Vem ljuger?

Blondinbella:

Vad är det egentligen som pågår?
Hänt.se menar på att de har en exklusiv intervju med Blondinbella gjord av Lotta Grey där hon berättar om sitt och Odds uppbrott och Bella förnekar att någon intervju ens ägt rum.
Vem ljuger?
Rent spontant skulle jag sätta pengarna på Hänt men just nu är jag så förvirrad jag inte varken vet ut eller in.

Är de någon gång man ska ha popcorn så är det nu!!!!!!!!!

Tack för tips, Annika!

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ååh, varför är jag såå himla nyfiken, skäms lite!

    Den tidningen har blivit stämd hur många gånger som helst så det är de som ljuger.

      Hänt.se är inte samma som hänt extra etc.

        Jo, de är alla grenar av Aller media:
        ”Hänt produceras av Aller media och bakom Hänt-organisationen står förutom Hänt.se också Hänt i Veckan, Hänt Extra, Hänt Bild och Veckans NU!”
        Källa:
        http://www.hant.se/om-oss/

        Jo det är samma koncern och de skriver samma skit.

    Jag läste ju till och med på Lottas sm att hon träffat BB. Dock så kanske inte BB uppfattade att det hon berättade om sitt förhållande skulle komma med i artikeln. Konstigt.

      Jag har följt Lottas blogg till och från i nästan 10 år och hon har alltid gett ett väldigt ödmjukt intryck. Dessutom bloggade hon öppet och ärligt om hur fruktansvärd hennes egen skilsmässa var för något år sedan. Att hon skulle kokat ihop någon historia på eget bevåg känns oerhört avlägset. Då tror jag mer på att Bellas tårtbitsliv är så pass rörigt att hon faktiskt inte har koll på vad hon gör om dagarna.

        Exakt! Eller så är det som någon här nedanför nämnde, att någon assistent svarat på kommentaren och inte tänkte på att Lotta Grey jobbar för Hänt och därför nekar till att en intervju med Hänt har existerat.

          Ja, så kan det ju vara. För ingen tror nog att tårtschemat har en slice för att svara på läsarfrågor eller bemöta kommentarer – det lär juvara anställda som gör det i Bellas namn.

    Ditt liv är ju helt schemalagt, även partid. Berätta om tavlan.

    – Odd var väldigt anti det i början, ”Gud, vi kan ju inte schemalägga det” men det är så vi får göra. Min assistent lägger in det på kvällen, alla är synkade när vi har partid hemma.

    haha, älskar ändå att Simon (visst heter han så?) lägger in att hon ska ha partid tsm med Odd i hennes schema.

      Det låter så sjukt så jag misstänker att hon är bortom hjälp.

    ”Jag fick en chock den dagen han sa upp sig. ”
    Men hallå? Det är ju två människor som är gifta och bor ihop! Hur kan Odd stövla in utan förvarning hos Bella på kontoret och lägga en avskedsansökan framför henne? De måste väl ha diskuterat detta innan kan man tycka. Har de inte det så förstår jag att det är både ”fruktansvärt” och ”turbulent” för närvarande. Ingen kommunikation alls?

      Han kanske tog upp det hemma, och att hon blev chockad därhemma? 🙂

        Men uttrycket ”säga upp sig” betyder väl knappast att man vid middagsbordet säger att man inte längre kommer att jobba som, i detta fall, COO, tillsammans med hustrun.
        Man säger upp sig hos sin närmaste chef och inte hos sin hustru även om hon formellt är ägare till företaget man jobbar åt.
        Något är skumt här. Vad hade de för relation egentligen både hemma och på jobbet?

      Kan ju ha varit så att han betett sig illa mot Bella och hon rutit ifrån så han kände sig bortgjord framför kollegorna. Så han sa upp sig pang bara.

      Det är ju en sak att bli illa behandlad av sin partner hemma, men om ena man beter sig framför teamet man ska leda där man är chef så tror jag gränsen går där.

      Är ju lättare att curla dominanta killar när man har rollen hemma som fru. Men som chef när man ska dela ut uppgifter och e kritik, nje…

      Gissar på nåt sånt. Hans ego blev sårat. Sen som straff sa han upp sig.

