Fnurra på tråden?

Blondinbella:

img_4767

När Bella lägger upp en sån här bild så kan jag inte tolka det på något annat vis än det ju inte vara helt bra där ute på ön mellan Odd och Lilla Frugan.

Varför jag tror det?
Därför att Bella aldrig lägger upp någonting utan en klar strategi och det här skiljer sig från peppiga inlägg om hur mycket hon älskar sitt jobb (Eller egentligen inte om man tänker efter vad citatet handlar om) och känns som en signal till någon. Typ Odd. Vem annars liksom?

Hur tolkar ni det?

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tänkte precis som du. Kanske Odd sagt något om att hon jobbar för mycket eller liknande (även fast jag inte tycker hon verkar jobba speciellt mycket men reser ju en del i jobbet). Känns lite hemskt att spekulera egentligen men hon bjuder in till det på något sätt känner jag,

      Hon bjuder in till spekulation och hon vet om det mycket väl. Bella är en mycket erfaren bloggare och vet exakt vad som upprör och ger reaktioner. Saker som ger medlidande eller kärlek. Hon vet vad det är som händer med hennes läsare och det ger ju såklart henne mer klick, kommentarer och pengar.

      Hon vet vad hon får och hon vill ha det. Bella publicerar aldrig något utan en baktanke.

    Verkar som det pågår en maktkamp dem emellan.
    Men ett positivt tecken är tydligen att Isabella inte längre ber Odd ”om lov” när hon vill gå på toaletten. Kanske är detta en betydligt större frihetsmarkering än vi kan föreställa oss så här utifrån?

      Detta med att hon går på toaletten utan att fråga om lov har hon skrivit om förut för ganska länge sedan också.

        20 mars 2016 var det i alla fall fortfarande ett problem:
        ”Om vi alla är i ett rum och umgås och jag tillexempel måste kissa eller gå och duscha så kommer jag på mig själv säga till Odd om det eller rent utav fråga ”Är det lugnt om jag går och tar en dusch?”. Odd skulle aldrig göra så. Vill han duscha så ställer han sig upp och går iväg, hämtar ny handduk och tar en dusch. Och i och med att jag frågar så får jag märkligt nog ett nej ibland också. ”Är det inte bättre att du duschar senare eftersom jag ska börja med maten snart?”. Och jag svarar ”jo det är det ju”. Återigen, Odd hamnar inte i sådana situationer. För han frågar inte. Så där står jag och lagar mat med barnen. Han duschar.”

      Girlpower! yeeeejjjj hahaha

    Äh, om de skiljer sig kommer hon bara skriva en ny bok ”SkiljsmässoBoost” och dela ut kloka livsråd om hur man får en lika underbar och fantastisk skiljsmässa som hon och Odd och hur taaaaacksam hon är över att de har en så braaaa relation även efter skiljsmässan och hur alla tårtbitar är fyllda och hur man blir en snygg yummymummy som festar runt på Stureplan.

      Precis så tänkte jag också. Bella betar av ”milstolpar” i livet med en rasande fart. Flera egna företag, böcker, man, barn, hus osv – hon har hunnit med mycket trots att hon ff är väldigt ung. Har man varit gift ska man också testa på att skilja sig. Så kan hon bli expert på allt. Babyboost skrev hon när Gillis bara var några månader gammal. Alltså jag kan verkligen imponeras av det Bella åstakommit, men samtidigt kan jag tycka att det är nåt som skaver kring hennes person och liv…

        Ja för jag tror hon ser det lite så, som mål och inte upplevelErna i sig om man kan säga så om en människa man inte känner. Jag tror hon har svårt att leva i nuet.

        Hon ljuger mycket.

    Jag tycker det låter som totalt bullshit från någon som blivit ifrågasatt i sitt förhållande. Det är ju knappast så att ens karriär vaknar upp på morgonen och talar om för en hur mycket den älskar en.
    Det är också ett jättekonstigt citat att använda för någon som är i Isabellas situation där drömmen så tydligt varit man och barn.
    Hon har påpekat många gånger hur hon ville bli en ung mamma och det måste väl ändå ses som en dröm hon följt?
    Kanske är det så att Odd tröttnat på att följa hennes drömmar hela tiden?

