I’ll save ya some time here, gurrl…

Kissie:

Kissie skriver ett sponsrat inlägg om några böcker hon vill läsa och en av dem är Katten Zytos mästerverk ”Bucket list”.
Jag recenserade ju den precis efter att jag själv plågat mig igenom den när den kom ut som en tjänst till er läsare och tänker att jag slänger upp den som en favorit i repris för att skona fler människor från att utsättas för denna verbala smörja som får öronen att blöda av ångest.

I give you – Bucket list – Recensionen.
Av och med CamCam och Tjocka Hetsätarkatten.

Jag har precis lyssnat klart på Katrin Zytos debutroman ”Bucketlist” och jag vet inte ens vart jag ska börja.
Den här boken är pinsam – från början till slut.
Den känns som en pimpad självbiografi där Katrin velat lyfta fram utvalda element ur sitt liv men ödmjukast bäddat in dom i en fiktiv historia.
Jag som bott i LA blir nästan full i skratt av dom kapitel som utspelar sig där. Hennes karaktär bor till och med på samma lägenhetskomplex som hon och Bingo bodde på när dom var i LA och som ligger precis vid The Grove.
Affären Whole Foods ligger tvärs över gatan från lägenheten och där verkar hennes kunskap om LA ta slut vilket blir så pinsamt uppenbart om man bott där.

Att karaktärens personliga tränare i boken har samma namn som Katrin tränare i riktiga livet är så fånigt att det kryper i mig. Hoppas Philip Lailani inte godkänt det för i så fall tappar jag ALL respekt för honom.
Och hela scenen från Ellegalan är stulen DIREKT från slutet av ”How to lose a guy in 10 days”..

Sexscenerna är oinspirerade och allt annat än heta och Katrin använder slang på ett sätt som jag skulle förvänta mig av en fjortis. Den röda tråden saknas och jag skämdes nästan när jag lyssnade på boken på bussen hem av rädsla att någon skulle höra läckande ljud genom mina hörlurar.

Summa summarum:
Den här boken är nog faktiskt det värsta skit jag någonsin lyssnat på och då plöjer jag ändå runt 2 böcker i veckan.
Jag känner att mitt IQ minskat markant efter att ha tvingat mig igenom boken men nu vet ni – och slipper fördummas själva.

Gå aldrig i närheten av den här boken. Hade jag haft en pung så hade jag hellre suttit på den i en halvtimme än att läst den igen.

 

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  TIPS: Blondinbellas nya ”content producer” i LCC, hon som heter Emma och tar Bellas outfitbilder numera samt frågade frågorna i livechatten, är deras gamla nanny till Sally & Gillis. Som i slutet av förra året slutade som nanny för att plugga vidare på dansskola men nu har hon alltså hamnat i LCC och är Bellas ”andra högra hand” vid sidan om Simon. @ofemma heter hon på Instagram och hon är även med Bella i London nu och sköter hennes Instastories.

  Svara

   Jag undrar också varför Bella har helt andra kläder på sig från det ena inlägget till det andra? Först en flygoutfit (bilderna från Arlanda), som hon i nästa inlägg byter om ifrån ”så fort de kom till hotellet” (bilderna från utanför hotellet). Fine. Men i nästa inlägg igen, där hon berättar om mötet som hon har haft, så har hon helt andra kläder på sig? Samma outfit som i hennes stories på Instagram. VEM byter kläder tre gånger på en dag, även om man har affärsmöten? Och åh vad det stör mig att jag ens lägger märke till det här, och bryr mig tillräckligt mkt för att skriva om det…

   Svara

    För hon tycker det är kul och har råd. Tycker oftast hon är snyggt klädd också. Jag blir iallafall glad o se bilderna när hon visar sina kläder.😊😊

    Svara

    Irriterade mig också på det. Tolkar det som att outfit nr 2 (den hon bytte om till när de kom fram) bara fotograferades för att göra reklam och sen åkte av igen. Hon är så ytlig och löjlig att jag nästan kräks. Ska hon ha små modevisningar så får hon väl i alla fall vara ärlig med det istället för att låtsas att det är det hon ska ha på sig för att sedan byta igen. Blir galen på fjanteriet hon håller på med.

