Tack Ida!

Ida Warg:

ida

Idag är en sån där dag då familjen åkt till fjällen medan jag och katterna är hemma och håller ställningarna – aka de sover och jag bloggar.
Alltså en sån dag där jag har HUR mycket tid som helst att rassla iväg till gymmet.
Jag smed storartade planer här på förmiddagen om hur jag skulle promenera hela vägen dit och träna eftersom M och barnen har bilen och jag var SÅ jävla peppad. Till jag upptäckte att det regnade ute.
Peppen försvann på en tiondels sekund och det slutade med att jag nu sitter här i soffan – fortfarande i pyjamas – och bloggar med munnen full av ballerinakex. (Edit – en fucking särskrivning)
THK ligger under en filt här och snarkar så mycket att jag börjar undra om han håller på att inhalera filthelvetet genom nosen.

Så, min pepp försvann. Poff! Borta!
Jag gillar att vara ute i dåligt väder ungefär lika mycket som Blondinbella verkar gilla dötid så alltså ungefär noll procent.
Jag skiter i att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder för har man så dålig allityd mot dåligt väder som jag har så spelar kläderna ingen roll.

SÅ! Hur glad – och lite ångestfylld – blev inte jag när jag knapprade mig in på Ida Wargs blogg och såg att hennes senaste inlägg är ett träningspass du kan göra hemma?
ALLTSÅ INTE GÅ UT I REGNET!!!!!

Hopprep har jag.
Matta har jag.
Gummiband har jag – till min sjukgymnastik.
Vilja – har jag väl så där måste jag erkänna.

Men…för att inte känna mig som en total jävla soffpotatis idag – och kompensera för det äckliga bubbel jag testade igår – så ska jag faktiskt silvertejpa tuttarna på plats och dra igenom det här programmet hon rekommenderar.
Om jag inte återkommer mer idag så har jag antingen dött eller trasslat in mig i mina gummiband.
Oavsett vilket så kommer nog THK börja gnaga på mig innan jag ens kallnat eller slutat sprattla så då kan ni väl ringa 112 eller nått?

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    CamCam, älskar dig!! Men särskrivning på ballerinakex! Det svider i ögonen, förlåt men måste påpeka?

      Haha.. då förstår du hur upptagen jag var med dem.

    Jag och min sambo tränar hemma! Köpt på oss kettlebells och hantlar med olika tyngd, vars en ordentlig träningsmatta, gummiband, hopprep osv. Vi har olika appar där det finns sjukt bra träningsprogram och pass (results och 7 minutes använder vi mest). På med musik och kör på i 45 min minst 5 gånger i veckan! För extra konditionsträning tar vi oss ut i friska luften och går/joggar/springer! Funkar perfekt för oss då vi har mer tid för annat kul istället för att ta sig till och från gymmet! ?

    Jag också så beroende av vädret. Hatar regn. Men tycker februari varit ok inte särskilt kallt. Men i mars vill man ha sol o vår hoppas. Gillar nog påsken o april o maj bäst.

    RIP, nice knowing you! ? Hälsningar från Latare-än-latast

    Är väl nåt fel i huvudet på mig… Oavsett väder promenerar jag en mil om dagen. Klart jag kan undra vad fan jag håller på med, som här om dagen när det snöstormade och jag fick plumsa fram i drivsnö. Men när jag väl är hemma så är känslan fan fantastisk! Sen hänger jag på gymmet 5-6 dagar i veckan också. Träning är verkligen något jag inte kan vara utan! Mår så himla bra ?

    Jag jobbar på 112, vill du att jag ska sätta en ambulans på passning åt dig?

    Jag är hundägare. Jag är ute i ALLA väder. Jag är även en mycket entusiastisk och plikttrogen hundägare så hunden får mycket motion, han är i topptrim. Således är jag också i bra form, mycket praktiskt för jag behöver ingen annan träning.

    Kan berätta att jag är på gymmet, just precis nu!! Svalnar av och pustar ut i väntan på chauffören.
    Detta faller under kategorin smygskryt för gamla käringen.

    Du vet att det finns asbra sportbh:ar? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.