Var det allt man ville?

Blondinbella:

Från det att Bella igår gick ut med att hon har det tufft just nu så har kommentarsfältet helt ändrat karaktär – från pikar om vilken dålig förälder och människa hon är till idel pepp och stöd och styrkekramar.
(Fan vad jag hatar ordet styrkekram förresten. Nästa lika mycket som ordet shame’a!)

Men var det allt man ville höra?
Att hon minsann mår dåligt och inte alls är så där lyckligare än gemene man som hon påstod?
Känns det plötsligt bättre för läsarna då? Att Bella minsann också har problem som dem och inte är någon ubermensch?
Men vad blir man egentligen provocerad av? Att Bella påstår sig vara lyckligare än dem eller att det de facto är sant?

Hur många tror ni kommer sitta där hemma och tänka för sig själva att ”Mhm..vad var det jag sa? Alldeles för ung för att gifta sig och skaffa familj, den där Isabella!” om det visar sig att det faktiskt är äktenskapet som är anledningen till Bellas livskris, ständiga middag på stan med vänner, hotellnätter och Odds frånvaro i bloggen?

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag vet inte riktigt, men min magkänsla säger att hon inte lever ett hälsosamt liv. Hon känns ledsen och splittrad i uti.
    Är dock fortfarande nyfiken på varför hon skrev att hon är lyckligare än de flesta, och dagen efter skriva att hon mår dåligt. Varför säga något så provocerande?

    Ja, jag blir helt enkelt provocerad av Bella. Hur lamt det än må vara.

      då är vi två för jag blir också provocerad. framför allt över hur mycket hon bidrar till att sabba miljön: flyger massa, överkonsumerar, uppmanar andra till överkonsumtion. men det är ju något hon har gemensamt med de flesta bloggare antar jag (vet inte riktigt, följer bara sandra också förutom bloggbevakning) sandra ja… även hos henne stör jag mig på det överdrivna flygandet. vilken oändligt tur att inte alla lever som många bloggare. får vara glad över att jag är död innan kaoset börjar…

    Väntar med spänning med att se hur lång tid det tar tills pappa Per kommer in hit i kommentarsfältet och skriver med alla sina olika alias idag…

      En som är duktig på företagsfakta, ekonomi mm. 😉

        Exakt ?

      Antonia?

        Nej, du. Jag kan då inte begripa varför du skulle tro att jag är identisk med Bellas pappa.
        Jag skriver mest om reklammärkning, smygreklam etc. Det beror på att det är områden som jag är särskilt intresserad av.
        Då skulle jag snarare se till innehållet i inläggen än till signaturen.

          Dont get me wrong Antonia, jag gillar verkligen dina kommentarer. Du verkar oerhört kunnig. Jag blev bara lite nyfiken för jag vet inte vem mer der är som skriver som du? Med det sagt så tror jag inte att du är BBs pappa. Även om det hade varit hysteriskt roligt 🙂

    Kan det vara så enkelt att det är olika människor som kommenterar under det inlägg som de känner för.

    De som blev provocerade av Bella skriver inget nu, och de som önskar henne styrkekram hade ingen anledning att skriva innan.

    Mao, det är två olika grupper som skriver beroende på vad Bella skrivit. Inte samma som nu fått det de ville höra.

      PRECIS min tanke också, det är mer troligt att det inte samma grupp människor som kommenterat på de olika inläggen.

      Det här har jag tänkt på i flera fall. Typ när det gäller Dessie och hon och andra pratar om att vad hon än gör så blir hennes läsare aldrig nöjda. Det är ju för att läsarna inte är en homogen grupp utan tiotusentals individer med olika åsikter. Det blir så himla konstigt att prata om en bloggares läsare som en enhet.

      Självklart ligger de som brukar kritisera Bella lågt just nu.
      Det känns ju fel att sparka på någon som ligger. Eller påstår sig ligga ned.
      Men skulle Bella ploppa upp snart igen och börja med sitt hyckleri så kommer självklart häcklarna tillbaka.
      Redan nu verkar hon ju ha det bra där borta i Barcelona med spabehandlingar och god mat. Bara det skulle ju motivera en del negativa kommentarer.

