Är detta verkligen hela sanningen?

The GabJoss-tapes:

När jag la upp ”balle-chatten” igår hade jag i princip gått och lagt mig och tittade inte så där jättenoga på själva konversationen men nu har jag vakna och pigga ögon i likhet med en hök och av den här kommentaren att döma så är jag inte den enda här på bloggen.

Jag är benägen att hålla med min anonyma hök-kollega här ovan – jag tror det ligger både en och två hundar begravna här och då gillar jag inte ens Stephen King. (Jurtjyrkogården någon?)

För det första så verkar bilderna som Moa laddat upp på sin blogg inte innehålla fulla konversationer utan är avklippta lite här och var.
Flera konversationer verkar vara avklippta på ställen där henne sambo T skriver vilket får mig att tro att viss information utelämnats. Kanske för att få GabJoss att framstå i extra dålig dager eller för att få T att framstå i extra bra dager?

Och för det andra – och det här är faktiskt den mest anmärkningsvärda punkten – och det är att om man sparar ner bilderna som Moa lagt upp på sin blogg så ser man snabbt att bilderna inte är sparade som skärmdumpar utan har helt andra filnamn som slutar på _sbig – ett format man får om man sparar bilderna i ett redigeringsprogram. 

Varför redigerar man skärmdumpar?

Alla som lyssnat på P3 dokumentär om Instagramupploppen i Göteborg vet hur enkelt det är att manipulera chattar och liknande. Och det här filformatet bilderna sparats ner i får mig att misstänka att de här konversationerna som publicerats för att rentvå kompisens sambo inte är helt sanningsenliga.

De som är så himla händiga inom teknologin med både inspelningsappar och redigeringsprogram – filma hela konversationen mellan GabJossan och T och lägg upp filmen i sin helhet.
Annars kommer jag tvivla på dess äkthet ungefär lika mycket som jag tvivlar på att Gaby och Fjordingen käkar upp varenda tropiskt fruktfat hon publicerar på sociala medier. 😉

I call bullshit!

163 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man kan väl också bjuda in någon, tex dig, i själva chatten på fb? Så du ser allt med egna ögon. Så har iaf jag kunnat göra. Känns som ett alternativ. Kanske göra det både med gabjoss och Thomas(?) för att se om det skiljer sig

  Svara

   Ja exakt! Kan man göra det? Isåfall gör vi det gärna!!

   Svara

   Ja! Gör gärna det! Bjud in mig! Camilla Gervide heter jag på Facebook! Bra idé!

   Svara

    fixar det nu genast :*

    Svara

     Moa du är bäst <3

     Svara

     Världens bästa Moa. Så jävla grym du är! Jag (och majoriteten av alla läsare) hejar på dig och tror på dig. Hela samtalen hänger ihop, och den enda som tvekar är Camilla (som skriver den här bloggen). 🙂

     Camilla jag hoppas du lägger ner med försvarandet av den otrogna fjortisen Gabriella, som har skämt ut sig själv rejält.

     Svara

      Men eller hur! Jag har läst skörmdumparna flera gånger nu och jag kan verkligen inte se var det ev skulle kunna vara klippt. Dessutom tycker jag att det är supermärkligt av CamCam att göra ett helt inlägg om detta när hon inte ens exakt kan peka på var hon tycker att det är klippt utan bara bygga ett inlägg på rena spekulationer. Trodde det var emot CamCams sätt att vilja driva den här bloggen på.

      Moa har dessutom förklarat (och vi var många som inte behövde tänka längre än en sekund för att fatta) varför de har använt ett redigeringsprogram. Hur fan tror du annars att de kan få tre skärmdumpar att ligga bredvid varandra i en bild?!

      Ibland undrar jag verkligen om du är dum på riktigt Camilla, eller om du gör dig till och vill framstå som dum?

      Svara

    Nu vill jag veta om Camilla har läst chatten och vad hon har att säga om det? Med tanke på att du skrivit ett helt inlägg om att konversationen är ihopklippt och kallar den för ”bullshit”…

    Svara

    ”Varför redigerar man skärmdumpar?”

    Minska storleken på filer, klistra ihop flera bilder, ta bort namn, ta bort ansiktsbilder på personer. Behövs fler anledningar?

    Jag hoppas Moa kan få dig att inse att Gabjoss vägrar att ta ansvar och ljuger om situationen för att få personer, som dig, att tro på lögnerna. Det känns som om du tar hennes sidea fastän hon har inte bett om ursäkt, hon rabblade bara på om hur illa hon tycker om Moa och Thomas med ett litet ”jag ber om ursäkt” emellanåt, för att fortsätta skylla på dom. Det är inte att be om ursäkt. Hon beter sig falskt och egoistiskt. Du borde ta upp det istället för att, som det ser ut här, försöka få det till att Moa och Thomas är dom falska personerna med fejkade bevis.

    Svara

     Har du missat hennes blogginlägg? Jag har nog aldrig sett någon lägga sig så platt, be om ursäkt och ta fullt ansvar för det hon gjort men du kanske ser något jag inte ser?

     Svara

      Ja. Jag ser inte att andligen som hon anger till vad som skett håller eller verka särskiljt sanningsenligt.

      Tror du på att det var en busringning?

      Svara

       Ja, det trodde jag från första början faktiskt innan jag visste någonting om det..

       Svara

      Fast det hon ber om ursäkt över är väl en ”busringning”? Inte över att ha ”flörtat” med kompisens pojkvän och försökt ”få till något” med denne. Nu vet vi ju inte vad som hänt men att hon bett om ursäkt stämmer ju bara om Gabriellas version är sann, vilket går att betvivla när man jämför hennes inlägg och återberättelse av chattarna i förhållande till de där screenshotsen.

      Svara

      You say whaaat!? Lägga sig platt!? Skylla allt ifrån sig snarare…

      Svara

      Ja det kan jag förstå att du gjorde, även jag tyckte det var ett väldigt märkligt sådant redan från början.

