Blondinbella zoomar ut.

Blondinbella:

img_4220

Nu hade jag varit redo att åka hem och kicka igång allt men det är några dagar kvar. Pausar jobblängtan och fokuserar på barnen istället och deras sista dagar av semestern. Dagarna blir oftast bäst när Odd och jag är ”klara”, tempot sjunker ännu mer och barnen styr vilket kan betyda att vi stirrar på fiskar på hotellet och hittar äventyr i det lilla. //Bella

Inte ens det lyxigaste av lyxhotell i Thailand kan hålla Bella från att längta till jobbet.
Finns det någonting egentligen som kan göra det?
Man får ju hoppas att hon ”får ur sig det” i bloggen så hon inte håller på och tjatar om det till Odd. Jag hade blivit jätteledsen om M höll på så på vår gemensamma semester.
Jobb, jobb, jobb!

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker det är så fascinerande att någon längtar så mycket till sitt jobb. Hon måste verkligen ha det superkul där. Jag älskar mitt blivande yrke (pluggar just nu) men jag kan inte föreställa mig att jag skulle längta tillbaka efter så kort tid, speciellt ifall jag befann mig på en sådan magisk plats!

    Kan dock se en av anledningarna till att hon längtar till jobb och rutiner: hon behöver aktivera sig mer eftersom hon slappat senaste tiden. Hon är ju alltid så rastlös! Hade kanske hjälpt om de hade utfört lite mer stimulerande aktiviteter under semestern för att få rasta av sig lite! (behöver inte vara något extremt som att typ klättra i berg, men gå på någon marknad kanske!)

      Jag kan känna lite som BB. Inte just för att jag har lika roligt jobb som henne eller älskar det mer än nåt annat på jorden, jag vet inte riktigt varför men jag trivs att gå till jobbet och längtar tillbaka efter ca 1,5 veckors semester, och då brukar vi ändå ha full rulle semestern ut. Det kanske är rutinerna, ingen aning. Du kanske känner samma sak efter några år på jobbet. Det tog mig kanske 2 år innan jag kände så. 🙂

    Kan tycka det är beundransvärt att hon älskar och längtar till sitt jobb så mycket! Tänk att ha det så 🙂

    Camcam, hur ställer du dig till att Nöjesguiden inte annonsmärker sponsrade artiklar på Nöjesguidens startsidai ”mest lästa”-rutan? Går man in nu så står det att mest lästa artikeln är ”Sommarjobb hos oss” som är en sponsrad artikel. Det framgår inte när man klickar på länken på något sätt. Listan visas även på alla artiklar och alla bloggar (inklusive din). Så med andra ord finns länkar i din blogg som inte är annonsmärkta.

      Jag kan bara ta ansvar för vad jag producerar och se till att göra det så bra som möjligt. Sen har jag lyft till min chefredaktör att de borde gå igenom med bloggarna hur man annonsmarkerad men jag är ingen talesperson för resten av Nöjesguiden och tar inget ansvar för hur de gör eller inte gör. Det är snarare de som är ansvarigt för vad jag gör.
      Har ni kritik mot resten av sidan så tycker jag att ni ska framföra den till dem, inte till mig.

        Bra svar hela vägen fram till sista meningen.

        1 Du ber om tips. Här fick du ett bara att det råkar vara din egen portal.

        2 Du har också ett ansvar för det är inte så att du har signat med ng under pistolhot. Moa gillar du inte hur portalen sköts så kan du alltid lämna.

        3 Den sista meningen gjorde att ditt svar blev stroppigt och avsnoppande. Som att du blev irriterad på frågan. Det är ofta dina svar blir dryga. Tänkte du kanske inte är medveten om det.

          Jo, men är det inte bättre att kontakta dem än att säga det till mig? Jag tolkar det som att man vill att jag ska ta någon typ av ansvar för vad DE gör och det tänker jag inte. Det var inte menat som drygt men jag får ofta samma fråga, typ vad jag tycker om att någon av NGs mindre bloggar gör si eller så och om sanningen ska fram så läser jag dem inte för de är inte inflytelserika nog att granskas då jag valt att hålla mig till de större influencerna som påverkar mycket folk till största del.

            I tidigare inlägg så brukar du ha en röd knapp där man kan anmäla sånna här saker som länkar till reklamombudsmannen. Men det kommer du alltså inte ha i detta fall? När/i vilka fall använder du denna knapp?

            Att en stor tidning (som jag gissar betalar din lön) uppenbarligen har smygreklam på startsidan. Tycker du det är OK eller varför skulle du inte använda den röda knappen?

