Hänt kommenterar…

Blondinbella:

Nu har Hänt.se kommenterat på sin Instagram att intervjun med Blondinbella de facto har ägt rum och kommer publiceras på lördag.
*popp popp popp*

Tack för tips!

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Måste vi vänta till lördag?! ? Isabella lär ju berätta sin version innan dess iallafall.

    Vadå postar för snabbt??

    Hon har sålt sin historia ? Allt för att tjäna pengar ?

      Tror inte hon skulle välja hänt då? Eller?

    Det här ser man ju fram emot mer än eurovisionfinalen! ???

      Haha, hade tom glömt bort eurovisionfinalen, det här är ju mycket mer spännande ?

      Är det Eurovisionfinal på lördag?! ??

        Ja, och alla vill veta om Putin drar ur sladden så det blir mörkt i Kiev – och i rutan i Sydney och Tel Aviv, Frankfurt och Flen 🙂

    Jag kanske har missat någon del i dramat, men har det verkligen stått att det handlar om skilsmässa i Hänt? Det står om krisen och att ”jag blev chockad den dagen”, det låter ju dom det Bella själv skrivit om när Odd sa upp sig och de fick det ”turbulent”.

    Mycket tror jag om Bella men att sälja sin eventuella skilsmässa till en tidning, nja jag kan (nästan) inte tro det.

    Bara jag som tror att de inte kommer skilja sig?

      Tror faktiskt inte heller det. Tror mer att de kanske separerat under en period och bott isär medans de jobbat på att lösa det. Sen kommer de säkert flytta ihop igen och hon ger ut en bok om hur man löser relationskriser. ?

        Relationista!

          ? Eller separationsboost-när fyra blir tre och sen fyra igen!

      Jag tror inte heller att det handlar om skilsmässa, bara för att par bråkar/har det turbulent så betyder det inte automatisk skilsmässa!

        Nej, men det är något med spikar i kistan.
        Man försöker lappa över,”glömma” och gå vidare men beroende på vad som skett är det ändå inte helt glömt och förlåtet.
        Det kan ta fem år, tio eller femton. Men det blir ändå aldrig som förut.

      Satt ett tag och funderade på om krisen var att Odd vill ha fler barn men att det absolut inte passar in i Bellas liv just nu.

        Har också tänkt det!

    En del rykten om Odd som florerar här nu.. Folk som känner någon som känner någon.

    Kan ju inte hjälpa man blir sjukt nyfiken gällande det också, med tanke på hur allt framställs i bloggen.

      Vad florerar det för rykten om Odd förutom att han sysslar med ”kvinnoboxning”?

        Om du syftar på kvinnomisshandel är det en väldigt allvarlig anklagelse som faktiskt kan drabba barnen också! Inte okej att sprida såna lögner.

        Om det sker vid mer än ett eller två tillfällen i affekt så är det kvinnans sak att anmäla.
        Finns ingen anledning att leva i ett förhållande där mannen slår kvinnan (eller tvärtom för den delen), I stridens hetta kan det ske saker men det får inte bli vardag och rutin för då finns risken att väldet eskalerar och det slutar med tragedi för hela familjen.
        Men i detta fall saknas konkreta bevis vad det verkar så det är klokt att inte antyda något.

          Alltså du menar att man ska anmäla först om det skett fler än en eller två gånger? En misshandel räcker väl? Det är ett brott även om det inte skett förut.

          Nä fy fan för att det skulle vara kvinnans sak att anmäla! Det är mannens att sluta slå! Usch såna som dig gör världen sämre. Min syster blev utsatt för våld av ett ex och det är inte så jävla att ta sig ur det.

          Man får väl för fan inte slåss i ”stridens hetta” heller? Det lär man sig på dagis

      Hade det nu varit fallet så tror jag inte att Isabella åkt bort så mycket och lämnat barnen själv med Odd.

      Har varit flera som spekulerat om att Bella kanske har blivit gravid (vilket hon aldrig skulle kunna berätta eftersom hon har samarbete med Natural cycles) och inte vill behålla eftersom hon är sååå inne i karriären. Men Odd vill behålla och där har det blivit lite turbulent.

    Men varför skulle hon ljuga om att hon gjort en intervju eller inte? Hon brukar ju helt enkelt bara inte svara på kommentarer. Så är det bra med det sedan…

    Men hon kanske helt enkelt menar att hon inte gjort en intervju om det som är jobbigt nu och det hon pratat med Hänt.se om är Old News.

      Eller så vill hon hålla igång alla läsare och funderingar, och få oss att tro att inget av det hänt skriver stämmer.

    Tvivlar starkt på att vi kommer få veta något vi inte redan visste.

      Ja deras rubriksättning brukar vara rätt … kreativ…eller vad man ska kalla det.

    Gabjoss verkar vara gravid, eller hon dementerar iallfall inte när hon får frågan om hon är det!

      Fortfarande väldigt nyfiken på vem som är pappa.

      Camen skriver ju aldrig om sin bästis gabbjoss längre ? Alltså, hur tänker hon att hon ska bevaka bloggare samt skriva opartiskt om dem plus bli bff med dem. ? ?