      Men efter hört samtalet så gjorde jag det inte. Bara det att den man ringer vet vem man pratar med blir ju inte troligt till att det skulle vara ett bus. då låtsas man ju vara någon annan eller en främling. Och sedan slänga in ”buste” mitt i samtalet så där blir ju än märkligare. Och det efter att ha frågat om man kan koma förbi och hämta laddaren den kvällen.

      Och hur ska man hantera om han sagt ja till buset? Tänk själv vilken märklig situation du står i då. Berätta eller inte berätta för kompisen att han nappade?

      Om det var ett bus, vilket jag inte tror, så var det det sämst uttänkta och genomförda genom tiderna enligt mig. 🙂

      Svara

      Håller även med Tess ovan.

      Hon försöker ju skylla på Tomas också, eller iaf dela på skulden.

      Svara

      Hahahahah dör. Hon skyller ju ifrån sig alltihopa? Lägga sig platt, skojar du?

      Svara

      Jag gick igenom Gabjoss lilla snyfthistoria och lyfte fram det som gör hennes ansvarstagande till en icke-ursäkt. När man bara säger förlåt utan att faktiskt erkänna att det man gjorde var fel. Hennes inlägg började okej, där tog hon ansvar, men sen…

      ”Hans flickvän har nu vinklat hela historien till sin fördel…” och bladdrar på att Moa är uppmärksamhetskåt och otålig när Gabjoss inte svarar på hennes meddelande. Där börjar hon peka finger istället för att helt enkelt avsluta på ”Jag gjorde fel och tog mitt ansvar.” Nu börjar hon vända allt emot Moa och Thomas.

      ”Jag gjorde fel men det gjorde även han. Jag har aldrig haft onda avsikter och jag bad honom om ursäkt. Jag tyckte ärligt talat mest synd om henne som har en pojkvän som delar med sig av information om sin snopp och annat opassande till mig.”

      Det är väldigt ironiskt att säga ” Jag har aldrig haft onda avsikter.” Det är väldigt falskt att säga att hon tycker synd om någon som hon spenderar ett A4 på att tala om är kändiskåt os.v. Hon är uppenbart inte alls ledsen för Moas skull.

      ”Jag gick för långt men jag är inte ensam i detta och det känns viktigt att poängtera det. Kom ihåg att det alltid finns två sidor och kom ihåg att inte lita för blint på någon som är kändiskåt, söker uppmärksamhet och gärna skapar drama.”

      Återigen, ”Jag ber om ursäkt, men jag fortsätter förolämpa dom.” Hon gör exakt det hon påstår att hon bett ursäkt för. Det faktum att hon sa något som gjorde en annan person upprörd. Att hon ständigt attackerar Moa och Thomas är inte okej och tyder inte alls på ånger över vad hon gjorde ifrån början.

      Det Gajboss borde ha sagt om hon ville ”lägga sig platt”: ”Jag ber om ursäkt för hur jag har betett mig, jag insåg inte hur det jag sa och gjorde uppfattades. Men jag ville inte såra någon och kommer inte upprepa detta. Jag känner dock att nu skrivs det saker om mig som gör mig ledsen och jag hoppas att personerna låter mig vara ifred.”
      Enkelt, inga förolämpningar, inget skyllande på andra. Sakligt och något man kan känna sympati för. Istället för att attackera dom och förminska Moa.

      Svara

    Acceptera vänförfrågan från Tomas Lybeck så bjuder jag in dig! ☺☺

    Svara

   Inte för att kapa inlägget men då jag inte fick svar på en annan tråd gör jag om det. Varför uppdaterar inte camcam om att egoina har tiggt till sig en gratis vistelse på Ystad Saltsjöbad? Och när alla andra tigger gratis är de skämmiga och har ingen slam i kroppen men när Egoina gör det är det bara ”åh gulle, vad fint, klart du ska ha som andra har, det är SÅ viktigt att du fokuserar på dig själv”. Det här med att göra skillnad på folk och folk liksom..

   Svara

   Man kan ju redigera/ta bort meddelanden i chatten också så ser inte hur det skulle höja trovärdigheten på nåt sätt (att bjuda in cam alltså). Nu säger jag inte att jag tror att konversationen är redigerad men säger bara att inbjudan i konversation inte höjer trovärdigheten.

   Svara

  Det är ju så för att de har satt ihop bilderna i ett redigeringsprogram istället för att lägga upp en och en?

  Svara

   Exakt! Och typ blurrat vissa namn osv… Inte för att ändra texten, det ser man!

   Svara

  Bilderna är ju inte en och en utan ihopsatta. Då måste man väl använda ett redigeringsprogram? https://nouwcdn.com/12/1300000/1295000/1293229/pics/201704181924334569_sbig.jpg?width=665

  Sen har de nu i efterhand censurerat bort en annan persons namn i bilderna efter önskemål från denne och det hoppas jag att du också har gjort!

  Svara

   Det har jag givetvis gjort.

   Svara

    Vad bra! 🙂

    Svara

  Moa har ju lagt upp kompletterande bilder på sin blogg, eftersom hon glömde vissa delar av chatten.

  Angående redigeringsprogrammet ser man ju att hon satt ihop sex bilder till ett collage.

  Svara

   Bra grej att vi är fyra stycken som skrivit samma sak efter varandra

   Svara

  Men nu får ni ge er!! Läs konversationerna så ser ni ju att dom hänger ihop?! Hallå?! 😂😂 och ja jag har lagt in dom i appen picframe för att det inte skulle bli hundra bilder på rad! Vad ska jag göra? Filma allt? Typ när jag skrollar igenom konversationen så ni ser att inget är bortklippt?! För jag gör fasen det om ni slutar tro att min pojkvän är lika hemsk som henne 😩

  Svara

   Camcam gör en 180 once again och låtsas typ stå på Gabjoss sida? Helst sjukt! Dåligt försök på att vara objektiv om det är det hon försöker göra. Tror på Moa och T

   Svara

   Om det hjälper något så tror jag helt och hundra på er. Har inte sett någonstans något som inte backar upp er story. Samt att gabbi ”erkänt”. Så det är liksom bara försök till att hålla liv i extrabesöken för camcams del. 😊

   Svara

   Camilla verkar ha glömt hur hårt otrogna och ”offret” GabJossan dissade henne i början av hennes karriär, hon startade en ”hatkampanj” mot Cam och hon har fortsatt prata illa om henne sedan den dagen.