              Fast jag arbetar med att bevaka sociala medier. NG är inte sociala medier så jag bevakar inte dem på samma sätt som jag inte bevakar Aftonbladet, Expressen eller någon annan tidning.

            Ja, du har förstås en poäng. Det som var mest intressant har att höra din åsikt när din egen arbetsgivare gör sms sak som du normalt kritiserar andra för.

            En hemsida som troligen har större delen av sin trafik från din blogg. Där man på mobilen alltid ser deras klickbara logotyp under hela besöket av din blogg bör ju till viss del räknas som sociala medie. Åtminstone ha med det att göra, eller vara en fråga du borde kunna svara på. Klickar man på loggan visas ”mest lästa inlägg direkt”. Det är ett klick bort från din blogg hela tiden.

          Absolut har du rätt i att det är bättre att de kontaktar ng direkt. Det var hur du formulerade meningen som inte blev så bra. Kunde lagt till ett ord som, om ni skulle vilja vara så snälla…. eller ngt annat som passar ditt vokabulär bättre, så hade det låtit mindre som att du blev irriterad över kommentaren.

          Tänker att du kanske också med tanke på vilka inlägg du skriver här borde ha extra tålamod med de som skriver dessa frågor till dig??

            På tal om tålamod så tycker jag Camcam visar rätt mycket sådant här som istället för att be dig och dina oefterfrågade ”expertråd” att f*off svarar dig på ett trevligt sätt.

            ?

      WORD. Försvinn bara The Real Hmm, du är otäck.

        Lättskrämd?

    Jag trivs på jobbet. Men inte en chans att jag hellre skulle jobba än att umgås med min familj på lyxhotell i Thailand. Bella är dock i en helt annan liga. Gissar att jag aldrig kommer att förstå mig på entreprenörer som henne, som prioriterar jobb på det viset. Jag har inte heller velat vara gift med en sån person, jag hade blivit ledsen om min man aktivt la så mycket tid på jobbet så att tiden med familjen fick stå tillbaka.

    Det är väl lättare att vara på jobbet. Barnen är väl för jobbiga och gnälliga. Bellas jobb är ju som att ha semester. Hon har ju andra som gör jobbet. Sitta på kontoret och skriva i sin blogg och gå och fixa naglar och hår frestar väl inte lika mycket på hennes nerver. Sen det hon kallar jobb på kvällen är ju att skriva om sig själv i ett blogginlägg. Klart hon älskar sitt jobb för den hon älskar och beundrar allra mest är ju sig själv.

      Snacka om att förminska henne.

        Men vad gör hon på jobbet då?

        Det hon visar på bloggen är just det som nämns ovan. Bella får håret fixat för en plåtning. Bella testar en ny produkt. Bella har en ny outfit. Bella lunchar med inflytelserika personer. Bella besöker ett apotek. Företaget annordnar ett event.

        Mycket möjligt att hon är en vass affärskvinna som fattar strategiska beslut men det är inte så hon framställer sig i bloggen.

          Hur kul inlägg hade det blivit av att skriva om att hon satt vid datorn och gjorde det och det idag. Svårt att skriva om också tänker jag. Och Då är det väl mer intressant för läsare att se vad hon har på sig. Det är lättare att ta bilder och skriva om när hon gör andra saker, de du skrev tex.

            Jo, fast sen är ju det Linda skriver hennes roll i företaget, som i mångt och mycket bygger på hennes blogg och kanaler och möjligheten att marknadsföra via dessa. Pingis är den med businessbakgrund som har den andra rollen (Det är inget ovanligt, det gör ju massa influencers i mer eller mindre utsträckning, de har ofta business partners i bakgrunden som gör den andra delen). Utan hennes marknadskraft hade ju LCC aldrig blivit så stort. Sen är det ju en enorm bedrift i sig att skapa en blogg med så stor räckvidd och förbli relevant i över 10 år.

    Jag får intrycket att av det är något hon skriver för att det passar med den bilden hon skapar av sig själv. Tror inte att det ligger så jättemycket sanning bakom egentligen. Hon tror nog att det är så hon förväntas vara.

    Jag tror inte på henne. Att skriva att hon saknar jobbet passar bra in i hennes varumärkesbild av sig själv som den energiska entrepenören. Samma som när hon skrev om att hon är bättre på jobbet än att vara mamma – då försöker hon vara feministisk (på ett liberalt vis of course).
    Tror hon trivs rätt bra i Thailand. Och jag tror att hon är precis som vilken annan mamma.

