Nu är jag som ett barn på julafton!

The GabJoss-tapes:

Precis som jag spådde – ni kan kalla mig Saida – så kunde inte kompisen hålla sig borta från tangentbordet längre tid än det tog att skriva ”kändiskåt” med stora bokstäver.

GIVETVIS kom det ett svar på tal och var vore jag för en bloggbevakare om jag inte tog er med hela vägen in i stormens öga?

För er som precis anslutit er så finns det nu 3(!) delar att läsa för att förstå vad denna GabJoss-gate handlar om:
Del 1
Del 2
Del 3

Så vad säger då kompisen om GabJossans försvarstal?
Jo, att hon saknat sina läsare och funderar på att börja blogga igen – lämpligt så här i denna kraftiga medvind som detta drama medfört. 🙂

Hon kritiserar även vår galopperande vän Fjordingen eftersom han ska han ringt henne och tror inte ett ögonblick på den tropiska bortförklaringen:

Om det gör mig kändiskåt för att jag står upp för det jag tycker är rätt och fel så då är jag väl jäkligt kändiskåt då?! haha. Och sen vill jag bara säga att jag självklart inte hotat henne!! jag har sagt att ”om du inte kan svara så bryr du dig ju inte tillräckligt så då kan jag lika gärna lägga upp allt?” det är inget hot? Jag hoppas att dom som känner mig och ni som läst bloggen innan vet vad jag är för sorts person iallafall.<3

Och just det, om du nu är oskyldig SNÄLLA sluta få din man att ringa min pojkvän?!?! Ring mig då för i pannkakan! Ring inte honom och låta din pojkvän göra dina ärenden? Så enormt pinsamt då han hotar med polisanmälan och säger ”du borde ge Moa lite sovmorgon” (jag har sagt detta till henne, att jag är den som kliver upp på morgonen) alltså buuuuurn, eller? Har man mycket att komma med då?//Kompisen

Var ska detta sluta? VAR SKA DETTA SLUTA?

Ps. Vi vill fortfarande se balle-chatten!

267 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan inte bara alla instämma i kör ”Balle-chatt, Balle-chatt”

  Svara

   HAHAHA 😂

   Svara

   Balleee allee allee alleee!!! 🙌🙌🙌
   Balle👏👏👏 Balle 👏👏👏

   Svara

    Balla balla balla!!! Mvh Klimpen

    Svara

     Haha Bert!!!

     Svara

   Det där gjorde mig så fruktansvärt jävla glad 😀 sitter här hemma med choklad och gottar mig åt detta dramat och samtidigt mantrar jag balle-chatt balle-chatt!! i högan sky.

   Jag kommer behöva rehab efter detta.

   Tack Emma!!! 😀

   Svara

  Detta är sjukt underhållande. Finns det någon som tror på Gabjossans förklaring? Aldrig sett maken till något så kasst uppdiktat.

  Svara

   Allt är LÖGN, LÖGN, LÖGN!

   Det är nog bara Gabriella och hennes toffel till man som tror på det här.

   Svara

   Om hon verkligen är oskyldig som hon hävdar, vill man inte då göra allt i sin makt för att få fram det? Jag menar, hon verkar bara vilja gräva ner huvudet i sanden och hoppas på att det försvinner… Skulle då inte jag gjort om det blivit ett sånt här stohej av något jag ”inte gjort”.

   Svara

  Jag är orimligt exalterad över hela den här situationen 💁🏼

  Svara

   Jag med.. Hämtade precis lite Marabou för att lyxa till det

   Svara

   Haha jag med! Mest spännande som hänt idag.

   ///mammaledig med inget liv

   Svara

    En till mammaledig utan liv🙋🏼 Roligaste att läsa på länge!

    Svara

    Me too 🙈

    Svara

    😂😂😂😂😂😂 en till mammaledig med för lite drama i mitt eget liv här 💁
    Sitter med skämskudden men kan samtidigt inte sluta följa händelserna kring detta…

    Svara

   Haha skönt att man inte är ensam. Skäms över hur exalterad jag är över hela situationen 😂

   Svara

   Kan ej minnas att jag någonsin varit så här exalterad. Inte ens när ungarna föddes. Hjälp!!

   Svara

    HAHAHA

    Svara

  Felicia Book har skrivit under ett avtal nu visar hon upp på IG och Anna har ju sagt flera gånger att hon ska vara med i ett tv-program i vår. Kan tänka mig att dom två ska göra vad Pernilla Wahlgren och Bianca gjort. Ett Wahlgrens värld. Spännande!

  Svara

   Blir de Bookens liv? Bookens värld eller en värld full av böcker?

   Svara

    ”A world full of books” 👌

    Svara

    Bookhyllan, så klart.

    Svara

     Biblioteket

     Svara

   Jag gick in för att titta, men jag tappade fokus tack vare hur hon ser ut? Hon ser ju ut som en helt annan människa på sina bilder jämfört med hur hon ser ut i verkligheten! Hur mycket tid lägger hon på redigeringen av sina bilder egentligen?

   Svara

    Haha gick också in för att titta. Hon använder ju Snapchats ”snyggfilter” på varenda en av sina bilder…

    Svara

  Många bloggare och youtbers tipsar om detta. Kanske kan vara bra att uppmärksamma att den inte är så bra?

  http://annicaenglund.se/vad-tycker-jag-om-dermaroller/

  Svara

  Varför går du så hårt mot Moa? Det är ju gabby joe som felat

  Svara

   Och Thomas! Förstår verkligen inte varför folk sväljer Moas historia med hår och hull men samtidigt förkastar Gabbis? Personligen tyckte jag Gabriellas historia lät väldigt trovärdig och var egentligen inte alls motsägelsefull mot Moas historia (förutom de konversationer som Thomas av förklarliga skäl inte visat för Moa). Den näst-troligaste historien tycker jag är att Thomas och Gabriella flirtat under några veckors tid, att Gabb sett det som en invit och helt enkelt valde att slå till nu när tillfälle gavs. Han väljer då att sätts dit henne istället fast han varit delaktig själv i det hela. Man försöker inte ragga upp en person som varit avvisande, framförallt inte om man riskerar sitt äktenskap på kuppen!

   Svara

    Har också misstankar om att Gabbjossan och Tomas har flörtat lite på sms och nu när Moa var bortrest tog hon chansen men blev nobbad. Tror Tomas fick kalla fötter..

    Svara

     Tror samma!

     Svara

    Håller med, inte troligt att hon hade sagt så till någon som inte visat henne nåt intresse tidigare. Det står helt enkelt för mycket på spel, hon kan ju förlora hela sitt äktenskap och sin familj om killen avslöjar det. Varför skulle hon riskera det? Dessutom verkade hon uppriktigt förvånad när han avvisade henne. Nej, killen är definitivt inte oskyldig i detta..

    Svara

     Så de finns ingen i världen som inte kan acceptera ett nej?

     Svara

   Ni som tror killen haft med ett finger i spelet, stopp och belägg nu. Tänk er i in situationen noga. Om killen visste att han var skyldig, hade han gått med på att spela in samtalet och dessutom lägga ut det med STOR RISK dör att skämma ut sig själv när Gabriella sen visar print på konversation där han pratar Om sin snopp?
   Hade det materialet existerat hade nog killen berättat det och inte låtsas som inget, raderat och hoppats på att Gabriella är tyst om det?

   Svara

  Det här är så spännande, jag är så exalterad. Som ett barn på julafton

  Svara

  Kändiskåt? Den enda som är kändiskåt är Gabriella som dagligen bombarderar alla c-kändisars bloggar, IG, FB och övriga sociala medier.

  Hon är så fånig! Moa om någon har all rätt att vara arg och dela sanningen om henne.

  Svara

   Det är ju verkligen inte Moa som är kändiskåt utan Gabbi… såsom hon spammar folk insta,blogg, snapchat osv… herre så less man är på hennes spam. Hennes SFS på instagram så fort de är lite trafik.

   Svara

  Har ingen uppfattning om graden av kändiskåthet hos Moa, men det enda jag minns av Gabjoss är när hon spammade Blondinbellas blogg med clickbaitkommentarer under namnet typ ”Gabriella Joss – Toppbloggare, 19 år och gravid” tills hon blev utskälld av alla stammisar där inne. Minns det för att bara namnet gav mig akuta cringe-attacker.

  Svara

   Och hos Paula, Hugo, Kenza, Kissie, Engla, Egoina. 🙂 Kändiskåthetens kåtaste brud är Gabbi!

   Svara

    Det var väl så Camilla spred sin blogg också, genom att kommentera i andra bloggar? Haha… Taktiken kan man säga vad man vill om, men den fungerar (på gott och ont).

    Svara

     Haha.. jag försökte innan Madde på Svenska bloggare blockade mig och alla som skrev min bloggs namn.

