Presenten till den som har allt!!!

Blondinbella:

BEL_9793

Jag höll på att avlida av skratt när jag såg bilderna från Bellas omgjorda gästtoalett och kom till den här bilden.
Det är alltså små fodral till tandkrämstuben så att man slipper den. Alltså, fatta att någon alltså har suttit och mät tuber och gjort små fodral med tryckknapp för detta ändamål???
Varför inte bara lägga tuben i lådan under handfatet om man nu tycker att den är så ful? Det är ju inte som att man måste täcka över den – som med typ ett element?

Men…det är i alla fall bra att ha med sig bak i hjärnbanken!
Nästan gång man behöver köpa en present till någon som man känner ha ”allt” – köp en tandkrämstubsskydd! Jag kan nästan garantera dig att de inte har ett sådant!

Och för den som behöver liva upp sin vardag lite – kanske måttbeställ till ALLA produkter i hela badrummet och gissa sig till vad varje tub innehåller när man gör sig i ordning på morgonen?
Är det tandkräm? Är det hemmorojdkräm?
Ingen som vet…förrän det är för sent..hehe..*evil laugh*


37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja hur vet man vad det är i tuben? Som gäst måste man ju ändå lyfta på skyddet och titta. Konstig grej. För övrigt skriver Bella nu att hon ska träffa Ro för att hon är trött på att behöva märka ut inlägg som innehåller hennes egna produkter som reklam. Tycker det är så konstigt. Vad är skillanden mellan andra samarbeten och hennes egna företag? Reklam som reklam tänker jag?

      Men det är det hon (väljer att) inte förstå. Hennes blogg ligger på en webportal och är ingen företagsblogg. Alltså SKA hon märka ut alla samarbeten. Hon kan tycka vad hon vill och tro att ”alla ändå vet vem jag är” hur svårt ska det vara att följa lagen?

      Hade bloggen legat på ex lcc.se/blogg och handlat om varumärket/skönhet så hade hon sluppit. Men nej hon vill helt enkelt kunna göra reklam så mycket hon vill för sina egna produkter utan att det ska uppfattas som reklam för läsaren.

      Går en epidemi bland bloggare att bryta mot lagen och jag tycker det är förkastligt och sänker deras trovärdighet till 0. Får se om BB ens avslöjar vad RO säger, särskilt om det inte är något hon vill höra.

      Det behöver ej betyda att hon menar att hon ej ska märka ut dem, utan möjligen istället att hon vill finna en smidigare lösning så hon inte glömmer av att märka ut. Är det så konstigt att vilja göra rätt för sig men ändå göra det på ett smidigt sätt?

        Isabella skriver i bloggen:
        ”Vi ska ses för att jag är trött på att behöva märka mina egna bolagsinlägg, vi behöver hitta ett upplägg som fungerar för alla.”
        Betyder det att hon vill märka ut men bli påmind om det på något sätt? Alltså någon manick som piper när hon blandar in reklam i ett inlägg?
        Jag uppfattar det som att Isabella vill ha någon form av generell reklammärkning – hon försökte ju sig på logotyper för aktuella märken som ett slags information överst i bloggen.
        Det räcker dock inte eftersom VARJE inlägg ska märkas ut tydligt i början och slutet.

          Nu tolkar du mitt svar som du vill. Det kan finnas andra sätt som varken du eller jag kommer på just nu. Sedan skriver hon även att hon tar med sig sin jurist och då skulle jag förmoda att hon är mån om att följa lagen, inte att hon och RO ska sitta och leka hobbyjurister i syfte att komma på något som passar Isabella vilket jag får en känsla av att du menar.

            RO Elisabeth Trotzig är jurist och behöver därför inte ”leka hobbyjurist”:
            ”Kerstin Elisabeth Fredrika Trotzig Lundgren, född 13 april 1956, är en svensk jurist och Sveriges första Reklamombudsman.[1] Elisabeth Trotzig studerade juridik på Uppsala universitet och har även studerat marknadsföring på Marknadskommunikationslinjen IHR på Stockholms universitet. Hon inledde sin karriär på advokatbyrå men började senare att jobba med marknadsföring bland annat som marknadschef på tidskriften Veckans Affärer. Hon var också med och grundade tidningarna Chef och Dagens Medicin. Mellan åren 1998 och 2008 var Elisabeth Trotzig vd för reklam- och marknadsanalysföretaget Institutet för Reklam- och Mediestatistik, IRM, och på hösten 2008 tillträdde hon tjänsten som reklamombudsman.”
            Källa:Wikipedia

            Varför menar du då att det inte finns någon mening för Isabella att träffa RO?