        Det stämmer. Jag har i alla fall poppat popcornen och väntar spänt.

          Så var det helg igen och fejkis tittar ut.

            Jag tror du har rätt att det är fejken. Fan va sjuk att tom fejka de konstiga bokstäverna. Helt besatt. ?

            Fjeken blir avundsjuk varje gång som TrH får många likes som hen fått kl 15 och när det märkas att det finns dom som gillar hen.

            Fejken vill va omtyckt så det är surt för fejken att TrH fick 65 likes och fejken bara 3. ?

            Är ju dock inte så svårt att härma namnet med ”konstigt” tecken, är ju bara att kopiera det från där det står ?

            Nä men du har ansträngt dig för att göra de och då e man jävligt dedikerad och e fan besatt. Det har inge med att göra att alla ska få heta va dom vill utan du vill bara mobbas o e avundsjuk. Sitter du ensam varje helg för de e då du tittar fram.

            Skaffa ett liv för du e fan patetisk.

            Hahahah har dock inte skrivit kommentarerna över, kommenterade bara som TRH en gång för att prove a point. Trodde folk skulle tycka att jag var rolig?

    Camcam dom där figurerna är så roliga skrattar varenda gång jag ser dom aldrig sett dom någon annanstans än här. Jag gick in igår för första gången på bellas blogg men det verkar som hon inte svarar sina läsare? Utan kvinnorna där småbråkar med varandra? Men vi har ju alla olika åsikter. jag har kommit över det där o tjafsa utan accepterar att vi tänker o känner olika. Och det känns toppen. ?

      Hahahahahahaha du om någon älskar ju att tjafsa, Maria! Varenda gång någon säger emot dig så vrålar du ”schas, din mobbare” och som du höll på att hota folk i dessies kommentarsfält med att du känner poliser osv…

        Men jag som skrivit heter inte maria varför tror du det? Och varför är du så arg ? Konstigt och du får gärna förklara dej.

          Men du skriver under alias ’Maria’ i andra bloggar. Kan vara därför folk ”tror” att du heter det.

            Vilka bloggar menar du jag kommenterar på? Vilka bloggar besöker du själv? Du hoppar på en människa du inte känner varför?. Jag känner mej trakasserad och utsatt. Dom bloggar jag gillar där är det mycket god stämning. Bloggaren skulle inte acceptera att en läsare blir påhoppad. Kan du svara på mina frågor för jag förstår inte varför du kallar mej Maria och varför är du arg. ?? Jag vill ha ett svar.

            Det finns ju många som heter maria och beskyller du andra här också för det du gör mot mej väntar på svar nu.

          anonym – du har ju kommenterat som Maria och Maria g på olika bloggar bl.a. Dessie, Myggan, Toftby och så här då, och på ig. Och du blir lätt arg och börjar hata både bloggarna och läsarna och folk,enligt dig, mobbar dig och är så elaka och allt vad det är. Du vänder väldigt snabbt, från att gilla någon till att avsky. Du skriver själv ofta elakt om bloggare och elakt till läsare. Men många ggr blir du även missförstådd och du är känslig. Ett tag var du väldigt arg på denna blogg och på camcam men det har visst gått över. Du skrev för några dagar sen att du skulle ta en paus i kommenterandet men den blev inte lång. Ja förresten Kurt var du ju också några ggr. Härligt att du trivs på denna blogg. Hoppas du får en fin kväll och helg.

        Jag har varit nyfiken jättelänge hur folk ”vet” vem som är bakom anonyma kommentarer? 🙂 Går det typ att söka på nåt vis eller känner ni igen sättet folk skriver på? ?

