GabJossans svar har kommit!!

GabJoss:


Del 1 hittar ni här.
Del 2 hittar ni här.
Den här GabJoss-tapeskandalen verkar bara fortsätta.
Jag trodde faktiskt inte att Gaby Joe skulle bemöta det hennes väninna skrivit och lagt ut om henne men hon överraskade mig. Här hittar ni hennes inlägg.

Summan av kardemumman är att GabJoss ber om ursäkt ungefär 100 gånger i sitt inlägg, erkänner att hon fuckat upp och att hennes väninnan vänt alltihop emot henne trots att hennes kille även han har del i att det blev så här:

Hennes pojkvän kontaktade mig för ett antal veckor sedan och ville prata om husrelaterat då vi båda bygger hus just nu. Jag har sedan dess pratat med honom lite då och då på Facebook. Jag pratar med killar (och tjejer) dagligen och tyckte inte alls att det kändes konstigt att prata med honom. Han var lite flörtig och ibland upplevde jag att han gick över gränsen. Han berättade bland annat om sin balle, att den hade hjälpt honom att få tjejer genom åren och att brudarna gillar den.
Han berättade att han inte beter sig bra på fyllan och massor av saker om sig själv som kanske kan tolkas som lite opassande. En natt skrev han till mig mellan 23.00-02.00 konstant och då låg fasiken F i mitt knä under tiden och såg allt.//GabJoss

Är det någon mer än jag som tycker att det är ytterst märkligt att Fjordingen ligger med huvudet i hennes knä samtidigt som en annan kille skriver snusk till ens fru – och tycker att det är okej?
Eller så kanske det är vad han går igång på?
Kanske är det upphetsande att en annan man vill ha det man har?
Vad vet jag?

Hey, whatever floats your boat, som jag brukar säga!

Så! Behöver vi poppa popcorn?
Jag kom precis hem från Ica Maxi och har en helt ny påse opoppade popcorn att brassa på tillsammans med en flarra bubbel som böev kvar från Ms hemliga födelsedagsfest.
Inte kommer väl GabJossans kompis kunna acceptera att det påstås att hennes karl ska ha balle-chattat med en annan kvinna oemotsagd?

Två nya ord idag alltså.
The GabJoss-tapes och Balle-chatta. 
Borde jag kontakta Svenska Akademins Ordlista för revidering på en gång?

Ps. För att vi verkligen ska tro dig så behöver vi se balle-konversationen. Eller hur?

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Läste upp inlägget för sambon med min bästa ”jag är jätteindignerad och säger allt detta med hög röst och utan att hämta andan”- röst, han bad om nåd efter en tredjedel, jag gav upp vid hälften för vi båda tjöt av skratt och riskerade köra ner i diket 😁 fantastisk underhållning!

  Svara

   Hur kan Moa vara kändiskåt när det är Gabbi som varit inne på alla bloggares sociala medier och kommenterat dagligen? Haha. Stackars Gabbi som blivit påkommen med allt.

   Svara

    Nog för att jag håller med dig, men vad har ditt svar att göra med det ’Anonym’ skrivit innan? 🙄

    Svara

     Ingenting, ville bara ha en kommentar längst upp på sidan 😂 *pinsamt*

     Svara

      Varför? Jag menar, varför skulle det vara bra att kommentera näst högst upp bland kommentarerna?

      Svara

  Popcorn? Tror man behöver ett helt majsfält för denna soppan xD

  Svara

   HAHAHAHHA. Allt hon skriver är så brutalt (lögnaktigt!), Gabriella har skämt ut sitt liv och försöker rädda sitt skinn genom att göra situationen ännu värre. Vilken patetisk, fjortis, mediakåt och omogen tjej hon är.

   Allt hon skriver är total nonsense.

   Svara

    Jag fattar inte hennes försvarsinlägg. O om han skickat såna bilder, vad är då syftet med ”busringningen”?

    Svara

     Eller hur. Hon vill alltså trigga igång honom? Nej, det köper vi inte din uppmärksamhetskrävande tuttlisa. Är så irriterad på henne. Hon har stämplat sig för resten av sin ”karriär”.

     Svara

  Som jag kommenterade i Moas blogg, det känns som Gabban hade väldigt lite bevis med tanke på att hon och Moas kille, enligt Gabban då, har skrivit ”jättemycket med varandra”.

  Svara

  Som sagt, Fjolldor*

  Svara

   Nej men usch vad onödigt. Att kalla någon för ”fjolla” är så förlegat. Bort med all homofobi i kommentarsfältet CamCam!

