En sammanfattning av Bellas live.

Blondinbella:

Ja, herregud – jag hade nog egentligen behövt varit inne på min andra fredagsdrink för att klara av den här liven. Det är otroligt mycket flams och trams och väldigt lite svar på frågor, något som Bella tidigare utlovat.
Men, jag satt igenom den och har skrivit ner det viktigaste och mest relevanta och här kommer det.

  • Bella presenterar Simon och Emma som sitter bakom kameran. Hon är content producer men inte till Bellas blogg. Den är det bara Bella som skriver själv.
  • På frågan varför Odd drar hela lasset hemma så svarar Bella att det är för att han älskar det. Hon menar dock att de kompromissar – Han lagar mat och nattar och hon tar alla morgnar och gör frukost medan han får sova ut.
  • Odd jobbar inte kvar på företaget. Han gillade helt enkelt inte att jobba ihop med Bella då de har olika visioner kring arbete och hur man är på jobbet.
  • Detta är även anledningen till att det varit turbulent hemma. De var oense om ifall han skulle sluta då Bella ville att de skulle arbeta ihop men säger också att det är bättre nu.
  • Odd är inte arbetslös då han tar ut lön från sitt egna företag (Hur det nu går till? Var ska de pengarna komma ifrån?) utan han är arbetssökande.
  • Odd vill gärna ha fler barn på en gång – ett barn som ska heta Freddy medan Bella gärna vill vänta några år då hon har för mycket att göra i företagen.
  • Hon har inte gjort så mycket för att gå ner i vikt. Hon har ändrat sin kost till vegetarisk och börjat med ADHD-medicin. Hon tror också att det kan vara genetiskt då hennes mamma ungefär samma kropp som Bella både före och efter hon fick barn. Hon erkänner att hon är dålig på att träna men vet att hon behöver göra det för att må bra.
  • De har inte hittar varken en Sverigechef eller en Creative Content Manager än. Gustav på Flattered går in som delad Sverigechef och jakten på en CCM fortsätter.
  • På frågan vad som hänt mellan henne och Angelica respektive Elaine så svarar hon att hon och Elaine hörs och messar och kommer nog ta en fika snart. Angelica har hon dock ingen kontakt med idag.
  • Bella berättar sin syn på feminism idag. Den skiljer sig från hur hon tidigare uttalat sig och står inte för dessa uttalanden idag och hon berättar att hon kräks på självhjälpsböcker. Kanske beror det på att hon vuxit upp lite grann. Hon tror dock inte på könskvotering.
  • Odd bästa sidor är att han är tålmodig och omtänksam och hans sämsta sida är att han är långsint.
  • Hon har inga privata mål för tillfället men på karriärsidan så är det att lansera LCC mer internationellt.
  • Hon erkänner också att den kvällen då hon var ute och tappade bort sin Chanelväska och blev anklagad för att ha knuffat till någon – den kvällen blev hon alldeles för full och kräktes på sin assistent Simons skor. Han fick hjälpa henne tillbaka till hennes hotell och sov på soffan.

När det är ungefär 20 minuter kvar sätter de på musik och börjar sjunga och dansa – något som jag uppfattar som att Bella inte vill svara på fler frågor.
Rent spontant kan jag tycka att liven minst lika mycket handlade om Simon som om Bella och att hon duckade rätt friskt. Emma, bakom kameran var också väldigt selektiv med vilka frågor hon valde ut.
Så efter det avslutande flams och tramset så var liven slut.

Det dök dock upp en fråga i flödet flera gånger som jag skulle velat höra ett svar på:
Vad tycker Bella egentligen om Bloggbervakning. =)

Kanske nästa gång?

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tack Camcam, Gud vilket antiklimax, tur att du gjorde en sammanfattning som sparar en massa människor en massa tid!

      Ja, precis. Tack Camcam!

    Enbart flamsigt! Kolla i typ 2 minuter..
    Är hon likadan jämt? Då fattar jag inte hur hon lyckas så bra med allt.. Jag skulle aldrig vilja jobba med en sån flamsig människa.