   VARFÖR skyddar du henne Cam? Hela samtalen hänger ihop, varför försöker du ens motbevisa? Skriv istället om hur jäkla patetisk Gabriella är, som har byggt en fasad som rasat fullständigt – Och som ljuger i sin försvarstext (allt var ju lögn! Hah)

   Svara

    Hatkampanj? Vad är det jag har missat?

    Kan du ge detaljer? 🙂

    Svara

     Googla ”den dansante super Jason”. CamCam skrev ett skämtsamt inlägg om att Gabriella får sin som att framstå som ett superbarn som simmar, dansar och läser Bamse vid 6 månaders ålder. Gabriella valde att tolka det som ett kränkande påhopp på hennes som och riktade hela sitt mammadrev mot den här bloggen. Sakerna hennes följare skrev här var dock långt mer vidriga än något Camilla någonsin skrivit.

     Svara

      Ok det kommer jag ihåg. 🙂

      Men ”hatkampanj”. Really? 🙂

      Då får du kalla hela den här bloggen för det, vilket iofs vissa gör. 😉

      Svara

  Om det nu är så hade det varit bra om Gabjoss och Fjolldor kunde publicera ”riktiga” konversationen? Hur som helst, ljudinspelningen är bevis nog på vilken typ av människa Gabjossan är. Det finns INGET som kulle kunna rättfärdiga det.

  Svara

   Det enda som hindrar mig från att gilla din kommentar är smeknamnet du använder på Fjodor.

   70-talet bad att få tillbaka sin homofobi!

   Jag är ju lugn, Nöjesguiden!

   Svara

    Fast en heterosexuell kille som beter sig som en fjolla blir aldrig attraktivt

    Svara

     Vad menar du, tycker du att han är homosexuell i sitt beteende? Typ gillar sex med killar? Annars fattar jag inte vad du menar som är homosexuellt med något som han gjort. Menar du toffligt? För det är något helt annat.

     Svara

      Ja, exakt! Hur kan någonting så självklart som att vara homosexuellt användas i nedvärderande syfte?

      Svara

      Ni vet mkt väl vad jag syftar på. Att bete sig så ”toffligt” som han gör och valsar efter hennes pipa i allt hon gör är fjolligt! Som fan!

      Svara

     *attraktiv

     En person är attraktiv.

     Och varför inte?

     Svara

  Känns som att Moa och Tomas inte kommer bli bjudna på fler fruktfatsfestivaler.

  Svara

   Vet inte om de skulle vara en dålig grejj dock…

   Svara

   Man kan köpa sin egen frukt som ingen petat i med lösnaglar

   Svara

  Konversationerna hänger ju ihop, vissa pratbubblor är kapade men det är ju för att man redan ser all text i dem! Det kan man se om man kollar på bilden som följer.

  Svara

  Har Fjodor kontaktat dig med info Camcam? Visst skrev han något om det i kommentarsfältet i ett tidigare inlägg om denna ballegate? Eller var det en fejkfjodor?

  Svara

   Om det var riktiga fjodringen så kommer han till sin frus rescue… vad kan han ha som legit försvar ens

   Svara

   Nä, han har inte kontaktat mig.

   Svara

  Om det var riktiga F som kommenterade att detta inte är allt som de skrivit, så varför lägger de inte ut det då?

  Tycker nästan synd om G…

  Svara

  Tycker det är orättvist att man kallar Fjodor för diverse skit. Vad har han gjort? Det är väl fruktansvärt synd om honom om något. Sedan behöver man inte se det som en självklarhet att han måste skilja sig ifrån Gabbi. (försvarar inte hennes otrohet) Men jag menar att de två har en familj och stora framtidsplaner. Kan ju vara värt att kämpa för. Tycker inte att det hon sa vid ”busrigningen” var lämpligt, absolut inte. Men kan Fjodor leva med det så hoppas jag verkligen att det kommer att gå bra för dom! Det är ju ingen annans val och det är ingen utav oss som drabbas utav hennes handlingar direkt.

  Svara

   Jag är enig med dig. Vi har ingen aning om vilken känslostorm och vilka tankar som rör sig hos honom. Oavsett hur det hela ligger till och oavsett vad han väljer att göra och tro så känns det högst olämpligt och rentav pissigt att ge sig på honom.

   Svara

    Jag tror (och hoppas) att ingen här önskar en skilsmässa över en petitess som detta. Och ja, jag anser att vi alla har rätt att veta allt, helst ska det filmas till en ny Gossip Girl, men egentligen har vi inte rätt att veta någonting om vad som faktiskt har hänt (även om det är smaskigt). Eller ja, petitess är väl fel ord här, men i det stora hela kanske det inte är en stor grej, för dem?

    Om de vill få ihop det hoppas jag att det fungerar!

    Svara

  Jäääättestort ursäkta nu men som King-fan och bibliofil av RANG måste jag påpeka att boken heter ”Jurtjyrkogården”, inte ”Djurkyrkogården”. Titeln är avsiktligt felstavad, originaltiteln är Pet Sematary. Förlåt skäms lite nu, men var verkligen tvungen.

  Svara

   Åh fan!

   Svara

   Hahahah alltid läst jurty-kyrkogården när jag den boken i min pappas bokhylla och undrat vad jurty är för något… nu förstår jag äntligen 😂

   Svara

    Nämen! Kul, då har man i alla fall bidragit med en vettig gärning idag då! ^^

    Svara

  Stolledano skriver på sin Insta att hon varit på Lets Dance och kramat Anders Övergård. Tror ni han vill krama henne???