      Bella har väl aldrig sagt att hon ville bli ung mamma förän hon träffade Odd? Hon tänkte ju sterilisera sig för några år sedan och skulle aldrig ha barn. Jag har uppfattat det så att det är Odd som drivit på i hela barngrejen, han ville bilda familj så snart som möjligt efter att de träffats. Och hela deras förhållande har gått fruktansvärt snabbt. De gifte sig knappt ett år efter att de börjat dejta, gifte sig i augusti 2013 och fick Gillis i november samma år. Så på drygt ett år flyttade de ihop, gifte sig och fick barn. Sen har de också hunnit med att flytta två gånger samt total renovera lägenheten en gång samt huset två gånger. De flyttade ju in i huset på Lidingö strax innan jul -15 men har redan hunnit renovera övervåningen två gånger. Samt byta bil några gånger….

        Jo jag tror att Isabella ville bli en ung mamma för att hans föräldrar var unga när de fick barn. Att Odd ville ha barn tidigt har jag misstänkt var ett sätt för honom att ”domesticera” Isabella och få kontroll över henne. Ganska vanlig metod bland män med kontrollbehov.
        Men jag tror också att Odd gillar barn och är en bra pappa. Så har det verkat utifrån i alla fall.

          Edit:
          ”…för att hennes föräldrar var unga när de fick barn.”

      Bella började ”drömma” om att blir ung mamma när hon träffade Odd. Sen var det helt plötsligt något hon alltid drömt om. Men man får tänka på att en månad i Bellas liv är som flera år i en vanlig människas liv. Är övertygad om att det var Odd som drev på och Bella ville behålla Odd så då fick hon bli gravid. Sen tror jag inte hon ångrar barnen men hade hon träffat en annan kille än Odd som inte drivit på om barn hade hon till hundra procent inte skaffat barn än. Det är jag helt övertygad om.

    Detta är så märkligt. Oavsett om det är en fnurra på tråden eller inte, är det inte sjukt konstigt mot Odd att lägga upp den bilden? Hon kan väl bara ana vilka spekulationer som lär sätta fart? Klart man applicerar texten på deras förhållande, speciellt efter att hon skrev för någon vecka sen att de haft en svacka. Man fattar att det är strategi att lägga upp bilden liksom allt annat hon gör, men det blir så knasigt när det plötsligt handlar om hennes privatliv och relationer. Vad sysslar hon med egentligen?

      Hon kanske vara raggar kommentarer och klick? Skulle ju inte vara olikt henne.

      Och två veckor innan det publicerade hon att hon vänt om sin tanke kring otrohet.

      Hon är smart och vill ha fler klick, men allt kommer lite pö om pö.

    Jag tolkar det som att hon själv har börjat inse att hon jobbar för mycket. Att familjen har blivit viktigare för henne än att tjäna en massa pengar

      Men det är ju bara jättekonstigt att du tolkar det så eftersom citatets budskap förmedlar det helt motsatta? Hur tänkte du nu? Förklara gärna

      Fast hon beter sig ju fortfarande som en pengakåt Madickenwannabe (Örjan Lax, askul!)

    Vad hände med ”inga spekulationer eller skvaller- enbart fakta” eller gäller det enbart som efterkonstruktion på specifika inlägg vars kommentarsfält har spårat helt och hållet?

    Hoppas för deras skull att de hittar en lösning som gör de båda lyckliga- oavsett fnurra på tråden eller inte.

      Spekulationer har jag aldrig avfärdat – däremot regelrätt skvaller. Detta är ändå något som Bella publicerat så…

        Fast spekulationerna gällande Sandra Beijers anledning till att det tog slut?
        Det var något hon skrev själv om (att de gjort slut) och folk spårade?

        Camilla, du verkar ju vara en begåvad person och du skriver bra. Varför sänker du dig till detta trams? Du vet ju att dina ”spekulationer” drar igång en lavin av skadeglada, elaka och skvallerkåta kommentarer. Du lägger upp bollen gång på gång. Spekulationer är ju dessutom nära släkting till skvaller typ inavel.