     Svara

      Vi hittade ändå våra små sätt att dela din blogg lite här och där! 😘

      Svara

  Skrev fel. Inte vara med i ett program utan spela in ett program i vår har Anna sagt hon ska göra.

  Yes som jag misstänkte ska Felicia och Anna göra som Pernilla och Bianca. Det går att utläsa mycket av det avtalet. Det står ”Och Felicia”. Sen produktionsbolaget går att utläsa innan AB. Och även ”Mam” säkert mamma. Ett Wahlgrens värld med Toledano Book alltså!

  Sorry för postar på detta inlägg. Blev så ivrig.

  Svara

  Hon nämner inte ens att GabJossan gång på gång hävdar att hennes pojkvän pratat om sin balle med henne nattetid.
  Vilket gör att en publicering av den konversationen definitivt skulle ta den här grejen till helt oanade höjder.

  Umeå känns förmodligen lite trångt just nu.

  Svara

  Gabbisen har börjat rensat lite i sina tidigare uttalanden..

  Detta är nu borta… Ja, jösses vilket drama haha

  Emma
  17 april, 2017 kl. 17:21
  Hej Gabbi! Vet att du är kompis med Gullbrand och läste idag på hennes instagram om en vän till henne som stött på hennes man. Hon skriver att hennes vän är gift, har barn samt bloggar. Är det dig hon menar?
  gabriellajoss
  Svara
  gabriellajoss
  18 april, 2017 kl. 10:10
  Jaa, det är mig hon menar! Kram <3
  Svara
  Sandra
  17 april, 2017 kl. 18:25
  Är det sant att du har ringt till en tjejs pojkvän (Moa gullbrand) och frågat ifall han är ”sugen” och ”ensam”? Hon har nämligen skrivit om en tjej på sin instagram och hennes beskrivning stämmer in på dig samt att personer i kommentarsfältet har hintat om att det är du.. har svårt att tro att du skulle göra något sådant men känner dig ju inte så vad vet jag..
  gabriellajoss
  Svara
  gabriellajoss
  18 april, 2017 kl. 10:08
  Ja, det är sant 🙂 Jag ringde honom på fyllan tillammans med två vänner. Vi ringde till flera olika killar. Jag skäms och det gick helt klart för långt men jag insåg ganska snabbt att det var fel och bad honom om ursäkt flera gånger i samtalet när han tog det på stort allvar och blev irriterad. Det var en busringning som spårade ur och gick för långt 🙂 Ingen annan tog det så illa som han gjorde utan dom flesta skrattade bort det. Men det var ändå fel såklart, kram

  Svara

  Jag funderar på om Dessie lagt ner sin blogg helt, vad tror ni? Först den för ”bomben”, massa snack om att hon ska lämna Dessie på måndag och nu bara total tystnad. Hon har inte skrivit något sedan dess.

  Svara

   Hur kan du ens bry dig om Dessie mitt under den här vilda draman? 😂 Luta dig tillbaka och njut sessan Gabbis drama.

   Svara

    Jag har aldrig läst Gabriellas blogg så jag har lite svårt för att engagera mig i det här dramat….

    Svara

     Jag har heller aldrig läst GabJoss blogg, men finner just detta drama väldigt intressant 🤡

     Svara

     Inte jag heller så hänger inte med. Inte kul.😩😩

     Svara

  Det som gör mig mest FÖRBANNAD (sorgligt men sant) är att Gabriella inte svarar på Moas sms angående samtalen till Tomas? Det är rätt känsliga frågor som man inte undviker att svara på om man inte har något att dölja dvs. Hon skiter typ i att ge Moa ett rimligt svar och skyller på att ungen behövde kolla youtube. NEJ GABRIELLA – får man en sån fråga från en vän så tar man mobiljäveln och svarar på kompisens fråga. PUNKT

  Svara

  Har ställt undan disken… Jag diskar i morgon! Det här är mycket roligare! Synd att jag är mätt efter middagen. Och jag ligger så mycket efter i 52 books in 52 weeks challenge att jag likagärna kan hänga här 😂

  (Kommer alltså diska på morgonen, för de pedanter som smådog av diskuppskjutningen)

  Svara

   Jag har en gryta med köttfärssås fortfarande på bordet efter maten. Energin dog ut. Så du är inte ensam om att inte diska klart 🙂

   Svara

   Jag skickade iväg min stackars sambo som jag skulle ha filmkväll med, allt för att läsa om allt drama

   Svara

  Jag bor granne med paret joss och åker ofta samma buss. När G åker me tovsi så är de mycket prat om vad de ska köpa köpa och köpa och så beundrar de varandra i allt de visar varann genom sina telefoner.
  Småbarnen sitter i sina vagnar och får noll uppmärksamhet. Mycket långt ifrån de pussbilder som läggs upp som spel för Galleriet.
  Herr joss ser för övrigt både ensam och ledsen ut när man ser honom.
  Tror inte ett dugg på att det handlar om en lycklig familj men kraschen kommer nog strax efter de flyttar in i nya huset om inte tidigare.
  Följer me spänning både irl och på nätet.

  Svara

   Mer skvaller tack!

   Svara

   Hej granne!😁

   Svara

   Men snark…. zzzz

   Svara

   Stackars barnen om det är som du säger 🙁 alltså jag är själv mamma till en pojke i ungefär samma ålder som J och ställer mig frågan hur man ens kan supa sig så full (om hon nu var det) och hålla på och ”ringa” till olika killar när man har ett litet barn där hemma… 🤔🙄

   Svara

    Fint med mamma-shaming. Tråkigt att kvinnor ska avsluta sina liv när de blir mammor (oavsett vad man tycker om deras sysselsättningar)

    Svara

     Jag shamar inte, jag har väll rätt till min åsikt lika mycket som du har rätt till din? Det finns många andra sätt att roa sig på än att supa sig full, och till råga på allt göra saker som man ångrar dagen efter. Hon har inte bara sig själv att tänka på nu, hon har ett litet barn och en man i sitt liv. Dem blir också en del av allt det här nu, vare sig dem vill eller inte.

     Svara

     Men snälla, sluta med den här masspsykosen att all kritik plötsligt ska kallas ”shaming”!! Det är bullshit. Gillar du inte kritiken, scrolla eller argumentera emot. Men sluta med att kidnappa varje kritisk kommentar med det här irriterande nonsensordet!

     Svara

     Fast man sitter fan inte och dricker sig full när man har små barn i hemmet. Alkohol och barn går inte ihop! Ett glas, sure men Gabriella har själv sagt att hon var full och man hör tydligt på inspelningen att det finns barn i rummet..

     Svara

      Men Sanna, tagga ner! Barnen är ju Moas, hon skriver själv att hon var tvungen att spela in klippet från datorn till sin telefon…

      Svara

     Dom ska inte avsluta sina sociala liv men såklart småbarn går först !!

     Svara

   Men oj, åker de buss?! Trodde inte prinssessorna kunde åka annat än sina enhörningar?! såå inte magiskt med buss

   Svara

    BÄSTA KOMMENTAREN 😂😂

    Svara

  Ur god morgon inlägget ”Super-J är så fantastiskt otroligt duktig på att åka bil genom hela Sverige” Lite senare under dagen: ”Kunde inte svara på sms under HELA helgen då Jason tittade på you tube eftersom vi åkte bil”… hmm

  Svara

   Kul för Jason 🙁

   Svara

   Men alltså ett så litet barn är duktigt om det kan sitta still i tjugo minuter i en bil, att ta till grejer för att roa är nog nödvändigt för de allra flesta. Har tex sjungit den där jävla låten om en båt som hittar en fisk ungefär hundra gånger i sträck när mitt äldsta barn lessnade trots att han verkligen älskar att åka bil. En gång råkade jag uppmuntra honom att kasta sockarna för att ha något att göra, det uppskattades ej av chauffören. Hatade alla sjuka skryt föräldrar gjorde innan jag fick barn men nu är jag likadan ”va du hittade din näsa, geni!!!”

   Svara

    Ja jag har också barn.. Min poäng var att om han sett på you tube 24/7 så är väl inte ungen nå överdrivet duktig.. varför detta överdrivna skrytet hela tiden? Skriv som de är bara, Jason har varit duktig och sett större delen av tiden på mobilen.

    Svara

  Nu ser jag att den där Moa är den osmakliga tjejen som var för porrigt klädd på gymmet och blev tillsagd av personal vilket hon själv gjorde en stor mediagrej av, antagligen bara för att få följare på sitt instakonto. Det här har ju säkert samma syfte, att desperat bli känd i media trots att man saknar alla tänkbara talanger för något överhuvudtaget. Är det verkligen bra att gynna detta elände?