  Svara

   Han hade inga problem med att ”kladda” på min mamma på en Kent-konsert i vintras (han var full och rörde inte henne på ett opassande sätt, mer la armen om henne mot hennes vilja haha, nu kan vi skratta åt detta men han var rätt obehagligt full), så HUG AWAY ANNA!!!!

   Svara

    Jag har med stött på en överförfriskad arg snickare som inte var det minsta arg utan enbart flirtig som en blodstinn mygga 😉

    Svara

     Hahah jag har också stött på arga snickaren ute i vimlet, han såg ut att flörta hej vilt 😉

     Svara

  Haha givetvis så skriver Camcam att hon call bullshit 😂 Hela den här härvan har vi genererat sjukt mycket klick på bloggen =Cash i fickan på Camcam 😉 Vore ju synd om det bara tog slut och trafiken gick ner 😂 HUR skulle någonting kunna rädda Gabriellas skinn från detta haha? Och hur jävla dummassa skulle Moa och hennes kille vara om dom manipulerade en konversation om G satt på den riktiga versionen hahaha. Nää är uppenbart vem som är boven i detta drama 😈 Stackars Fjodor, han är det enda offret i detta. Fyfan

  Svara

   😂👏🏻👏🏻👏🏻

   Svara

  Fick faktiskt nästan lite ont i magen igår över alla elaka kommentarer… folk kallar henne ytlig å världens värsta människa mm..? För vaddå? Vilken 20-åring har inte betett sig lite ”utflippat” nån gång ibland, sökt uppmärksamhet/flamsat el i värsta fall då flörtat lite?
  Visst är hon gift men det är ju tydligt att hon älskar sin man och sin son otroligt mycket… tyckte detta tog helt orimliga proportioner, spec om hon nu dessutom druckit lite innan… herregud folk.

  Svara

   Jag gjorde också tokiga saker som 20-åring.. Dock var jag inte gift, hade barn eller byggde hus samtidigt som jag målade upp en perfekt fasad för alla andra att se..

   Svara

    Ska tillägga fru Joss fyller 22 i maj

    Svara

     Nä ålder är ingen ursäkt till allt men kan ändå vara en förklaring… jag gjorde grejor när jag var 21-22 som jag aldrig skulle gjort idag. Är nog knappast den enda om det..

     Tycker dessutom denna moa verkar lite väl nöjd.. Varför fortsätter hennes sambo prata med G tex. Det känns oxå ”fjortis” i såna fall. Vuxna människor säger väl som det är direkt el bara avslutar samtalen om det e så jobbigt?

     Svara

      Fast det är ju uppenbart att T säljer? Det framgår ju i texten att tanken var att Gabban skulle skriva om företaget T jobbar på i bloggen?
      Han säljer ju till exempel på en inbyggd espresso maskin och påstår att det är ett måste! Senare kommer det ju fram att han inte dricker kaffe?

      Han är trevlig och pratglad för att DET ÄR HANS JOBB. Har arbetar som säljare själv och det har hänt ett flertal gånger att män tror att jag flirtar när jag är trevlig och utnyttjar det för att sälja. Heöt ärligt så är det Gabban som gjort bort sig och tror inte Moa behöver oroa sig för sin kille.

      Svara

      Men snälla folk. Varför skaffa familj vid så ung ålder när det uppenbart inte går att ”fylla den rollen”. De flesta i den åldern har inga barn!

      Svara

      Men M, brukar du skriva om hur ditt underliv uppskattas av det motsatta könet när du är upphetsad, för det var ju det T gjorde och det har ju inget med hans jobb att göra som säljare. Många skulle nog tolka en sån kommentar som flirtande.

      Svara

      Anonym, han skriver att den är mjuk? Verkligen supersexigt… det var ett dåligt skämt klockan två på natten för att Gabban pushade privata samtalsämnen när det är uppenbart att han helst pratar kök.

      Han nämner Moa och barnen ett flertal gånger i possetiv bemärkning medan Gabban endast nämner Fjodor vid ett tillfälle och då kallar hon honom idiot för att han tror att han kommer undan med smygsnusning.

      Det enda hon säger om J är att om hon inte hade barn hade hon flyttat utomlands för länge sedan.

      Svara

    Otrohet förekommer även bland gifta 30, 40, 50 och 60 åringar, så att dra upp åldern är inte relevant. Men man kan ju nämna åldern om man tycker hon beter sig omoget, men inte som en förklaring till varför hon beter sig som hon gör.

    Svara

     Iof så är det väl ingen som varit otrogen, dom har ju inte ens träffats. Möjligen försök till att bli otrogen. Man kan säga mycket, men innan det kommer till kritan så drar man sig ur och ångrar sig.

     Svara

      Skrev ju aldrig att hon varit otrogen, det var inte det som var poängen. Men enligt vissa här så är det ju inte första gången som Gabriella försöker något 😉

      Svara

   Vad irriterad jag blir på kommentarer ”Hon är bara 21 år!!!” Fastän man bara är så gammal är man ändå gammal nog att kunna ge en ordentlig ursäkt, detta kommentarsfält får det att låta som om det är okej att göra vad som helst bara för att man är omogen. Hon vet att hon gjort fel men vägrar att ta ansvar för det. Det finns många mycket yngre än henne som faktiskt gör rätt för sig istället för att sprida lögner om någon annan.

   Svara

    Håller med, hon är ju en vuxen människa herregud. När blev 21 det nya 12? Fattar inte alls hur 21 år kan ses som en ålder low enough för att bortförklara märkligt beteende.

    Svara

   Jag fick ont i magen över hur jävla korkad och patetisk Gabriella är. Så falsk fasad, så skenhelig, så patetisk. Bruden ljuger så byxorna ryker av snart.

