Klonk, klonk..

Michaela Forni:

bella

Forniskan är som ett barn på julafton när hon får se bilder på Bella där hon bär hennes skodesign under semestern i Thailand. 
Även fast skon inte alls föll mig i smaken så förstår jag ju hennes glädje – jag blev ju likadan när Jocke och Jonna valde att använda min cover på ”All I need” i sin video istället för sitt egna original.

Men, jag har svårt att se hur den där skon ska sitta kvar på foten.
Nu är ju jag belönad av det genetiska lotteriet med två lite smått missbildade fötter så jag kan inte ens få en sko i pumpsmodell att stanna kvar på foten. Jag har liksom för lite häl så jag får antingen at dubbelhäftande tejp under fotsulorna eller helt enkelt välja en annan modell.
Och lite samma dilemma ser jag framför mig med Fornis modell då ”slip ins” inte är mina fötters bästa vänner om man säger så.
Det är ju så lite material att hålla fast skon och så långt fram mot tårna.
Antingen får man knipa utav helvete eller aldrig lyfta fötterna från marken.
Jag skulle förmodligen ”has/klonka” omkring med dem och svära långa haranger över att jag aldrig lär mig.

En klonkfantast som dock förmodligen kommer älska dessa skor är ju Fornis kompis Tunis. Jag har nog aldrig sett någon bemästra ”the art of klonking” som denna kvinna.
Hatten av!

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    En liten förklaring hur de funkar för mig att få dem att stanna.

    1 När man går så förs foten framåt i skon så att den stannar.

    2 Något mindre fräscht då, alla har vi lite fotsvett om vi är normala. Den får foten att klistra fast i innersulan och så stannar skon på foten.

    Att jogga efter en buss i de skorna är dock bara att glömma. ?

    Intressant att det bara är en kommentar till det här inlägget (två med min). Kan det vara för att ingen vågar skriva nått om Forni eftersom hon tar all kritik som mobbning och gråter i flera dagar av det?

      Något säger mig att majoriteten här inne inte kunde bry sig mindre om en bloggare blir ledsen, så nä, skulle inte tro att det beror på det.

      Tror snarare att det kan vara för att de där skorna har diskuterats här förut och ingen orkar göra det igen. Kvaliteten på inläggen härinne börjar kännas lite…fantasilösa.

    Ser inte alls ut som att det skulle vara svårt att behålla dessa på foten enligt min åsikt. Däremot ingetsom jag skulle köpa. Också min åsikt.

    Joakim Lundell & Arrhult – All I Need
    Kompositör: Pontus Frisk/Agnes Arrhult/Joakim Daif/Ava Arrhult
    Bolag: Ninetone Records

    Gjort låten helt själv? Inte riktigt va.

    Tycker dom är så snygga men priset. Nopp tyvärr för dyra.

    Fruktansvärda.

    När jag var liten bodde vi grannar med en ungersk familj. Mamman i den familjen hade precis sådana tofflor. Svarta m blingbling. Hon kunde inte springa i dem. Så klart inte. Däremot så prickade hon ungarna ”klockrent” med dem när hon blev arg på dem. Jag var livrädd för henne och hennes tofflor.

    Man kanske ”blir sån” när man har såna tofflor? ??

    Jag tänker inte riskera ngt iaf. ?

    För övrigt kan jag inte rekommendera dubbelhäftande tejp i skorna. Funkar inte.

    Köpte ett par ”to die for”- snygga skor i Danmark. Ungefär liknande modell men en sandalett. De satt ”så där”. Men det var rea 75%. Sista paret. Ge hit! Resten löser sig, tänkte jag.

    Det löste sig till slut. Min syster med ”naturlig” strl 41 fick ta över dem. Jag hade då avverkat 3m dubbelhäftande. Skittejp. Svettats, haft ”mina skor ju ångest”kontra: idiot: köp inte storlek
    41 när du har 38 i över 1 år! Svår sits för en riktig kvinna ju.

    Sanning att säga är min syster en Queen i skorna. Jag var aldrig annat än en än
    Loser….

    Mos

    Skulle aldrig någonsin betala dyra pengar för dem där. Opraktiska och gräsliga.

    Köpte ett par liknande skor förra sommaren för typ 250:- Ville vara lite trendig och tänkte att de var perfekta att ha på sig på stranden. Men tji fick jag, det är totalt omöjligt at gå normalt i ett par sådana ”tofflor”. Måste knipa med tårna och hasa mig fram för att de ska sitta kvar. Såg förmodligen ut som en galning ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.