  Svara

   Det enda som är osmakligt här är din efterblivna kommentar. Bra att Moa outade lilla Gabriellas falska fasad. Mycket bra jobbat Moa

   Svara

   Men NEJ!! det var media som kontaktade Moa efter ett tips från en bloggläsare och inte tvärtom!

   Svara

   ”Porrigt klädd” wtf. 1800-talet ringde, de frågade ifall de kunde få sin kvinnosyn tillbaka. Gå och lägg dig Katarina.

   Svara

   Ja. Tvivlar på att någon kommer börja följa Moa för det. Man hoppas snarare att folk kommer bojkotta Gabban

   Svara

   Porrigt klädd? Var hon typ naken eller? Alltså man är väl lättklädd på gym? Orka bli ännu mer svettig pga massa kläder.

   Svara

    Hon hade på sig höga byxor och en sporttop. Dvs att det visades typ 5cm av magen. Störtlöjligt att folk försöker få det att framstå som ”porrigt”.

    Svara

  Haha, Tovsi får nog hålla hårt i hennes pojkvän så inte Gabbjossan försöker ta honom också..

  Svara

   Känns som tovsi uppmuntrat gabi till detta lite? Eftersom hon visste om gabis ”behov” och hon måste ju varit en del av allt då gabi använda hennes namn när hon sa till fjolldor att dom busringde

   Svara

   Jag vet dock att Tovsi har ett väldigt skakigt och ytligt förhållande med sin pojkvän. Så hon är samma skrot och korn. Gör allt för att bygga upp en perfekt fasad.

   Svara

    Jaså hur vet du det?

    Svara

     Vågar inte säga hur för jag är rädd att röja mig själv. Men jag har haft kontakt med hennes sambo.

     Svara

   Umgicks lite med Gabjoss och då hux flux nämnde hon att Tovsis sambo var helt dum i huvudet osv. Själv satt jag där och mest gapade över det faktum att vi inte pratade om nånting i närheten av varken Tove eller hennes sambo.

   Svara

  Det är ju bara att hoppas att Gabriella sparat några av konversationerna hon och Thomas haft och kan visa upp som ”bevis”för det hon skrivit…

  Svara

  Intressant att läsa Moas blogg angående deras husbygge, ser ju ut som gabjossan har kopierat dom rakt av. Båda verkar bygga likadana hus med myresjö och en del (eller mycket) av detaljerna är också likadana. Gabjossan säger att hon fått massa inspo till hennes och F’s hus från typ tumblr….elleeeeeer så har hon bara kollat Moas blogg, eller kanske var det därför dom blev vänner för dom hade husbygget gemensamt vem vet. Inte så trevligt nu kanske om det är i samma område dom bygger i vilket det verkar som.

  Svara

   Moas stil är knappast unik när det gäller inredning och utseende, tror snarare att de inspirerar och kopierar varandra och att de inte skulle kunna vara kompis med någon som inte har rätta looken (kopiera Kylie Kardashian eller valfri Victorias secret modell) och hemmet.

   Svara

   Äsch vadå stil. Vitt, grått, guld, marmor, planscher och murgröna. Så trist. Så icke-unikt. Och så opersonligt.

   Svara

  Vars ska dom bo nu? Det var ju Moas lägenhet som dom skulle ta över? Deras hus blir ju klart först nästa år. Och enligt egen utsaga har de sålt lägenheten. Hemlösa andra gången under 1 år..

  Svara

   De hinner väl köpa ytterligare en bostadsrätt 😉

   Svara

    De är ju duktiga på att flytta och bli hemlösa så…. har de som på rutin

    Svara

  Fler grannar? Vad skoj 🙂
  Ibland undrar jag om paret joss verkligen förstår hur många som ser dem irl och faktiskt fattar att det inte är så himla bra?
  Deras slit å släng livsstil speglar ju rätt mycket. Massor med mössor till en bebis , överflöd i allt, överdrivet mycket ”titta så lyckliga vi är ” för att inte tala om hur ytligt allt är.
  Husdrömmen känns mest ångestladdad och med tanke på att deras yta är viktigare än irl så tror jag helt seriöst att de mår dåligt eftersom de spelar upp spektaklet inför hela blogg-Sverige. Det finns liksom ingen väg tillbaks utan att rasera sin image.
  Tycker i alla fall mest synd om Herr joss och hans ledsamma uppenbarelse.
  Nästa gång jag ser honom ska jag erbjuda en kram.

  Svara

   @Tomtebo Akta så du inte åker på stryk av fru Joss bara!

   Svara

    Haha jag försöker smälta in och vara så diskret jag kan. Inte ofta man har första parkett så här i andras dramatik 🙂
    Jag älskar att studera andra människor. Speciellt överkonsumerande sådana med vardagsångest som vibrerar under ytan och som försöker döljas med ÄNNU mer shopping och ännu fler fruktfat.
    För övrigt tror jag att fjodor är beredd att se mellan fingrarna vad frugan än tar sig till!

    Svara

  OM NI VILL ATT CAMILLA SKA SLUTA HÅNA TYRA SÅ MAILA CAMILLAS CHEF pelle.tamleht@ng.se SOM JAG GJORT

  Svara

   Men snälla Fanny skaffa liv

   Svara

    Skaffa civilkurage.

    Svara

     Civilkurage? Haahaha. Du verkar inte ha någon aning om ordets innebörd. Tror du på riktigt att du är en hjälte med dina fåniga uppmaningar? Skaffa en hobby eller nått eller spara ditt kurage till verkligt utsatta människor.

     Svara

      Det kanske är du som inte riktigt har koll på ordets innebörd..? Att ha civilkurage innebär inte att ”våra en hjälte”.

      Svara

      Och inte att ”vara en hjälte” heller för den delen.

      Svara

      Precis läste lite på Tyras blogg. Hon verkar ok o är nog stark o klarar sej bra. Finns mer utsatta människor.

      Svara

   Jag förstår din tanke, och håller med om att mycket focus ligger på Tyra emellanåt. Fast denna blogg har faktiskt haft ett rätt lätt jobb kommentera de senaste av Tyras inlägg, då dessa varit helvrickade. Om redaktören, går in och pekar med hela handen, att Camcam inte får skriva om just Tyra, vad blir nästa person/bloggare läsarna tycker är untouchable och som Camcam inte får skriva om? Man får ju anta att redaktören vet var gränsen för förtal/trakasserier är och isåfall drar tillbaka inlägg.

   Svara

   Du är typ ungen som räcker upp handen och frågar om hen får gå på dass mitt i en klassrumsdiskussion.

   Svara

    😂😂❤❤❤

    Svara

    O vad fan är det för fel med det. Måste man gå så måste man. Patetisk jämförelse.😛😛

    Svara

   Hur många tabletter har du tagit nu Tyra?

   Gå o duscha o lägg dig!

   Svara

   Svårt att ta dig seriöst mitt bland alla versaler. Till ämnet (när man genomlidit din skrikattack i skrift): har vissa Tyrainlägg gått för långt? Ptja, det om städningen och hintar om att hon skulle vanvårda djuren var väl på gränsen faktiskt. Hennes personliga känslor för Tyra lyser igenom och subjektiviteten försvinner helt. Men att mejla och skvallra? De lär väl ha koll på CamCam’s blogg, den är öppen och på deras portal. Orka med ”springa-till-chefen-och-skvallra”-stilen.