          Vederbörande är såpass utmärkande att det inte går att missta

          Det undrar jag med har flera gånger blivit kallat något namn som inte stämmer. Är politisk aktiv och nästa år ska det tas mycket allvarligare på anklagelser som man kan få eller annat som inte man kan göra ute i verkliga livet men på Internet. Ska ta upp det här på nästa möte. Varför tror en del dom kan vräka ut sej elaka saker och sen till någon dom inte känner? Och tror dom vet vilka bloggar man besöker? För alla får väll dom frågorna här? Och varför lägger vissa sej i läsarens kommentarer. Det är ju camcams inlägg vi ska skriva om.

            Fast att kalla någon för Maria är väl knappast en allvarlig anklagelse i vanliga livet heller? Det måste väl till och med du inse, Kurt?

            Fattar du inte att vi alla här känner igen dig på ditt sätt att skriva? Både här och på alla andra bloggar. Det finns liksom ingen annan i den svenska bloggsfären som skriver på samma sätt som dig. Tro mig, vi har inga hemliga Säpo grabbar som sitter med kikare utanför ditt hem.m eller nåt. Du bara skriver så konstigt att vi alla känner igen dig. Ungefär som att vi känner igen din handstil.

          Man märker direkt på själva sättet att skriva. Kurt och Maria använder ”o” istället för ”och” och ”Mej/dej”.

          Det är dock inte bara orden i sig utan hur de används och också formulerar sig öht.

          Japp jag har ett mycket rikt liv på många sätt men jag tycker också om att analysera kommentarer hehe.

      Vill du att vi hellre ska kalla dig Kurt?

        Vad menar du vill du att jag ska kalla dej kalle??

        Och vad menar du med vi?

          Hahahaha alltså denna kurt/Maria måste vara ett troll

            Alltså denna anonym måste vara ett troll. Ett elakt troll.

        Du med simmaren. Fattar du inte att vi känner igen dej. Trollet som är på olika bloggar och grisar ner. För umgås man med grisar blir man skitig själv. Och det tönker inte jag bli. Det här för andra ta hand om. Ska bli intressant.

    Jag tycker odd verkar vara en bra man. Finns inget negativt jag kan säga om honom. Och det märks att barnen betyder nog allt för honom. Tror inte dom ska skiljas utan det kom mer dom nog lösa. Hoppas det i alla fall.

      Jag tror också Odd är en bra man som skulle vilja leva Svensson liv men jag tycker Blondinbella verkar ganska instabil och kanske det inte är möjligt att lev ett Svensson liv med henne.

    SORRY för OT,
    Det kommer säkert ett inlägg om detta men Cattens nya IG bilder….
    Min favoritmening är ”Några frågar ’men om du är oskyldig varför är du nervös?’ Mitt svar; ’har du någongång suttit i en rättegång med en åklagare som sätter press på dig för i hennes/hans ögon är du redan dömd?'”

    DU ÄR JU INTE OSKYLDIG??

    Fast det här skriver du som om du inte vanligtvis är en del i detta hackande och spekulerande och ”vad var det jag sa”:andet. Du har ju till och med skrivit en skrockande post om att hon minsann inte är så lycklig som hon sa.

    Du om nån frossar ju i varenda gång det går dåligt för en bloggare.

      Hon skriver inte att hon inte själv gör det.

    OT men får ont i magen av tyras senaste inlägg, att hon kunde shoppa hem 20-30 paket med skit i månaden från hemsidor som bara säljer… skit? Och hennes vänner tyckte det vad komiskt. Vad har hon för vänner som inte rycker in och hjälper henne att sluta? Hon är ju uppenbart en ”hoarder”. Finns inget komiskt i det alls. Är fruktansvärt snarare…

      Har en syrra som var bipolär och hade samma shoppingproblematik, fick hon in 20 000 från CSN så kunde hon bränna det på en vecka. Det går inte som vänner och släkt att hindra någon som har det här beteendet, men håller med om att det är taskigt att tycka att det är roligt att se som kompis.

        Hur får man 20 000 av Csn?

          Retroaktivt, men summan var bara ett exempel tror summan var större men det var för några år sen så minns inte exakt.