    Svara

   Att ha den gamla barnvakten som anställd är nog klokt med tanke på varannanveckalivet som snart väntar

   Svara

   Jag vet vilket hotell de bor på, själv bott där rummet hon visar på insta Stories kostar typ 6-7000 natten helt jävla galet. Knightsbridge Hotel heter de, riktigt jäkla skit hotell som folk tror är himla tjusigt men de är ett hål i väggen. Gjorde ont i själen att bo där 3 nätter men hade inget annat val då, ett riktigt rån!!

   Svara

  Jag har länge funderat över förlagets sätt att välja verk och författare. De verkar uppvakta varenda bloggare och kändis för att ta del av deras följarskara. Bokens innehåll verkar sekundärt, det viktigaste är att de vet att personens fans kommer köpa boken vare sig den är bra eller dålig. Vilken kändis/bloggare har INTE gett ut en bok?

  Svara

   Camilla? ☺️

   Svara

   Egoina… tyvärr 🙁 Den enda bloggare vars bok jag skulle läsa.

   Svara

    Då blir det världens tråkigaste bok.

    Svara

     Eller en kopia av någon av Sandra Beijers romaner..

     Svara

   Dessies självbiografi ligger väl i pipelinen fortfarande?

   Svara

  Hej Somliga förbannade kvinnor -kvinnan!
  Jag vet att du läser det här.
  Så bra att du ringde skatteverket och kollade så att du gör rätt för dig. Jag ska bara dubbelkolla med dom själv, bara för att vara helt säker. Inte så att jag inte tror på dig men…
  Jag har inte bett dig att redovisa dina pengar, det är ointressant i sammanhanget.
  Får också en jäkla magknip om jag äter mer än en liten påse nötkräm åt gången, så kan inte äta mig lycklig på den, tyvärr. Alla vet att en påse inte riktigt räcker så långt.
  Jag är en kvinna, så nu slipper du klura på det. Om jag känner för att en dag byta kön så skulle jag inte byta namn till Anders. Henrik….mjaaa…kanske, men inte Anders.
  Lycka till att nå viktmålet! Kanske kan dina fans samla pengar till en våg som är ämnad för lite större djur, för du lär behöva en sådan när du passerar 200kg.
  Väntar med spänning att se hur det går med din viktresa!

  Svara

   Att du tar detta på så stort allvar är fan tragiskt.

   Svara

    Att jag inte kan äta mer än en påse nötkräm, DET är fan tragiskt.

    Svara

   Vilken otroligt vidrig kommentar. Jag hoppas att Camilla tar bort den för den är fan inte okej. Usch.

   Svara

    Jag trodde att jag låg på samma nivå med SFK, som hon skrev till mig på sin Instagram.

    Svara

     Svara på din instagram då

     Svara

      Jag har ingen Instagram.
      SFKs konto går att läsa på nätet också. Går inte att kommentera dock.

      Svara

      Skaffa dig ett konto då, du orkar ju ringa Skatteverket.

      Svara

      Ja, och där dar mina krafter slut. Känner enorm ångest och blir helt kallsvettig av tanken på att ha Instagram. Instagramfobi kallas det.
      Ska jobba på att bli frisk från min diagnos…en dag kanske, en dag.

      Svara

      vitsigt, testa terapi så kanske du kommer underfund med varför du är så full av hat och förakt.

      Svara

      Ja, vårdköerna är långa, mycket långa. Som sagt, en dag kanske, en dag.

      Svara

      Haha, läste vad hon hade skrivit till dig, måste vara jobbigt nu när hon har rätt och inte verkar nedslagen av dig.

      Svara

      Hon behöver inte bli nedslagen av någon. Hon är bipolär så det kommer av sig själv förr eller senare.

      Svara

      Jag förstår att du är här och skriver istället för på instagram, du hade blivit sågad vid fotknölarna och hade inte haft en chans. Du tar fegisens väg här där dina kommentarer får några likes i alla fall, det är faktiskt lite sorgligt. Men kämpa på ✊🏼

      Svara

     Betyder det att du kan vräka ur dig skit på någon annans blogg?