          Men snälla, försvinn härifrån bara istället för att försöka ”läxa upp” den som driver bloggen, det gör liksom ingen skillnad. Varje gång Camilla skriver ett inlägg som ni bajsnödiga tycker är fel så ska ni in och läxa upp henne, har det gett någon verkan hittils? Det är liksom en majoritet av läsarna som gillar såna här inlägg, man är nyfiken, det är intressant. Det finns säkert jättemånga andra bloggar som faller dig mer i smaken!

          För i helvete vad tröttsamt med alla som blir stötta av vartenda inlägg härinne numera.

          Låt det vara en bevaknings/spekulationsblogg eller whatever och bara inse att det blir jävligt svårt att skriva nåt överhuvudtaget som inte kommer innefatta spekulationer/lite skvaller mm. Ge upp!

          Jisses så präktigt du är då! Du är medveten om att det är Bella själv som lagt upp texten som är kryptisk och bara ber om att folk ska börja undra och reagera?? Hon kunde ha låtit bli.

    Om min sambo hade lagt upp nåt sånt och det inte var dåligt mellan oss hade jag tagit åt mig otroligt mycket och blivit ledsen. BB måste ju förstå att alla applicerar texten på deras förhållande, och om dom då har det bra så känns det sjukt elakt. Så länge inte odd går med på bellas kampanj att öka hennes trafik dvs, för det är ju enda anledningen att lägga upp nåt sånt om dom inte har det dåligt.. annars också för den delen.

    Är det bara jag som tror att hon la upp det medvetet? När har hon någonsin visat sina riktiga känslor i bloggen och varför skulle hon plötsligt avslöja någonting om hennes förhållande? Känns bara som en strategi för att få upp lite intresse.

      Exakt. Och det är något med just det som gör mig så sjukt provocerad, hon verkar så galet falsk.

    Min teori: bloggstatistiken dalat under semestern och det behövs något för att hotta till det. Bloggen får nyfikna klick och Blondinbella med lilla maken skrattar hela vägen till banken.

    Verkar vara något som kanske inte är 100% mellan Odd och Bella, men just sådana här pikar kan jag känna är lite…. omoget. Just för att man gjorde så när man var liten, nu när man är vuxen säger man ju vad man tycker rakt ut till sin partner. Inte kommunicerar via ”hemliga meddelanden” på sin blogg. Och även om hon bara gillar citatet är det lite creepy att lägga upp det när man är gift kan jag känna. Skulle bli lite ledsen om min kille la upp det.

    Sen har jag fått lust att lägga upp detta själv för att påminna vissa kompisar som låter sin relation bli 110% av deras liv, kanske inte att satsa på karriären och skita i förhållandet men att åtminstonde vara sin egen person och inte en enda person med sin partner. Men jag låter bli för att det är just omoget, men vissa saker är bara svåra att säga till människor.

    http://www.johannagrahn.se

    Är jag den enda som tycker så himla synd om Odd?

      Näpp, jag tycker också synd om Odd! Har fasiken alltid tyckt att han verkar härlig…

      Jag vet inte om det är synd om Odd.

      Mina egna högst personliga tankar är att han har ett kontrollbehov och att det är något annat ”fel” med honom.

      Jag funderar också på att om Odd skulle vara mer ur bilden så skulle Bella ta upp sin kontakt med sin pappa igen.

      OBS mina egna vibbar som jag ser det!!

        Odd är ingen trevlig typ.
        Vet inte om det är ”något fel” så att säga men han är rent utsagt otrevlig att ha att göra med.

        Om han behandlar Bella lika nedlåtande som han behandlar vissa andra så förstår jag att det är läge för ett sådant citat.

        Nu är det ett par år sen men han behandlade en av mina anställda som skit. Han ville ha specialbehandling och när han som alla andra fick vänta på sin tur så vart han otrevlig, hånande och påpekade att hen borde veta vem han är och om han inte fick som han ville skulle han hänga ut hen i ”sveriges största manliga blogg”.

        Kan inte vara kul att bo ihop med en sån

        Jag har känt samma vibbar. Hon verkar dessutom ha ändrats så himla mycket sedan de träffades.

          Fast det är väl inte så konstigt att hon förändrats, hon är ju i den åldern när det händer mycket i livet, blivit mamma osv.

            Ett exempel är att hon ville sterilisera sig typ 1 år innan hon träffade honom.