    Hon och Simon har helt klart något på gång.
    Deras kroppsspråk mot varann är inte direkt diskret om man säger det så.
    De flörtar ju hejvilt.

      Simon tänder väl inte på kvinnor..

        Jodå! Simon har en flickvän! Alice som han visade upp i liven.

          Han har inte kommit ur garderben ÄN.

          Nu hette hon dock Viktoria.

            Är det sant? Var fan fick jag Alice ifrån? Hon på tavlan..

            Han ska ut med Alice och Viktoria och det var Viktoria på tavlan. Han lånar Alices Spotify dock och hon nämndes några gånger i liven.

            Fast nu hette hon ju dock VERONICA så ni har fel allihop 🙂 haha

          Gick på samma skola som Simon i gymnasiet och är tämligen övertygad om att han inte är gay, han har haft rätt mycket tjejer. Alice gick i samma klass som honom, trodde bara de var bästisar dock.

            Vad menar du med att han haft många tjejer? Låg han runt? Är supernyfiken på denne Simon.

            Två killar jag varit vän med i flera år har båda precis kommit ut som bi. Ingen visste något för de har båda haft flera tjejer och jag har även legat med en av dom.. Så folk kan faktiskt gilla båda ?

            Va ej såååå säker. När jag gick i 9-2a året i gymnasiet fanns de en kille som va super poppis o hade massa tjejer genom åren.
            Men ja han har bytt helt om jag säger så är idag många år efter gift med en man

            Bi kan han säkert vara, det är inte jag rätt person att svara på, men jag tror inte att han är gay. Låg runt tror jag inte heller att han gjorde, han var (och verkar fortfarande vara) en förhållandekille. Typisk svärmorsdröm. Gick bögrykten kring honom redan då men han valde att ta dem med en klackspark 🙂
            Finns verkligen inget negativt att säga om honom från då, förutom för de av er som tyckte att det var för mycket show i Bellas live. Sån var Simon jämt. De jag kände som gick i hans klass hade heller inget taskigt att säga om honom, så inget gossip finns öht.

            Simon for president, eller? Tror han hade tjänat lite bättre än vad han gör hos BB dessutom ?

        Simon kanske är gay. Vad vet jag, men de flörtar fortfarande väldigt med varann.

        Sitter nära, lutar sig mot varann osv osv

          Och det är nödvändigtvis flirt? Jösses …..

            Det är ju inte speciellt vanligt förekommande beteende mellan VD och VD-sekreterare i alla fall..

    Vilket trams! Rekommenderar ingen att se detta! Fjortisvarning! ?

    Vad töntiga dom är.

    Bevare mig för en sådan arbetsplats. Det var bara flams och trams och jag är rädd för att det inte bara var för det var live på Facebook.
    Att det skulle ha blivit ”turbulent” på grund av att Odd och Bella var oense om huruvida Odd skulle jobba kvar eller inte verkar inte så troligt.
    Om Odd själv kommit på att han ville sluta skulle de väl inte behöva bli osams? Bella borde väl ha accepterat Odds beslut?
    Nej, här ligger en gravad hund. Odd tvingades sluta av någon anledning och det var orsaken till turbulensen. Han borde ha haft möjlighet att avgöra om han ville jobba för Pingis och Bella innan han ens började så det måste ha varit något som hän de på arbetsplatsen.
    Totalt sett var denna livesändning meningslös. Det återstod massor med frågor när man klippte av efter 50 minuter. Om det var 15 minuters effektiv tid för frågor så är jag snäll. Resten var reklam, dans, sång, flams och flabb.
    Inget heja där.

      Jag kanske missat något skämt men jävlar vad jag skrattade åt ”här ligger en gravad hund” ??

        Tyvärr är det inte jag som ”uppfunnit” uttrycket ”gravad hund”:
        https://sv.wikipedia.org/wiki/Reviderat_ordspr%C3%A5k

          En hund begraven heter det! ?