     Svara

      Kan och kan, kan jag väl. Uppenbarligen.
      Om det inte är lämpligt enligt Camcam så får hon ta bort kommentaren, redigera eller så. Det är hon som bestämmer.

      Svara

     Nej, du svarade inte på samma nivå. Inte alls. Du jämför henne med ett djur. Seriöst, hur fan mår du egentligen? Sorgligt som fan.

     Svara

      Om man ska veta vad man väger så måste man ha en våg. Vanliga personvågar går väl upp till 190kg eller nåt, så man behöver en våg som är ämnad för typ, jag vet inte…hästar eller nåt, om man ska kunna väga sig när man blir tyngre än 200 ish.
      Jag har inte sagt att hon är ett djur…eller ja, människor är djur enligt mig så…aaa, då vet jag inte var skon klämmer faktiskt.

      Svara

      Och du tror på fullt allvar att hon väger över 190kg? Lägg ner bara och erkänn att du vill krossa henne. Blir så jävla äcklad

      Svara

      Jag har ingen aning vad hon väger! Men hon säger själv att hon jobbar på att väga 500kg en dag. Ja, då behöver hon ju en gedigen utrustning. Hur ska hon annars veta att hon når målet?

      Svara

     Vem är SFK?

     Svara

      Somliga feta kvinnor/ somliga förbannade kvinnor
      Hon finns på instagram.

      Svara

      Tack!

      Svara

      Hu, vilket språk. Avstår från det kontot.

      Svara

     Med vad handlar detta om fattar inget??

     Svara

      Ett konto på Insta av en stor kvinna som skriver av sig och som har ett förfärligt obildat språk.
      Henrietta här, verkar skriva av sig sin frustration här om det Instakontot. Varför vet jag inte.

      Svara

   Jag förstår inte hur du har ork att tjafsa med dem. De är irrelevanta personer som funnit en liten, liten nisch på nätet där de kan vädra sin bitterhet mot resten av världen tillsammans med sin lilla klick.

   Svara

   Vad har jag missat? Vad är detta 😛?

   Svara

    O kan inte hjälpa men vad jag gillar den gula figuren med tungan utsträckt. Så fräck hehe. Fika?

    Svara

     Alltid fika 😎 (😛)

     Svara

   #teamhenrietta

   Svara

  Sjunger hon You’re so vain på Ellegalan??

  Svara

   Haha åh🤗Eller får hon låna ett fett stort diamanthalsband under kvällen?

   Svara

  Existerar det ens en människa som på allvar tyckte att Katrins bok var bra?

  Svara

   Ja, hon har följare på instagram som skriver att de gillar den.

   Svara

    Köpta.

    Svara

  Åhh, Margaux är inne på BB och ska föda! Sitter o grinar när jag kollade hennes instastory som hon uppdaterarar massa. <3 <3 <3

  Svara

   Fattar inte hur någon orka ägna sig åt sociala medier när de ligger och ska föda. Själv orkade jag inte göra annat än hålla jäkligt hårt i lustgasen och bad till någon högre makt om att jag inte skulle dö, eftersom att jag var rätt säker på att det var det som höll på att hända eftersom jag hade så jäkla ont.

   Svara

    Alla har väl inte lika ont?! Har inte själv fött barn, men antar att man har olika hög smärttröskel och att smärtan överhuvudtaget varierar. Sen blir det väl trist att vänta på att förlossningen ska komma igång, vissa förlossningar lär ju kunna ta 24+ timmar. 😀

    När jag opererade min fot snapchattade jag i de tio timmar jag var på sjukhuset. Operationen flyttades framåt några timmar, så hade absolut inget annat att göra än hänga på sociala medier.

    Svara

    Kanske ger sig när hon öppen mer. Jag hade bara lite ont och kunde bete mig ungefär som vanligt tills jag var öppen 8 cm för därefter var jag också rätt säker på att jag skulle dö, eller i alla fall gå av på mitten… och då har jag ändå hög smärttröskel i vanliga fall 🙈

    Svara

     Ja, så kan det ju vara. Själv gjorde min första värk typ lika ont som den sista innan krystvärkarna satte igång. Låg hemma i 9 timmar och profylaxandades och hade så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. När jag kom in var jag öppen 5 cm och sen kom barnet 5 timmar senare. Under hela den här tiden hade jag aldrig en tanke på att göra annat än fokusera på att andas, och jag tycker också att jag har rätt hög smärttröskel. Verkar dock som att det är jäkligt olika hur ont det gör för olika människor.