   Svara

    Påstår du att bögar är fjolliga?

    Svara

  Det är i tider som dessa jag önskar att det fanns huskurer mot cringe/sekundärskam.

  Svara

  Asså jag skäms över hur exalterad jag är över allt detta men jag drar mig till minnes att detta trots allt är en skvallerblogg (sorry Camcam men idag är det det haha). För Gabriella var det först över gränsen, men samtidigt tog hon det skämtsamt. Hur ska hon ha det? Om hon tycker synd om hennes ex-vän Moa NU borde hon väl tyckt det var förjävligt att han skrev om sin balle när de faktiskt VAR vänner?

  Svara

  Fortfarande; om nu den här killen har skrivit om sin snopp osv till henne, varför berättade inte Gabriella det för Moa då de känner varandra? Det skulle jag gjort om min kompis kille skrev så till mig. Och varför ringer hon då och frågar honom om han är sugen när hon vet att han flörtat med henne? Vad förväntade hon sig?

  Nej, I don’t buy it och även om Gabriellas story är sann så är hon en sjukt kass vän som inte berättade för Moa om vad hennes kille skriver till andra tjejer.

  👎👎👎👎👎👎

  Svara

   Som jag uppfattar det betyder Gabbs svar att hon erkänner att hon försökt få till något med Thomas, men att även han varit flirtig och visat intresse för henne? Som jag skrev under tidigare inlägg så tror jag helt enkelt att Gabbi var sugen på Thomas och nu såg sin chans, och då valde han att sätta dit henne istället.

   Svara

    Var erkänner Gabriella att hon försökt få till något med Thomas?

    Svara

     Hade bara läst ovanstående utklipp och såg det som ett erkännande, har läst resten av inlägget nu.

     Svara

  Det jag verkligen har svårt att förstår är att om hon tycker han går över gränsen varför i så fall uppmuntra det genom att skriva om sina behov o välja att ringa upp honom? Även om det var en busringning så gör man väl inte det till någon man tycker går över gränsen?

  Svara

   Det var väl Gabbys bekräftelsebehov som fick henne att uppmuntra hans beteende i så fall? En vanlig människa i ett förhållande hade väl ändå sagt att ”hurru, det här är väldigt olämpligt. Jag är gift och du har flickvän.”

   Svara

   Jag uppfattar hennes svar på tal som ett erkännande att hon försökte få till något med Thomas efter en lång tids flirtande? Men att han nu istället valde att sätts dit henne?

   Svara

    Vad lustigt att du verkar vara i princip den enda som uppfattat det så 😏

    Svara

  Fast det känns inte så troligt att man hade busringt om en sån här grej till någon som har flörtat med en. Det blir ju bara jävligt awkward liksom.
  Jag tycker ingenting med Gabriellas historia går ihop men det tycker nog hon iom att hon förmodligen har övertalat sig själv och sin man att allt detta är logiskt och sant

  Svara

   Bästa namnet har du! 🤣💃🏼😂

   Svara

    @S, Verkligen? Jag tycker mer det är fortsatt tjafs.

    Svara

  Att hon kallar sig själv för kändis är väl att ta i? Tycker hon ska lägga upp skärmdump innan jag bestämmer mig för vad jag tycker.

  Ofta hon smsade med Tomas i 2 timmar (!!!) mitt i natten om hans snopp medan Fjodor tittade på? Ja, alla tänder väl på olika saker antar jag…

  Svara

  Fy fan vad jag äcklas av Gabriella.
  Sitter och snackar med en annan kille om hans balle medan fjollan Fjodor ligger med huvudet i hennes knän. Hon har visat att hon varken har respekt för ”den nyfunna vännen”, sig själv eller sin man. Det spelar fan ingen roll hur liberal man nu än är, deras långa chattar är ett tecken på att hon saknar värderingar vad gäller relationer och hennes ursäkter om att hon ”bara är 21” köper jag inte för fem öre. Hon visste precis vad hon gjorde och vännens kille är minst lika äcklig. NOLL respekt har jag för henne, som en gång i tiden besökte hennes blogg flitigt och till och med gav henne beröm för att hon verkade vara en sån fin människa. Hon blir mer och mer manipulativ i mina ögon.

  Svara

   WORD!!!!!

   Svara

   Låter som att hon läst Linn Ahlborg lite för mycket..Linn skriver ju ibland ”jag är bara 17. Jag ska göra fel och lära mig av mina misstag”, typ.
   Och det kan jag köpa.

   Men joss? ”Jag är bara 21 bla bla bla”… hon må vara ”bara 21” men hon har barn och borde ha vuxit upp och mognat en del bara därför.