      20-30 paket om DAGEN i en månad…

    Folk sitter ju redan och säger ”vad var det jag sa” i Bellas kommentarsfält, för de är ju bombsäkra på att det är skilsmässa och grejer på G, att Odd redan flyttat ut osv. Jag blir alltid så äcklad av kommentarerna på hennes blogg.. Folk är verkligen sjuka i huvudet.

      Kan ju vara varsomhelst som skett, typ att Odd fått depression och inte mår bra, att Bella fått ny diagnos. Allt möjligt…

        Mycket troligt att Odd börjar på ett nytt jobb mitt i en depression.

    Om en människa känns oärlig så reagerar människor runt omkring negativt. Om en människa känns ärlig reagerar människor positivt. Förstår inte vad som är svårt att förstå med det.

      Förstår inte varför man tror att någon har en skyldighet att vara ärlig med sitt privatliv. Hon kanske trodde att de skulle lösa det innan det läckte ut så slipper man ha hela världen riktad mot sig när man kanske går igenom en skilsmässa eller vad vet jag. Du får ju såklart spekulera och ifrågasätta men att kräva att någon som delar sitt liv med miljoner människor ska vara ärlig i alla situationer är barnsligt och säger mer om dig än om personen ifråga

    Styrkekramar, ousch vilket ord. Uttjatat ord som inte betyder något, från avsändaren. Ge varandra riktiga äkta kramar istället, Likaså alla dessa hjärtan som skickas i tid och otid, Urk.

      ❤️❤️❤️

        Haha :0)

      ”nära och kära” är också ett uttjatat uttryck som ger mig obehagskänslor. Det används i tid och otid utan att någon egentligen definierar vad det är som är så ”nära” och så ”kärt”.
      Troligen menar man väl den närmaste familjen dvs make/maka, barn, föräldrar…
      kanske någon överlevande mormor eller farmor också kan vara i kategorin ”kära”?

    Finns värre än styrkekramar,håller alla tummar&tår à menfyfan,eller bloggare som tar bilder på sin jävla frukost eller ett par lår i solstolen på balkongen…en flygplansvinge.Nej jag är inte avundsjuk!

    Som sagt jag väntar på svar från någon som tycker sej ha rätt att vara arg på en människa hon inte känner?! Vad är det frågan om var snäll och svara.

      Maria var/är ett konstigt troll som herjade hos och andra bloggar. Här dök Kurt upp och försvarade sin fru Maria. Kurt och Maria skriver exakt likadant. Kurt-Maria har en speciell skrivstil. Du skriver exakt likadant. Alltså är du Kurt-Maria.

        Nej det är jag inte och du skriver samna som en som heter anne alltså är du anne . Vad vill du komma med ditt inlägg?

        Hoppas du förstår jag tar skärmdumpar på detta och hur fan här du mage o kalla mej troll. Du utsätter mej får psykiskt misshandel varför?

          Ja, ta skärmdumpar hur mycket du vill. Vad det nu hjälper..? Och självklart får du kalla mig Anne om du vill, kärt barn har många namn. Du kan själv ta och kolla upp vad troll refererar till o h sedan försöka förstå varför du kallas det.

          Ha en härlig kväll, Kurt-Maria!

            Ja och dom lämnas in på måndag. Så får förklara vad du är för människa. Och säga face till face det du skriver här. Som sagt politiker och andra är mycket för o hjälpa.

          Aaahaaahahaha XD

    Isabella har ju slutat med sin medicin . Kan inte det vara det som påverkar hur hon har det just nu?

      Knappast enbart.

        När man slutar med Strattera så tar det lång tid innan ens egna signalsubstanser har stabiliserats så det är absolut inte otänkbart. Jag undrar vad du har för belägg för ditt påstående. Jag fick själv sluta tvärt med adhd medicin pga graviditet och har läst otaliga artiklar på ämnet. Bifogar gärna om du är genuint intresserad.