      Eller så har hon inte lyssnat på honom.

        Fullt möjligt! Vi pratar om en person som måste schemalägga 1 min att andas plus att hon själv sagt att hon inte orkar lyssna på vad andra har att säga. Däribland Odd då kanske.

    Lotta Grey skrev på sin blogg (vimmelmamman) att hon skulle träffa Blondinbella för en intervju till hennes serie ”Lotta möter” som hon har i Hänt. Det läste jag för några veckor sedan. Går ju att kolla upp för den som vill. Så det är nog Bella som glömt bort att hon blivit intervjuad, med tanke på det schemat hon har…

      Hon kan väl kolla med sin sång- och dansman Simon om hon gjort den intervjun. Det måste ju ha stått på planeringstavlan om inte annat.

        Den 6 april skriver Lotta Grey på sin blogg att hon är på väg för att träffa Blondinbella på hennes kontor..

          Blondinbella 6 april:

          idag är en rolig dag, som de allra flesta dagar. Jag reser imorgon igen så jag försöker få in en massa kontorsjobb bland annat. Under förmiddagen gjorde jag en intervju med en stor tidning och strax väntar produktmöte.

          vilken tidning då, kanske hänt?…

            Där ser man! Men hon kanske trodde det var Elle eller Amelia…Så mycket att hålla reda på här i livet…

    Det talar för Isabella att det rör känsliga saker i privatlivet vilket nog ingen i det här läget skulle sälja till en sajt, tror jag. Å andra sidan drar hon sina valser.

    Hänt (gamla Se och Hör) brukar faktiskt vara rätt noga med att publicera verifierat skvaller till skillnad från många andra skvallerblaskor. De gör kändisintervjuer och vill knappast bränna sina broar/bli stämda. Möjligen fattade inte Blondinbella att hon blev intervjuad av Hänt. Men intervjuad verkar hon ju ha blivit. Så det låter som en nödlögn från BB:s sida.

      Svårt att nödlögna när det finns bild och troligen bandinspelningar….

        Japp! Pinsamt att framstå som lögnaren när skvallertidningen visar sig vara sanningssägaren.

        Bandinspelningar? Finns det fortfarande sådana manicker?
        Tandberg kanske?

      Man får alltså anta att den fullständiga intervjun innehåller saker som Bella ångrar?
      För än så länge har vi väl inte fått veta något särskilt utöver det vi fått reda på tidigare dvs att Odd slutade sitt jobb för att det inte fungerade att jobba ihop med Bella. Att Odd dragit merparten av lasset hemma vet man ju sen tidigare så det är ingen nyhet.
      Att sen Simon planerar in Bellas intima stunder med Odd är väl en nyhet förstås i all sin absurditet. Kan förstå Odds reaktion.
      Men att Bella har en kalender med möten var tionde minut likt en statsminister har hon ju fått oss att förstå sen tidigare.
      Ska bli intressant att läsa resten av intervjun.

        Hehee!! Du skrev: ”kan förstå Odds reaktion”, och jag läste snabbt: ”kan förstöra Odds erektion” ? Ja, så klart det kan, om dansmannen ska planera in deras partid.

          Vänta bara till Simon drar ned tiden till under fem minuter.
          Då gäller det för Odd att allt klaffar 🙂
          Odd får väl försöka komma i stämning på något sätt och sen vara beredd när lilla frun kommer med mobilen i högsta hugg och säger att det är dags. Heja!

            Älskling, dags för paaartiiid ?

