Turkiets svar på Gabjoss..

Blondinbella/GabJoss:

joss

Under sin sista dags i Thailand lyckas Bellas identifiera en fellow Instagrammare in action och föreslog att de skulle tagga varandra eftersom hon också har en del följare. Det är ju nästan gulligt!
Men fatta hur stageat det måste se ut när dessa ”Instagramkändisar” fotar till sina konton då man tydligen kan skilja vanlig fotografering från Instagramfotografering.
Bella jämför den här tjejen – som för övrigt är SÅ lik Bellas tidigare BFF/stylist Angelica Aurell – för Turkiets motsvarighet till GabJossan och mycket riktigt.

Jag slängde ett snabbt öga på hennes konto och jag hittade både tropiska frukter, munkar, våfflor och – hör och häpna – en ”smash the cakefotografering” för dotterns födelsedag.
Det enda som saknas är ett par bilder på bovetepannkakor men man kan inte få allt här i världen. Det känns inte som att bovete pannkisar ala Gabjoss är en delikatess i Turkiet?

Tack för tips, Nadia!

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon var verkligen lik Angelica!! Shit.

      Undrar hur många nyfikna klick Gabriella får nu ?

    Krisplan för att få Gabrilla Joss dalande statistik att öka 1, bli gravid igen 2, husköp/bygga hus och om det mot förmodan misslyckas: se till att Blondinbella skickar in besökare. ? Hur bra?!

      Ingen dålig strategi! Blondinbella får gärna skicka mig besökare om hon vill. Hon kan kalla mig för Bloggvärldens Cruella DeVille för att öka nyfikenheten. 😉

    Det är en mycket, mycket märklig värld vi lever i.

    Fast hon exponerar inte sina tuttar som Gabriela gör- stör mig en aning att de måste framträda på exakt varje bild av henne.

      Ansiktet kommer aldrig med men däremot tuttarna ?

    Vad hände egentligen mellan Bella och hennes absolut bästa BFF Angelica?

    Skulle inte Angelica varit tärna på B&Os bröllop? Hon är ju inte med på några bröllopsfoton?!

      Gick ett rykte om att Angelica frågat om BB inte skulle göra abort på gillis men vet inte om det är sant eller ej. Nån annan som vet mer kanske 🙂

        Bella skrev något om att någon (eller några?) av hennes vänner inte tog hennes graviditet bra och blev ”sura”, kanske var Angelica hon menade då? Dock blev ju hon gravid ganska direkt efter Bella så låter ju konstigt om hon skulle blivit sur då. Men går ju inte att förneka att deras vänskap rann ur sanden kring bröllopet så något måste ju ha hänt. Vet också att Bella skrev i bloggen att Angelica inte skulle vara tärna längre för att hon inte hade tid, men kan ju varit en offentlig förklaring?

          Såklart det var en offentlig förklaring. Vilken bbf skulle inte ta sig tid att vara tärna på sin bästa väns bröllop?! Sen gick det väl nått rykte om att Angelica skulle ha ifrågasatt odd på något sätt och att det var därför Bella gjorde slut. Vet inte alls om det stämmer dock.

            Läste Bellas bok babyboost nyligen, och där berättar hon att hennes möhippa slutade i storbråk. En av tärnorna blev sur för att Bella ville gå hem tidigt pga gravidtrött, varpå hon blev petad som tärna. Inga namn nämns men det är ju ganska uppenbart vem det var.

    Gick in på hennes instagram. Så vacker hon var!

    På tal om gabjoss så fick jag denna skitroliga lista länkad till mig igår av en vän. Tänkte att folk här inne skulle uppskatta den också 😀

    http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/868884-anledningar-inte-vaccinera-ditt-barn

      Spot on ??

      Riktigt bra artikel!

      Intressant :’D
      Men är det någon som vet varför det inte går att läsa kommentarerna på N24? Eller är det bara för mig det inte fungerar?

      Otroligt bra text! Jag blir alltid (tyvärr) så provocerad när folk inte vill vaccinera. Det är ju visserligen deras val, men dessa fem punkter borde alla läsa!
      Älskade första punkten, helt klockren!

    BB ser ut som en gammal tant här. Tunt och glest hår (tappat mkt hår av så mkt skit hon lägger på håret? torrschampoo och att inte tvätta håret så ofta som hon borde göra när man lägger så mkt kemikalier på håret). och hängiga bröst och smal kropp!

      #Idiotkommentar!

      Och du låter både härlig och mysig då eller? ?

      Och vad ska man göra åt hängiga bröst då tycker du? Hon har ju ammat 2 barn dessutom. Jag har aldrig haft barn och är smal men har världens hängbröst. Vissa saker kan man inte göra nåt åt utan att lägga sig under kniven. Och det har jag ingen lust till. Eller har du nån annan mirakelkur?

      Jag fattar inte grejen med att hålla på att kommentera folks kroppar när det finns många som har komplex över sin egen och läser kommentarer som dina. Vart vill du komma att få folk att må ännu sämre än vad de redan gör?

      Satt just och stirrade på hennes bröst. Tycker att den där djupt urringade baddräkten var så snygg just för att den visade att det var lite snyggt häng i bröstet. Precis så där lagom. Tycker det är hur snyggt som helst! ?
      / Med risk för att verka creepy…

    Shit…BB har inga kvinnliga former kvar. Rak som en pinne.

      Se min # ovan ?

      Looser

    BB har ju inga hängbröst? Är det där hängbröst för er??? Whaaaaaat

      Vad spelar det för roll om folk bedömer hennes bröst som häng eller inte? Varför ens diskutera en sån sak? Saken var den att nån skrev en kommentar ovan att hon ser ut som en gammal tant och nämnde samtidigt hängbröst. Som om hängbröst är något bara gamla tanter har? Alla ser ut som dem gör och inget nån rår för.

        Men kom igen, don’t read to much in to min kommentar. Det spelar absolut ingen roll för mig och jag förstår att alla är och ser olika ut. Jag syftade på anonyms kommentar här ovan. Relax girl.

      Jag kan visa upp mina tuttar någon dag så kan vi jämföra vem som har hängbröst liksom. ???

    Lite humor i att varken Bella eller den här turkiska tjejen faktiskt har taggat varandra på Instagram… Bella taggade bara på bloggen och har inte lagt upp något på sin Instagram och det har inte den andra tjejen gjort heller. Men det lät väl bra på bloggen att skriva att det bondade över sina Insta konton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.