          Jag menade att det som påverkar Bella och Odd har hållit på flera månader alltså långt längre än eventuella utsättningssymptom på grund av att Bella slutat med medicinen.
          Därmed inte sagt att hon kan uppleva problem nu just beroende på att hon slutat med medicinen. Men hon verkar klara av att åka till Barcelona i alla fall så helt utslagen är inte Bella.

    finns i chatten gmn <3

      Haha bästa idag!!

    Hon är ju tillbaka till sitt glättiga jag så alla kan nog andas ut, hon har siktet på sina kommande spa-upplevelser..

      Spabehandlingar och massage är en kompensation för utebliven kroppslig kontakt i vardagen. Enligt Amelia Adamo.
      Bella missbrukar spa, massage och olika hudvårdsbehandlingar, pedikyr, manikyr etc. Hade Odd brytt sig mer om henne kanske hon inte hade behövt kompensera så mycket. Nu ser vi resultatet.

        Och Amelia Adamo är expert……?

          Jag har faktiskt läst det på andra ställen också. Det har gjorts studier där man kommit fram till att människor som känner sig ensamma, ofta söker kontakt med andra människor som just frisörer, massörer och så vidare. Ofta är de inte ens medvetna om detta själva.

          Jag extrajobbar i en smyckesbutik och det kommer ibland in kvinnor som bara vill prata och känna sig betydelsefulla. Det är något lite rörande över det. Människan är inte menad att leva ensam. Tycker synd om ofrivilligt ensamma människor.

          Men ang. Bellas beautyvanor så tror jag ärligt talat bara att hon gillar vardagslyx och att vara fixad.

    Tycker helt ärligt inte att det är så konstigt att en del är skadeglada. BB är, och har alltid varit, allt annat än ödmjuk. Dessutom har hon hävt ur sig en hel del skit genom åren som säkerligen har sårat/provocerat/upprört många. Och ja, hon har så klart ändrat åsikt nu osv osv men skadan är ju redan skedd. Dessutom ändrar BB åsikt lika ofta som andra byter underkläder så det känns inte som att det är så mycket värt. Jag tror helt enkelt att många har svårt att känna sympati med henne pga den bild hon har målat upp av sig själv genom åren.

      ingen ber om sympati? Men från att inte känna sympati till att faktiskt vara elak och en dålig människa är det lång väg. Jag provoceras av dessie så jag inte står ut med att ens läsa ett inlägg om henne men inte går jag in och skriver elaka kommentarer till henne på nätet och glädjs åt henes misslyckanden. Helt sjukt att det faktiskt finns människor som blir glada för att de ser andra må dåligt.

    Som sagt jag väntar på svar. Varför lägger du dej i mej och beskyller mej för något som inte stämmer. Vill du själv bli behandlad så. ? Kom igen och svara.

      Men du, strunta i dem. De bråkar bara med dig. Gå ut en stund i solen och tänk på annat.

        Nej o bråk är ett brott och det är inte förstå gången. Vuxna människor får ta sitt ansvar.

          Att bråka är inte ett brott Maria? Och ingen bråkar ju förutom du som kallar folk för grisar och hotar..

    Jag väntar på svar hallå?? Har jag gjort er något vad är det frågan om jag vill inte bli beskylld för fantasier. Det hör får jag lämna över till dom som är mer kunniga änn jag på trakasserier. Så du har chansen nu och svara varför du behandlar mej så här.

      Du verkar ha problem eller skämta????

      Men jisses, det är inte trakasserier att kalla någon för ett namn dom kanske inte heter. Spelar det någon roll egentligen om du är Maria eller Kurt eller Håkan Hellström? Tagga ner, ingen vill dig illa. Njut av fredagskväll även och ha en fin kväll

      Mvh Karin eller Torsten eller vad fan som helst

        Anonym du heter kalle och var inne på en blogg och var likadan där. Vet dom pratade om kalle o att alla kände igen dej. O dom tyckte du var en stor tönt.

    Så ni skriver saker ni inte kan svara på ?? Varför??

      anonym/maria – ingen vill dig illa, och ingen vet vem du är irl bara i bloggvärlden (kanske någon vad vet jag). Se ovan och längre upp i inlägget. Trevlig kväll!