            Fast ”en gravad hund” är så mycket roligare än en jycke som bara är begraven ???

            Läste du ens länken ovan? ?

            Är det bara jag som är så gammal att jag minns detta klassiska ordstäv myntat av Refat El Sayed?!????

            Hahahaha en gravad hund ?? och nej, din länk gjorde det inte bättre

      Och varför känna behovet av att berätta historien om när hon blev full och Simon sov på SOFFAN?

      Har gått lite tid sedan dess. Tillräckligt för att alla ska vara eniga om vad som skulle sägas. 🙄

      *skäms lite* 😉

        Fast det var ju inte så lägesedan….Herregud så pinsamt att skämma ut dig då inför sina kollegor!

          Kim: Nu insinuerade jag något värre än så. 😉

            Ja, hon vart säkert superklängig på honom?

      GRAVAD HUND HAHAHAHAHAHA!

        Men gu, läste gravid hund…

      Min teori (om man ska utgå från det BB säger är sant) är att Odd kanske tyckte att man kan prata privata saker på jobbet, eller kanske visa att man är ett par, eller kanske diskutera andra saker än de BB har på sin lista på möten, osv och att det skar sig med hur Bella jobbar. Då sa Odd till Bella men Bella vill inte ändra sig och då slutar Odd. Jag kan isf förstå honom för jag tycker inte att Bella låter som en rolig person att jobba med. Hon har i bloggen sagt att hon inte slösar någon tid på att ”dösnacka” utan allt ska handla om jobbet. Hon har också sagt att alla möten hålls korta och att hon inte accepterar om någon vill diskutera något som hon redan anser att de diskuterar klart. Ingen superrolig arbetsmiljö. Kanske funkar det med kollegor som inte känner att de kan med att säga ifrån, men Odd kanske sa till att det inte var så trevligt att ha det så, och då skar det sig.

        Låter så mycket mer troligt att något sådant här har hänt än alla dessa urlöjliga teorier om otrohet och skilsmässa.

        Ja hon säger ju till och med att när man börjar jobba ihop kan man se sidor hos varandra som man inte tycker om. Jag hade säkert också blivit ledsen om min pojkvän började jobba hos mig och jag tyckte det var vääärldens bästa grej och berättade det för alla. Men han efter några månader ville sluta och det var på grund av hur jag var? Sen kanske de grävs upp andra grejer som en följd.

        Något annat man kan fundera över är ju om det blev svårt för Odd att ha frun sin som chef? Och om Bella isf kanske blev besviken på detta.

        Har du inte funderat på hur Odd kan ha uppfattat relationen mellan Bella och Simon? Jag skulle då inte acceptera att jobba på samma arbetsplats som min fru om det visar sig att hon är så tajt och uppenbart förtjust i någon som Simon.
        Kanske försökte Odd bonda med någon av sina kvinnliga kollegor för att balansera upp relationen mellan Bella och Simon?
        Hur som helst tror jag att det inte i första hand var arbetsuppgifterna som gjorde att Odd slutade. Det måste ha varit något annat (också).

          MEN SUUUCK KAN ALLA HÅLLA KÄFTRN MAN KAN VÄL FÖRFAN VARA VÄNNER MED DET ANDRA KÖNET??? ELLER HAR NI BARA VÄNNER FRÅN ERT EGNA KÖN? Jo jag skriver i caps lovk för helvete vad korkade ni är hela bunten som tror ni är nå jävla veto-gud och bestämmer hur bellas livssituation ser ut. Hybris hela jävla bunten.

            Sitter du också och klänger sådär på en annan människa? Oavsett kön.

    Angående frågan om fler barn så vände hon snabbt svaret till att pladdra på om LCC och Flattered. ? Heja!

    Den här ”life sändningen” visar på vilka små hjärnor alla dessa tillsammans äger ! ha ha ha

    Efter flera veckor betänktestid och efterkonstruktioner var detta ”deras strategi”.
    Gud bevare företaget.