      Jag tror precis som du och Blair här ovanför. Bloggen är precis som för många andra bloggare, deras alldeles egna sagobok. Där kan de skriva och visa en illusion. Allt för att stärka sin egen självkänsla. De överdriver sina positiva sidor och gömmer de negativa allt efter hur de vill framställas.
      Jag menar ingen tror väl på Gabjoss magiskt fantastiska liv som hon visar? Tror ni på att House of Philias lyxhustrutillvaro alltid är så där krispigt och harmoniskt? Och vem tror på att Engla sliter hårt och mer än heltid? Bella har som många andra en idealbild av sig själv och det är väl den vi får se blandat med ren business.

    Det är väl inte så ovanligt att småbarnsföräldrar åker till jobbet för att vila upp sig från ungarna?
    I Isabellas fall är det säkert också det faktum att det är jobbet som ger henne pengar som gör att jobbet känns så lustfyllt. Så pengakåt som hon är måste väl jobbet vara det bästa som finns.
    Samt att hon inte behöver jobba sig för trött och svettig heller. Några mail, sniffa på en ny doft, några möten med sponsorer och lite bloggande.
    ”Ägarlunch” med Pingis, lite nagelfix, prova några sponsrade klänningar och sen fara hem i ”Panameran” kl 15 med Odd som co-pilot.

    Jag har följt Blondinbella i många år och nu känns allt konstigt. Hela hennes liv verkar vara olika projekt, vars mål ska uppnås. Projekt företag, projekt barn, projekt Odd, projekt pengar o.s.v.
    Odd känns mest som ett hanterligt verktyg i hennes projektvärld.
    Jag kan ha fel, men jag ömkar Odd emellanåt och undrar hur länge han stannar kvar.

      Jag tror att Ladbrokes tar emot vad när det gäller hur länge Odd och Isabella ska hålla ihop.
      Kanske inte så höga Odds 🙂 på att det blir så hemskt länge till som äktenskapet varar.
      Isabella skrev ju en del om problem i paradiset på bloggen senaste veckan.

      Ja och allt är jag, jag, jag. Som nu senast när de renoverar toaletten. ”Jag väljer”, ”jag godkänner” osv. Odd då? Och resan till Thailand när hon skulle försvara den med att ”jag har jobbat hårt för detta”, Odd då? Har inte han jobbat och bidragit exemplevis genom att dra ett stort lass hemma så att BB kan jobba så mycket som hon gör? Allt verkar vara på hennes villkor hela tiden och ja, jag skulle bli rätt trött på det om jag vore Odd. Men han verkar ha större tålamod och alla är ju olika. Sen är ju Odd lite ”fast” i den såkallade ”kvinnofällan” genom att han är anställd av sin fru och blir försörjd av henne så det kan nog bli svårt för honom att bryta sig loss även om han skulle vilja.

      Ja hon har ju som sagt knappt ens nämnt Odd heller. Tänkte på det i nåt inlägg hon skrev att hon fått väldigt många fina stunder med barnen som hon kommer ta med sig hem. Så känns ju inte som att hon umgåtts med odd iaf inte på det sättet hon formulerade sig.

      kanske också bara en taktik från hennes sida? alltså att inte nämna Odd så mycket nu, så kan folk spekulera, fortsätta gå in på bloggen och h’ärja runt i kommentarerna om deras förhållande.

        Fast kanske inte så kul för Odd att alltid vara den som alla spekulerar kring. Och har åsikter om och kritiska synpunkter på.
        Men det är kanske priset han får betala för att få del av lilla fruns slantar?

        Allt hon skriver och gör är taktik.
        Hon ljugit sedan dag 1 hon började att sätta sin fot i Stockholm city.

        Tycker så synd om henne, egentligen och blir så arg på hennes föräldrar som matat in henne och uppfostrat barnet så att hon måste känna ett så stort behov av pengar och lyx för att kunna känna sig som en riktig människa.

        Hon ljuger och kopierar allt …entreprenör? nåja….

        Skratta eller gråta?

    BB jobbar inte, hon pysslar 😀 som hon sade på Bonusfamiljen.

    Nu tjatar hon om export som om vi lever på 1800 talet. kan någon ta ner den här damen på jorden?

    Export och import är de enklaste man kan göra speciellt inom EU. Det är bara att skriva avtal med en frissa eller butik ngsntans i ngt land och bara skicka iväg varorna. Sedan har man revisor som tar han om resten. Fattar inte vad hon tjatar om!! På riktigt!

    Tjatigare människa än bella får man leta efter. Samma ämne om å om igen…
    Men hon myser nog när alla tjafsar om hennes tid/jobb och mål i kommentarsfältet

      myser? ha ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.