Bellas goals.

Blondinbella:

Jag har ju som mål att få bli fixad varje morgon och jag tror att jag kan nå det målet redan i år. Goals.//Bella

Bella har alltså som mål att någon ska fixa henne varje morgon som någon jävla drottningen av Saba – det är alltså goals för henne.
Min morgonrutin när jag går från looken ”avliden sedan två veckor” till ”het bloggpingla i mina bästa år” tar ungefär nio och en halv minut och då får man ta min höga ålder i beaktande också.
Hur mycket längre kan det ta för Bella? Och vad är anledningen till att springa runt med värsta plåtningslooken varje dag? Vem ska hon imponera på?

Vad händer med denna kvinna? 
Hon har gått från att vara så där härligt obrydd om sitt utseende – någon som gärna gick osminkad till jobbet – till hela bloggvärldens mest ytliga person som nu vill ha ett eget team av sminköser och frisörer på plats att fixa henne varje morgon.

Är inte den tiden bättre spenderad på att jobba undan för att kunna hämta tidigare på förskolan, hinna med och träna (som hon beklagade sig över i sin live att hon inte hann med) eller någonting annat med aningens mer substans?

Allt som verkar betyda någonting för henne längre är pengar och utseende.
Fy fan vilket jävla liv!

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är tydligt att hon har hybris. Garanterat kommer detta slita på hennes äktenskap. Vem kommer orka med en sådan narcissist i längden.

      Hemskt att skriva, men jag tycker hon börjar likna sin far allt mer. Kanske det var därför de aldrig funkade ihop, för att de var så lika.

        Tänkte på det härom dagen men vågade inte skriva det ?

    Alltså ja, igår skrev hon att hon vill ha mer tid för Odd och träning. Men idag är det viktigare att lägga tid på att bli fixad VARJE morgon. Till vilken nytta? För jag antar att hon inte ska bli plåtad varje dag?
    Ta då i stället den timmen varje morgon till en löprunda eller långfruksot med Odd??

    Nä, hennes Flattered fötter börjar sväva way to high in the sky. Verklighetsförankringen lyser mer och mer med sin frånvaro, ändock inte i Myggans klass än.

    Jag förstår inte målet ens. Till vilken nytta är det målet? Det gynnar ju inte hennes hälsa, hennes karriär, hennes företagsutveckling, hennes familj eller någon annan. Det är ju dessutom inte ett svårt mål, anställ någon som fixar dig, hepp! Målet fixat. Som sagt, om hon prioriterar att ”bli fixad” framför tid med familj eller träning så är ju något riktigt fel….

      Jag antar att målet är att kunna ta snygga och fixade outfitbilder med affiliatelänkar, det ger både material till bloggen och klirr i kassan. Hon gör väl många sådana bilder nu, som blir lite som ett modereportage. Fina våriga bilder utomhus när alla i bakgrunden har betydligt mer vintriga outfits på sig.

    Satte nyss kaffet i halsen när jag såg att Daniel Redgert valts in i Ung Cancers styrelse. Han kan säkert bidra med mycket när det gäller PR-strategi, men han har väl inte direkt profilerat sig som en empatisk och trevlig medmänniska.

      Nej men huu! Varför har han valts in, på vilka grunder? Ung Cancer som ju ör helt underbara och fyller en skitviktig funktion! Har gett en jäkla massa pengar till dom under förra året efter att en av mina bästa vänner hastigt gick bort i en jövla mardrömscancer och hade gärna fortsatt ge penar till dom, men nu vette fan :/ Får han nån typ av arvode? Glöm att jag vill vara med och sponsra den där sprätten.

        Haha jaa sprätt är verkligen rätt benämning för honom! Vad fint att du skänkt pengar. Ledsamt det med din kompis dock.

          Tack A, det var jäkligt fint av dig att ta dig tid å skriva så, gjorde mig genuint glad :). Haha ja sprätt är en rolig benämning på den här typen av människor! OT, men jag tycker oftast de där typen av mer… låt oss kalla det ”träffsäkert beskrivande omdömen” är roligare än att kalla nån för typ ”idiot”. Andra favoriter är: Praktarsle, rötägg, hagga, fåntratt, pottsork och slashas ?

        Jag vet tyvärr inte tillräckligt mycket om organisationen för att svara på dina frågor. På Instagram har de publicerat en bild med nyheten. Håller med om att Ung Cancer är en fantastisk organisation! Blev ärligt talat förvånad över deras val.