    Misstänker att detta var Simons strategi vilken gjorde mer skada än nytta.

    Oseriös verksamhet och företag. och ännu ytterligare bekräftelse på att det är ngn annan bekom framgången.

      Instämmer! Herregud, jag helt mållös över deras beteenden!

      Frågan är bara hur Pingis står ut. Bara flams och trams.
      Jag tror minsann Bella måste dubbla dosen ADHD-medicin och kanske ge sin show- och dansman till ”assistent” en stadig dos också. De verkar väldigt speedade.

        Det gör hon nog inte, det är väl därför hon är på resande fot nästan jämt.

        Men okej siggeluring du du såg lite mer än EN timme?! ”Alltid trams” vad i helvte vet du om det?

    Pallade bara att kolla några minuter.Är detta vuxna människor ? Hon och Simon var som klistrade på varandra.Såå oseriöst

    Inte så konstigt att de inte har lyckats anställa några sverigechefer, ingen som har nånting mellan öronen lär vilja jobba på den där fritidsgården

    När jag ser Bella och Simon hålla på och larva sig så tänker jag mig in i Odds situation.
    Det behöver inte vara krångligare än att Odd och Bella kom ihop sig över henens relation till Simon och att en kontrollerande och svartsjuk Odd inte pallade med att varje arbetsdag se Simon och Bella larva sig som två omogna mellanstadieungar.
    Odd ställde förtroendefråga och när Bella vägrade ordna så Simon slutade sa Odd upp sig. Kanske hade han i denna veva också fått kritik för platsannonserna mm vilket gjorde det hela lättare.
    Ännu en spekulation men jag tror att den kan vara realistisk.

      Tror Odd är en vuxen människa och vet om att man kan vara vän med män som tjej utan att vilja knulla dem. Jessus vad tråkigt liv ni måst ha om ni begränsar er vänkrets till 50%

    Tack för bra sammanfattning , me like ?

    Ok det här var inget misstag från bella…

    LILIA
    3 TIMMAR SEDAN
    SVARA
    så det är sant att Odd varit otrogen? :O

    http://www.isabellalowengrip.se/2017/03/saudi-och-dubai/#comments

      …så nu ska hon sälja till Saudiarabien?!
      Ja, allt funkar för att tjäna pengar tydligen.
      Och det där som Isabella skriver att det går framåt för kvinnor i Saudiarabien, det skulle jag vilja syna.

        ….Saudiarabien där en bloggare blev dömd till 1000 (offentliga) piskrapp för att ha skrivit fel saker i sin blogg. Samt 10 års fängelse. Fräscht!
        För att inte prata om hur kvinnor behandlas, eller homosexuella. Seriöst. Att tjäna pengar framför allt!?!

        (sök på bloggaren och människorättsaktivisten Raif Badawi för den som är intresserad).

          Ja, fy f*n! Det lägsta hon hennes bolag någonsin gjort – göra affärer med ett land där kvinnor inte ens kan röra sig fritt. Köra bil etc. Alltid vara bakom slöjor… Hur kan hudkräm etc göra deras framtid ljusare? Vilket jäkla hyckleri ?

            DE kanske ska börja trycka lektor på baksidan av sina tuber ?

            Inte lektor! Körkort!!

    Jag tror hon kommit på att hon gillar att vara full, flirta, träffa kompisar, ha utekvällar, vara spontan osv osv. Dvs raka motsatsen till familjelivet i villan. Hon rycktes väl med i Odds dröm om kärnfamiljen och hamnade i det livet innan hon var redo för det. Nu har det börjat bita henne i röven. GISSAR JAG.

      Hon verkade ju väldigt fixerad vid att bli ”en ung mamma” innan hon fick barn, hon skrev nåt inlägg som andades att det är det enda rätta.

      Tycker nog hennes beteende talar sitt tydliga språk, det är inte så roligt leka familj längre som i början..
      Hon verkar mest vilja leka annat numera.