    Intervjun kommer inte berätta nåt nytt och de kommer absolut inte skilja sig. Bella mjölkar bara det här nu för att få klick, ingenting annat.

      Jag tror också att intervjun inte för detta framåt.
      Det blir ungefär som allt verkar vara idag.
      Dvs…tja, vadå?

    Som många nyfikna här.. jag blir faktiskt LITE frustrerad över hur Bella lyckas få mig så intresserad av hennes liv?! (hon kanske är någon slags övermänniska iaf haha).

    Men liksom vaaarför skriver hon nu att hon ska resa till Estland och London nästa vecka när hon veeeet att folk kommer gå bananas över hennes frånfälle från barnen..?! Hur kan hon tycka detta är kul, jag vill nog bara begripa detta. Sen kan jag gå vidare 😛

      Hon är kanske en riktig supermänniska. En sådan som kan nöja sig med att veta att barnen har det bra och skita i vad alla andra tror. Det är fan goalz på den.

        Haha ja heja kanske är på sin plats iaf då

          Trodde nog mest att man vill hålla barnen/allt som rör dem, utanför i möjligaste mån om man kan

            Bella är väl inte den som blandar in barnen direkt. Det är alla hetsiga kommentarer som gör. Hon skriver glatt på om sina affärer och möts av ett kommentarsfält som ylar om baaarnen.

      Mmm…. Jag hade en mamma som bara jobbade halvtid och var ALLTID hemma på fritiden. Hade isolerat sig från vänner och familj. Det var fruktansvärt, tyckte jag. Och hon var banne mig inte snäll.

      Jag tror du missat vad ”frånfälle” betyder. Hon har inte dött….

        Riktat till ”hk” alltså. Det här kommentarsfältet suger! Man vet aldrig vart ens kommentar hamnar!

    Tror inte att den här intervjun kommer tillföra något till alla våra frågor. Uppenbarligen har intervjun ägt rum i början på april och det de skriver om på instagram för att clickbaita handlar väl bara om chocken bella fick när odd sa upp sig från jobbet, och ”det turbulenta” de gick igenom i samband med det. Dvs inget vi inte redan hört om. Även om det bella går igenom NU (senaste veckan) hör ihop med det turbulenta hon skrev om i januari så tvivlar jag starkt på att de tänkte skilja sig när intervjun gavs. Det är ju nu sista veckorna något allvarligare hänt, eftersom hon klart och tydligt skrev under thailandssemestern att de kommit ur de värsta, och sen under den pinsamma liven berättade att det var bra mellan dem nu.

      Det blir väl som inför den där livesändningen på Facebook i mars då alla förväntade sig en förklaring till ”turbulensen”.
      Vad fick man?
      Jo, ABBA-musik, sång & dans plus massor med reklam för LCC.
      Heja!

    tb när Bella träffade Odd och skaffade hunden christian och jag trodde i veckor att christian var nya killen och Odd var hunden ?

      ?????

      Fast Odd var väl hunden från början?
      Hunsad, välnärd, tacksam och undergiven…
      Nu vet jag inte. Kanske hunden har barskat upp sig? Voff.

    Intervjun finns redan publicerad i senaste numret av Hänt i veckan. Gjordes på kontoret. Inget smaskigt direkt, mest sånt man redan visste.

      Bella säger alltid samma saker överallt och till alla.
      Stoppa in en tusenlapp i munnen på henne så pratar hon i 10 minuter och säger samma saker som vi hört hundra gånger förut. Heja!

    Hon ska sälja till saudi!!! är så himla upprörd stackars kvinnorna där lever i sånt förtryck,

    http://www.isabellalowengrip.se/2017/05/mossiga-arbetsgivare-ar-snart-utdoda/comment-page-1/#comment-630291

    Det är samma sak att sälja varor i saudi som att välja att uppmuntra till kvinnoförtryck. Om hela världen vägrade att handla med saudi innan de ändrade sättet de behandlar kvinnor så skulle det vara annorlunda. Visste ni att kvinnor i saudi inte får lämna hemmet utan manligt sällskap och de får inte lämna landet utan manligt övervakande???
    jag skrev denna kommentar får se om den godkänds!


    ”Fy f*n att du vill sälja till saudi som är största landet till kvinnoförtryck!!!!! Vad ska kvinnorna där med dina skönhetsprodukter att göra när de bara får vara hemma hela dagen och gömma sig.så jävla sorgligt hur de blir behandlade där. Stödjer ingen som samarbetar med att sälja varor till ett land som saudi. Tror du inte att det finns kvinnor där som drömmer varje sekund om att ha livet du och jag tar för givet?”

      Håller med. Hon drog någon kass ursäkt om det sist hon skrev om det, att hon hjälper saudiska kvinnor att starta företag och blabla. Förstår inte riktigt hur det skulle kunna ske. Jag tänker aldrig i hela mitt liv ge en krona till till LCC efter det här. Det är vidrigt.

    Men ge dig!!

    Det är vad terapeuten brukar kalla ”Änd-lösung” på äktenskapliga problem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.