   Svara

  Men varför SÄGER hon inte till honom under samtalet att det är en busringning om det nu är det?

  Svara

  Återigen. Hela iunlägget är jättegenomskinligt och det känns som att inlägget egentligen är riktat till FJODOR. Alltså en förklaring och förlåt till honom. De andra skiter hon i, hon vill bara rädda sig själv och förhållandet nu. Lyser igenom i hela inlägget, känns som det är vad hon har upprepat till Fjodor nu sen det hände typ. Att hon dessutom la ut den där konstiga sms-konversationen där han tyckte att de var störtsköna är bara ett smart manipulativt drag. Verkar som att hon vill ha Fjodor kvar men bekräftelsen från annat håll. Vilsen och osäker, tycker synd om henne, men hon borde lägga ner sociala medier och fokusera på familjen som finns där för henne (Fjodor). Uppenbarligen är inte bloggandet bra för henne då hon knappt tål kritik och måste hävda sig osv. OM hon dessutom ska göra en försenad tonårsrevolt är det inte kul att göära det inför hela SVerige.

  Svara

  Den absolut sämsta bortförklaringen jag har läst från en sk vuxen människa.

  Drar mig till minnes att rent psykologiskt så finns det en term för det GabbJoss gör i denna bortförklaring. Alltså när någon känner sig trängd (GabbJoss) så försöker hon börja prata om något annat som motparten har gjort fel för att flytta fokus från det hon själv har gjort. Två fel gör inte ett rätt (om ens Moas kille har gjort det GabbJoss påstår, tveksamt. Fram med bevis isf. Inte för att det gör hennes beteende bättre…)

  Otroligt barnsligt att GabbJoss inte har bemödat sig att kontakta/ringa tillbaka till Moa och förklarat sig och be om ursäkt. Det säger allt för mig.

  Svara

   +1

   Hon försöker dessutom göra sig till ett offer genom att påstå att Moa hotat henne? Finns inga bevis som styrker det. Finns heller inga bevis på balle-snacket, låter snarare som en efterkonstruktion för att få läsare på sin sida. Hade han nu skrivit sånt så skulle hon väl påpekat det för Moa innan och absolut inte uppmuntrat beteendet genom att prata om sina behov…

   Återstår att se hur lång tid det tar innan de ”spontant” flyr fältet till Stockholm. 😂

   Svara

   Man undrar hur hon skulle reagera om hela den här grejen hade hänt mellan Moa och Fjodor? Hade inte hon velat få en ursäkt och förklaring från Moa då?

   Svara

    Jo då, det hade hon garanterat velat ha. Men serru, Sessan GabbJossan anser sig inte behöva be om ursäkt till sina tjejkompisar när hon själv gör fel 👸

    För varför anser Sessan att det räcker med att be om ursäkt till kompisens kille men inte till självaste kompisen som faktiskt blivit riktigt ledsen av händelsen? Märkligt.

    Svara

    Vi vet ju sen tidigare att hon är sjukligt svartsjuk, så då hade det ju tagit hus i helvete om det var Fjodor som gjort något. Det där om att det är de som själva kan vara otrogna som är mest svartsjuka verkar stämma bra in på Gabbjoss.

    Svara

    Med tanke på att fjodor inte fick:
    – Samtala med kvinnliga arbetskollegor.
    – Ha tjejkompisar på Facebook.
    – gå på afterwork, såvida inte bara killar är närvarade.

    Så hade hon nog blivit mindre glad om Fjodor blev påkommen att flirta/få till det med någon annan.

    Gällande övrigt.
    – han var alltid tvungen att ringa henne när han kom till jobbet, på raster och innan han for hem direkt efter jobbet.
    – Sa han inte ”jag älskar dig” i slutet av samtalet så ringde hon tillbaka och skrek, bråkade och ķrävde att han bevisar att han vill ha ett förhållande/älskar henne.

    Sååå ja, hmmm. Att de två skulle ha ett ”förträffligt” förhållande kan man ju fundera på.

    /// tidigare arbetskollega.

    Svara

     Är inte ett dugg förvånad! Berätta mer! 😬🙊

     Svara

  Fram med Balle-smsen! Kanske finns bilder också?

  Svara

   Gabbi kommer säga ”vill inte ge henne mer uppmärksamhet och orkar inte bråka över deras omogenhet. F står bakom mig och vi är superkära med ett perfekt superbarn och bygger de fiinaste huset med finaste kaklet”

   Gabjossan: Kom ihåg att det alltid finns två sidor och kom ihåg att inte lita för blint på någon som är kändiskåt, söker uppmärksamhet och gärna skapar drama.