   Svara

  Kan nån posta hela gabis försvarsinlägg? Vill ej bidra med klick

  Svara

   Precis min tanke! 🙂

   Svara

   Jag tänkte inte ens lyfta detta då jag inte är ute efter något bråk i sociala medier. Jag vet var jag står, vad jag har gjort och vad jag har tänkt. Här kommer min upplevelse av denna uppblåsta händelse. Jag tänker inte överförklara mig och kommer inte heller att ha någon diskussion i kommentarsfältet om vad som är rätt och fel. Jag har gjort bort mig och bett om ursäkt. Alla gör fel ibland och alla är vi människor. Jag har aldrig haft några onda avsikter men är såklart medveten om att det gick för långt. Efter detta inlägg kommer jag aldrig mer att nämna detta då jag har lämnat detta bakom mig för längesedan.
   En tjej som jag lärde känna ganska nyligen har gått på mig hårt under ett par dagar nu. Hon har hotat mig på olika sätt som inte alls är okej och kallat mig för diverse glåpord. Hennes pojkvän kontaktade mig för ett antal veckor sedan och ville prata om husrelaterat då vi båda bygger hus just nu. Jag har sedan dess pratat med honom lite då och då på Facebook. Jag pratar med killar (och tjejer) dagligen och tyckte inte alls att det kändes konstigt att prata med honom. Han var lite flörtig och ibland upplevde jag att han gick över gränsen. Han berättade bland annat om sin balle, att den hade hjälpt honom att få tjejer genom åren och att brudarna gillar den Han berättade att han inte beter sig bra på fyllan och massor av saker om sig själv som kanske kan tolkas som lite opassande. En natt skrev han till mig mellan 23.00-02.00 konstant och då låg fasiken F i mitt knä under tiden och såg allt. Allt detta och allt annat vi skrev visades såklart för F och han var medveten om att vi pratade hela tiden. Jag tog detta ganska skämtsamt och la ärligt talat inte så mycket vikt i vår konversation. Till sist gick allt bara lite för långt! När jag satt och drack drinkar med mina vänner så ringde vi runt en del. Det var väldigt omoget av oss och jag skäms såklart lite i efterhand. Jag och Tove hade glömt en laddare hemma hos detta par och jag frågade vid 19.00 om det var okej att jag ringde honom. Hans flickvän var inte hemma då hon var bortrest och jag visste att hon körde bil och ville inte störa henne medan hon satt och körde med båda sina barn i bilen. Jag upplevde det som okej att skriva till honom om detta just för att vi hade pratat förr (vilket jag också trodde att hon var medveten om). Jag har vid flera tillfällen lyft henne i mina konversationer med honom och trodde att hon hade koll på läget. F hade bett mig kolla med denna kille om det var okej att han körde förbi då han ändå var på väg hem och kunde plocka upp laddaren snabbt på vägen. Konversationen blev lite fördröjd och jag och mina tjejkompisar började dricka drinkar. Jag tänkte inte så mycket mer på det men när han väl svarade på mitt meddelande lite senare så ringde jag honom och då spårade det ur. När vi redan hade ringt runt till lite olika killar och skojat med dom så gick detta samtal över gränsen. Han blev otroligt upprörd över det jag sa och jag blev väldigt ställd. Vi hade ringt så många och alla hade ba ”men vad är detta!?, ”vilka är du med!?”, ”men lägg av nu, vi vet att ni dummar er”, skrattat och tagit det lättsamt. Denna kille tyckte inte att detta var roligt och jag bad otroligt mycket om ursäkt flera gånger då jag fick panik och fattade att det kanske gick lite för långt och att han inte såg det som ett skämt. Jag skämdes jättemycket och det kändes inte alls bra. Jag förstod med en gång att det jag hade gjort var fel och att jag nog inte borde ha skämtat om detta med just honom. Eftersom att jag bad om ursäkt och han svarade att det var lugnt så trodde jag att detta var ur världen – speciellt med tanke på vad han har skrivit till mig förut. Tog inte så hårt på detta och tänkte inte ens på det mer.

   Hans flickvän har nu vinklat hela historien till sin fördel. Hon har tidigare sökt bekräftelse i media och har nu gjort det igen på min bekostnad. Hon har hotat mig med olika medel, ringt mig och F flera gånger, hört av sig till mina närmsta vänner och försökt vända oss emot varandra. Första smset hon skickade var oskyldigt och då jag var på roadtrip och Jason behövde min mobil för att orka med bilresan (han ser på youtube där) så jag tänkte att jag svarar på kvällen när vi kommit fram. Vi kom fram till hotellet jättesent och då tänkte jag att jag svarar henne dagen därpå. Dagen därpå får jag flera sms och från ingenstans får jag ett jättelångt meddelande om att jag är osäker, att alla umgås med mig enbart för att jag är känd, att folk snackar bakom min rygg och massor av annat. Hon var också väldigt arg för att jag hade ringt hennes kille. Jag blev väldigt ställd då jag trodde att detta var en liten grej och att han inte hade tagit det så hårt med tanke på vad han har skrivit tidigare till mig. Hon lyfte också detta i sina sociala medier och hängde ut mig totalt som en dålig och vidrig människa. Det var här jag valde att inte ens svara. Jag tyckte att det gick för långt och att hon kunde ha inväntat mitt svar istället för att hänga ut mig på detta vis. Jag tänkte ringa henne och förklara situationen men fick istället detta kastat i ansiktet. Att dessutom försöka vända mina vänner emot mig och skriva andra saker som inte känns okej var bara för mycket. Här kände jag inte längre någon som helst skyldighet att förklara mig för henne. Jag förstod att hon sökte drama och alla i min omgivning upplevde det likadant och tyckte att jag skulle ignorera henne då hon startat en sådan här grej. Vi är vuxna människor och trots att jag gjorde fel så bad jag om ursäkt till den drabbade och han bekräftade även att det var lugnt.

   Jag är lyckligt gift och min man vet precis var han har mig. Han har stått bakom mig genom allt detta och även ringt och pratat med den drabbade killen för att förklara att detta inte var en stor grej för honom heller. En drink för mycket eller två händer alla. Tokiga saker kan hända och jag är trots allt bara 21 år gammal. Jag har mycket kvar att lära och leva och misstag händer alla. Jag är inte mer än människa. Jag förstår om detta ser fel ut i mångas ögon och det står jag för. Men detta är min version och sida av det. Jag hade aldrig som avsikt att skada någon. Jag vill absolut inte förföra andra kvinnors män då jag har det alldeles förträffligt med mannen som jag är gift med och valt att dela livet med.

   Hade jag vetat att hon tog så hårt på det hade jag aldrig svarat honom från första början eller pratat med honom över huvud taget. Han har visat henne delar av konversationen där bitar av det han har skrivit till mig är borttaget. Men jag förstår honom. Det måste ha tagit emot att bekräfta att man pratat om sin snopp med andra kvinnor eller erkänna att man lagt större delen av en natt med att sitta ensam i soffan och skriva till en annan tjej. Min man är medveten om allt som har hänt och vår relation har inte förändrats då inget allvarligt har skett i våra ögon. F och jag har varit tillsammans i sju år och för oss är detta en bagatell som vi kan skratta åt tillsammans. Hon kanske borde ifrågasätta sin relation med sin kille istället för att hoppa på mig som hon knappt känner. Men det är väl typiskt att tjejer alltid ska hoppa på tjejer istället för att lägga skuld på den personen som dom faktiskt lever med. I min relation med F är det okej att prata med andra om vad man vill. Det är oskyldigt, skämtsamt och kan vara lite roligt ibland. Vi har inga hemligheter för varandra. Därför tog jag på det så lätt och tänkte inte så mycket mer på det.

   Jag ber om ursäkt till alla inblandade och tar mitt ansvar för det som har hänt. Men snälla, vinkla inte saker ni inte vet ett skvatt om. Man kan radera i konversationer, man kan vinkla historier hur som helst till sin fördel och man kan ljuga och hitta på saker. Hon har gått för långt nu och nu måste jag sätta emot och berätta min upplevelse av detta. Jag gjorde fel men det gjorde även han. Jag har aldrig haft onda avsikter och jag bad honom om ursäkt. Jag tyckte ärligt talat mest synd om henne som har en pojkvän som delar med sig av information om sin snopp och annat opassande till mig. Samtidigt anser jag inte att det var mitt ansvar att säga det till henne då det är han som delar livet med henne medan jag bara har känt henne i några veckor. Nu när tänker på det så kanske jag borde ha berättat det för henne med en gång.. Men det är lätt att vara efterklok.

   Jag tar ansvar för det jag har gjort och ber som sagt om ursäkt till alla inblandade som har farit illa av detta. Jag gick för långt men jag är inte ensam i detta och det känns viktigt att poängtera det. It takes two to tango! Kom ihåg att det alltid finns två sidor och kom ihåg att inte lita för blint på någon som är kändiskåt, söker uppmärksamhet och gärna skapar drama. Jag vill inte ha någon annans man och jag hoppas att ni som har följt mig länge känner mig väl nog för att förstå och veta om detta. Jag står som sagt fortfarande för det som har hänt och för min del i det hela. Jag har inget att dölja och jag kommer att fortsätta göra misstag så länge jag lever precis som alla andra. Jag är inte mer än människa och jag hoppas att ni alla är okej med det.

   Svara

  Undra hur samtalet går hemma hos Moa och Tomas.
  Jag har fastnat totalt i den här balle-chatt-grejen och sitter här på min kammare och spinner vidare.
  Jag menar, om det nu stämmer att han chattat med GabJossan om det borde Moa inte vara helt nöjd med sin pojkvän.
  Hon visste förmodligen inget om det förrän nu.
  Ingen skriver (nattetid) om sin balle till en tjej om det inte finns någon typ av flirtig underton.
  Så vad säger Moa om det?
  Jag gissar att Moa är jäkligt glad så länge den inte dyker upp, för då är hennes och Tomas berättelse intakt.
  Kommer den chatten fram finns det risk att han helt plötsligt inte känns så helylle längre…

  Gissningsvis är det bara Fjodor som är okej med att hans fru ”busringer” samt chattar nattetid och pratar balle med en annan kille.
  Han är för go han.
  (Eller så är det först nu han får höra talas om den i GabJossans försvarsinlägg, men han tuggar nog i sig det lika bra ändå. Han är för go han.)