     Svara

   Det är fan sorgligt att inte ens på BB kan folk lägga undan mobilen.

   Svara

    Förstår inte, vad spelar det för roll? Vad på BB bör vara mer intressant när man har en förlossning på g? Mobilen är bra för tidsfördriv, fokusera på annat än smärta, dokumentera, sprida sin lycka blabla osv

    Svara

     Margaux har fött en pojke! Hennes mamma skrev ett blogginlägg om det inatt 🙂

     Svara

    Mysarberit har du själv fött barn?? Man gör vad man kan för att slappna av och inte fokusera på smärtan (vilket är väldigt viktigt för att driva förlossningen framåt). Själv kollade jag säsong 2 av vänner under min andra förlossning! Första förlossningen låg jag mest och spände mig av smärta och blundade och den drog ut rejält på tiden.

    Svara

   Margaux ser det som ett tillfälle att fiska nya följare, den enda hon bryr sig om. Det är sorgligt tyvärr, att hon är så sjukligt besatt av mobilen så allt ska läggas upp, bara för att få views och följare. Vad hände med integritet?

   Svara

    +100

    Svara

    Tror jag hade gjort samma sak om jag var influencer. Det är ju ens jobb att synas och inte tackar man precis nej till pengar? Det är alltid ett sånt prat om integritet, måste man vilja ha integritet?

    Svara

  Agreed! Klarade inte ens av att läsa mer än fem sidor, sen fick jag så ont i magen att jag var tvungen ta bort den ur biblioteket.. Synd!

  Svara

  Hallå!! Ballegate-update;
  Gabriella fick en fråga på sitt blogginlägg om lägenhetsjakt ”om hon inte skulle hyra lägenhet av en kompis” och hon besvarade detta med att ”jo, men dom hyr den svårt så det känns inte så stabilt”

  BAHAHAHA yeah, that’s the reason why that never happened! #neverforget

  Svara

   svart *

   Svara

   Jag funderar över hennes erbjudande. I inlägget menar hon att hon inte sett erbjudande och därför missat att tacka ja. När folk senare kommenterar att fler än en person får erbjudande vet hon helt plötsligt att hon var nr 1 i kö…

   Svara

    Hon har omöjligt fått erbjudanden på en tvåa i centrala Göteborg med 20 dagars kötid. Jag har 2200 dagar och jag har blivit erbjuden 1 lägenhet för 2 år sen och en annan för 3 år sen och nejsvaren registreras. Så på min sida står det nej/uteblivna svar:2 fast det var så länge sen. Inte ens jag står först i kö i centrala stan och OM hon har blivit erbjuden lägenhet så är det från en privat hyresvärd som inte har ett kösystem och då syns det inte vilken plats man hade i kön.

    Svara

     Låter väldigt märkligt, har själv 2700 dagar och är långt ifrån en bostad där ( bor i en kranskommun just nu, men vill i framtiden in till city pga jobb och annat). Hon menar att det här var en av de hyresvärdar som struntar i kötid och bara tittar på inkomst och sånt. Det får mig att undra om det är nån idé att som jag betala pengar för att stå i den där kön år ut och år in om man ändå ska bli omsprungen av folk som fru Joss?

     Svara

      Det kan endast handla om nybyggda hyresrätter med skyhöga hyror, dom är redan svåruthyrda för bolagen. Jag skulle inte rekommendera någon att bo hos en privatvärd i Gbg utan vänta på att du får en bostad hos allmännyttan och det är värt att stå i kö för och där blir du inte omsprungen.

      Svara

      Hon skriver ju att de var med låg hyra. Men låg hyra i hennes värld kanske är 10000:- för en 2a..

      Svara

      Nybyggda är inte alls svåra att hyra ut. Vårt hus (nybyggt) var helt fullt/färdiguthyrt på 2 dagar. Vi flyttade från en nybyggd 2a med hyra på 9k till en nybyggd 3a med hyra på 15k. Vår gamla (2a) hade 600 sökande. Privatvärd både gamla och nya lägenheten så att de nybyggda är svåra att hyra ut är inte sant.