   Hon beskriver ju sig själv här bara!

   Svara

    Det var väl hon som startade igång det hela och sen skyller på att Moa är kändiskåt. Hur teodderodderodde hon att Moa skulle reagera?Makes no sense.

    Svara

  Damagecontrol 101.
  Det här inlägget från henne kändes väldigt väntat. Vad annars kan hon göra än att liksom ta på sig det hela, inspelningen och messen finns till allas beskådan redan.

  Meeen, hon passar på att sparka på sin fd vän ett par svängar och hon passar på att säga att fd vännens pojkvän var den som ”började”.
  Så visst, det är enkelt att ta ansvar när man i samma andetag skyller på andra.
  Och naturligtvis passar hon på att berätta att Fjodor redan vet ALLT, att de litar på varandra och har det toppen i förhållandet.

  Lägg upp konversationen med fd vännens pojkvän, de delar som visar att han varit jäkligt olämplig också, förs då kommer jag att ens överväga att tro att det finns något mer i det här än att GabJossan försöker rädda sitt välputsade varumärke.

  Så popcorn it is.

  Svara

   Måste överkompensera nu ju… kommer snart ett kärleksinlägg till fjoddan. ”tack för att fdu står bakom mig, du och jag genom allt. så trött på sånt här drama, nej fy..” Nu ska jag äta fruktfat. ”

   Svara

    HAHAHA!

    Svara

   Om dessa konversationer finns så kommer hon ändå inte lägga ut dem. Det låter ju som att hon uppmuntrat detta beteende. Lägger hon ut konversationer när han pratar snusk och hon skämtsamt skriver tillbaka förlorar ju hon argumentet.

   Hon förlor på det oavsett egentligen, ingen tror henne utan bevis och lägger hon ut bevis som inte blivit manipulerat så kommer folk ändå välja Moas sida.

   Svara

  Detta känns jävligt: ”I did not have sexual relations with that woman, Miss. Lewinsky”

  Svara

  Pics av balle-chatten or it didn’t happen!

  Jag som skulle fortsätta min vårstädning ikväll…

  Svara

  Gabriellas historia är det löjligaste jag har läst.

  1) Du uppmuntrar en av dina vänners man att skriva så till dig?
  2) Din tjejkompis frågar flera gångar vad ni skrivit om, men du vägrar svara eller ens berätta att ni pratat om olämpliga saker?
  3) Super-Jason har din mobil hela dagen, varje vaken sekund under den resans gång? Även fast du bloggade samma dag från mobilen. Klart du inte kunde svara..
  4) Fjodor låg på ditt knä medan du pratade dirty med din väns man? Han var helt OK med det tydligen.
  5) Tjejer ska backa tjejer skriver du: Ursäkta mig, men var vart du när din väns man skrev ”olämpliga” saker till dig? Ska man inte backa varann? Gäller det endast prinsessan Gabbi?
  6) Varför låste du ditt kommentarsfält? Var folk för snabba med att genomskåda dina lögner efter lögner?
  7) Varför kallar du en annan tjej för pinsam, mediakåt och liknande skällsord när du vill tjejer ska backa varann? Hänvisar till punkt 5.
  8) Inser du hur patetisk du är? Vi tror inte på dig. Du har blivit påkommen.

  Svara

   PREAAAAACH GIRL PREACH!!!!

   Svara

   9) Du skriver gång på gång att du ”bad om ursäkt”. Ursäkta mig, men halva Sverige har numera hört ljudklippet där du säger allt annat än ”ursäkta”. Du skäms för att du blir avvisad.
   10) Ditt förhållande med Fjodor kan inte vara så perfekt som du försöker få det att framstå när du är så kontrollerande som flera har berättat och bekräftat härinne.
   11) Det var ingen busringning. Du skrev till killen klockan 19.00 och frågar om din jäkla laddare (vem bryr sig ens SÅ mycket om en laddare?), skriver igen 20.00 och frågar om du kan ringa (man frågar vanligtvis inte när man busringer)…. En stund senare, när du blivit dissad och påkommen, skriver du till Fjodor att ni busringer och att du är så full (du insåg väl att du var ganska körd när du blev dissad av T!) -> Ditt nästa steg är, märkligt nog, att lägga er fjantiga samtal ut på bloggen. Så dina läsare skulle varnas om nu Moa läckte historian, vilket hon som tur gjorde.

   Du var (är) inte så klok denna gången, Gabbj.