    Känns som om hon lagt ut lite sånna hintar hit och dit sista tiden. Bella har varit iväg på en hel del roliga kvällar, och resor, sista tiden medan Odd alltid fått stanna hemma med barnen. De hade en svacka i förhållandet skrev hon när de kom till Thailand. Inte en enda bild har publicerats på dem tillsammans under semestern. Igår var det något om att hon slutat fråga om lov när hon ska gå på toa. Idag detta. Förbereder hon för något eller vill hon få mer klick?

    Varför gifta sig om man har den inställningen till förhållande?

    Hon VILL ju att vi ska spekulera såhär. Sjukt nog. Skilsmässa eller ej. Om så är fallet tänker hon lika gärna tjäna på det. Sorgligt nog.

      Precis. Är inte det rätt läskigt? Att använda sitt privatliv på det sättet?

        Haha varför läskigt? Därför hon bloggar. Alla som bloggar ”säljer” ju sitt privatliv oavsett vad dem säger… ? Bloggare tjänar ju pengar på att människor följer deras liv. Sen har alla olika inriktningar. Tex Paula och Gabjoss säljer ju ut hela sitt familjeliv medan tex Angelica blick säljer ut solsemester på magiska platser med vita stränder osv osv

          Min personliga åsikt är att det blir läskigt att vissa kan tjäna pengar på att LEVA mer eller mindre. Sjukt creepy.
          Så fort det är barn med i bilden blir det också läskigt, typ mamma och pappa tjänar pengar på oss, på sin skilsmässa osv.
          Bellas företag är ju henne själv, som person, och allt hon gör påverkat ju hennes inkomst.

    Eftersom Isabella döpt inlägget till ”självständighet” skulle jag snarare tro att det handlar om att inte glömma av sig själv, och syftet med att man väljer den vägen man gör. Har för mig att Isabella också skrivit om att allt för många kvinnor viker sig för sina män och tar all föräldraledighet och så vidare just bara för att man är kvinna och ”ska” göra så. Isabella är ju tvärtemot det, hon kör sin väg och om man ska göra det krävs det också att man är självständig och driven samt älskar sig själv och inte bara sitt förhållande. SJÄLVKLART ska kärleken alltid underhållas också, och det har Isabella många gånger nämnt. Sedan tycker jag inte det är konstigt om hon inte vill ha kommentarer på vad som händer och sker i hennes privatliv och att hon därför inte heller skriver något. Skvallertidningar m.m. sätter ju stora vilseledande rubriker så fort det är något som kan tolkas vara negativt – till exempel om när Isabella lyfte upp att hon skulle vilja kämpa för att lösa problemen och inte lämna direkt om otrohet hade hänt henne (för övrigt en fråga många läsare brukar vilja få svar på, så återigen inte särskilt konstigt att det lyfts upp).

    Hur blir det med huset vid en separation? Tror inte Odd har ekonomi till att överta lånen och Bella har jag svårt att se ensam i ett hus. Min gissning är att Bella hamnar i en flott bostadsrätt inne i stan och Odd i förorten med barnen näst intill på heltid.

    Får en känsla av att hon la upp citatet med tanke på artikeln i Amelia. Hon har ju sagt att hon inte tänker sig för alla gånger när hon pratar och skriver och att hon är rätt osentimental. Odd och hon hade ett samtal kring om en av dem dog och Odd blev typ tårögd, medan Bella tänkte på försäkringar. Jag tror att hon inte tänkte på hur citatet skulle uppfattas i relation med Odd.

    Skulle jag vilja ha en partner som är så tanklös och osentimental? Hell no!

      Haha, jag och maken skämtar jämt om vad vi ska göra med livförsäkringspengarna om den andra dör. Det är inte mindre kärlek mellan oss för det (skulle han dö vet jag inte om jag skulle överleva) men vi har en jargong som matchar varandra.

        Jo, fast det är skillnad ifall den ena blir rörd och den andre tänker på försäkringar. Självklart kan man skämta om det, men det var inte det de gjorde (kan man utläsa av inlägget där Bella ifrågasatte sitt sätt att vara).

        Variant på det gamla uttrandet:
        ”Om någon av oss dör ska jag öppna pensionat”
        (eller Airbnb kanske det heter nu).