            Det är säkert värdefullt att diskutera med RO men det är ändå Konsumentverket som bestämmer hur reklammärkning ska utformas enligt marknadsföringslagen.
            Även om man kan hitta en lösning som är godtagbar för ICC enligt deras regler om god sed i marknadsföring är det inte säkert att KO och Konsumentverket tycker lika dant. De kan tycka att konsumentskyddet kräver andra lösningar. Vad vet jag.
            Men mötet med Konsumentverket kan naturligtvis bli av det också framöver.
            Jag trodde jag förklarade allt ovan men man kan aldrig vara nog tydlig.

      Det är väl inte RO hon behöver träffa utan Konsumentverket.
      RO är bara en etisk nämnd som upprätthåller god sed i marknadsföring enligt Internationella Handelskammarens regler.
      Det är KO/Konsumentverket som har möjlighet att stämma någon, utfärda sanktioner och förbud.
      Alltså om RO skulle utfärda något slags fribrev till Isabella för LCC/Style level/Flattered/NaturalCycles/Wavy osv måste vi anmäla till Konsumentverket för att få detta prövat enligt Marknadsföringslagen.
      Blir intressant att följa.

    Hahahah, om tuberna är så fula finns det säkert finare en kan flytta över till på Åhlens eller så!

      Den lilla ser dessutom ut som en LCC-tub. Haha, bra försök Bella!

        Haha nu blev jag ju nyfiken, jag som bara tog før givet att det var en tub vuxentandkræm och en barntandkræm xD

    Ärligt talat… detta var det fånigaste och mest onödiga som jag någonsin sett… och då har jag sett mycket i mina dagar. Nästan så jag blir förbannad.

    Finns det verkligen folk som köper sådant? Om så, borde de ta en tur till en flyktingförkäggning eller Frälsningsarmén, där hemlösa kan få mat.

    Inte undra på att jag är Sveriges sämsta slentriankonsument.

      Man får göra vad man vill med sina pengar. Alla måste inte gå till flyktinganläggningar eller Frälsningsarmén. Vissa prioriterar annat före och det betyder inte att man är en dålig människa. Vad hon väljer att göra med pengarna som hon själv har tjänat spelar ingen roll.

        Självklart får folk göra som de vill. ”Alla” snackar om att all överkonsumtion skadar vårt arma jordklot och det är sådant jag reagerar på. Och något mer onödigt och tramsigt får man leta efter.

        Men det finns säkert någon ”korkskalle” som skulle lägga pengar på sådant här. Dock ej Isabella, för hon har troligtvis fått dessa fodral gratis. Kanske t.o.m. fått betalt för att visa upp dem.

        Japp, jag anser att folk är ”korkskallar” ibland. (Det finns även de som tycker att jag är det… och det är OK. 🙂

        ”Alla får göra vad de vill med sina prngar”.. absolut men det betyder inte att man inte får ha synpunkter på det. Faktum kvarstår att andras konsumtion påverkar oss alla. Vaf vi väljer att konsumera är ett av de effektivaste sätten att kollektivt utöva makt. Hade fler personer konsumerat mer medvetet (ställt etiska och miljörelaterade krav på företag de väljer att handla av) hade vi kunnat avsluta skogsskövling, barnarbete och miljöförstöring inom en snar framtid. För kan inte företag sälja sina produkter tillverkas de inte dem.

    Vad ofräscha de måste bli rätt snabbt, en bakteriebomb.

    HAHAHAHHAA DÖÖÖÖR ??

    Sätter Bella tubfodral på alla LCC-grejor på alla bilder kan hon nog slippa reklammärkning.

    Så opraktiskt och det måste ju tillslut bli kladdigt och ofräscht. Härligt att de kostar 150kr för ett fodral, det finns tydligen en marknad för allt ??