   Svara

   AMEN

   Svara

  Skönt awkward de kommer bli om de stöter på varandra på gymmet nu då gabban bytte till samma som Moa…

  100 spänn att gabbi kommer byta gym nu

  Svara

  Screens från Balle-chatten or it didn’t happen. Att hon sen stänger kommentarsfältet säger ju allt. Omoget och inte helt oväntat.

  Svara

   Stänger kommentarsfältet och skriver att hon aldrig kommer nämna denna händelse igen, låter ganska guilty i mina öron.

   Hon tycker att Moa svikit henne och att ”de är vuxna” men är inte det Gabby gjort betydligt värre pch betydligt barnsligare?

   Tycker fortfarqnde att det är pinsamt att hon kallar sig själv för kändis och Moa för mediekåt (vem var det som kommenterade sig till toppen på stalker nivå egentligen?)

   Svara

    Eller hur. Hon fiskar ju läsare hos alla som är nåt.

    Svara

    Hon skriver de är vuxna men samtidigt säger hon att hon ”bara är 21 år trots allt och fortfarande gör fel ibland hihihihi”.

    -_-

    Svara

  Oj lol Camilla den här måste du ha skrivit själv?

  På engelska också…satsigt

  https://en.wikipedia.org/wiki/Camilla_Gervide

  Svara

   Haha! Den texten var tillrättalagd, och på engelska också:) håller med om att det verkar som om Camcam skrivit den själv … Dock är jag inte alltför imponerad av hennes texter ( mycket språkliga misstag – inte slarv utan uppenbara brister) så att hon jobbar som copyright writer förvånar iaf mig

   Svara

    Copyright writer? Jag har jobbat med copyright – alltså upphovsrätt. Inte riktigt samma sak. =)

    Svara

    Hahaha antar att du menar copywriter, alltså en sådan som arbetar med att skriva texter på bla en reklambyrå.

    Stor skillnad på att ha jobbat som copywriter eller att ha jobbat med copyright 😉

    Svara

  MOAS svar på Gabis försvarsanläggning har ju också dykt upp!!! Hon tror inte på Gabis bortförklaring

  Svara

   haha alltså gabbis story är så full med hål och de är så pinsamt…

   Gabbi är så jävla körd och någon borde snälla maila loppi och tidningen mama om de finns representera en töntig 21 åring som skriver hur full hon är 19.00 på kvällen och hur hon tilllåtet att någon (om de nu skulle va sant) skriver om sin dick till henne medan hennes man ser på.

   Väldigt jävla märkligt.

   Svara

    Haha men varför skulle Loppi bry sig ett skit? Det är inget olagligt som hänt direkt.

    Svara

     om hon ska va en ”offentlig” kändis med läsare som är 10 år som hon själv så borde hon kanske inte skriva allt? men nej, inget olagligt 😀 Osmakligt av henne

     Svara

     Loppi är nog bara nöjda över trafiktillskottet! Tror familjen Joss vart förbi Loppi-kontoret på sin ”spontana” roadtrip och löst en flyktplan från Umeå.

     Svara

   Vars hittar man det svaret?
   Jag tycker jag har järnkoll men uppenbarligen inte. Och att missa någons svar till någon står inte på min agenda, jag vill veta allt om det här.

   (Kanske också att jag borde skaffa mig ett eget liv, men det här är samma som att inte kunna slita blicken från ett skenande tåg-ish.)

   Svara

    Joina oss här inne, vi lägger våra liv på hyllan tills detta kaos krachat :’)

    På moas blogg och gabbis blogg finns de inlägg som är emot varandra

    Svara

  Pinsamt gabbi borde du inte ta en blogg paus på en läääääängre tid.Du kan under tiden titta på kakel tapeter golv mm

  Svara

   Det kan hon inte göra nu när de bygger hus. Hon behöver varenda krona 🙂

   Svara

  Jag är så inne i allt detta att jag var påväg in i duschen med mobilen! 😂 Jag behöver nog hjälp..

  Svara

   Då är vi två…. hahaha uppdaterar också sönder sidan

   Svara

   Det är som bästa TV-såpan! 😂

   Svara

  Kan tala om för er att detta minsann är umeå, om inte hela Norrlandsregionens mest intressanta bråk någonsin.

  Svara

   Hahaha jaa, som umeåbo kan jag intyga att detta indeed är årets mest intressanta bråk. Samtidigt som jag skäms över att vara människa så sitter jag med popcorn i högsta hugg!

   Svara

    Så vad sägs på ”byn” 😂?

    Svara

  Jag är så trött på utryck typ ”It takes two to tango”.