      Alltså jag är själv rätt en rätt osentimental och cynisk person men det där citatet är faktiskt extremt kallt. Okej om det kommer från nån som går igenom ett jobbigt uppbrott men det är väl knappast något man väntar sig att en person i ett lyckligt förhållande ska kläcka ur sig.

    Långledighet är jobbigt för förhållanden i allmänhet. Särskilt när man har små barn.

    Hahah men guuuud, inne på detta kommentarsfält har Isabella och Odd redan genomgått en skilsmässa och ni har redan börjat dela upp hus, barntid, vem som ska överta lån osv. VAD I HELVETE. Hon la väl bara upp den för ren womenpower-feeling? Är det helt fel? Är väl HUR MÅNGA som helst som väljer hemmamamma-livet och låter sin man leva loppan med sin karriär. Hon kanske bara vill boosta andra till att inte göra det? Att välja den väg hon har gått, familj OCH karriär? Hon skrev ju ett inlägg om det i Thailand, och detta kanske bara är en boost till henne själv? Att hon kan ha både familj och karriär, och att kanske Odd faktiskt kan ta större ansvar över familjen. Eftersom att största majoriteten av alla familjehem är det kvinnorna som gör det.

      Håller vi på och spekulerar tillräckligt länge så får vi kanske rätt till slut? Det är lite som det där med att om man ger en apa en skrivmaskin och tillräckligt med papper så kommer apan till slut att skriva ”Mein Kampf” (eller motsv).
      Statistiskt har spekulationer om skilsmässa mellan två som gift sig unga och fått barn snabbt en tendens att bli bekräftade åtminstone efter ett tag.

        hahhahahaha mhmmm ok Anton.

    Äsch, hon bara spelar på detta för det är i ropet. All publicitet är bra publicitet osv. Money first.

    Imorgon kommer säkert ett inlägg upp om hur bra och fantastiskt Bella och Odd har det nu efter semestern och att de är helt nykära eller all tankad energi från Thailand. Läsarna ska spekulera sig galna och klicka in sig på bloggen tre gånger i timmen, men som några av er redan skrivit finns här säkert en iskall och tydlig strategi. Tycker hon är så sjukt obehaglig.

      Jag tycker semestern har verkat ganska utdragen och tråkig av blogginläggen att döma. De har bara vistats inne på två semesteranläggningar. Den sista veckan verkar inte ha varit någon höjdare eftersom de hade en finare villa på det första hotellet som dessutom var en större och tjusigare anläggning.

    Så Odd har varit otrogen och Bella var redo att förlåta honom men sen säger Odd att han inte älskar henne mitt i allt och då väljer hon att drunkna i jobb istället? Tänker pä det här inlägget och inlägget om att förlåta otrohet och att de haft det dåligt.

    Det har varit lite mer stiltje i ett par inlägg hon skrivit, nu fiskas det kommentarer och provoceras i helt vanlig Bella-ordning.

    (Sen kan ju säkert Odd vara trött på det/henne ändå, själv fattar jag inte hur hon ens står ut med sitt eget raljerande dagarna i ända)

    På kommentaren: ”Lite skrämmande att det tog tid innan du tog dig den friheten med Odd, skönt att du kommit dit.” Har Bella svarat: ”verkligen!”.

    Jag tror semestern gick till att planera skiljsmässa och att hon kommer outa det väldigt snart.

      Det tror inte jag. Tanken är att vi ska spekulera och klicka på hennes blogg.
      Nyligen uppkommet inlägg ”vänner som stöttar” och handlar om Gillis mössa.
      Bella är inte trög, ni underskattar henne hela tiden.

      Och varför stavar så många skilsmässa med J?

        I det inlägget så är hon på lunchdejt mindre än ett dygn efter hon kommit hem och ska bort med väninnorna samma kväll.

        Tycker inte det handlar som mycket om en mössa. Kanske mer då att minska på risken av kommentarer att hon för barnens skull och inte vara en dålig mamma ska göra allt i sin makt för att håla ihop.

        Jag har svårt att tolka alla hennes sammanlagda inlägg annorlunda.

        Tiden får utvisa.

          Fnurra på tråden eller ej, varför skulle Bella ”belöna” läsarna med den informationen på detta sätt? Hon är en proffsbloggare, vet exakt vad hon gör.