   Hade ALDRIG vågat lita på den bruden, varken som samarbetspartner, pojkvän, vän eller väns man.

   Som man bäddar får man ligga – Stackarn 😉 Not so stackars.

   Svara

    Hoppas helt ärligt att du får uppleva hur det känns när hundratals människor mobbar dig och din familj på nätet över ett privat misstag. Förstår inte hur du inte kan ha mer mänsklighet i dig att förstå hur dåligt man måste må? Varje dag är miljoner människor faktiskt otrogna i alla åldrar. De är inte offentliga personer så det uppmärksammas inte. Varför tar du dig rättigheten att säga hemskheter till någon som har gjort ett misstag? Alla har vi gjort misstag och det räcker oftast gott och väl med skammen vi får från vår familj. Att bli glad över någon annans olycka, oavsett vem det är, är ett hemskt karaktärsdrag och jag hoppas att du inser det

    Svara

  Till alla 4 inblandade… Det här kommer oxå att blåsa över. Då är ni en erfarenhet rikare. Alla på olika sätt. Moa , Du behöver inte bekymra dig om att bevisa något mer än du redan gjort. Lägg detta bakom dig. Och glädjs åt ert nya hus istället.

  Svara

  Lite konstgjord andning nu på denna storm i ett glas med alkoholfri bubbly… var en häftig berg-och-dalbana mellan fejktuttar och fruktfat men det börjar närma sig perrongen känns det som.

  Svara

   Jesuisfjodor hahahaha😂

   Svara

  Ok, med risk för att låta som en surkärring, men har inte det här gått lite för långt nu? Hänga ut varandra genom inspelningen, privata chattar och blogginlägg. Kan inte Joss:arna lösa detta själva och Moa och Thomas bara känns sig nöjda nu, de allra flesta tror ju ändå på deras version?

  Svara

  Alltså Thomas har inte redigerat konvon de vore självmord om Gabriella då sitter på den riktiga konversationen

  Svara

  Till de som skriver ”men ååååh har ni inte också varit 20 och gjort misstag!!!”

  Jo. Absolut. Men jag såg till att inte göra misstag när jag var:
  1) Gift
  2) Bloggade
  3) Hade barn
  4) Hela tiden skrev om hur perfekt mitt liv var och hur överlycklig jag var över att ha det

  Sen undrar jag dock om man kan skylla att det är ett misstag när det är så uppenbart att Gabb var flörtig, höll igång konversationen, försökte få klassisk ”se på mig, tyck om mig”-uppmärksamhet, kommer till hans jobb och sen ringer honom (hon låter inte full) och frågar om han är sugen. När hon då blir nobbad så ursäktar hon sig. Nääää. Inte ett misstag som bara händer, utan snarare ett planerat försök till att byta upp sig – som gick helt fel!

  Svara

   Precis, vore konstigt om det gällde olika moraliska regler för olika åldersgrupper. Är man myndig så förväntas man hålla en viss lägstanivå.
   Det bästa gabjoss kan göra nu är att skriva något i stil med ”det som hänt var något som var avsett som helt oskyldigt men som gick överstyr utan att jag tänkte på det, jag inser nu att jag behöver se över mitt agerande och mitt bekräftelsebehov så att det inte drabbar dom jag älskar” – detta skulle ge typ en miljard sympatipoäng och kanske även en klickbaitrubrik i någon kvällstidning typ ”storbloggaren hyllas efter att hon erkänner det vidriga” illustrerat med en ”jag-blickar-ner-i-golvet-så-mina-fejkfransar nästan”nuddar-mina-fejktuttar och jag-framstår-som-en-oskyldig-madonna”-bild. Win!

   Svara

    Är tuttarna verkligen fejk?

    Svara

   Svar till ”ah”
   Nummer 5 till listan ”försöker bli med barn”

   Svara

  Vad heter moas blogg? Såg tidigare, men hittar ej. Hoppas någon snäll kan länka:) tack

  Svara

  HALLÅ! Något naivt fan har kommenterat på Gabriellas insta: varför går de inte att kommentera på din blogg? Försökt logga in<333 pussmun

  Kan någon med anonym insta be hennes söta lilla fan att hänga med i bråket. Typ "har du inte hört vad som hänt eller"

  Svara

  Svara

  Jag är inte nåt imponerad av någon av dem, och detta känns bara skvallrigt med typ fyra inlägg inom ett dygn dedikerat till detta. Låt nu detta bero.

  Ang Moa, varför är det sååå viktigt för henne att hänga ut Gabriella inför hela världen och få massa sympatier? Visst, jäkligt osnyggt av G om hon nu stötte på T, men om man läser Moas instagraminlägg (det som Camcam lade upp med blurrat ansikte) så säger hon sig vilja skada G:s ”perfekta ” liv, och annat rätt fult.) Känns som om Moa är lite väl intresserad av uppmärksamhet och hämnd, och med tanke på hennes egna bilder på Insta så misstänker jag att hon har ambitioner att bli the next Gabriella Joss, det är tuttar och rumpor all over. Perfekt detta, nu kan hon uppmana folk att sluta följa Gabi, och istället ta över tronen.

  Svara

   Taskigt sagt. Läs hennes senaste inlägg, just av de anledningarna tänker hon inte fortsätta blogga. Hon vill inte att folk ska få fel bild av henne och det förstår jag.

   Svara

   ”Perfekt detta, nu kan hon uppmana folk att sluta följa Gabi, och istället ta över tronen.”

   My God!
   Det är inte liiite till att ha konspirationsteorier. Uppmana folk att sluta följa någon. 🙄

   Svara

    Anledningen till att jag skrev så är för att hon faktiskt gjorde det i instainlägget jag refererar till:

    ”gullbrant @lisabenjaminsson du läser ju hennes blogg, det borde du sluta med för fy vilken hemsk människa”

    Är inte det att uppmana folk till att sluta följa Gabriella så vet inte jag vad …

    Svara

     Jag ger mig. Det gjorde hon tydligen. 🙂

     (Sen kan jag ifos förstå henne att hon sa så)

     Men hon bad dem inte följa henne, eller gjorde hon det med?