  Med det sagt, balle-chatten vill vi se. Får vi inte det, existerar den inte.

  Svara

   Han är för go han… jag AVLIDER HAHAHAHA

   Svara

   Vill sitta med dig på din kammare och diskutera balle-chatten. Du kan prioriteringar, C

   Svara

    Jag vill ha en skypekväll med alla som hänger här ikväll, vin och popcorn och alla läsare på skype.

    Tillsammans skapar vi balle-chattramsan.

    Svara

  Jag vill höra mer från grannarna!

  Varför är fjodor ledsen? Vad händer egentligen på Bussen? Jag är så jäkla nyfiken att jag snart exploderar!!!

  Svara

   Jag ska verkligen spana o lyssna nästa gång jag har turen eller oturen att åka buss samtidigt hehe.
   Det som är mest påtagligt är att det lilla barnet verkligen är en accecoar som behöver många egna accecoarer och att det är mycket mycket mycket viktigt att mor och barn matchar varann.
   Lika viktigt som livsuppehållande åtgärder tror jag.
   Sen undrar jag vad J kommer att tänka om att man pussas å kramar och att allt så kallat spontant liksom är arrangerat ?? Vad får en sån unge för syn på vardagen och livet i allmänhet?

   Svara

    Åh gör det! Man blir ju liksom dubbelt så nyfiken när man tidigare svalde det perfekta livet med hull och hår…

    Får lite ont i magen av vad du beskriver om småkillarna. Hoppas att fjodor kan väga upp med lite sunt förnuft.

    Svara

    Men usch nu blir det bara geggigt. Dra inte in ett oskyldigt barn i det här.

    Svara

  Kan vi ta en sekund och beskåda Camillas mästerverk med bilden på bandet? Asroligt!! Såg det först nu 😃 Scrollade ner till kommentarerna det första jag gjorde när jag läste inläggets rubrik 🙅🏼

  Svara

  Nu är Anna Books Instagram öppet igen.

  Svara

   Hon verkar dock ha raderat samtliga inlägg som figurerat här de senaste dagarna…

   Svara

  Förstår inte varför Gabriella ens skrev om busringandet från första början.
  Bara för att man ska uppdatera sin blogg behöver man ju inte skriva allt i exakt detalj?
  Hade hon inte nämnt ngt om detta kanske inte Moa hade tagit upp det på sin blogg o instagram o så skulle de slippa smutskasta varandra??

  Svara

   Jag kommenterade ett annat inlägg med min teori.

   Hon skrev till Fjodor EFTER hon hade blivit dissad att de busringde folk, i rädslan att historian kanske skulle komma ut, då Moa verkade ha fått info från hennes man. Sedan försökte hon göra ett sista försök att rädda sitt skinn genom att dela det på sin blogg. Hon har inte tidigare delat såna samtal mellan dem, så enligt mig är det helt självklart att hon endast gjorde det för senare att hänvisa till det. Om (när) historian skulle komma ut.

   Svara

    Hehe, precis det jag tänkte och skrev samtidigt.

    Svara

   Jag är övertygad om att hon skrev om det för att ha en alibi och skrivit det först innan allt kom ut – hon kände nog på sig att det skulle komma ut. Så genomskinligt.

   Svara

    Samma med smsen till Fjodor. Hon ville täcka sina spår när hon förstod att hon gjort något dumt. Det var aldrig någon busringning eller fylla, det hör man tydligt – hon försökte inleda något med den där snubben. Sen freakade hon, smsade Fjodor om hur full hon var, och skrev om busringningarna som aldrig hänt på bloggen.

    Svara

  Det där va fan inte en busringning! Haha Fyfan vad hon skämdes! Hhahahshshshshshshhsha. Pinsamt

  Svara

  Booken live på öppet Instagram. Mer popcorn!!!

  Svara

   Catten också!!!!!! Fan vill ha dubbla telefoner och IG-konton nu 😂😅

   Svara

    Catten filmar när hon äter chips och tittar på TV. Kan det bli tråkigare?

    Svara

     Åååååå jag vill titta på cattens men då ser hon mitt namn 🙁 jag är så rädd att hon ska blocka mig om hon ser att jag följer bloggbevakning också.

     Svara

  Gabriella skrev i sin milslånga roman (med tusen lögner) att Moa tidigare försökt göra sig känd på Gabbis bekostnad.

  Ehm… Va? När? Har de inte nyss lärt känna varann? Vad pratar hon om? Så vilse.

  Svara

   Gabbi menade att Moa försökt göra sig känd via media på annat. (Vilket moa inte gjort, VK ringde henne och hennes gamla gym är vrickat med sina åsikter om hur kvinnor ska se ut)

   Om de är någon som vill ha uppmärksamhet med vilka man umgås med så äre gabbi som klänger sönder andra stora bloggare att de ska ses och fika och sen bjuder in folk på bruncher för att de ska lägga ut bilder på deras insta så alla deras följare ska se vilket magiskt konto gabbsan har

   Svara

  Här snaskas det ordentligt, bara för mycket 🙈 Riktigt vidrigt skvaller

  Svara

   Men vad gör du här då Carina?!

   Svara

    Det har du inget som helst med att göra, jag har rätt till en åsikt som alla andra, passar det inte så scrolla förbi, trevlig kväll på dig

    Svara

     Kan väl inget annat än att säga detsamma till dig Carina 😉

     Svara

      Helt ointressant för min del, tyck på du

      Svara

   Hahahahaha alltså va Carina? Säger emot dig själv i allt

   Svara

  ALLA NYFIKNA LÄSARE!
  Ni som tror killen haft med ett finger i spelet, stopp och belägg nu. Tänk er i in situationen noga. Om killen visste att han var skyldig, hade han gått med på att spela in samtalet och dessutom lägga ut det med STOR RISK dör att skämma ut sig själv när Gabriella sen visar print på konversation där han pratar Om sin snopp?
  Hade det materialet existerat hade nog killen berättat det och inte låtsas som inget, raderat och hoppats på att Gabriella är tyst om det?

  Svara

   Fast jag va polare med en kille med flickvänn och även flickvännen. Han va alltid lite små flirtig med mig men tänkte inte riktigt på det tills han en dag försökte hångla upp mig på fyllan, skrek förlåt på sina knän när jag avvisade, och berättade historien tvärt om jävligt snabbt för sin tjej. Jag orkade inte kriga och sket i att visa konversationer på facebook och sånt. Var ändå hans polare först, men nu i efterhand borde jag sagt något men just då orkade jag inte mer drama.

   Svara

  Gabjoss gav verkligen en icke-ursäkt. Skyller ifrån sig, fortsätter prata illa om den andra personen och säger att andra minsann också gjort misstag. Det är inte att ta ansvar för det man själv gjort.

  Svara

  Helt ärligt så tror jag inte denna Thomas är så oskyldig heller, jag tror dom har flirtat, helt klart! Dom har nog haft en liten fling på gång, men Moa började förstå att det var något, då räddade Thomas sig själv genom att avslöja Gabriella. Tycker inte det är så normalt att chatta/flirta i flera timmar med motsatt kön när man är gift.

  Hade gärna velat se hela deras konversation 🤤

  Svara

   Jag har chattat i flera timmar med honom för att han hjälpte mig med vitvaror. Och ja, han chattade med mig sent på kvällen/natten. Men det var för att han är småbarnsförälder, precis som jag, plus sjukt serviceminded så han stannade uppe flera timmar bara för att hjälpa mig hitta de vitvaror jag ville ha. Absolut noll flirting utan bara service 🙂

   Svara

    ”Han var lite flörtig och ibland upplevde jag att han gick över gränsen. Han berättade bland annat om sin balle, att den hade hjälpt honom att få tjejer genom åren och att brudarna gillar den Han berättade att han inte beter sig bra på fyllan och massor av saker om sig själv som kanske kan tolkas som lite opassande. En natt skrev han till mig mellan 23.00-02.00 konstant”

    Verkar vara mer prat än bara vitvaror?

    Svara

     HAHAHAHAHAHHA, nu när man har läst konversationen inser man hur jävla patetisk Gabriella är. Hon har seriöst fått det att verka som om att Tomas flörtat med henne. Seriöst?!??! Hahaha.

     Gråter så jag skrattar!

     Svara

   Du låter som fejk-hmm. Fick du inte nog under inlägget tillägnat till dig?

   Svara

    Har the real hmm copyright på sitt namn?

    Svara

     Men för helvete sluta nu! Släpp det där!

     Svara

  Hahaha alltså jag DÖR av dessa kommentarer. Nu har vi suttit hemma och skrattat (och jag gråtit en skvätt av allt stöd, ni är bäst!) så nu vill Tomas skriva sin version på min blogg, så kika in där senare 😂

  Svara

   Du är bäst moa! Du och Tomas är bäst – kör ba kör!