    Kul att veta vad som sas, tack camcam:)

    Fick stänga av efter en stund, klarade inte av de högljudda asflabben som lät typ ”HAHAHAHHAHAHA”. Kändes väldigt krystat.

    Jag tänker såhär:
    Alt 1. Om man trivs lite sisådär på sitt jobb så letar man jobb under tiden man är kvar på sisådärjobbet.
    Alt 2. Om man däremot inte står ut en dag till så säger man upp sig omedelbums och lever på sparpengar tills man hittat ett nytt jobb.

    Odd jobbar inte kvar tills han hittat något annat utan plockar pengar från sitt gamla bolag säger hon, i mina ögon säger det att det varit riktigt illa.

    Men Gud vad oseriöst och tramsigt! Kolla inte peps, kolla inte!

    När de kom indansande trodde jag först att det var Bella och Oddy och att du skulle köra nåt stort avslöjande. Sen stängde jag av

    Hjälp. Den här sändningen var nog allt annat än positiv för varumärket. Hoppas den vuxna i gänget (Pingis) kallar in till krismöte efter den här totala floppen.

    Det är härligt med folk som trivs på jobbet och med sina kollegor, vilket de verkar göra. Det är en helt annan sak att i något slags försök till PR-kupp ge bilden av att det är ett gäng 14-åringar som samlats för att ta varsin cider.

      Förutom Simon och Bella såg resten så sorgsna ut.

    Skickade dig en bild idag från mitt flöde i linkedin och där ser man att odd söker jobb kolla det jag har skickat:)

    Mäklarn

    Ej relaterad Bella-anekdot: en gång för flera år sen var morsan och jag och fikade på Saturnus, ett café som ligger vid Stureplan i Stockholm. Vid bordet bredvid satt Bella och drack kaffe med nån ung kille. Vi satt så nära så vi hörde samtalet dem emellan och Bella lät som om hon blev intervjuad. Självmedveten, konstlade skratt, utläggningar om livssyn och ambitioner som lät som sånt man säger på typ en anställningsintervju. Aha, tänkte jag, hon kanske intervjuas för nån tidning eller så. Men sen när dom gick så sa Bella typ ”jag kan skjutsa hem dig, du kan åka på min pakethållare på cykeln” så då insåg jag att dom var polare.

    Baserat på denna händelse för säkert 10 år sen drar jag slutsatsen att Bella alltid spelar en roll, att hon lever sitt liv ständigt on display. (Nä ok då, det kanske hon inte gör. Men det var intrycker jag fick. Och jag tror inte mycket av det Bella visar upp på sin blogg eller andra sociala medier är ”äkta”.)

    Hej,
    Har du någon gång tänkt att alla dessa i pickar i bloggen om att deras förhållande är skakigt är en strategi för att få fler följare?
    Jag titta på fb-liven men skulle aldrig gjort de om hon inte skrivit om allt detta med Odd.

      Samma här. Har aldrig kollat innan men nu var man nyfiken bara för allt skvaller. Orkade dock inte kolla mer än några minuter pga allt trams

    Odd gifte sig med Isabella som ville ha familjeliv. Nu har det visat sig att den han fick var Blondinbella som lever ett liv som gör sig bra på bloggen. Pengar, konsumtion, vita tänder och fotograferingar.

    Det var nog lite väl förhastat att byta från blondinbella till Isabellalöwengrip.

    Det spektaklet jag såg på liven var definitivt blondinbella. Inte minsta tillstymmelse till sharp business woman där inte.

    Jag förstår att Odd lämnade den där sandlådan.
    Outhärdligt för vem som helst som faktiskt är business minded och seriös.

    Jag är inte den svartsjuka typen, men hade jag haft ett så turbulent förhållande med min man att jag varit tvungen att sluta jobba och därmed förlora min enda intäkt allt medan han kommer SÅ bra överens med sin kvinnliga assistent samt sover med henne på hotellrum, då hade det nog gjort lite (mycket) ont och påverkat vårt förhållande ännu ner (negativt).