      Nu skulle jag inte köpa såna ändå, har annat att lägga 150 kr på (tre paket ben & jerrys tex), men att det blir kladdigt är väl inga större problem, bara att slänga in i tvättmaskinen med jämna mellanrum? Och hur kladdig blir en tandkrämstub?

    Var precis inne på sidan. Det är nog det onödigaste jag sett. Där har man tänkt till för mycket. Nej hualigen det var en konstig o ful ide.

    Om Bella flyttar sin blogg till en egen plattform under LCC.com eller något så att bloggen ligger under hennes webshop för LCC och Flattered skulle hon slippa reklammärka varje gång hon nämner produkterna. Men då måste hon släppa alla lukrativa samarbeten som UI ordnar. Och det vill hon nog inte….

      Nej, hon kommer alltid att behöva ha en personlig blogg. Så då blir det två separata bloggar – en för det personliga, och en för reklamen.
      Men en företagsblogg för LCC kommer inte särskilt många av hennes trogna läsare vara så värst intresserad av. Allt bygger ju på att det kommersiella och det personliga vävs ihop i en enda blogg som idag.
      Och då måste man ju reklammarkera!

    I redgerts senaste podd med isabel Adrian är det gott om skvaller. För det första är isabel i någon sorts psykos och verkar tro att hon är någon sorts ”premium plus kändis” Redgert är lika vidrig som alltid men det mest intressanta är att de kastar Rebecca Simonsson framför tåget. Kallar henne golddigger mm. Och tar upp en incident på krogen då man hånat Rebecca och sen spelat hennes ex låt om henne. Tydligen hade Rebecca svimmat?! Fick riktigt ont i magen av att lyssna,vidriga människor och vuxenmobbning på hög nivå!

      Oj vad har hänt där? De var ju bästisar för några år sen?

    OT men Forni försvarar sin lyxkonsumtion (axelrem till sin redan dyra väska för 10000kr) och anklagar sina läsare för att inte vara feminister. Många påpekar att det snarare handlar om klassperspektiv än feminism men det vill inte forni kännas vid alls.

      Det är sjukt. Även om jag drog in 70 lax i månaden som Forni gör hade jag aldrig ens velat bedriva den sortens lyxkonsumtion. En liten fluffig boll som accessoar till en redan överdrivet dyr väska för 550 euro? Kom igen. Det är fan hela min månadshyra (typ mer). För en monsternyckelring jag hade kunnat göra själv mha ett kit från panduro hobby och en furby från BR…

      Håller verkligen med dig. Personligen förstår jag inte grejen med att ens dra paralleller till feminismen. Jag drar in en hel del i månaden och har det gott ställt på mitt sparkonto men jag skulle aldrig klara av att lägga pengarna på en svindyr väska eller liknande. Handlar inte om att vara ekonomisk eller snål. Det är bara en pricip jag har. Sedan hade jag mått psykiskt dåligt att gå runt med en väska för 20.000 när jag ser mig omkring hur människor i min omgivning har det ställt (räcker med att kolla nationellt). Ogillar starkt att man ska visa upp sina pengar i form av materiella ting.

        Jag har ett oerhört stort intresse av mode och därav också dyra väskor, är student men jobbar otroligt hårt för att kunna spendera pengar på något så onödigt som en väska utan dåligt samvete. Det handlar inte bara om en lyxkonsumtion utan om ett genuint intresse. Hade jag fortfarande ridit eller till och med haft en egen häst hade jag däremot valt att spendera dessa pengar på det intresset istället. Samma sak som att min bror spenderar sina pengar på dyr skidutrustning även fast den billigare utrustningen säkert jade fungerat lika bra.

    men tack snälla – jag har funderat ihjäl mig på vad det där var för ngt 😀

    De roliga är dock. Att hade de kostat 15 kr istället så hade men definitivt sett dessa i fler hushåll -onödigt eller inte. Jag köper alltid massa onödiga grejer, bara för det är gulligt, fint, ovanligt – kiiiilll meeee

      Dead.

    OT men tydligen är Kissies nya fling grundaren av charityshop.se. Min influensahjärna har glömt namnet just nu…

      Andreas Hellmers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.