   Svara

    Heja!

    Svara

   Men alltså heja du, fasiken vad du är lugn och sansad jämfört med om det vore någon annan! Hade det varit min man och ”vän” ska jag inte ens skriva här vad som hade hänt med fröken ljugis (Gabbi)! Hon har skämt ut sig själv och stämplat sig som en liten, manipulativ och desperat fjortis som ljuger konstant om allt och inget.

   Svara

   JAAA!
   Det här är bättre än Mr Robot, som jag egentligen hade tänkt se i afton.
   Väntar på hans inlägg med spänning.

   Svara

  Hade de ringt flera och skämtat om just ”vara sugen” eller sjungit för dem, som hon skrev i smset till fjordor?

  Svara

  Jag vet inte vilka dom är egentligen, har kollat ”gabjoss” instagram ett par gånger och bara sett samma sak, fruktfat och det har inte intresserat mig öht. Kunde inte låta bli att läsa om detta tjafs och jag tycker ”gabjoss” har gjort bort sig totalt. Hade jag sagt till min kille att jag busringt massa folk hade han tyckt att jag var skitlöjlig. Sen att han ringer Moas pojkvän och säger att han borde ge henne sovmorgon hahaha. Oh snap! Såg att någon skrev ”fjolldor”? Är beredd att hålla med.

  Svara

  Jag har hela tiden tänkt att killen hade en fin balkong (”balle”), som hjälpte honom att få tjejer😂

  Svara

   Haru sett min stora balle? 😏

   Svara

   HAhahaaaa!!” Hello bejjb, vill du haka på hem å kolla min balkong”
   Hahaha … jag döööör vad rolig du är, Hedda!!! 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

   Svara

   Du är dum på riktigt va?

   Svara

    Den som sa det…

    Svara

  ”Gabriella och jag var bekanta förut, hon var även vän med min kille.

  Svara

   ”Gabriella och jag var bekanta förut, hon var även vän med min kille. Hon raggade sönder på min kille och slutade med att han var otrogen med henne, så jag antar att det är en historia som upprepar sig. Hon skickade även ett BREV till mig då hon inte vågade prata med mig i verkligheten och skrev: lilla gumman ta det inte så hårt, han älskar ju dig och va inte menat att komma mellan er! Puss! Och jag kokade sönder..”

   /Kommenterat på en tråd om detta på Umeås Jodel, sen om det stämmer eller ej vet bara de som eventuellt varit involverade

   Svara

    Har gett min killkompis som pluggar i umeå uppdraget att hålla koll på jodel (desperat much🙄). Han sa att det iallafall inte ligger på dom mest kommenterade trådarna och att han inte hittar något tråd som handlar om gabbisen 😩 Vill ju seee prints😱

    Svara

   Var? Som i imperfekt?

   Svara

    Du hann själv före!

    Svara

   Haha har hon fått en egen tråd på jodel nu?? Synd att man måste vara där för att kunna läsa den.

   Svara

    Ja, 74 kommentarer and counting

    Svara

     Vad skriver folk i den?

     Svara

      När är tråden skriven??? Hittar inte åt den 😭 Kan du typ hashtagga #joss eller nått så jag kan hitta åt den 😭😭😭😭

      Svara

      Jaaa. Printa och skicka! Måste seeee

      Svara

      Typ samma saker som här

      Svara

      #pinsamjoss på jodel

      Svara

   Pleaaaase, printa allt och skicka in till camcam!!

   Svara

    #gabjoss

    Svara

     Vafan jag kan tydligen inte fakegps:a mig till Umeå.. Jag vill ju se vad som skrivs!!

     Svara

      Skrivs inte så mycket spännande mer än det där. Kan ju lika gärna vara fejk. Konstigt att ingen i Umeå har mer skvaller om turturduvorna

      Svara

      Jag lyckades!

      Svara

      HUR DÅ? Har alltid velat göra det men aldrig lyckats 😂

      Svara

      Vill också fejk-gpsa. Rackarns iPhone :((

      Svara

  Herregud vad jag är glad över att vara 30+ och helt klar med vart jag står relationsmässigt. Det här låter ju sjukt jobbigt 🙈

  Svara

  Boken har öppnat instan!!!

  Svara

  Jag var tvungen att ta fram lugnande samt vin så spännande äntligen händer det nått i Umeå 😱Tänkte flytta tillbaka men efter gayblossan o fjollor jaa då känns det inte aktuellt mer 😢

  Svara

   Kom igen nu med de homofobiska öknamnen…

   Svara

  FJODOR– vet du vad du ska göra??!! Vill du se om Gabby verkligen busringt massa killar??
  KRÄV att hon ringer sitt telefonbolag och ta ut samtalslistor från denna månaden. Hehehe.

  Jag har själv kommit på en kille som nekade till att ha kontakt med tjejer. Beställde hem samtalsspecifikation och tadaaaaa, där var massa mess och samtal till flertalet nr till tjejer han absolut INTE skulle ha kontakt med. Främst på kvällar…

  Svara

   Ja eller skulle väl något av de andra killarma hon ringt kliva fram och bekräfta det

   Svara

   Du beställde hem hans logg och sedan öppnade du brevet när det kom? Vet du att det är olagligt att öppna andras brev?

   Svara

    Men hallå, standard? ”a jealous girl does better research than FBI”

    Svara

    Du…vi hade bott ihop i 3 år! Jag fick på detta sätt bevis för att min pojkvän var otrogen…med 6st tjejer som han konstant ringde och messade med, något han själv bedyrade, lovade och svor att han inte hade.

    När jag slängde papprena på honom med bevis för att han var ett lögnaktigt otroget svin…så hade jag bara skrattat el möjligen gett honom en rak höger om han klämt ur sig ”Du jag ska stämma dig för att du öppnat min post” 😂😂🙈🙈
    Något jag ändå gjort under 2.5 åren innan eftersom jag hjälpte honom med bokföringen av hans företag och för att vi levde ihop och hade inget att dölja för varann. Jag öppnade post och betalade räkningar.

    Svara

     Jag säger inte att det han gjorde var rätt eller fel, han är ju obviously ett svin. Men det du gjorde var olagligt. Oavsett om du har öppnat hans post i x år så beställde du ju hem papper i hans namn och sedan öppnade det. Mitt ex var otrogen med, men jag hade aldrig gjort så då det är olagligt. Bara för att det är bevis mot honom så betyder det ju inte att det är okej att göra det?

     Svara

  Detta är ju SÅÅ HIMLA LÖJLIGT speciellt med tanke på att båda är mammor som skämmer ut sig såhär offentligt.

  Svara

   Bara för att du är mamma till någon är man ju inte vaccinerad ifrån att göra/säga stolliga saker.

   Svara

    Fanns det ett vaccin så skulle Jossan ändå inte ta det 😂

    Svara

     HAHAHA asså 😂

     Svara

    Lex Book 😉

    Svara

  Inspelningen finns på Moa’s blogg!! Eller vet alla redan det??

  Svara

  Vet inte om jag har missat, men varför spelades samtalet in??? Man spelar väl in för att flera ska få höra eller?

  Svara

   Moa bad kille spela in eftersom hon var lite misstänksam mot GabbJossan eftetsom hon har messat lite med killen tidigare

   Svara

  Svara

  I umeås jodel nu ;fjodor joss with the cheating boo, skrrt skrrt

  Svara

   Kan ingen printscreena och maila 😩

   Svara

  Änteligen hon sover ju jämt gaybossan men har tydligen tid att chatta med män på nätterna usch troligen blir det Göteborg flytt igen

  Svara

   Va?? Vad har du rökt?

   Svara

  Nu ligger Tomas inlägg ute på Moas blogg!

  🙏🏼✨

  Svara

   Jag kan inte se det?

   Svara

   Jag kan inte heller se.

   Svara

    Men för i chatt-balle har väntat hela kvällen??? COPY PASTE PLZZZ!!!

    Svara

   Finns inget inlägg? Moa som lägger ut clickbate här i kommentarerna kanske??

   Svara

  Nu ligger Thomas inlägg uppe på moas blogg med alla screenshots på hans och gabbis snack 😂 omg så pinsamt för henne då hon ljuger som hästen travar

  Svara

  JAG KAN INTE SE INLÄGGET HALLÅ.
  /inget liv

  Svara

  Moa som clickbatear innan inlägget hunnit laddas upp?? 😅

  Svara

   På umejodeln är det flera som skrivit om det men verkar vara många som inte får fram det. :/

   Svara

   Nej! Läste det skälv alldeles nyss. Moa skriver inlägget först och sen kommer Tomas längre ner.