          Tror snarare att det inom kort tid kommer att komma upp något slags hyllningsinlägg till Odd, oavsett, bara för att förvirra…

          Sen kan det ju sluta med skilsmässa för det.

            Plus 1000 på den. Gissar samma. Bella är iskall och smart, det handlar om att skapa debatt, aldrig om hur hon känner på riktigt. Om de skiljer sig eller inte har inget att göra med det hon skriver på bloggen. F.ö. har enligt min mening inget av det hon skriver på bloggen (förutom produktpresentationer) något att göra med hur hon tänker och handlar egentligen.

      Jag har också slagits av den tanken. Tror att Odd tröttnat på att få dra största lasset med barn och hem. Klandrar honom inte om så är fallet. Gissar att vi snart får hänga med singelbella i innerstan, festande på Stureplan och boende i en tjusig lägenhet. Odd han fortsätter ta störst ansvar över barnen ute i förorten, dock inte i villan på ön utan i en lägenhet eftersom han inte är tillräckligt stad i kassan för att köpa ut Bella.

        Huset bör vara värt 12 miljoner och Odds andel vid köpet inte ens 4,5 mkr. Otänkbart att Odd skulle kunna lösa ut Bella med 7,5 mkr. Vem vet f ö hur kontantinsatsen fördelades.
        Odd kan inte få lån utöver några miljoner på en lägenhet under förutsättning att han skaffar ett jobb och en fast inkomst.
        Enlivgt vad Isabella skrivit så finns det bara enskild egendom så Odd får inget av Bellas pengar. Han kanske kan behålla ”Panameran” eftersom han är formellt ägare? Fast det är kreditköp så det blir nog också tufft…

    Hemma mindre än ett dygn och så detta inlägg…

    http://www.isabellalowengrip.se/2017/02/vanner-som-stottar/

    Det känns som att hon mer eller mindre säger det rent ut.

    PS De trådar som jag inte gillar som är spekulationer är dem där det skrivs elakt eller något som kan vara skadligt för bloggaren ifråga. Det finns nån som är på gränsen här men tycker de flesta är på mattan.

      Är det verkligen konstigt att träffa vänner efter två veckor med sin familj?

    Bläää boooorrrriiiinnngg

      Är du den Ida som hjälper Isabella (och Odd?) med inredning?
      Ida Inreder tycker kanske diskussionen här inte är så relevant, eller?

        Ida inreder ser nog bara fördelar med en eventuell separation. Hon får ju en ny bostad att inreda och tjäna pengar på. Jag syftar alltså på Bells nya lägenhet som hon med all säkerhet kommer att köpa.

    Ledsen, men jag tror inte det är särskilt långt kvar innan skilsmässan är ett faktum tyvärr.

    O jag tror dom har det bra. Odd verkar vara en toppen pappa och hon brinner för sitt jobb. Tror dom kommer hålla ihop. många målar fan på väggen men jag tycker det är överdrivet.

    Jag tror att detta handlar om att Odd har fått nog. Förmodligen på grund av att bli bortpripriterad väldigt ofta. Bella kunde inte ens vara mammaledig i mer än 6 månader innan hon skaffade en barnvakt (eftersom att Odd jobbade då) för att själv kunna jobba. Hennes inlägg om att hon skulle förlåta otrohet pga man har barn ihop och alltså ska göra ALLT för familjen var nog för att försöka övertyga Odd som kanske har fått nog.

    Hon har försökt övertyga oss om att det är power att jobba, växa så mycket det går och våga välja själv vad man lägger tid på. Många håller med om det sistnämnda men de flesta tycker att hon prioriterar fel. Få håller med Bella om att man kan ”ta igen det senare” som hon skriver.

    Som sagt bara spekulationer men jag tror att det är många som skulle förstå Odd om HAN fick nog att vara i skuggan av HENNE.

    Hon är garanterat en fin människa och älskar sin familj villkorslöst men hon har vart väldigt egoistisk och det hade iallafall gått bort för mig om det var min partner.