    Haha typiskt bella att sen aldrig heller responda på följdfrågor i bloggen. Vi får nog aldrig veta :p

    OT
    Paow och hennes ”nya” jag är i farten bland kommentarerna här:
    https://instagram.com/p/BT33EWjA8kU/

    ”Hon är fan helt slut alltså” skriver hon om en PH-tjej…

    Suck ?‍♀️

    Haha kul att kunna tipsa.
    Läste dock nu att allt, då även partiden, skulle planeras…alltså…är det bara jag eller låter inte det helt sjukt?? Vem gör så? Och varför i hela friden ”måste” det planeras? Trodde Bella hade kontorstider för sitt jobb..iaf större fören av veckan

      Jag tror Blondinbella överdrev det hela för att Odd skulle framstå som mer sympatisk. Är kanske så att de har partid 3 h varje kväll och att det (speciellt sen han sa upp sig) är hon som arbetat mest så har det skett på hennes villkor? Kan tänka mig att han tjurar ihop. Blev väl jobbigt när han insåg att inte han skulle få bestämma och vara den försörjande familjefadern mer. Hans uttalanden om feminism ligger ju inte direkt till hans fördel. Han framstod som väldigt…. hm.

        Vilka uttalanden? Tell me more!

          Han skrev på sin blogg om feminism. Bland annat att alla feminister hatade män. Han skrev också skit om sex and the city

            ….ja gillar man inte sex and The city så måste man ju vara en riktigt hemskt människa…..?

    Gissar att hon ångrat sig. Typ avslöjat för mycket om att Odd kanske inte är en toppenkille. Kanske tanken var att skilja sig då men att de ändrat sig nu. Så hon försöker putsa fasaden igen för att kunna ursäkta att fortsätta vara tillsammans med honom.

    Misstänkte att han inte skulle klara av när hon var den som bestämde över honom. Hans smeknamn till henne har ju varit ”lilla frugan”, tycker det är väldigt nedlåtande. Hon har väl inte accepterat hans sätt på arbetet när andra sett. Hans självförtroende fick väl en törn.

      Isabella har berättat i Gravid vecka för vecka, att det var hon själv som döpte sig till Lilla frugan i Odds mobil.

        Hm, inte så att hon ändrade sig till det i mobilen efter att jan börjat kalla henne det?

        Vet inte… är nåt med honom som känns dominant. Fick bättre känsla av Nils.

        Visst är trist och hemskt om allas känsla kring Odd är fel. Framtiden får visa det.

          Känns fruktansvärt, men jag håller med…

        ”lilla frun” ska det vara:
        https://www.youtube.com/watch?v=gAOfHCpuYEI
        Tänk att det bara är drygt två år sen…
        ”En explosion av känslor”…

          Det läskiga med det klippet är ju en kommentar som är skriven för två år sedan, ”stackars odd, ser ut som han mår dåligt.. andas tungt, prestationsångest, tittar på klockan, etc etc… det där paret ser inte stabilt ut ,min gissning skilsmässa om 2 år..”

          Nu två år senare och med alla spekulationer om skilsmässa ?

      Du gillar inte Odd va?

        Hur känner du?

      OBS detta är bara spekulationer! Jag är en av de i Sverige som drabbats av för mycket fritid:(

    Lite råd från kloka medmänniskor!

    Tappade en pall (en lite större/tyngre variant) på min stortå. Smärtan var så fruktansvärt intensiv att jag nästan svimmade, svartnade framför ögonen och kändes som att tån krossades sönder. Kan inte röra tån och smärtan är hög. Den värsta akuta smärtan har lagt sig men värker rejält trots hela foten är stilla.

    Ska jag härda ut eller uppsöka jouren/närakut? Ska till jobbet imorgon kl 7 och vette sjuttsingen hur jag ska kunna arbeta med denna onda tå?! Kan ju inte stödja på foten. Lär nog inte kunna somna med denna värk heller…

    Aldrig brutit någon kroppsdel förut. Och om tån skulle vara bruten så brukar man ju inte göra något ändå. Är det värt att belasta sjukvården?

      ring 1177 ?

      Åk till akuten. Det gjorde jag när jag bröt min tå.

        Tillägg: det var min lilltå som jag bröt och den blev helt böjd åt sidan. Fick träffa en kirurg som sa att att han måste ev. operera den, beroende på vad röntgenbilderna visar. I slutändan behövde tån inte opereras, dom satte den tillbaka på sin plats och tejpade den ihop med tån bredvid. Jag blev tillsagd att använda skor med hårda sulor, fick även en recept på lite starkare värktabletter.

      Ring 1177 och rådfråga dem.

      Även om man inte gör något åt tån kan du få adekvat smärtlindring 🙂 åk in!

