ju Maxinne att själv fortsätta samarbeta med deodoc när de reste till Hawaii, vilket är konstigt eftersom det var heliums kund. Om de fortfarande hade kunder så är det ju konstigt att lägga ner företaget.

        Dasha berättade i hennes podd ’Onsdagsbubbel’ att deras revisor hade ringt dom i panik när hon insett hur den ekonomiska situationen såg ut i bolaget. Dasha och Maxinne hade spenderat momspengar som inte varit deras, levt det goda livet på bolagets kostnad till the point of no return..

        Och nu försöker dom dölja alla bevis så inte Skatteverket får reda på detta..

    Förlåt men det är förståeligt. Kissie känns väldigt passé, och jag tror hon känner det själv. Hon är helt sonika inte intressant längre.

      Håller med. Har inte ens klickat in mig på hennes blogg eller annat på mer än ett år, fastän hon hade börjat provocera (och förstöra ”jag är så snäll-fasad) igen, så hade jag inte klickat mig in på hennes sida.

      Dessutom tråkigt att pengar har varit det absolut enda som har fått henne att uppdatera bloggen, för nu när hennes AB kan bli återbetalningsskyldigt/botfällt, då är det inte lika roligt längre.

      Tycker hon ska uppdatera bloggen mer sällan, skaffa sig en hobby eller utbildning. Skaffa sig ett bi-job (kanske pro-bono) och leva ett liv utanför bloggen, tror hon på så sätt kan göra bloggen och sin vardag mer händelsesrik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.