Bra där Hänt Extra!

Blondinbella:

Bella har än så länge inte publicerat en enda bild på sina barns ansikten men vad spelar det för roll när Hänt Extra gör det?

(null)
Det är jag som blurrat för Gillis ansikte i bilden.

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Såg bilden i hänt extra, riktigt dåligt av de att publicera en bild på Gillis!

    Så jävla dåligt. Ser ju inte direkt ut som att Bella själv är nöjd över att hamna på bild.

    Kan ju tycka att det inte var speciellt mycket att se. Han syntes knappt. Sen jävligt fult att Hänt extra men vad hade man förväntat sig av en sån tidning.

    Bara att bli fotad i matbutiken känns som ett övertramp. Att dessutom publicera bilder på hennes barn… usch!

    Elakt att kalla de andra barnen för sjövilda

      Ungefär lika elakt, som att sitta och ”skrocka” gott åt bilden…

        Eh, att sitta och skrocka för sig SJÄLV är alltså lika illa som att i en tidning skriva ut att gillis kompisar betedde sig sjövilda???

    Hahaha fyfan vilken hemsk bild på henne! Jag skrockar gott

      Moget.

      Haha fast va? Hon är ju supersnygg. Hur ser du själv ut?

      Hon är så snygg!

      Men OMG! Hon ser ju så snygg ut??? Hon är i affären med sina ungar, en annan ser ut som skit då.

    Blev givetvis nyfiken och kollade på hänt extra. Hittar inte detta så förmodligen har det blivit borttaget. Eller så har jag dålig syn. Hoppas på det förstnämnda

      Bilden är i ’pappers-tidningen’

        Och appbilagan i olika appar.

    Hänt Extra är ju inte bara lite kända för förtal, omvandla ord och meningar, göra som de vill för att tjäna pengar.

    Finns hur många som helst som har fått ”förklara” sig för att Hänt Extra inte hämtar rätt information eller letar reda på fakta innan de använder/publicerar något i sin tidning.
    Enda gången jag läser den tidningen är när min mamma köper hem den. Tycker dem är vidriga som skriver.

    Men att skvallertidningar/bloggar och andra sociala medier inte respekterar hennes val & beslut att inte visa sina barn är respektlöst!

    Usch vad dåligt gjort! ?

    Varför har de stavat Lidingö med 4 i:n? Sjukt lågt av hänt extra

    Såg att Cissi Wallin skärmdumpat och skrev att hon skulle bli skogstokig om en tidning minsann skulle publicera en bild på hennes barn…! Kan inte himla med ögonen nog! Jag vet fan exakt hur hennes unge ser ut – skulle känna igen honom på 100 meters håll – så spela roll vem som publicerar bilden?? Fattar blondinbella som så starkt tagit avstånd från att visa sina barn men Wallin?? Och bara för att hon nu tagit bort bilder på insta osv så är hennes unges fejs inbränt i hornhinnan efter daglig fotokavalkad under två års tid! Så jävla töntig

      Håller med!! Den ungen har verkligen exploaterats rejält i hennes sociala medier med mer eller mindre smickrande kommentarer till. Hon försöker bara vinna likepoäng på saker som inte rör henne, som vanligt!

      Men det är väl ändå skillnad på att själv lägga ut en bild på egna medier och att en tidning smygfotar och publicerar?

        Fast det där är ju en privatperson som tagit en bild och skickat in. Typ ”Jag mötte Lassie”..

          Ok, det framgick inte riktigt, men det är ju ändå skillnad på att publicera något själv och att någon publicerar ett smygfotat kort.

      Så klart det spelar roll? Det är självklart att de spelar roll vem som publicerar en bild. Att någon tar ett smygfoto som sedan publiceras i en tidning utan barnets eller vårdnadshavarens tillåtelse är ett grovt övertramp. Hur kan du inte se det?

      Att vårdnadshavaren och eller barnet väljer att lägga ut en eller flera bilder på Instagram är en helt annan situation. De är valt av dem själv. Det är inget intrång, det är ingen annan som tar sig friheter på deras bekostnad (möjligen att barnet är litet och inte själv kan bestämma) Men det är fortfarande en makaber skillnad.

    Det riktigt sjuka är att det är lagligt att göra det här i Sverige. Jag kan smygta en bild av vem som helst av er och låta trycka upp som sidan 3 reklam i DN och det är fullt lagligt. Rör man sig på allmänna platser finns det inget skydd mot att hamna på bild eller film. Och tillråga på allt äger fotografen bilden och kan göra vad hen vill med den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.