     Svara

     Jag skrev det för att jag känner Lisa! Hon är världens gulligaste och Gud nu låter det som att jag ljuger här men Gabriella har sagt dumma saker om henne när hon insåg att Lisa läser min blogg med.

     Svara

      Om det är sant som du skriver så förklarar det allt och jag går tillbak till min ursprungskänsla att det vore väldigt konspiratorikt att tro att du skulle uppmana alla Gabbjos följare att sluta följa henne och dig istället.

      Du hade ju dessutom inte haft något att förlora på att alla följde er båda. Tvärtom. 🙂

      Jag tror på dig Moa. 🙂

      Svara

     Jaha där kom mitt namn upp helt utan anledning. Jag har för längesen tröttnar på lilla miss perfect. Har inte henne på instagram för allt hennes perfekta är bara fejk

     Svara

   *The real who the hell asked you?

   Svara

    Vitsigt, hörru …

    Svara

   Men nej tyyyyst det här är ju kul! Jag har inte haft såhär roligt sedan gymnasiet!

   Alla preggo scares, alla rykten mellan lärare & elever… Those were the days

   Svara

  Gabbi verkar ha gått vidare 100 % och bloggar nu ett helt inlägg om marmor i deras badrum och att de ha en lugn dag med promenader o fika så 2 personer har ju gömt sig undan

  Svara

   Smart drag. Det bästa hon kunde göra.

   Svara

   Inget är dock glömt och hon kan fett glömma att öppna upp kommentarsfält, för hon kommer se en storm av folk som kommer påminna henne om hur pinsam och dålig människa hon är.

   Större lögn har jag aldrig varit med om från en så falsk person

   Svara

    Tror som du att inget är glömt, men öppna kommentarsfältet kan hon för hon har ju alltid haft det i modd så hon har full kontroll för vad som kommer publiceras.

    Svara

    Fy fan vilket äckligt sätt du skriver om henne på. Blir illa till mods av elakheten som genomsyrar din kommentar.

    Svara

  Trodde Fjodor hade mailat? Om det fanns mer i konversationen som T och Moa utelämnat varför har de inte skickat?? Call bullshit. Tror inte det finns något mer, har inte sett var det kan ha klippts, det enda som utelämnats var det efter ”utbildning” som de sedan lade upp i efterhand.

  Svara

  Kommer ej in på trasan joss blogg!!! GÖR NI?!

  Svara

  Men alltså ursäkta om nu han Thomas också har gjort fel så har Gabriella gjort en riktigt dålig sak. Även om det skulle vart ett skämt så är det inte ens kul och jag hade inte uppskattat för fem öre om nån av mina vänner gjorde så mot min pojkvän. Jag tror inte att det var ett skämt/prank i vilket fall som helst och tycker det var riktigt dåligt gjort av henne.

  Svara

  Det är ändå intressant att många pratar om mognad samtidigt som de gottar sig i detta så ofantligt mycket och skriver saker som ”den otrogna fjortisen Gabriella”. Gabriella frågar alltså i ett telefonsamtal om Moas man är ”sugen”. Hon hävdar att det var en busringning som gick för långt medan Moa och hennes man upplevde det som en seriös konversation. Jaha? That’s it.

  Kan inte denna lilla konstellation av människor hantera den här händelsen privat? Det här är ingen samhällelig angelägenhet. Gabriella svarade inte på Moas samtal eller SMS, men är då nästa steg att skriva ett inte så kryptiskt inlägg om Gabriella på Instagram? Jag tror säkert att Moa är mån om de inblandade barnen som hon hävdar, men varför fortsätta hälla bensin på denna offentliga eld? Skärmdumpar, inspelningar, text – allt detta kommer att finnas kvar på internet föralltid och är således fullt tillgängligt för dessa kids och deras vänner att ta del av i framtiden. Kan inte DET åsamka skada?

  Oavsett vad som har hänt så är detta bara rakt igenom tragiskt och samtliga parter har uppvisat beteenden som onekligen lämnar en del i övrigt att önska.

  Svara

   Jaaaaaaa.
   De har ju för 17 inte ens haft någon kroppslig kontakt å ändå ska folk bränna henne på bål.. pinsamt för alla.
   Bellas flamstramsande med den där simon e väl ungefär i samma kategori… jisses

   Svara

  Hur Gabriella än gör så sitter hon med skägget i brevlådan. Tur att hon lärt sig till nästa gång och tur att hennes man lätt stryker ett streck över det hela.
  Förstår att hon har ett bekräftelsebehov, men så pinsamt att bli dissad. Skulle tro att hon kanske inte är så van vid det 🙂

  Svara

   Fast vi vet ju inte vad som händer bakom stängda dörrar hos Joss? Dom kanske har det svårt just nu men vill visa en enad enhet framför folk? Hur Fjodor känner och agerar vet nog bara dom två, tycker det är konstigt när folk tar för givet att Fjodor bara accepterar saker Gabriella gör, vad vet vi ens om det?

   Svara

  Från Moas blogg ”Alltså jag blir typ smått galen av att läsa alla kommentarer, usch vad jag hatar det här.”
  Jag undrar liksom vad hon förväntade sig efter att hon öppet in för alla skriver vad Gabriella gjort? SJÄLVKLART att detta skulle blåsas upp och uppmärksammas. Hade man inte velat att det skulle uppmärksammas hade man väl inte skrivit ut det på sin Instagram? Att man ens tar upp något av detta på sociala medier trots svar eller ej från vederbörande är för mig en gåta. Sånt här löser man privat. Simple as that. Och som någon skrev så kommer detta alltid finnas kvar på internet.

  Svara

  Snälla någon, kan man få en snabb sammanfattning av hela den här karusellen?