      Kontakta Ung Cancer och berätta!

        De känner nog redan till det…

    Har man dom pengarna som hon har så varför inte låta någon annan styla en varje dag. Jag hade inte tackat nej till det iallafall. Jag står framför spegeln 30-40min varje morgon och hade mer än gärna suttit i en stol och halvsovit medans någon annan kunde göra jobbet åt mig.

      Hur ful måste man vara om man behöver 40 min för att se anständig ut?!

        Vilken jävla dum kommentar!

          ???

          Varför godkänner du ens en sådan kommentar CamCam? Du godkänner renodlad mobbing här inne! Sådana kommentarer ska inte accepteras!

            Jag har ingen moderering och säger till på skarpen vid övertramp. Händer det igen så sätts man på moderering.

            Jag köper inte ditt svar, sådana kommentarer ska inte släppas igenom, de ska deletas, det är mobbing! Det du gör är du sänder ut signaler till dina läsare att mobbing är ok.

            Äsch jag vet inte om man kan kalla en anonym kommentar till en okänd mottagare för mobbing. Smaklöst visst, men inte mobbing.

            Ullis, det gör hon väl inte. Hon sa ju ifrån.

        Förlåt Anna att hela världen inte är fullt så vackra som du! Tar dock hellre en vacker insida vid min sida än en hemsk sådan.

        Samtidigt som jag håller med kommentaren över så håller jag även med dig, jobbigt att behöva 40 min för att se anständig ut.

          Varför skulle hon behöva tiden för att se anständig ut? Hon skriver endast att det är den tiden hon spenderar framför spegeln. 30-40 minuter för att föna och locka håret, smörja in kroppen och följa ansiktsrutinen är inte särskilt lång tid.

          Många av världens vackraste kvinnor lägger mer tid än så varje morgon. Inte för att de behöver det utan för att det är en del av deras rutin och för att man trivs med resultatet av stylingen. Att ta hand om sig själv är A och O för både det inre och yttre välmåendet – ett tips bara, till alla mobbare som kämpar för att må bättre.

          Haha jobbigt? Eller kanske för att det är roligt, mysigt och trevligt? Jag ser jättebra ut och jag lägger gärna en timma (ja dra på trissor en hel TIMMA!) varje morgon på att fixa mig. För mig är det min lugna stund i vardagen då jag får vara kreativ med min sminkning och vakna i lugn och ro med kaffe och radio innan man slängs ut i kollektivtrafiskstressen på morgonen. För mig är det verkligen värt det och en del i en lugn och mysig morgonruin.

        Ursäkta språket men vem fan har sagt att hon (och vi andra som tillbringar mer än fem minuter framför spegeln varje morgon) inte ser anständiga ut annars? Jag tillbringar också runt 40 minuter med att göra mig i ordning varje morgon, det är ett skönt sätt att starta dagen lugnt på, nästan meditativt för mig. För oss som har smink som ett stort intresse är det dessutom ganska nice att få starta dagen med sin hobby. Skärp dig.

          Svaret var till Anna alltså (och tydligen även A upptäckte jag nu), att kommentera här är så sjukt rörigt.

        30-40 min på sminkning och fixa håret med t.ex. föning och plattång tycker jag inte är sådär extremt länge eller?

          Tycker inte heller att det är lång tid alls. Herregud, Har jag tiden kan jag sitta 40 minuter med bara ögonbrynen, även fast mina ögonbryn är fabulösa utan något smink alls.
          Jag ser lika anständig ut utan smink som när jag suttit två timmar framför spegeln. Kanske till och med mer anständig utan smink när jag tänker efter?

        Jag behöver lätt 40 min! Å jag är inte ens speciellt fult.. däremot småbarnsmamma på väg mot medelåldern. Så ser lätt… trött ut som nyvaken. Behöver fix o trix för o de anständig ut helt klart! Eller behöver, jag vill det.

          Vill ni höra något riktigt irriterande? Jag är 40 och kan gå osminkad till Systemt och fortfarande bli frågad om legitimation. Har ett baby face som är snyggast och yngst utan massa smink så jag lägger högst fem minuter åt sminket på morgonen, och det inkluderar de två minuter som går åt till att se till att CC-krämen med spf täcker rätt.

            Haha kul för dig!! :)) O skönt!!