      Ring alltid 1177 vid mindre sjukdomar/skador innan du gör någonting. Där får du tala med legitimerad sjuksköterska som är bäst lämpad att avgöra om du ska till vårdcentralen, akuten, eller ingenstans. Också om du ska åka på en gång, eller vänta till i morgon. 1177 kan även boka ambulans och förvarana akutmottagningen att en person är påväg, även om den kommer i privatbil.

      Vid större olyckor eller sjukdomar: ring 112 eller åk till närmaste akut.

      Vid vanliga sjukdomar: håll dig hemma.

      Åk inte till akuten istället för vårdcentralen. Det är för det mesta de som inte behöver vara på akuten som tar upp tid, onödig plast och klagar på att det tar lång tid. Vid stukningar/vrickningar är det bäst att vänta en vecka och se om det går över. Har det inte gått över efter en vecka är det troligtvis någon större skada på ledband eller ledkapsel.

      Tips från coachen i allmänhet.

      Jag har brutit stortån 2 gånger. Det gör sjukt ont och det tog väldigt lång tid innan det läkte och slutade göra ont. Blev trampad av en häst första gången och trodde tån var totalt krossad. Läkaren tittade på den, sa att den var bruten och att jag skulle äta Ipren+Alvedon.
      Sedan var det bara att halta hem.?

      Kolla med Flashback – dom har svar på allt!

    Jag har väldigt att tro att ens Hänt helt skulle falsifiera en intervju. Det är väl snarare så att intervjun gjordes för några veckor sen men vinklas till att vara helt nygjord.

    Jag tänker att det inte är Bella som svarar på kommentarerna (det är väl mer eller mindre konstaterat att det är sociala medie assistenter eller dylikt som gör?) och att de då ser detta, kollar i Bellas kalender efter ”hänt”, ser inget (för skrivet som Lotta möter) och dementerar.

    Men, vad är det som händer med mig? Varför är jag så himla nyfiken? Är BB ett marknadsföringsgeni?!

      Men åhhh jag känner samma sak…vad har hänt med oss?? ?

    Kan ju även vara så att intervjun Hänt gjorde var lite mer allmän och att Isabella säger att den inte ägt rum utifrån att hon inte gett en intervju om just problemen med Odd. Det är ju ganska lätt för en tidning som Hänt att skapa drama med hjälp av små, små detaljer – speciellt nu när det kommit fram små extra saker som bygger på bilden av att de kanske ska separera t.ex. Isabella kanske upplevde intervjun på dagen som en helt annan.

      Så tänker jag med!

    https://www.instagram.com/sjogrensimon/
    Jeez.
    En sång- och dansman må man säga.

      Den killen Simon ser ut som ett baby face !! en råtta i ansiktet och han verkar sjukt barnslig … passar nog m Bella för hon verkar vara lika uppmärksamhets sökande och framstår ofta som flamsig !!!!

    Haha alltså.. I det här läget börjar man ju undra om hon försöker skapa ännu mer reaktioner genom att ljuga fräckt.

    Skulle kunna slå vad om att gabjossan är gravid! Hon har en hemlis hon vill berätta om men åndä inte vill berätta ännu, hon har fått frågor på bloggen om hon är och svaret är ”jag berättar allt snart”. En ny liten mini J påväg kanske?

      Old knews!

        *News…

      Jag undrar snarare hur många tänder lille J har i munnen? Sedan han var två månader så har det varit snack om tänder på g. Vid ett år hade han 12 och fler på gång och varannan vecka är det ännu fler tänder på gång….

        Hahahahahahaha!!

    Hur många här tror att Odd ångrar sin Isabella tatuering? xD

      Det finns ca 200,000 Isabellor i Sverige. Han behöver ju bara se till att bli tillsammans med nån av dem. Om han vill finna en som är nudist också blir det nog färre.

    Vad hände med det som någon skrev här för någon dag sen att Odd skulle förlora jobbet på Ottos?
    Var det en bluff, eller stämmer det?

    Frågan är om hon förstår att den mörka hemligheten om Odd Spångberg inte kan berättas offentligt. Så ni läsare kommer inte få veta eller kanske

      Och vad menar du med det??