      Är det ingen som tycker det är märkligt att Simon måste hjälpa Isabella och åka med henne på hotell? Kunde han inte kontaktat hennes man, Odd?

        De hade inte ens likadana versioner, antingen var historioen ihopklistrad av någon anledning eller tappade de kontrollen under live sändningen.

        Det var totalt flopp.

        Som jag misstänkt tidigare, har Bella varit otrogen och hon kommer att släppa på reglerna för Odd med. De kommer att ”ringen” på leva som alla andra par men ha kul med andra. Så brukar det gå.
        Man har sett det ena och andra på alla företagsfest 🙂

        Är ni verkligen chockade? Jizzessss!!

        Vad ska han göra som antagligen var hemma med ungarna?

          Jag hoppas min man i ett sånt läge hittar en lösning så att jag kommer tryggt och säkert hem, oavsett om det inte är han som hämtar! Inte hade jag uppskattat om min assistent fått komma in, klä på mig nya kläder, bli dränkt i spya och sedan åka med in på hotell för att sova ihop med mig där. NAE. That is for me crossing the line.

            Är man vuxen, gift och har barn känns det väldigt olämpligt. Är man någons CHEF är det helt jäkla absurt! Fattar inte hur man kan vara så fruktansvärt oseriös.

    Fy 17 så dåligt filmat det var. Mobil eller?? Så märkligt att filma utan stativ ? Allt kändes så B bara och vilket flams och trams. Orkade inte se hela så tackar ödmjukast för sammanfattningen ?

    Oj då! Kafferep hos skvallertanterna! Hur lågt ska den här bloggen sjunka. Här frodas näthat och kränkande spekulationer utan hejd. Hoppas att ni känner er bättre genom att sänka någon annan.

      Absolut, jag mår toppen! 🙂

    Spel för gallerian var detta verkligen.
    Gav inga speciella svar på det som frågats om Odd med jobb, förhållande eller så.

    Något har skett men tror inte det passar henne att gå ut med.
    Passar inte in i hennes livsmall och mål.
    Odd förekommer ganska så ofta på hennes instagram fram till början av Januari, sen inte.
    Det förekommer inga helger med vänner som är på middag, spelar spel och sover kvar.
    Odd ”blivit av” med båda jobben.

    Vet det även ifrågasattes om han var med på resan till Thailand och vips så lade hon ut en bild på honom bara så där.
    Att dom gjorde resan ihop var nog inte alls bara för dom haft trubbel.
    Jag tror den resan var ett spel för gallerian också.
    Läsarna visste ju dom skulle åka och hade dom ställt in så hade det verkligen varit bevis på att något skett.
    Så dom genomled den semestern bara för spelet misstänker jag. ( och kanske försöka prata om hur dom ska göra framöver med barnen osv )

    Om ett tag så kommer det fram ändå.
    När Odd sitter i eget hem och allt annat är klart så kommer säkert sanningen ut.
    Därav små hintar i bloggen om turbulens osv
    Cliffhängers….

    Sen ja…hennes högra hand och hennes version om den kvällen när han sov kvar på hotellet var krystat och olika.
    Och låtsas som att bella inte visste han skull ut ikväll var sååå tillgjort!!!!!
    Hennes klängighet ( ursäkta stavning ) och lysande ögon mot honom.
    Kolla bara in bilden på hennes blogg där dom håller om varandra.
    Chef och dennes högra hand….hans hand ska vara längre ner, mer skuldra alt. längre nedanför axeln för att inge privata affärer.
    Den hållningen med hand inger för MIG intim relation.
    Misstänker Bella vet alla kommer tro något nu och det drar läsare och mer köpare osv
    Tills bubblan spricker.
    Hon har ju heller inte gjort annat än flytt hemmet efter semestern.

      Hörru Anton/Per/Sigge, du vet att du måste byta skrivspråk för att inte bli igenkänd….