   Svara

    NU kan jag se Moas inlägg

    Svara

  Kan ingen länka inlägget? Alltså kopiera URL:en? Ser det inte heller på bloggen!!!

  Svara

   Så sjukt har precis läst igenom allt men när jag uppdaterade sidan finns inte inlägget kvar?

   Svara

   Var inne nyss hem och nu verkar det vara borttaget men det som låg ute var en chatt mellan Tomas och gabjoss. Han skriver om vitvaror och hon skriver om att hennes pappa dog när hon var 11 och att hon ”tyvärr, inte har en man som kan något om vitvaror” 🤔

   Svara

  Tycker Moa ser mycket bra ut om man jämför med gayblossan sen älskling Fjodor är inte mycket att hänga i julgranen

  Svara

  Kan inte heller se. Ska upp tidigt och vill hinna läsa!

  Svara

  Kopierat från moas blogg, dock följde ju ej print screensen på chattarna med, men här är hennes text:

  För det första är jag SÅ tacksam för allt stöd, ni är helt underbara. Vi sitter här hemma och förundras över allt och skrattar åt alla roliga kommentarer, typ att det här är det största som hänt i umeå?! hahaha whaaat!

  Alltså jag känner mig så töntig som ens ger svar på tal, men vi måste ju ta död på detta med balle-chatten, Eller hur? hahaha! Jag vill först säga att alla som känner min man vet hur han är, och det här är typiskt honom haha. Sen får ni ju avgöra om det är att ”flörta mycket och prata om hans snopp”, håller inte riktigt med i den frågan. Det vi vill klargöra är alltså att det inte pågått något flörtande från hans sida?! Däremot konstiga ord från henne och att HON startat konversationer.

  Så nu låter jag Tomas ta över, och förlåt för att det här blev någon sorts skvallerblogg, men jag orkar inte läsa fler spekulationer om att min pojkvän är otrogen. Han är världens bästa, utan tvekan. <3

  Nu låter jag honom ta över!

  Tjena! Dags att bli av med oskulden när det kommer till bloggande. Jag kommer tyvärr att ta död på ryktet om den snuskiga "ballechatten" där jag konstant skriver till henne nattetid och går över gränsen. Jag kommer även att slå hål på många andra av Gabriellas lögner och sätta punkt för den här soppan . Konversationen kommer vara lång och riktigt tråkig – vi pratat mestadels om kök & vitvaror. Att Gabriella och Fjodor skulle sitta tillsammans uppe 3 timmar och skratta åt det känns som en långskott om de inte har jävligt dålig humor. Jag tänkte att jag publicerar hela skiten så ni får läsa allt svart på vitt. Jag drog ett skämt om att snusandet hjälpt mig att få tjejer genom åren för att den gör att ballen blir slak. Vilken tjej går igång på en slak penis? Inte direkt världens bästa replik om man vill vara "flörtig". Men först lite bakgrundsfakta:

  Moa berättar att hon börjat umgås med en tjej som heter Gabriella Joss. Hon har som bekant en stor blogg och de ska bygga samma husmodell som oss. Jag som är chef för kök & vitvaror hör av mig till henne ifall de är intresserad av att köpa dem hos oss och blogga om det. Det går några dagar sen så skriver hon på instagram "Visst har du fått mitt svar angående vitvarorna?" Det hade jag inte och vi börjar surra lite vitvaror. Sen skickar hon köksritningen på Facebook till mig och på den vägen är det. Hon har tagit bort sin inledningsfras på intagram-direkt för övrigt.

  Sen någon dag sedan skriver Gabriella till mig sent på kvällen när hon är ute på krogen. Jag tyckte det kändes lite obekvämt och berättade det därför det till Moa. Jag menar – skriver man till någon just innan midnatt när man är ute på krogen så har man ofta ett syfte än att prata om vitvaror. Hon skrev också att Tove var den enda som förstod hennes behov. De behoven berättade inte hon om då trots att jag frågade henne vad dem var – eftersom både jag och Moa blev nyfikna.

  Efter det samtalet så skrev hon till mig och bad om ursäkt och sen var det inte så mycket mer än det. Jag började ana oråd när Gabriella sedan började dyka upp på mitt jobb, 2 dagar i rad. Sista gången hade hon "tappat" sin plånbok och självklart så gick hon till mig för att få hjälp att leta. Det komiska med det är att hon låtsades inte veta vem jag var trots att hon tidigare konverserat med mig på chatten och skrivit till mig när hon var ute och festade. Det har även ringt in en tjej till mitt jobb och frågat efter "Tomas, på kök". Jag är ingen kökssäljare och har aldrig utgett mig för att vara det så frågan var riktigt märklig. Den enda som jag pratat kök med den senaste tiden är Gabriella. Men det behöver inte vara hon, men det kändes lite suspekt.

  När Moa & barnen skulle åka till fjällen så pratade vi öppet om att Gabriella skulle höra av sig till mig. När hon skrev på chatten att hon ville ringa så kontaktade jag både Moa och hennes kompis och vi beslöt oss för att ta reda på vad hon egentligen ville. Därför laddade jag ner en app för att spela in hennes telefonsamtal. Det som inte kom med på inspelningen var hennes öppningsfras. "Hej, det är två saker jag vill ta upp, det ena är att jag "glömt" min laddare hos er och det andra är om du vill veta om mina behov" Hon var uppenbart inte berusad – vilket ni hör i inspelningen. Efter hennes pinsamma samtal så skriver hon direkt på chatten "tack så mycket för hjälpen" för att maskera sitt misstag.

  Efter hela den här soppan så har jag blivit kontaktad av Fjodor. Jag tycker nästan lite synd om honom. Stackarn har blivit manipulerad av damen sin och inser inte sanningen. Han har bett mig att stoppa min "dramaqueen" till flickvän och säger att hon endast gör detta för att skapa uppmärksamhet. Jag känner Moa, hon vill inte ha uppmärksamhet utan vill verkligen sätta Gabriella på plats. Hon känner sig otroligt sviken och vill inte att någon annan ska få uppleva samma sak. Fjodor ringde mig också idag och hotade att gå till polisen, jag vet inte varför han ringer mig och inte Moa. Och varför kan inte Gabriella sköta sin egen talan? Fjodor säger att Gabriella har blivit hotad och kränkt – men inte av mig utan av Moa. Varför ringer han då mig…

  Här nedan ser ni ALLT vi skrivit, så himla mycket flörtande från min sida, eller hur?

  Svara

  Hon kallar Fjodor för idiot vid ett tillfälle i den här konversationen med en annan man? Nä. Fyfan. Tycker inte detta är rolgt längre. Stackars Fjodor.

  Fy. Usch.

  Svara

   Eller hur. Tyckte först att allt var så tramsigt men hade blivit ledsen om min partner kallade mig för idiot till någon annan :(((

   Svara

  Moas pojkvän lär behöva byta nummer efter detta då det ligger ute nu. Intressant läsning.
  Hade samtalet inte funnits så hade allt kunnat framstå som ett missförstånd.

  Svara

  Tycker det är lite småflörtigt från båda håll när jag läser. Han började ju ta upp sexsnacket och insisterade på att hon skulle ringa och hon tog väl det som en invit. Tycker synd om både Fjodor och Moa 🙁

  Svara

   Han skriver ju massa om Moa. Typ när gabb skriver att det är tråkigt ute, så skriver han att hon borde gå ut med Moa istället då. Upplever inte det som en förtig grej, att dra upp sin flickvän liksom

   Svara

   Hur kan du få hans dåliga skämt som att han flörtar med Gabriella? Han var ironisk vilket jag förstår som inte ens träffat människan. Gabriella där emot flörtar en hel del. Att han ville att hon skulle ringa var ju för att han ville spela in samtalet.

   Svara

    säger inte att gabb inte gjorde fel. Uppenbart var hon redo att gå bakom ryggen på sin man. Men jag tolkar det t skriver som flörtigt. Vad spelar det för roll att han nämner Moa här och där? Det gör ju gabb också. Anser att båda bidrog till det som hände men hon tog steget från oskyldigt flörtande till ett försök irl

    Svara

   Jag fattar faktiskt inte heller hur du får den där konversationen som flirtig från hans sida. Tvärtom, jag fick en ännu klarare bild över hur allt detta har gått till och att GabbJoss är en riktigt tragisk människa.

   Hejja Moa och Tomas! 👏🏻👏🏻
   Stackars Fjodor 💔

   Svara

   Läser inte in nåt flörtande alls från T

   Svara

   Jag bad ju henne ringa för Moa & hennes vän ville få ut vad hon egentligen ville. Därför jag tog hem en app för att spela in.