        Angelica som Bella umgicks med förut har slutat täcka om saker hon visste om Odd. Fasaden var tvungen att spricka nån gång. Hemskt för alla inblandade. Fick reda av en som känner A. Hade aldrig kunnat tro att det har så illa:(

          Berätta mer, jag förstår ingenting?!

            Boxning. Isabella berättade för sina ”kompisar” Elaine, Angelica, Denise & Messi. Häxan Elaine ville dock att ingen skulle berätta och tystade övriga med verbala hot.

            Svar till Elaine: Vet du detta med säkerhet eller är det din spekulation?
            Var har du fått informationen ifrån?

            Nej men asså han håller inte på med boxning Elaine? Han har varit simmare och nu börjat aktivtnpraktisera sin nudisttro.

          Ja hallå!!! Berätta mer! Så nyfiken!

            Det gick tidigare rykten om misshandel i forhallandet, men dessa bekraftades aldrig. Tror det ar det skribenten syftar pa.

            Mitt svar var menat till Adam men hamnade sen under ”Elaine”. Förstod vad hon menade även om jag inte tror på det ryktet.

            Äsch lika bra att jag berättar. Kommer väl snart fram ändå…

            Bella var okej med problematiken när det i början bara hände hemma. Sen när de fick barn var det svårare att hålla fasaden uppe, skulle barnet få se? När Odd började kräva att även få nudista på kontoret blev det droppen.

            Angelica kom på Odd gå runt naken hemma, Blondinbella bönade och bad A vara tyst om det. Odd lovade att börja gå till psykolog. När Blondinbella kom på honom naken på kontoret googlandes ”husvagnssemester för nudister” på arbetet sprack det.

            Jag vet andra som varit utsatta för det Bella är med om nu. Kan vara ett helvete.

            Hahahaha, är du riktigt frisk, Weird?

            Från boxare till nudist, vad är det som försiggår? ?

            Okej…Känns som vi kan släppa nudistteorin då.

    Hänt Extra svarar på Instagram att intervjun inte är påhittad och kommer publiceras på lördag

      Är det lördag snart?!

        Hahaaa ?

    Det vore spännande om det kommer fram att Bella eller Odd är psykopat, seriemördare eller något i den stilen. I övrigt, om de tjafsar, inte kommer överens, ska skilja sig som alla andra.. Gäsp.

      Kanske att blondinbella kommer släppa nyheten att Odd egentligen inte är Odd utan lasermannen?

      Eller kanske så är det som jag alltid misstänkt att han är nudist. Kanske att hon fick reda på det och då blev det nog. Detta med nudism är vanligare än många tror.

        Vad är det för fel med att vara nudist nu då??

    Kan ju bara vara så att Isabella gjort en intervju med Hänt kring många ämnen, däribland jobb och privatliv. Isabella kanske då svarade på frågan att odd sagt upp sig, men precis som Elaine’s intervju förra veckan så valde Hänt en rubrik som de vet är bäst clickbait? I det fallet är Isabellas svar idag inte så konstigt för hon kanske inte har svarat på frågor kring senaste veckans kaos? Intervjun var ju ändå i april. Sluta vara så dramatiska och ta ett djupt andetag.

    Alltså detta att Hänt har hashtaggen #styrkekram på instainlägget är ju jättekul!

      Det blir verkligen som ett hån….

      Jättekul, men så udda ?

    Hoppas man får läsa allt här sen!

      Ja tänk om det funnits en blogg som bevakar andra bloggar

    Smartast av Isabella vore ju att berätta på bloggen vad som har hänt innan lördag…

      Nej, intervjun kommer ju inte innehålla något nytt men ännu fler blir nyfikna och klickar in på bloggen. Hon är smart den där damen.

    Rätt skönt att vara okänd ?

    Turbulensen hemma handlar såklart om att Odd är på väg att göra en Caitlyn Jenner.

      Källa?

      Sprid inte falska rykten utan att veta!

      Sen så är det väldigt fördomsfullt att tro att han är transexuell bara för att han är aktiv nudist:/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.