      Alltså jag ser inget fel i att hon bara var föräldraledig i sex månader. Alla familjer bör få fördela ledigheten som det passar bäst. Däremot känns det som att relationen ALLTID kommer sist på prioriteringslistan och det kan jag förstå om Odd tröttnat på. Jag har inte kunnat läsa mig till att familjen har gemensamma mål, det är hela tiden Bells mål man får läsa om. Förstår att det händer saker som hon inte skriver om i bloggen men eftersom hon ofta återkommer till sina mål men aldrig skriver om gemensamma mål så börjar man ju undra…

    Hon kan junävej relatera till tidigare förhållanden. Är nog bara för att locka besökare…

    Ingen som tänkt på att citatet är utformat enligt LCCs grafiska profil? Jag tror inte hon har hittat citatet färdigstylat sådär på Google, och jag tror heller inte hon har knåpat ihop det själv i Indesign. Jag tror hon (och hennes team) preppar inför någonting. Kanske ska hon skriva en bok, göra en ny podd eller lansera någon produkt med fokus ”powerkvinnor” eller karriär? Osar PR och klick.

        Åhh där ser man 🙂 Gjorde inte en ordentlig research 😉

    Hade inte Blondinbella skrivit typ att om hon mår bra så väger hon mer, mår hon dåligt så går hon ner i vikt? Säger ju en hel del isåfall.

    Har märkts länge att något inte stämmer. Ger det 6 månader sedan berättar hon om hur allt på bloggen bara var fasad och att hon varit olycklig länge. Same old, same old. Hon har gjort liknande stunts förut och hon lär fortsätta i samma stil.

    Att allt inte är helt hundra mellan dem blev för min del uppenbart när det inte dök upp något alla hjärtans dag inlägg…. lägg därtill en hyfsat omfattande renovering – förberedelse inför försäljning?

    Innan 2017 är slut kommer dom ha gjort slut.

    Detta inlägg, vänner som stöttar inlägget och alla andra små pikar/kommentarer i förbifarten i inlägg med helt andra teman kommer verkligen generera klick från oss nyfikna. Hon är inte dum inte.
    Tycker synd om Odd om detta bara är ett spel..

    Hej! Jag skulle vilja ha din åsikt angående Annikas senaste youtube – video. Jag blev paff. Och hon ska vara PT? Varför gör hon på detta viset? Är det mer klick till youtube-kanalen för att sitta och hata på folk som är tjocka and fucking fabolous….
    I början av hennes karaktär så dubbade jag. Nu subbar jag av. Ingen vanlig människa vill komma och träna med henne som sin PT när man är tjock?!?! ??? Nä. Det här lkutar provocerande ända hit till Traneberg ???

    Bella är iskall, finns ingen känsla/värme i hennes inlägg överhuvudtaget längre.

    Det senaste om”vänner som stöttar” låter så robotaktigt å ansträngt att det är helt fascinerande när folk i kommentarerna tror hon talar från hjärtat.

    Hon har en plan med att låta folk spekulera om odd också och spär på detta själv, var så säkra…

    I call bullshit. Fnurra eller ej, han hade skrivit som hon gör för att generera trafik.

    Någon som räknat hur många bilder Odd varit med på det senaste? Och då hon ens skrivit om att dom varit med varandra? Alltså i thailand skrev hon att dom lyssnade poddar medan barnen lekte med nanny, inte direkt att dom hade kvalletid.. Tycker det var länge sen man läste om det. Eller?

      Tror inte att det är så många… Reagerade mest på att hon skrev att på semestern så hade de familijetid när barnen var vakna, och när de sov på dagen eller på kvällen så jobbade hon (!) Hallå, du har en man, umgås med honom kanske…?!

    Jaha. Nu bad hon att läsarna inte skulle spekulera i hennes privatliv. ”Pausa gärna” skrev hon.

      Reagerade också på det. Massa snack om att ”livet löser sig” och sen ba ”spekulera inte”. Man ba nä ok, du gör det så himla lätt att låta bli! ? kan förstå bloggare på ett vis för om hon plötsligt skulle skilja sig från Odd och inte ha skrivit något sådant här inlägg så skulle folk klaga på att hon bara ger det rosa i livet. Nu kan hon peka på dessa inlägg och säga ”jag skrev visst om att allt inte var bra, sådeså!” – men det är jäkligt svårt att inte undra vad som försiggår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.