   Svara

  Såhär lyder ballechatten:
  Efter lite diskussion om kaffe och snus som ger gula tänder

  T: Snus har hjälpt mig att få tjejer genom åren

  G: Jasså?! Går dom igång på gula tänder? *två såna där lurigt leende smileys*

  T: Man får ju sämre blodcirkulation så ballen blir lagomt mjuk och det gillar dem

  G: Haha man får ligga mycket som snusare med andra ord då

  T: Nä nu börjar jag bli trött glöm det sista

  G:Näää

  Läser man hela konversationen från början är det rätt uppenbart vem som är flörtig, och det är inte T

  Svara

  Tycker ”balle-konversation” är ett ungefär lika samköra skämt som gabbis så är väl inte allt för konstigt att Gabriella trodde han kunde ta ett sånt skämt som är du sugen?.

  Svara

   Men va?!?

   Svara

  Okey detta blev genast pinsammare. Dock kan jag inte sluta undra några saker. Vad tänker ni om detta?
  1. Vad menade han med att han inte är så himla bra när han är full? Det framgår aldrig riktigt. Jobbig och grisig i allmänhet med sina polare eller att han inte kan behärska sig kring andra tjejer när han är onykter?
  2. Vad menar han mer ”utbildning”? Står ju sen att ”eller så skickade jag till fel”, men det passar inte ihop med föregående printscreen?

  Gabjoss känns i vart fall som boven i dramat då hon vid varje långsökta tillfälle som ges försöker lägga in en liten stöt – ”vad vill du utbilda mig i”? ”Jag har ingen man som kan sånt tyvärr”, ”kan du inte ringa och låtsas vara min man”

  Tankar? Nej jag har inget liv. Har börjat förstå folks obsession för PH nu haha

  Svara

   Det T skrev var ett anti climax. Men Jaja nu vet vi att Gabbi är som hon är, Fjodor och Jason är dem som det är synd om. Hoppas de tar sig igenom detta.

   Svara

    Vad menar du med antiklimax? Vet vad det betyder men förstår inte riktigt hur du mena!:)

    Svara

   1. Kanske blir dryg och lätt otrevlig. Många som blir det onyktra och uppskattas ej.
   2. Kanske satt på utbildning, fick ett samtal av ngn och skulle snabbt skicka varför han klickade bort vederbörande och skrev då till fel person.

   Spånar bara nu, men rimliga svar.

   Svara

   Att han blir bråkig och stökig vid för mycket alkohol.

   ang utbildning ser det ut som han har skrivit utbildning, hon har svarat ”vad ska du utbilda mig i” han skriver något som inte syns, hon svarar haha och sen skriver han att han skickade fel. Skulle gissa att han svarar typ ”vitvaror” eller liknande. Tror inte han skrev något sexuellt som svar iaf

   Svara

   Svaret kring utbildning finns nu på Moas blogg. Det roliga är att jag råkade skickade screenshoten till Gabriella först 😀 hahah hon kan inte ha blivit glad.

   Jag är dålig på hantera alkohol och blir ofta för full och utslängd. För full för att vara attraktiv 🙂

   Svara

    Du och din snygga kick-ass fru är så jävla awesome. Håll hårt i din fruga, ni är så fina ihop och det är bra gjort av er att sätta den lilla smygaren på plats. Så alla inser hur hon ”egentligen” är under sin lilla fina fasad.

    Svara

  Alltså HUR ska Gabjoss kontra nu!?!? Ska hon bara fortsätta skriva om fruktfat, matchande outfits med bestie och superduperungen? Det gååår ju inte!!! Har T kanske manipulerat konversationen till sin fördel? Och hon kommer inte orka lägga upp den ”riktiga” för hon vill inte ge dem mer uppmärksamhet. Kramis

  Svara

   Är nog en tiondel av hennes följare som läser här och hänger med

   Svara

  Fast det ser ut som det fattas en del i konversationer? T ex efter ”utbildning”…

  Svara

  Ja undra vad Gabriella gör nu när alla deras konversationer ligger ute… Uppfattar inget av det han skriver som flörtigt. Utifrån Gabriellas inlägg skulle man kunna tro att han förförde henne genom en massa meddelanden mitt på natten. Gillar inte att hon skyller ifrån sig. Du gjorde fel, erkänn och gå vidare. Hitta inte på en massa lögner. Alla kan göra misstag.

  Svara

  Mitt i all uppståndelse får jag veta att min sambo tydligen känner Tomas och att vi har barnen på samma förskola som Tomas och Moa. Vet inte varför men blev så till mig att jag började svettas som en gris, hahah…

  Svara

   FORSKA!

   Svara

   Hhahah, jag vill också känna kändisparet och ha ungar på samma dagis! Hade blivit starstrucked (jag skojar inte). 🙂 Diggar fan Moa och T som fan!

   Svara

  Frågade angående alkoholen på Moas blogg och Tomas svarade att han blir bråkig o stökig. Dock svara de inte på frågan om ”utbildning”…

  Svara

  Där dog ryktet om en fridfull norrländsk idyll 😩Nu har vi 2 dumskallar som är dummare än dum dummare 😡På riktigt ni skämmer ut er har dock en hälsn Fjodor dra fortare än fan så slipper du lånen am just saying

  Svara

  Skulle nästan bli glad om jag var Moa och läste de där konversationerna. Känns som en markering att nämna sin flickvän så ofta 🙂
  Är väl bara det bortklippta om utbildning jag undrar vad det är 🙈

  Svara

   Finns uppdaterat i bloggen. Råkade skriva till fel när det ringde under en utbildning i Norge.

   Svara

  Vågar knappt somna för det är så LIT UP IN THIS PLACE!!!! Förstår inte vad Gabriella dillar om – T snackade jobb, hon började dra in massa privatliv. Han skrev inte om sin balle till henne – fattar ej att hon tyckte det var opassande men att ringa och fråga om han är sugen var tydligen ingen fara. Zzzzz.

  Svara

  Det roliga är att gabjoss inte vill överförklara sig och sen skriver ett galet långt inlägg…

  Svara

  Får du betalt per sidvisningar Cam? I så fall blir det väl hummer för dig efter nästa löning haha

  Svara

  Var tvungen att läsa om GabJossans inlägg sedan jag läst Tomas.
  Snacka om att hon försöker rädda sig ut en skitig situation.
  Tack Tomas och Moa för att ni la ut balle-chatten, nyfikenheten stillades efter en alldeles för spännande afton.
  Och GabJossan… vad ska man säga? Inte flörtade han med henne. Allt hon skrev i sitt inlägg faller helt platt.
  Så otroligt generande för Gaby. Det här går liksom inte längre prata bort som en ”busringning” gone wrong. Hon var sugen på Tomas helt enkelt och fastnade med fingrarna i kakburken. Ajabaja Gaby, men så kan det gå. Tur du valt rätt man att gifta dig med, en som alltid kommer att köpa allt du säger. En beundrare helt enkelt. Klokt val om man vill vara lite wild and crazy…
  Lycka till med det skinande fina familjevarumärket.

  (Stackars, stackars Fjodor som inte verkar vilja förstå något alls här.
  Men han är go han.)

  Svara

   Ja stackarn som dessutom fick vara den som ringer T och hota med anmälan. Hade gärna hört hur snacket gick hemma hos dem som fick honom att totalbacka frugan i den här knäppa situationen.

   Svara

   Jag läste din kommentar C och de sprutade tandkräm ur munnen på mig av skratt.

   Svara

  Tycker Tomas låter som en typisk säljar/social-personlighet. Gabriella verkar dock missförstå det hela som flirt, därför hon blev så ställd i samtalet sedan. Pinsamt av henne.

  Svara

  EDIT: Vi glömde en screenshot, den om utbildning blabla, här kommer den:

  Skrev dom

  Svara

  Åhhhhh ont i magen å gabbys vägnar 🙁 fyfan vad jobbigt det måste kännas att få sitt misstag spritt över nätet, mardrömmen ju!
  Tycker synd om maken som säkert blir sårad men hoppas ändå att de ska kunna ta sig igenom detta.

  Vill ändå i denna soppa skicka en kram till Gabriella för kan fatta att hennes liv verkligen började storma här över en natt. Hoppas inte allt går åt helvete med familj och husplaner nu, det önskar jag ingen.

  Svara

   Jo hon verkar ej godhjärtad och genuin

   Svara

  Bojkottar Gabriellas blogg efter detta! Tycker så synd om Fjordingen..

  Svara

  Ja, jag känner också igen mig i Gabriella. Gick in i en seriös relation som mycket ung, hade sjuka bekräftelsebehov och var inte jättebra på monogami beroende på hur ”sträng” man är – jag flörtade nog runt en del och längtade efter att uppleva andra män, även om jag aldrig gjorde det. visst gjorde Gabi fel som erbjöd sex till en annan man, men jag känner liksom att jag vill krama om henne lite. Öht känns alla i denna soppa så väldigt unga.
  Med vänlig hälsning, 40+ tant

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.