        Tack till anonym och den andra Maria men nog märker jag att några vill mej illa. Jag ska snart opereras och mår inte bra av detta. Att hela tiden tas för någon annan är inte roligt. Men ni två var gulliga mot mej och det betydde mycket så kram ni är fina.

    Att folk var trevliga i kommentarerna var bara under det inlägget nu är hon världens sämsta mamma för att hon åker till Barcelona med sin kompis.en resa hon gett sin vän i present.

    Jag gillar ordet styrkekram, man antyder inte att någon är svag utan mer ”fortsätt kämpa”

    Gäsp att ni orkar, bättre att njuta i solen, fick bli en snabbkoll ?

    Styrkekjamiz

    Haha alltså jag är så sjukt nyfiken på vem denna Kurt/Maria/anonym är. Hur gammal är du? Jag gissar på över 40. Och vad roligt det är att vi är så många som vet när det är du som skriver!

      Vi kan väl släppa det där nu. Hen tycker uppenbarligen inte att det är roligt

        Jag menar absolut inget illa. Jag menar att det är som att ha en ”kompis” här inne, som många av oss känner igen.

      Samma som vi vet när du skriver. Du är väll runt 20 år. Det märks direkt att det är du det vet alla!!! Du märks här!!!

        Alltså vafan håller du på med? Hahaha

    Jag tyckte aldrig att hon var för ung för att gifta sig och skaffa barn. Jag hade inte valt att göra samma sak, men tyckte alltid att hon fick välja det där själv. Finns ju exempel på unga människor som gifter sig och det håller livet ut. Problemet med Isabella tror jag är, och det som gör hennes blogg så pass provocerande, är att hon ständigt försöker distansera sig från läsarna. Hon pysslar inte med något som man ska kunna relatera till som vanlig dödlig utan är hon upptagen på jobbet så är hon noga med att tala om att hon jobbar mer än alla andra. Hon är så upptagen att hon måste ha andning inbokat i kalendern. Ska hon gifta sig så talar hon om att hon ska vara så gift så att så gift och lycklig har ingen annan varit tidigare. Är hon glad så är hon gladare än alla andra. Har hon ADHD så är hon virrigare än alla andra. Har hon en helg då hon slappar så har hon helgknut och inget smink och myskläder och hon är minsann mer avslappnad och ledig i soffan än någon annan. Jag tror inte att folk är så avundsjuka som de ibland anklagas för att vara utan snarare arga över att hon prompt ska markera att hon är på en helt egen nivå. Det sticker i ögonen hos folk. Därför tror jag att en del läsare blir lättade av att läsa att hon inte är mer gift och lycklig än någon annan.

      har inte kunnat sätta fingret på vad som skaver, men detta är mitt i prick! ??

      Haha håller med:) när man läser det som du skrivit märker man också vilka enorma svängningar hon har. Jätte singel mot jätte gift. Jätte avslappnad mot jätte upptagen så hon inte kan andas m.m. och vi läsare är för dumma för att fatta hur hon verklingen är. Tror att vissa inte är helt ute och cyklar i sina analyser….

        Håller med. Men jag fick ju mina fiskar varma för att jag använde ordet ”bipolaritet”.
        I den maniska fasen ska man tydligen göra riktigt tokiga saker för att ha bipolär sjukdom. Och vad jag vet så är Isabella ganska rationell även i den maniska fasen.
        Men hypomani då? Något är det ju.

      Hon håller dessutom gärna uppe en fasad när saker och ting är jobbiga, istället för att bara skriva att xxx är jobbigt. Men det kanske har att göra med det du skriver, hon är så olik oss andra dödliga så hon påverkas liksom inte av allt det där som vi tycker är jobbigt utan hon ”tänker positivt” och ser möjligheter. Som när Gillis var bebis, då verkade allt så enkelt, mysigt och gosigt. När han sen blev större så framkom det att det hade varit jättejobbigt med att han inte sov (eller vad det nu var?). Varför låtsas liksom? Bara för att visa att hon inte berörs av vanliga problem.

