Bella har uppdaterat bloggen.

Blondinbella:

Det är svårt att skriva ett inlägg efter gårdagen. Det kommer att bli märkligt för jag vill inte kommentera mer kring skilsmässan eftersom det är färskt och därför kommer bloggens innehåll att se ut som vanligt. Jag kommer nog att uppfattas som att jag är glad och livet rullar på men så är det ju inte. Men jag kan inte dela med mig av tankar just nu, det blir att mata media. Vi har två små barn som i framtiden kommer att kunna läsa om föräldrarnas skilsmässa därför vill vi minimera det så mycket som det går offentligt.//Bella

Efter gårdagens avslöjande att Bella och Odd ska skilja sig så ekade bloggen tom för resten av kvällen men nu har hon uppdaterat igen och meddelar att bloggen kommer rulla på som vanligt.
Det är nog klokt av henne men man kan ju undra hur mycket det kliar i fingrarna på Odd nu när Bella fått skriva av sig under den senaste månaden.
Även om han skulle vilja säga någonting själv så kan han ju inte det – han har ju inte ens ett Instagramkonto kvar efter att han försökte smyga in Ottos barnmat som nya ägare till det.

Kanske kan han få låna pappa Pers blogg om han vill?
Eller nä, Odd var väl anledningen till att det skar sig helt mellan Bella och hennes far och anledningen till att bloggen skapades från första början.

Jag undrar om Bella kommer återuppta kontakten med sin pappa nu när skilsmässan är ett faktum? Har han ens träffat sina barnbarn?

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej han har inte träffat dem och jag tror som sagt att det inte ligger långt bort att hon tar upp kontakten nu.

      Tror inte hon kommer ta upp kontakten. Hon har det nog jobbigt nu och det skulle ju bli ännu värre om hon tar upp kontakten och det inte fungerar. Bättre och vänta med det tills den värsta krisen är över.

        Varför det inte skulle funka nu beror ju på värför de bröt tidigare.

        Men snart är inte nu.

        Undrar vad Maria-Karin tycker om att du har tagit hennes nick ?

          M ???

    Bra att hon/de vill skona barnen så mycket som möjligt och att hon tänker framåt på hur det kan bli för dem om några år, inte bara nu. Det hon redan har hängt ut till allmän beskådan är ju försent att göra något åt, men för barnens skull kanske hon blir mindre privat från och med nu.

      Nu tror jag iofs de blir mer illa berörda av att läsa att deras mamma hänvisade till tiden med dem som en ”tårtbit som ska fyllas” och lät sin assistent boka in dem i hennes schema, än av hur deras föräldrar skötte sin skilsmässa.

        Fast jag hade inte haft några problem om mina föräldrar gjort så.
        Pappa skulle behövt/behöva en assistent som hjälpte honom så. Tror det kan vara ett bra hjälpmedel om man har adhd.

          ”min mamma klarade inte av att prioritera mig” känns det bra?

            Har också ADHD och problem att prioritera, men barnen står ovanför tårtbitarna, De är liksom allt på något vis. Dom kommer först, sen får allt annat dela upp sig.

    Vad har odd att göra med att bb och hennes pappa inte har kontakt längre? Förlåt jag hänger inte med, recap någon???

      Jag vet inte exat hur det förhåller sig men att Odd var en del av beslutet att de skulle bryta kontakten och att Per inte skulle få träffa sina barnbarn har framgått tidigare. Tror det var på Odds numer raderade blogg det framkom.

        Ja, det hade kommit en ny tupp i hönsgården. Tuppen Per fick packa ihop sina grejor och flytta ut.
        Att far och svärson inte fungerar tillsammans är väl iofs inte helt unikt. Det finns väl aldrig någon som är god nog för ens dotter – i synnerhet om den hönan värper guldägg 🙂
        Samtidigt hade också hönan Bella tagit över kontrollen av sina bolag och konton.
        Pappa Per höll ut i det längsta – vägrade t ex att sälja sin andel av Spotlife till dottern. Där fick Aram Fili istället en möjlighet att ta över vilket till slut ledde till att Bella lämnade Spotlife och gick till United Influencers.

          Är du kär i BB?

          Låter tveksamt!
          Bella släpper nog inte frivilligt kontrollen till sin bähbäh Spotlife lättvindigt, men höll en låg profil med spotlife när hon signade för bloggnätverket …

            Isabella har inte varit delägare i Spotlife på flera år.

      Det ”framkom” genom spekulationer i kommentarsfältet. Det har aldrig bekräftats av någon inblandad utan är rena rykten

        Jag har för mig att det publicerades ett helt mail, men jag minns inte säkert.

        Dessutom, Odd raderade inte.

    Odd har kvar sitt Instagramkonto som nu heter:
    @hejpadigellermig
    Det lustiga är att på ett par dagar har han fått fler följare – nu 11,4t – trots att det inte finns några inlägg utan kontot är tomt. Nyfikna?
    Hoppas Odd berättar vad han känner för Bella har verkligen fått tolkningsföreträde här i deras personliga kris.

    Det här är en sån grej som jag kanske inte skulle tänkt på om jag inte upplevt liknande själv. Jag tycker inte vi ska varken raljera eller spekulera i vad odd hade att göra med att Isabella bröt med sin pappa. Det kan lika väl vara så att de planerade barn och saker ställdes på sin spets, att odd fick henne att erkänna problemen med hennes pappa, att han var stödet hon behövde. Och det finns många barnbarn son inte får träffa sina släktingar, oftast för att deras föräldrar inte tycker att släktingarna är lämpliga runt barn. Som förälder måste du ta det ansvaret och bestämma. Att ha familj är ingen rättighet, du behöver förtjäna den precis som att du behöver förtjäna dina vänner.

      Du är verkligen ute och cyklar.

        Nej, du är!?

        Du får nog läsa igen, jag pratar ju inte alls om cykling, jag pratar ju om släktrelationer! (Eller åtminstone får du utveckla åt vilket håll jag cyklar som du inte håller med om)

      Ida – Håller helt med dig. Odd kanske var den som gjorde Bella trygg att ta steget att bryta med sin far.

      Blir så trött på folk som tror sig veta, trots att de egentligen inte vet ett jävla skit!

    Skreeeeek av skratt!!!!! ”Låna pappa pers blogg” hahahahhahahahaha

    Men allltså vänta nu!!!? Hörde jag rätt!? Ska dom skilja sig!!?

    Var det inte fröken Bella som efter ett år som fru skrev artiklar och böcker och röksignaler om hur man gör för att stärka sitt förhållande och få allt att funka!?

    Alltså den bruden behöver verkligen komma ner på jorden….. inse att livet inte är så jävla enkelt som hon vill få det att framstå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.