  Det är långtifrån alltid sant. Ibland så är det bara så att det är en som är hela orsaken till problemet.

  Dåligt försök att skjuta ifrån sig skulden av GabJos.

  Svara

   En tjej skrev det härinne igår, det är härifrån Gabban lärt sig det uttrycket! 😂😂😂

   Svara

  Alltså jag tycker ändå att hennes förklaring är okej, visst den har vissa brister men inte så många som folk får det till.

  1. Om jag hade full tillit till min partner och någon skrev till denne om sin ”balle” hade jag faktiskt tyckt det var superroligt. För jag gillar drama hehehe. Samma som att jag lätt hade visat min partner alla konstiga snusksms jag fått från andra och vi hade med stor sannolikhet tillsammans suttit och skrattat. Så just den delen tycker jag inte är så konstig som vissa får det att låta som.

  2. Visst det måhända vara lite dåligt att hon ej sa ifrån när hon känner flickvännen…..men samtidigt tror jag faktiskt att man blir rätt ställd. Alltså jag vettefan om jag hade direkt reagerat och varnat flickvännen om jag var i Gabjoss situation. Man vill liksom inte vara den som kanske tolkar allting superfel och skapar drama mellan ett par som man kanske inte känner så jättebra än. Många är ju rätt snabba på att ”kill the messenger”. Så jag hade nog blivit ställd och funderat ett varv och sen troligen hört av mig om jag hade en personlig relation med flickvännen.

  3. Sen får man ej glömma att hjärnan och därmed konsekvenstänket ej är utvecklat förrän man är 25 +…

  Sen sure säkert en del damage control över det hela. Men det finns alltid två sidor av samma mynt. Faktiskt. Oavsett hur mycket man tror att en sida är den rätta.

  + även om nu Gabjoss största önskan i livet skulle vara att haffa den här killen så är det faktiskt lite överdrivet av tjejen att starta upp ett stort drev mot henne. Still, var och en har ansvar över sitt eget förhållande. Och nej, inte så schysst mot vännen, men helt seriöst så mår aldrig konfliktlösning särskilt bra av medial uppmärksamhet

  Svara

   Hej… Gabriella? 😂 köper inte historian för fem öre!

   Svara

   Hejdå. Avgå. Eller kanske du kan gå och kittla josstrasans fötter lite.

   Svara

   Fast hade det inte känts konstigt om någon som har flickvän och barn skrev om sin ”balle” till en? Jag hade känt mig sjukt obekväm med det i alla fall och antagligen inte suttit och skrivit med vederbörande i flera timmar. Hade ju heller inte ringt upp vid senare tillfälle och frågat om han var ”sugen”.

   Svara

   Hur förklarar du meddelandena och inspelningen från Moas blogg då? Inte okej för fem öre, hade andlat precis som Moa. Hade säkert ifrågasatt min kille också men Moa och Gabby hade ju precis lärt känna varandra på riktigt, inte ok av Gabby.

   Sorry för det här men ”schyst” stavas ”juste” bara så du vet 👍

   Svara

    Schyst är en vedertagen skrivning hälsar SAOL.

    Svara

  Så pinsamt, först försäkra sig innan hon ringer om att hon kan ringa. Sen fråga om han är själv hemma innan hon ska berätta om sina behov. O sen fråga om han är sugen varpå han totaldissar henne och då bli helt ställd. Gud, vilken BUSRINGNING! Spiknykter var hon ju också. Äcklig tjej, men antagligen har hon berättat sanningen för sin man. Eftersom klippet ligger uppe på moas blogg kan hon ju inte direkt ljuga sig fri. Tror hon mest skriver sina bortförklaringar på bloggen för att inte tappa masken utåt.

  Svara

  Jag tycker lite synd om Gabbi. Alltså first, killen är ful och låter bonnig af. Sen så var det säkert menat som skämt men gick överstyr.

  Och att hon inte berättade för kompisen om killen nu pratade om sin kuk kan jag också förstå.

  Har själv fått allehanda snuskmess osv från gifta kollegor (alltså plural dvs flera olika kollegor, alla äldre än jag (mansdominerad arbetsplats)) när jag var singel och runt 22 och de gånger jag valde att berätta för frun så trodde de mig ALDRIG trots att jag visade meddelanden mm. Det var ALLTID mitt fel som ung snygg tjej, jag hade lockat osv (det gjorde jag inte en enda gång, är bara väldigt snygg).

  Svara

   Ok fröken jättesnygg. Hejdå. Avgå. Eller kanske du kan gå och kittla josstrasans fötter lite.

   Svara

   Jag tycker Thomas var jättesnygg jag!