      Spot on M! ?

    Om det nu är som de flesta (?) verkar tro, att Bella och Odd har separerat och att de turas om att bo i huset och ha barnen, varför har hon då fortfarande vigselringen på sig? Bara för att inte avslöja för mycket på bloggen eller? ?

      Bella har vigselringen på sig för att om hon tar av sig den så vet hon inte längre var den är. Hon har svårt att hålla reda på grejor.

    Sen tror ni dom andra bloggarna skulle skriva som ni. Flashback är tusen gånger trevligare. Dom andra bloggarna här empati som en vanlig människa har. Och carma slår aldrig fel så är det i livet. Hur många tycker inte skit om den här bloggen. Vi ska gå ihop. Dom som mobbats ska få upprättelse . Sånt gör man bara inte . Skäms för fan jäkla mobbare. Tidningar tar gärna upp sånt här ingen mer ska komma till skada av er. !!! Skäms!!

      Snälla vad det nu är du heter..maria mia kurt . Du är inne på alla bloggar och försöker få folk att skriva vad du tycker är lämpligt. Du skriver precis lika dant hos de andra. Fatta att vi alla tycker olika. För det är man inte mobbare eller psyksjuka som du vill hävda. Som du håller på skrattar man bara åt dig.
      Du skrev häromdagen att du inte skulle skriva här på ett tag. Det tog 4 timmar sen var du igång igen och var otrevlig. Ta du en bloggpaus och lugna ner dig.

        Jag har inte varit otrevlig utan blivit beskylld att vara på andra bloggar. Vem har med det att göra. Har ni inget roligare för er. Sluta om man inte tycker om att bli så här behandlad nNi vill ha någon o hacka på. Är ni nöjda och lyckliga nu antagligen!?

      Ring Expressen och förklara att du blivit felaktigt beskylld för att heta Maria. Någon har t.o.m. varit så fräck att kalla dig Kurt och du har p.g a. detta lidit alla helvetes kval. Hela storyn osar scoop, de kommer slåss om att få trycka din berättelse!

        Kan du förklara vad du menar ?? Ring själv en tidning o berätta hur du är mot en medmänniska du inte känner!? Verkar inte klokt.

        T! Jag skrattar så mycket åt din kommentar. Tack, du gjorde min sömnlösa natt lite bättre! <3

      Haha men snälla nån vad är det du ska anmäla? Att någon kallar dig för ett annat namn? Är ingen som mobbar dig! Du använder det ordet för lätt. Du överreagerar så mycket. Ta det lugnt istället

    Enligt hitta.se bor det tre personer på Isabellas adress, Isabella, Odd och Per Rydberg. Är inte det Bellas pappa som hon inte pratar med?

      DET ÄR INGEN SÄKER KÄLLA

      Vill du veta var någon är folkbokförd ska du använda upplysning.se, ratsit.se eller merinfo.se
      hitta.se är för telefonnummer och adresser

      Men det är FORTFARANDE en telefon registrerad i hans namn!

        Ja, men den kanske inte används av honom.
        Isabella bröt med sin pappa i slutet av 2012.
        Skulle han ha något med henne att göra nu bara för att det finns ett telefonabonnemang i hans namn? Man har väl helt enkelt inte ändrat abonnemanget.
        Per Rydberg är folkbokförd i Vasastan så det finns inget som tyder på att han skulle slagga i gästrummet där på Lidingö.

    Det verkar ju som att Bella och Odd gör allt det där som Bella skrev i det där inlägget om att förlåta otrohet. Reser iväg med kompisar. Bor på hotell.

    Sedan hade jag en tanke. Det är lite märkligt att Bella och Elaine plötsligt hade tid för att träffas, då det varit såå svårt att få till det innan. Kan det inte vara så att nu när Odd är ute ut bilden så får/kan hon träffa Elaine igen? Odd och Elaine kanske inte funkade ihop, men det skulle ju inte hindra Bella från att träffa Elaine på egen hand.. fick inte Bella träffa Elaine kanske?