  Svara

  Busringning eller ej så är det ändå väldigt osmakligt. Men om det var min kompis som stött på min kille så hade jag absolut inte hängt ut henne på sociala medier vilket jag tycker är minst lika osmakligt som Gabbis handling

  Svara

  Vad kul ögon som en hök !! Jag funderat på att strunta i glasögonen och gå ut ändå. Vad jag skulle se nada ingenting.

  Svara

  Tycker folk fokuserar på helt fel saker, det värsta i den här härvan är väl ändå att två unga vuxna sitter och chattar om… KÖKSINREDNING?! Gäsp.

  Svara

  Det spelar ingen roll vem som gjort vad i kryptiska fb konversationer. Det vi har svart på vitt är att gabbjoss frågar T om han är sugen och det räcker, pinsamt. Finns ingen lyckligt gift som frågar sin nyblivne bäste väns karl om han är sugen. #backamoa

  Svara

  Källkritik, People, Källkritik… Tror nog att Moa har sin egen agenda, och en del är lite för snabba att döma …

  Svara

  Alltså är det bara jag som tycker att den där Moa verkar uppmärksamhetssökande?

  Om min kompis hade betett sig dåligt mot mig hade jag klippt kontakten med hen. Jag hade inte krävt att hela världen på sociala medier inser ”hur dålig hen är”. För alltså … varför? Hade Moa gjort likadant om hennes kompis inte haft en känd blogg?

  Speciellt i kombination med att hon plötsligt ”ville börja blogga igen”. Av en slump, yeah right.

  Följer ingen av dem till vardags, men det här är ju bara löjligt.

  Svara

   Jag föreslår att du läser igenom allt som skrivits innan du yttrar dig. Hon har ringt och sms:at Gabriella många gånger utan någon som helst respons 😒

   Svara

    Har läst allt. Spelar roll.

    Att dra allt till sociala medier är INTE en självklar respons för att någon inte svarar i telefon.

    Märk väl att jag är helt nollställd ifråga om vad GJ skulle ha gjort eller inte gjort. Däremot tycker jag att det är konstigt att som kompis känna ett behov av att släpa allt till sociala medier. Som sagt, hade hon gjort det om GJ inte haft en stor blogg?

    Svara

   Gabriella har en sjukt stor blogg och skriver en novell om vilket slisk Moas pojkvän är, drar lögn på lögn. Klart Moa vill visa sanningen. Att hon la upp sitt första inlägg på Instagram från första början har nog att göra med ren aggression över det Gabbi gjort och viljan att sätta henne på plats och visa att hon inte är den där perfekta personen som hon vill ge sken av. Jag hade garanterat agerat likadant i Moas situation.

   Svara

    Och vem började? 😉

    Jag tycker att vuxna människor bör hantera sina konflikter som vuxna. Även om jag kan se ett visst dramavärde i den aktuella situationen så är det föga sannolikt att någon av de inblandade får något gott av att ha öppnat maskburken offentligt.

    Svara

     Få se här nu.

     Du bor i en stad där alla känner alla. En har en stor blogg där hon redan hintat om sin version på sin stora blogg.

     Vad har den andra för alternativ då tänker du? Låta den som satt tackpinnen från början, dvs Gabbjos, vara den som kommer att bestämma vad alla kommer tro på i framtiden?

     Om vi ska tro Moa så hade detta kunnat undvikas genom att bara lyfta på luren. Och det borde inte ens varit Moa om ringde henne utan Gabb som ringde först.

     Sen får vi ju ändå. torts många protester ovan. lägga till deras ålder på hur de väljer att konflikthantera.

     så vad vinner Moa? Sin heder på byn. Den kan vara avgörande för mycket även i framtiden ska du veta. Tänk bara på att de slipper flytta till Göteborg. 😉

     Svara

      Umeå är en av Sveriges största städer, alla känner inte alla! Blir så jävla less på sörlänningar som ska uttala sig sådär

      Svara

      Men du, alla känner alla t o m i Stockholm om mn är i ungefär samma ålder. Har inget med storleken på staden att göra. 🙂

      Det som klara Umeå är väl alla studentstad som gör att det flyttar ut och in, men de andra i samma ålder har stenkoll på varandra om inte första så i andra och tredje led i bekantskapskretsen. 😉 🙂

      Och du hörde ju själv vad som sades i kommentarerna, detta var det största som hänt staden. Tror du någon som ha jodel har hade missat det här? 😀

      Svara

      *Det som klarar Umeå från det värsta är väl alla studenter som…

      Svara

      lol, Umeå har 79k i tätorten det är inte mycket. Så alla som är runt 20-25år lär ju känna varandra i en sån liten stad. För det är en liten stad.

      Svara

      Alla känner inte alla här. Klart det snackas om det men att det skulle vara det största som hänt staden det köper jag verkligen inte! Mvh tjej, 21 år från Umeå

      Svara

  Alltså, Gariellas blogg är en enda snoozefest, fattar inte hur hon kan tjäna pengar på den där smörjan. Det händer ju aldrig något intressant, hon vägrar ta emot kritik (för det är ju ALLTID mobbning om någon inte håller med henne), hon talaremot sig själv hela tiden, allt är så himla bra jämt och hon skriver om samma sak varje jävla dag.

  Tycker det är synd att hon får massa klicks för det här, hennes putsade fasad är ju så ointressant att läsa om och det är tragiskt att folk går på det.

  Inte konstigt att hon gjort bort sig totalt, hon verkar ju totalt rastlös på sitt eget liv.

  Svara

  Det KAN ju också vara så att Tomas raderat flertalet enskilda ”pratbubblor” i konversationen (både från honom själv och Gabriella) innan han visade konversationen för Moa. Så att en del av konversationen inte finns kvar över huvud taget när man kikar på konversationen genom hans Facebook.