            Jag tackat pappas gener 🙂

        Anna: förmodligen inte lika ful som du är i munnen iallafall.

    Nu vet jag inte riktigt hur lång tid det tar för Bella att bli fixad men hon kanske gör det som en del av sin arbetsdag? Hon jobbar ju med sociala medier så att sätta sig och bli fixad och skriva inlägg om det är ju hennes arbete. Dom flesta fixar till sig på något sätt varje morgon så vad spelar det för roll om hon betalar någon annan att göra det? Kenza köper ju väskor för 100 000 tals kronor när det finns billiga på hm. Bella betalar för fix när andra gör det själva på 5 minuter.

    Det kan inte vara så att det har varit väldigt mycket plåtningar inför sommarkollektioner och kommande releaser/marknadsmaterial nu och därför skämtar hon till det lite?
    Hon är ju ansiktet för bolaget och om man börjar känna sig som en sminkdocka som bara ska le framför kameran hela tiden kan det vara bra att skämta om saken tänker jag.

    Lite som att en rugbyspelare skulle skämta om att nya målet är ett sjukhusbesök i veckan och att denne bör skaffa klippkort på akuten??

      Nja, det är inte första gången hon skriver om att hon har som mål att kunna gå bli fixad av någon annan varje dag. Så jag tvivlar på att det är ett skämt just nu bara för att hon har haft många plåtningar.

        Om jag minns rätt så var det med på hennes 100 livsmål lista

    Ska bli spännande att se hur och om hon bemöter kritiken om palmoljan i LCCs produkter och att hon hyllar andra sminkprodukter som inte är cruelty-free.

    Känns lite fult att spekulera om, men kan det vara så att hon har en affär? Jag har varit med om det i min familj och ser en del tecken. Hon har bytt stil, är mycket mer piffad, har gått ner mycket i vikt, bryr sig mycket om sitt utseende. Hon är borta från hemmet mycket och har blivit mer distanserad och delar med sig mindre. Hon och Odd har haft en kris, som enl. henne beror på jobb – men det kanske ligger mer än så bakom?

      Eller så vill hon bräcka den som Odd ev var otrogen med…

        Inte omöjligt!

          Camilla, du försvarade Sandra så mycket och skrev att folk skulle sluta spekulera och sprida rykten men du har inget problem med det när det handlar om Bella? Tycker detta börjar spåra ut lite nu. Låt henne vara och sluta sprida rykten.

      Någon som vet exakt hur mycket hon gått ner i vikt? Jag tycker hon ser helt normalviktig ut. Man får tänka på att hon haft två täta graviditeter som resulterar i viktökning. Att sedan gå ner dessa extra kilon plus lite till är helt normalt!!

      Som småbarnsförälder får man helt andra rutiner, man äter på bestämda tider och oftast relativt nyttigt pga barn, man dricker inte lika mycket alkohol och man kan definitivt inte sitta och dega lika mycket som innan. Barn har extremt mycket energi och behöver stimulans i form av lek, spring osv.

      Ser ingenting extremt i bellas viktminskning. Tycker hon ser sund ut. Vacker.

        Hej Bella!

        Nej men, på riktigt, Google is your friend innan du börjar tugga om samma sak som alla andra.

      Ge dom pengarna till välgörenhet istället. Ryktet säger ju att Odd har ”hookat” med en snubbe, lite hopplös tävling kan man tycka..

        Vilket rykte? Din önskedröm som du precis satte på pränt och hoppas ska bli sanning om du startar ett rykte?

          Tycker Odd är sjukt osexig så det är alls ingen önskedröm. Kenzas kille däremot ..Yum

    Ser inget konstigt i att bli fixad de dagarna som jag ska iväg på jobb/skola/nöjen. Hade gärna haft råd med sminkös som gör jobbet… Jag står 45 minuter framför spegeln på vardagen och 1 1/2 innan fest. Då sminkar jag mig inte i mängder menr oerhört nogrann (ocd).

    Varför inte lägga den tiden på sina barn istället varje morgon? Jag hade aldrig orkat med att män sminka mig varje morgon. Hon måste vara bra osäker på sig själv….

    Skulle också ha det som ”goalssss” men bara för jag är lat som fan. Tar för evigt på mig att göra mig redo på morgonen och det är så jobbigt, buhu.