      Mycket möjligt att Odd och Elaine inte gillar varandra och att Odd ”förbjudit” Bella att träffa Elaine.
      Det har kommenterats genom åren att Odd är kontrollerande och dominant. Att t ex insistera på ett par barn tidigt i äktenskapet är en ofta använd metod av män med kontrollbehov dvs ett sätt att ”domesticera” kvinnan.
      Men i Bellas fall verkar det inte ha varit så framgångsrik metod eftersom Bella inte är typen som gärna stannar hemma, städar, lagar mat och har hand om barn. Det är ju hon som tjänar pengarna för övrigt.
      Och nej, jag är inte Bellas pappa om någon tror att han smyger omkring här. Mycket möjligt att han gör för övrigt 🙂

        ”Och nej, jag är inte Bellas pappa om någon tror att han smyger omkring här. Mycket möjligt att han gör för övrigt”

        Varför kände du att du behövde förklara detta? ?

          Därför att andra blivit påhoppade med påståenden om att de skulle vara Bellas pappa in disguise efter att ha kritiserat Odd.
          OK eller behöver du ytterligare förklaringar?

    Om Isabella skulle må så,dåligt som hon plötsligt påstår och att hon tar illa vid sig av kommentarer så är det väl enkelt att dels blogga mindre och stänga av kommentarsfältet, men då kommer hon inte tjäna lika mycket pengar. Den här tjejen är snart och manipulativ och gör det mesta för egen vinning och för att hennes konto ska bli fetare.
    All kommentarer innebär läsningar och klick, så även kritiska kommentarer som är elaka. De brukar resultera i fler kommenater dessutom.
    Kritiska kommentarer som avråder henne från att blogga eller räknar på hennes lönsamhet släpper hon sällan igenom.

      Ja vad konstig hon är den där bella som vill tjäna så mycket pengar hon kan på sitt jobb. Hon måste ju då vara den enda människan i världen som tänker så.

        Det finns faktiskt människor som hoppar av sina karriärer för de inser att livet har andra värden än pengar. Den här tjejen är stentuff, svår att sticka sänder hennes fasad. Men då får hon gilla läget och se sig kritiserad. Det enda hon vill är att ha kommentarer, det innebär pengar!!!

    Bella kanske åkte iväg en helg för att byta miljö och komma ur sin ätstörning.

    Att planera dagen minutiöst, har man en ätstörning så blir man virrig och man behöver struktur med mat. Att käka måltider med någon varje gång är ju också en tragedi för att äta och behålla maten.

    Jag har så många spekulationer att min hjärna går på högvarv! Högre varv än alla andra!

      Jag är verkligen nöjd med den här tjänsten. Jag är en av de som sa: ”Jag kommer aldrig att ringa en psykisk eller en trollkarl eller vad som helst” för att hjälpa mig med mina problem – minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och Jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter dr. Okosu.
       Jag hade aldrig under en miljon år trodde att jag skulle skriva ett brev så här, men när jag nästan förlorade Andrew i en av våra dumma slagsmål (han bröt upp med mig) trodde jag att jag hade förlorat allt. Jag gråter alla Dag och tror att han aldrig kommer till mig igen. Jag läste ett vittnesbörd på internet som delades av en man som sa hur dr. Okosu hjälpte honom att få tillbaka sin EX-fru inom 48 timmar. Jag kontaktade honom snabbt på sin whatsaap-linje och fick också tillbaka min man med sina Grate-krafter.

      När jag var i mitt mest desperata ögonblick utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra tjänst för mig. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur den här magiken fungerar, men allt jag vet är, det fungerar !! Peter min man och jag är lyckligtvis tillbaka tillsammans, och jag är alltid tacksam för dr. Okosu. E-post eller ring honom för någon form av hjälp Han är mycket skicklig och pålitlig. Jag är ett levande vittnesbörd. E-post: drokosu01@gmail.com whatsapp Line: +2348119663571

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.