  Svara

   I så fall vore det ett ypperligt tillfälle för Gabbi att rentvå sig och publicera dessa – vilket hon INTE gör av en anledning… För att de säkert inte finns några.
   Hennes jidder om att han pratat med henne om sin balle, är ungefär lika förargelseväckande som om min killkompis skulle säga att han ska gå och slå en sjua (pissa alltså… med ballen).

   Svara

   Tror på det här också. Män är sällan oskyldiga när shit’s been going down.

   Svara

    Vad fan känner du för män egentligen? Sluta sexualisera.

    Svara

  väldigt lätt att ta bort konversationer i chatten och känns väldigt planerat att killen spelar in då hon ringer. Redan där kan han ”spela” oskyldig eftersom han vet att det kommer på inspelning. Han kan ju vinkla det till sin fördel och sedan verkar det så desperat av de båda att lägga ut massa screenshots av konversationen osv. Känns som att de vill bli lite ”kända” och få lite uppmärksamhet. Tror inte de är så oskyldiga i detta faktiskt.

  Svara

  Gick in på Gabriellas instagram tidigare idag och såg att några hade svarat på en kommentar om varför de inte gick att kommentera på hennes blogg. Folk hade då skrivit om detta och att det är därför osv, och nu när jag gick in är kommentarerna borta och Gabriella har svarat tjejen att det kommer gå att kommentera snart. Suck haha.

  Svara

  Svara

   Hon sprang inte till pressen, dom sprang till henne.

   Svara

  Hur kan någon utom de inblandade orka bry sig om något så ointressant??

  Har ni inget bättre för er?

  Svara

  Alltså! Hur tänker gabbi att det ska hjälpa henne att rättfärdiga varför hon ”busringer” honom och frågar om han är sugen (!?) genom att säga att han minsann flörtat med henne och skrivit opassande saker! Är det inte ännu mer konstig busringning då, till ens kompis kille som man dessutom tror är sugen på en?!!? Inte så oskyldigt?!

  Svara

  HALLLÅÅÅ ÄR DETTA ÖVER NU??? Neeeej :((((((

  Svara

   Ellerhur!!! Kikar in här lite då o då för att se om det ff pågår en diskussion om detta😂 Vill inte att de tar sluuuuut!!!!!!!! #freefjodor

   Svara

  Svara

  Vilken köksleverantör ska G välja nu när det sket sig med denne? Balle-ngslöv kanske? Menar Ballingslöv naturligtvis😂

  Svara

  Såg att Gaby lagt upp en printscreen i hennes senaste inlägg, hade inte hennes telefon gått sönder… Man kan säkert lösa de på annat vis men tycker mig se en stor stämpel i hennes panna där det står: SKYLDIG!

  Tror till 100% på Moa och Tomas story…

  Svara

   Eller tidsinställt inlägg…?

   Svara

  VEM bryr sig? Galet hur många människor som lägger tid och energi på detta? Skaffa er ett eget liv!

  Svara

   Låt oss 🙂
   Du själv verkar ju bry dig såpass mycket att du var tvungen att kommentera 😉

   Svara

    haha, läste hennes ursäkt på bloggen och hade ingen aning om vad det handlade om, därför hamnade jag här. Har inte läst alla hundratals dumma kommentarer, såg bara ditt svar till mig här på slutet..

    Huruvida det är sant eller ej bryr jag mig inte det minsta om.. Jag blir dock lite orolig för många människors mentala hälsa som orkar lägga så mycket tid och energi på något de inte har med att göra…

    När vi ändå diskuterar, varför bryr du dig om vad som hänt? Kände du dessa personer privat skulle du antagligen veta sanningen och inte behöva gissa och spekulera i ett forum..

    Svara

  Nyfiken.. Är det ingen mer än jag som tror att allt det här är en pr-kupp? Gabbjoss hjälper sin nya bästis att få igång bloggen igen, drama eller provokation är ju det lättaste sättet att få läsare

  Svara

   Inte en chans. Vad vinner Gaby på detta? Dåligt rykte massa skit? När hon dessutom har barn. Nej aldrig i livet att detta är en PR-kupp

   Svara

  GJ skrev ju till Tomas att hon satt på akuten med Jason. Varför finns inte detta att läsa nånstans i hennes sociala medier? Hon som är så ointressant och bara skriver om konsumtion borde väl se detta som ett ypperligt tillfälle att skriva om något annat?!?!

  Svara

   Exakt min tanke! Hon som skriver om när hon spiller dricka och fotar både spilld dricka och hundbajs under skon, borde väl definitivt skriva om Jason är på akuten i bloggen? Det är väl dessutom ett ypperligt tillfälle att få bort fokus från allt detta. Tror tyvärr att det va en rövare det med, men hoppas verkligen inte att man ljuger om sånna saker att ens barn är så sjuk att man måste uppsöka akuten.

   Svara

  Alla som någonsin utfört eller mottagit ett booty call förstår att detta inte är någon busringning.

  Svara

  En grej jag inte förstår ifall detta nu är en busringning (vilket jag absolut inte tror) är att den 1a april skriver Gabriella till killen att hon är på Rex och umgås med Tove, för Tove är den ”enda som förstår hennes behov”. Den 12e april, alltså 11 dagar senare när hon ringer honom så inleder hon ju med ”jag tänkte höra om du ville veta mer om mina behov”.
  Det var den längsta busringningar jag någonsin hört isåfall, om den började 1a april.

  Svara

  Bara jag som tycker gabjoss blogg blivit stel och krystad sen busringningen? 😛

  Svara

   Vill inte gå in och läsa den men hur menar du? Hon har väl mest visat yta med fruktfat och konsumtion och det kan väl också tolkas som krystat? Utveckla gärna…

   Svara

    Svårt att förklara. Det kändes bara inte äkta längre 😛 Innan dramat var hon flitig uppdaterare och det kändes som att hon menade det hon skrev, men nu känns det bara som att hon skriver något och låtsas tycka om det.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.