        Du menar att jag skulle var identisk med signaturen ”Marie”?
        Nope, det är jag inte.
        Det måste finnas fler i detta land som kan skriva vacker och korrekt svenska. 🙂
        Sluta jiddra om Per och Sigge. Om dessa är en eller två vet jag inte men det är inte jag.

      spel för galleriet*
      hehe.

      Och efter ett tag flyttade de till nytt boende och hon skrev att hon ”sprang emellan”, något som det reagerades på i kommentarerna
      Kanske hon flyttade till eget boende på grund av dålig stämning. Dessutom handlade bloggen mest om reklam under den tiden och inte som man kunde förvänta sig, om härlig solsemester med familjen.

        Är det
        ”Förresten så älskar jag att hotellet ligger på stranden, härligt att kunna springa i mellan.”
        du menar?
        Att man kan springa mellan huset och stranden?
        Var står något om att Bella ”flyttade till eget boende” och inte bodde med Odd och barnen?
        De hade bokat två hotell från början så de flyttade inte från det första av annan anledning än att de skulle bo på två ställen under semestern.

    Kan man se liven i efterhand någonstans 😀 ?

      Den går att se på Isabellas Facebook. Är det bara jag som tycker att Simon är extremt snygg?

        Haha ja! Usch lol

    Alltså denna live, så PINSAM. Direkt de kom in på det minsta privata fråga ville Bella genast styra över på jobbet/företagen. En liten kort kommentar om frågan sen var det direkt ”nu vill jag fokusera på jobbet” Kräääääks!! Falskare människa får man leta efter, hon blev helt stel så fort det blev en fråga av det privatare slaget och började direkt flamsa om LCC/random grejer.. Vad tycker Pingis om denna oseriösa livesändning som sagt? Det ligger helt klart en ”gravad hund” ungefär överallt, sanningen får vi aldrig från blondinbella iaf 😉

    Gravad hund och spel för gallerian ? Kan vi inte passa på att dra alla över samma KANT också ?? (OBS jag skämtar)

    Allt hon sa och svarade på så kollade hon med Simon innan …. och han fyllde i och nickade .Var mest roligt när hon pratade privatliv och om Odd och ev flera barn ? Ja då satt Simon och inflikade med några svar och nickade! Riktigt Riktigt pinsamt ? Och nej Simon är inte snygg men kan kanske ha en fin personlighet. Bella verkar anställa människor utan utbildning och i vissa fall även utan kompetens !……. kan det vara att hon isåfall känner sig i underläge med någon som har hög utbildning ?

      Det var många saker som var skumma. Men detta var nog det konstigaste tycker jag. Reagerade på samma!

      Det har jag aldrig tänkt på innan, men det stämmer säkerligen att hon anställer folk utan utbildning eftersom hon själv vet att hon inte är den vassaste kniven i lådan!

    Att Odd inte jobbar med det där pajasgänget längre hedrar honom, oavsett om det var ett frivilligt eller ofrivilligt beslut. Att inte passa in där är en positiv egenskap.
    Heja Odd!

    Känns ju inte som om det var hela sanningen. Varför skulle inte Bella då, för veckor sedan, skrivit något i stil med ”Odd har valt att sluta jobba med LCC, jag tycker det är jättetråkigt då jag gärna ville fortsätta jobba tillsammans. Men vi hade meningsskiljaktigheter över hur man ska vara på jobbet och då blir det bäst såhär”

    Nej precis. Så att detta var hela sanningen är bullshit.

    ”Sov på soffan” hmmm…

    Alltså efter att ha sätt den här helkonstiga livechatten funderar jag rentav om det inte är Bella som varit otrogen?
    Alla spekulerar kring att det skulle ha varit Odd som varit otrogen men jag tror inte..
    Man ser i deras blickar att det är något och för att inte tala om deras kroppsspråk gentemot varandra.
    Jag tänker – Bella var otrogen med sin assistent, Odd fick veta och ställde ett ultimatum att antingen skulle Simon gå eller så gjorde han. Alla vet ju hur det gick och det slutade med att Odd lämnade lekstugan. Diskussionerna frodades hemma och Odd tog upp frågan om att skiljas. Bella skrev då inlägget på sin blogg om att HON minsann hade stannat och kämpat om rollerna vart ombytta.. Just sayin’.