   Svara

    Jag också! Inte för att hans utseende egentligen har något med detta att göra öht.

    Svara

   Fröken snygg, var du kompis med fruarna?

   Svara

    Nej men typ kollega/ytlig bekant med en fru, hon jobbade på helt annan avdelning typ så vi träffades väldigt sällan i jobbsammanhang. Däremot träffats på fester osv.

    Svara

     Känns inte riktogt som samma situation då? Antar att du inte ringde upp dessa män och frågade om de var sugna sen?

     Svara

  Äntligen blev den där människan intressant 😉🙃

  Svara

   Hahaha känner typ samma sak! 😂

   Svara

  LÖGG NER DENNA JÄVLA FÖRTALANDE KRÄNKANDE BLOGG DU HAR BLIVIT HEMSK VET DU DE?
  DENNA BLOGG HANDLAR ENDAST OM O HÄNGA UT, FÖRNEDRA O FÖRTALA VISSA MÖNNISKOR DU KASTAR SKIT TILL HÖGER OCH VÄNSTER UTAN EN TANKE PÅ VAD KONSIKEVENSER DE KAN FÅ FY TUSAN ASSÅ!!!!!
  BARA VÄNTAR PÅ DAGEN DÅ NÅGON BLOGGARE ANMÄLER DIG.
  DETTA ÄR EN FÖRNEDRINGSBLOGG OCH INGET ANNAT HAR DIN STORA BLOGG GETT DIG STORHETSVANSINNE? SÅ FORT KOMMENTARER BLIR HÅRDA MOT DIG FÖRSVARAR DU DIG MED ALLT DU HAR MEN DE ÄR HELT OK OCH HÄNGA UT FOLK DU EJ GILLAR ÄVEN KALLAT VUXEN MOBBNING

  Svara

   Hej Fjodor 😀

   Svara

   Hmmm förvirringen är total!
   Kurt-Maria, anonym, zophia mfl. Är detta ett stort sammanträffande eller har versal-galningen vaknat till liv igen 😬

   Svara

   Låter lite som tv-jesus.

   Minus allt prat om bajssex med en TV.

   Svara

   Anmäler vart? Livsmedelsverket? Kammaråklagaren? Hem och skola? Man ska inte skriva i affekt, det tar bort ens trovärdighet. Om du vill att någon ska lyssna på din åsikt, kan du inte skriva med versaler och iallafall försöka stava hyfsat rätt.

   Svara

   OKEJ VI HÖR DIG!!!
   För allt blir så mycket bättre bara för att man caps lockar skiten ur sig 👍🏻

   Svara

  Jag var skeptiskt till det hela fram tills jag läste gabjoss försvarstal. Fick en stor igenkänningskänsla till en ”vän” till mig som svek mig totalt och på något skumt sätt vände det emot mig och ”alla” förstod henne. Vilka ”alla” var vet jag än idag inte men jag vet att hon är en rutten människa och jag lever efter citatet ”live well. It’s the greatest revenge”. Hur mycket hon är försöker få det att framstå att hon är så lycklig och lyckad så vet jag att jag har den 100ggr bättre och det räcker. Jag hoppas att Moa också känner så sen för tyvärr kommer hon nog aldrig att få ett ”erkännande” och det räcker kanske att Moa vet vilken bluff hon är.

  Svara

   Är du på Moas eller Gabbys sida?

   Svara

    Tycker att det är ganska tydligt att hen är på Moas sida.

    /(En annan M)

    Svara

  Här poppas det popcorn för fulla muggar

  Svara

   Bjud då! Mina är snart slut. Rotade i skafferiet och hittade bara en ledsen makrillburk

   Svara

  OM NI VILL ATT CAMILLA SKA SLUTA HÅNA TYRA SÅ MAILA CAMILLAS CHEF pelle.tamleht@ng.se SOM JAG GJORT

  Svara

   Men hejdå tönttrasa

   Svara

    Jag tycker synd om dig ”anonym” som inte vågar eller vill stå upp för orättvisa..

    Svara

     Fanny, det räcker med en gång.

     Svara

  ALLA NYFIKNA LÄSARE!

  Ni som tror killen haft med ett finger i spelet, stopp och belägg nu. Tänk er i in situationen noga. Om killen visste att han var skyldig, hade han gått med på att spela in samtalet och dessutom lägga ut det med STOR RISK dör att skämma ut sig själv när Gabriella sen visar print på konversation där han pratar Om sin snopp?

  Hade det materialet existerat hade nog killen berättat det och inte låtsas som inget, raderat och hoppats på att Gabriella är tyst om det?