      Svara

      Jag är med på en bytessida för lägenheter här i göteborg på fb och det kryllar ju av folk som bor i nybyggen och som vill byta till billigare. Folk tar väl såna lägenheter i brist på annat och för att ha nått att byta med.

      Svara

      Precis Nadia, två vänner tog en nybyggd för 13000 i månaden och det tog 1 år för dom att få bytt den trots att den låg 5 minuter från Centralstationen. Jag har själv haft tanken men jag kommer att få en billigare mycket snabbare genom boplats.

      Svara

     Jag och min sambo hade 10 dagar kötid när vi blev erbjudna en nybyggd trea 5 minuter från centralen i Göteborg. Vi har dock sammanlagd årsinkomst på över 1 miljon så det kan visst stämma att Gabriella fick en lgh på 20 dagar. Vi tackade ja till vår 🙂 ska dock köpa bostadsrätt snart eftersom hyran är 15k och det känns lite waste.

     Svara

      Ja, hon kan absolut ha blivit erbjuden en av en privatvärd men då kan hon inte ha sett att hon stod först i kön som hon skrev. Så jag tror att hon hittar på. Lägenheterna som byggs just nu med skyhöga hyror är väldigt svåruthyrda och jag vet att dom erbjuds till nästan vem som än söker dom, oavsett inkomst.

      Svara

      Jag har vänner som tjänar bra som fick ett förstahandskontrakt på Linnégatan (central och fin adress i Göteborg) efter bara några veckor.

      Svara

  Bella verkar ju full i sitt senaste inlägg, så dålig svenska??
  Men det vanliga skrytet om alla viktiga möööten var med förstås..

  Svara

   Tycker alltid hennes språkbruk ligger på en sjuårings nivå.

   Svara

  Tips: mariammoufid (300k + följare) på insta är även hjärnan bakom kontot hijabmuslim (800k+ följare) och gör gaaaalet mycket reklam hela tiden utan att skriva att det är just reklam.

  Svara

  OT men kan vi prata om att en människa som precis startat en mediabyrå (Calle Schulman) just publicerat ett inlägg på Instagram med en Polaroidtävling som inte följer lotterilagen? Det är heller inte ordentligt reklammarkerat. Jag jobbar själv för ett stort bolag som kontinuerligt anlitar byråer och en sån här grej får mig direkt att tappa förtroendet för dem.

  Svara

  OT, men.. är det bara jag som inte hittar foljottosbarnmat på insta längre? 🤣

  Svara

  Zytomerska kan skriva och Kissie kan läsa? Den dynamiska duon borde samarbeta, tillsammans kan de skapa magi i klass med Ulysses av James Joyce,..jag för min del funderar på att starta en blogg som bevakar bloggbevakning, gör jag något fel så mea culpa.

  Svara

   Är du en kultfilmfantast så starta en blogg om det! De skulle jag läsa.

   Svara

  tycker du att Katrins bok är tummen ner förstår jag inte hur du kan gilla Läckberg
  Att hon kallas författare är helt obegripligt. Sån smörja.

  Svara

   Smörjan säljer förbannat bra i alla fall, heja Läckberg

   Svara

   Eller hur!? De är skapade enligt manusmall 1A, språket är torftigt, karaktärerna djupa som pappersdockor m.m.

   Visst, det säljer, men kvaliteten är i nivå med kiosklitteratur.

   Svara

  Camcam!! Tack för sjukt bra uppdatering, men jag måste efterlysa ett till kvällsinlägg!! Morgoninläggen kl 6 är superuppskattade och det hade varit underbart med ett inlägg innan man ska sova ☺. #gårinochläser100ggrperdag #sorrynotsorry

  Svara

   +1

   Svara

  Catten af Tälje har beställt sig en resa till Grekland med avgång idag enligt Flashback, rätt imponerande av en ensamstående skuldsatt 2-barns mor att ha råd att åka utomlands bara sådär.. Hon borde lära ut till folket hur hon gör eftersom hon alltid hittar ”såå bra” erbjudande 😂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.