    Är det bara jag som tycker det är konstigt att Hannah och Amanda marknadsför deras piller som ett bantingspiller?! https://www.instagram.com/p/BR1UWpPD4rj/?taken-by=hannahwidell

      Gud vad vidrigt. Jag vet ingenting om privatpersonerna Hanna och Amanda, men det här med ett vagt mirakelpiller, en söndersponsrad pod och nån jävla självhjälpsbok – alltså, vilket totalt charlataneri ändå?

    Jag blir förvånad på folk som fortsätter bli förvånad över hennes 180* svängar.

    Hon har gjort dem hela tiden med jämna mellanrum alltför att anpassa sig efter vilka som läser hennes blogg eller vad som är pk eller allmänt inne just nu.

    Finns inte ett genuint ben i den kroppen enligt min åsikt.

    Hon provocerar. Så uppenbart. Omoget.

    Ska jag gissa mig till något så kommer hon försvara detta med att det kanske i vanliga fall tar henne 1 timme att göra i ordning sig. Det är en timme hon inte kan jobba och där med ”förlorar” pengar. Om hon anställer någon som sminkar henne på 45 minuter så kan hon passa på att jobba under tiden så att hon tjänar pengar samt att hon vinner 15 minuter per dag som hon kan jobba ännu mer på, vilket gör att hon i slutändan kommer tjäna på att göra såhär.

    Annars håller jag med flera andra i att hon har blivit väldigt fixerad vid sitt utseende. Innan så brydde hon sig inte om kläder, att vara brun, att vara smal, att sminka sig, osv. Jag tror att den nya utseendehetsen kom när hon rasade i vikt. Helt plötsligt kanske hon trivdes bättre med sig själv vilket gör det roligare att köpa kläder, sminka sig, osv.

      Jag håller med om vad du säger men just solbrännan fick hon i samband med att de plåtade för LCC:s nya SPF kräm.

        Plus att hon smetade på mer bruntjosan hemma några dagar senare. Klart kläder är roligare mär man är smal och det mesta ser bra ut på en.

    Haters always gonna hate…

      And potatoes always gonna potate

    Jag tittar på Anna Books live på Instagram och så fort någon skriver något som inte är positivt (t.ex. ”Kan du imitera en gris”, ”Vilket är ditt favoritträd, jag måste veta”, ”All i wanna do is be noticed by Anna Book”) så tar hon skärmdumpar på det. Någon frågade varför hon tar skärmdumpar och då svarade hon ”Jag kanske tar skärmdumpar när någon skriver något snällt”. Men faktum är att hon fick enormt många fina och snälla kommentarer men tog ingen skärmdump alls då. Undrar vad hon ska ha dessa skärmdumpar till??? Underlag för åtal? 😀

      Så att hon kan blockera vederbörande sedan?

    Hahaha. Typiskt henne. Ena stunden är hon bekymrad över hur hon ska besvara barnens frågor kring varför hon sminkar sig och i nästa stund lyckas hon göra en enorm grej av det här med att göra iordning sig.
    Är det bara jag som tycker tanken på att andra ska pilla i mitt ansikte och hår varje morgon känns himla jobbig? Även om man lär känna dem liksom. Hursomhelst, känns lite nyrikt och Kardashian-aktigt att betala för att bli fixad varje dag. Nu väntar jag bara på fillers, botox och bröstoperation som hon sagt så tvärsäkert att hon aldrig skulle göra.

    Någon som lagt märke till att inget av de företag Dessie påstår att hon ska ha långsiktiga samarbeten med är särskilt öppna med att hon arbetar med dem från sin sida? Lifestyle, Wink och Bubbleroom har inte nämnt Dessie med ett ord på sina Instagram trots Dessies flitiga taggande. Ukko har nämnt henne en enda gång. Det känns som att samarbetet är betydligt mycket viktigare för Dessie än för företagen…
    Dessie har föresten börjat med varannandag bloggande, ett inlägg varannan dag och varje inlägg senaste veckan inleds med hur mycket jobb hon har. Men om hon jobbar så syns det inte i hennes sociala medier för de är stendöda…

    Om första timman på jobbet ska gå åt till att bli sminkad inför dagen, så är det ganska självklart att hon behöver jobba en timma senare för att hinna med det som skulle hinnas med.
    Så detta går emot målet att jobba mindre o ha mer tid för barnen

    Jag tror att mycket av Bellas påståenden är till för att skapa diskussioner för att på så sätt få mer klick = pengar.
    Men det är svårt att få ett grepp på vem hon egentligen är eftersom hon ändrar sig så ofta och står för olika saker från dag till dag….

    http://www.johannagrahn.se

      Bella gillar att provocera och vet mycket väl att läsare blir upprörda.