      Förstår att hon ”Längtar” till jobbet och måndagar …ti hi hi….blink blink.

      Stackars Odd.

      ps. tänk om det är BB som har satt igång alla skvaller om stackars Odd.
      Hon har aldrig varit en snäll människa. Inget snällt CV bakom henne.

      Det värsta är att hon kräver av folk att just nu ska folk lägga ner bitchyxan och klappa henne på axeln och vara snäll mon henne. HOn som gett ”hell” till stackars tjejer i hela tonårsåren. Ta en titt på Youtube och alla catfights och skvallers intriges hon satt igång.

    Snacka om ”backfire” – Plötsligt framstår hella företaget som extremt barnsligt och oseriöst. Flamsigt , fjantigt och otroligt omoget beteende av en ”chef”.
    Odd som hittills framstått som the bad guy skall ha heder att han inte är del av detta företag oavsett anledning.
    Hoppas Pingis tar i med hårdhandskarna nu för detta var bara pinsamt.
    Undrar vad samarbetspartners och kunder tycker om denna livechatt…

    Heja heja Odd.
    Vad stackars Karln stått ut med. Inte konstigt att han såg så sorgsen ut på Thallands resan.

    All sympai för odd. Om du läser detta så kom tillbaka med Bloggen, nu har du dina anhängare.

    heja heja

    Är det inte lite konstigt att hon inte postat något inlägg sedan den där livesändningen? Något säger mig att saker och ting tog lite hus i helvete efter den floppen.

      Håller med! 15:19 postade hon på bloggen igår. På Instagram postade hon för 17 timmar sedan:

      ”Did you see the livestream on Facebook? If so, what did you think about it? We’ll do this more often and I would like to know what you guys want to see more of. Wish you all a happy Friday night! #fridaynight”

      Har inga andra av hennes sociala medier, så vet inte om hon gjort något på typ Snapchat.

    Det togs upp två frågor upprepande gånger men de besvarades aldrig. Nått om vad som hänt med Lexington / HM samt Arama Filil. Vad handlar det om?

      Vad det gäller Aram Fili så var han ju hennes kompanjon på Spotlife:
      http://www.di.se/artiklar/2015/10/6/miljonkontrakt-far-blondinbella-att-byta-bloggportal/

        Läste i frågorna om Aram, kan inte du berätta hur Blondinbella och hennes far blåste Aram? Vore roligt och få höra.

    Nu har Bella godkänt flera kommentarer om hur ”nykär” hon och Simon ser ut att vara. Hon ör bara så skum! Hon måste ju göra det för att få mer spekulation och klick på bloggen men det är ju så vidrigt att fejka eller utnyttja en familjekris för PR.

    Känns som om att allt live sandingen kommer att ge är
    Rykten om Bella och Simon affär. Fokuset på Odd kommer nog bli annorlunda bland läsare.
    LCC får ett mer oproffisonellt intryck, visst produkterna är bra men vem över 21 vill jobba där?
    Frågan är om det var meningen eller om sändningen var en fail ?

    Sveriges yngste tant har fått midtlivskrise i en alder av 26 år. Jeg får vibber om at vektnedgang, utseendefokus, uteliv og den stadige ”high on life” rusen skyldes at hun er nyforelsket ja. Og da er det lett å gjøre dårlige vurderinger og oppføre seg merkelig. Opplevde selv et samlivsbrudd når jeg var 26 fordi jeg ble forelsket i en annen og jeg kjenner godt og vel igjen alle tegn.

    Jag är väldigt nyfiken på det som nämns gällande Angelica. Är det Lagergren det syftas på då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.