  Svara

   Jag kan hålla med om att det är lite märkligt att han gick med på att spela in det, om det inte är så att även han insåg att det blir konstigt om han inte går med på det? Inte för att jag har någon som helst aning om hur långt Moa skulle gå för att kolla om de verkligen pratade eller inte, men det är ju rätt lätt att kolla samtalslistor efteråt och då hade det sett väldigt skumt ut om det fanns missade samtal eller svarade samtal från en viss person utan inspelning.

   Det kan ju dessutom vara så att gabjoss inte säger hela sanningen och att han VET att om hon lägger ut det så ser det inte särskilt bra ut för henne själv heller. Dvs några sms kommer inte att läggas ut och han kan vara lugn.

   Står absolut inte på någons sida då jag knappt vet vilka personerna är, försöker bara se det ur olika perspektiv och tänkbara orsaker till ett visst handlande.

   Svara

   Fast om han skrivit snusk och Gabby svarat så fattar han väl att hon inte kommer dela dessa sms offentligt eftersom hon sabbar för sig själv.

   Hon säger ju själv att hon fortsatt smsa med honom trots att han ”korsat gränsen”. Alltså skulle dessa sms visa henne i lika dåligt ljus.

   Svara

  Vad jag skulle ge för att fått läsa Fjodors tankar när han fick reda på allt detta.

  Svara

   Nä, fy, tycker så jävla synd om hon bara =/ Stackars honom, han måste må kasst i allt detta just nu. Kram Fjodor!

   Svara

  Är själv uppvuxen i Umeå så följer detta drama med spänning haha. Hade ingen aning om vem Gabriella var förrän hennes blogg blev stor, hon har aldrig varit någon ”känd” Umeå-bo. Tovsi har varit ett WT som hoppade av gymnasiet (om jag minns rätt), blev gravid och fick plötsligt en stor instagram. Vet inte vad jag ville säga med detta mer än att jag är förvånad att dessa två blivit så pass kända haha

  Svara

  Men alltså, debatten ni missat, betyder inte balle röv? Eller det är skånskt???
  Funderade på vilket fin rumpestump killen har om den drar till sig killar så…

  Svara

   Balle betyder kuk alt. bollar i Umeå.

   Svara

   Ja, det är skånskt. Det fick jag lära mig när jag var liten och min mamma inför våra öländska kompisar berättade att hon fått en spruta i ballen dagen innan… Det var tydligen jättekonstigt tyckte dem.

   Svara

   Balle är rumpa på skånska 🙂 precis som att grina är gråta i skåne och skratta uppåt i landet (tror jag) 😀

   Svara

   Balle är skinka på skånska, och man har två ballar 😛
   Min kära mor jobbade som undersköterska på en rehabavdelning ett tag och sa till en rätt ung kille att hon skulle vända över honom på ena ballen, och den stackaren visste knappt ut eller in i ett par sekunder, haha

   Anso: Tvärtom! När man grinar här nere skrattar man 🙂

   Svara

  Tycker inte alls det är konstigt att han ligger i hennes knä och typ inte bryr sig. Visar ju bara på att han säkerligen litar på henne.

  Hade nästan detsamma med en killkompis. Halvsatt i soffan med min sambo och min kompis skriver att han är kåt och vill knulla (aldrig fått sådana sms från honom förut). Min pojkvän ryckte på axlarna för han vet vart han har mig. Är inte vän med den ”kompisen” idag då jag tycker sådana kommentarer till folk man inte har en sexuell relation till är vidriga.

  Svara

  Är jag den enda som undrar varför han sådär spontant spelade in samtalet? Jag har fått helt sjuka sms och samtal av folk, några som faktiskt var väntade och kunde gått till polis men aldrig har jag varit så snabb i tanken ens DÅ att spela in/printa i sekunden.

  Har jag liksom legat på lur och väntat på ett tillfälle? En sjuhelvetes (fast ändå inte med tanke på vilken del av cybervärlden vi pratar om) konspirationsteori är att de slagit sina tuttar ihop och kör ett old school bloggbråk för ökad trafik. Men vilken pojkvän skulle palla vara en del av det?

  Allting är bara sjukt märkligt, alltså sådär högstadie-märkligt.

  Svara

   Det märks att du verkligen inte har läst allt gällande detta drama. Gör det så kan vi diskutera vidare sen.

   Svara

   Har inget med din kommentar att göra men shit, vad du var snygg! Var bara tvungen att säga det haha 🙂

   Svara

  Detta måste nästan vara ett PR-trick…🙊😂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.