      Jag tror inte alltid hon visar upp en ärlig sida av saker och ting utan förskönar ofta.

      Håller med Johanna.

    Såg en bild på hennes instagram hon la ut idag. Är det bara jag som tycker hennes näsa ser annorlunda ut? Reagerat mest för att hon alltid pratat om att vara nöjd med sig själv, men upplever att hennes utseende förändrats drastiskt. Kanske bara inbillar mig.

      Vinkeln.

    Bella har ju tidigare ofta förespråkat att man ska vara sig själv och älska sig själv och det faller ju lite i och med detta som lifegoals.

    Samtidigt var min första tanke när jag läste inlägget att det hade ju varit hur härligt som helst att ha någon som fixar en varje morgon, beroende på vilket typ av jobb man har naturligtvis. 🙂

      Det gällde bara när hon var större, nu när hon är smal är det bara normativ yta som gäller.

    Men såklart hon vill se fin ut nu när det går bra o i den bransch hon är. Men dom flesta förutom filmstjärnor fixar väll sej själv. Tycker familjen verkar betyda super mycket för henne som det ska.

    Nu tycker jag faktiskt synd om Odd.
    Pengarna och framgången har stigit henne åt huvudet.
    Vem tror hon att hon är?
    Hon är ju helt crazy?
    Stackars barn med en sån mamma. Vilken förebild hon är!!!
    Nej nu läser jag inte hennes blogg något mer.

    Fillers?

    Ändå goals, fatta att kunna nästintill ligga kvar i sängen och sova samtidigt som någon annan fixar hår och smink!

    Glöm inte brun utan sol-användandet som plötsligt blivit väldigt aktuellt.

    Du svär alldeles för mycket i dina inlägg. Trust me, jag är inte pryd för fem öre men det ser väldigt oproffsigt ut… Det osar rabiat femåring av texterna, sedan en tid tillbaka.

    Är Booken privat på insta el är jag blockad? Har aldrig lagt en kommentar ?

      Den är privat sedan någon månad tillbaka. Jag bad om att få bli insläppt och det gick bra. Jag tror bara hon vill ha koll på de som tittar.

    Alltså man kan ju ge upp hela sin person för att kunna ”hämta tidigare på förskolan” men rimligtvis har de flesta av oss en eller ett par eller rentav många saker vi prioriterar att göra för vår egen skull.

    Och det är inget man ska behöva bli skammad för när det inte finns några som helst indikationer på att barnen far illa av det.

      Du har helt rätt, men om man ska se till det att Bella beklagade sig över att hon har aldeles för lite tid med Odd och barnen såblir det en helt annan sak..

    Fy fan vilket jävla liv!…

    Och vem ”fan” är du att döma?

    Fattar inte alls alla negativa kommentarer.
    Jag hade oxå velat bli fixad varje morgon. De pga att jag tycker de är sjukt tråkigt att sminka mig plus att jag inte är värsta proffset heller.
    Gud va underbart å få den lyxen. Handlar inte om ytlighet. Jag känner mig både piggare och gladare de dagar jag orkat anstränga mig. Å de är för min egen skull.
    Tycker ni gnäller om de mesta. Avundsjuka hade ja kallat de.

    Det kanske inte handlar om att hon vill bli så snygg som det bara går, utan mer om att hon vill slippa göra sig i ordning på egen hand för att det är tråkigt och jobbigt. Visst, man måste ju inte bära smink alls om man nu tycker att det är trist att sminka sig men BB är knappast den enda kvinnan i världen som gillar att bära smink, eller?

    Jag har som mål att orka kliva upp ur sängen varje morgon. Tror jag kan nå det målet redan i år. GOALS. /Kanin ?

      Heja!

    Hur skulle Bella klara privatlivet vid en skilsmässa?
    Hon kan ju ingenting annat än att blogga och vara snygg.

    Har den här krisen handlat om att Odd vill skiljas och hon har måst deala med honom för att han ska stanna kvar?
    Odd verkar vara familjekär och gärna laga mat till släkt och vänner, och Bella vill bygga en koncern.
    Not much of a perfect match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.