Ringregler?

Blondinbella:

Det gemensamma uttalandet om att Bella och äggtOddyn ska skilja sig hann ta mig tusan knappt publiceras på lilla frugans blogg förrän ringarna åkte av och ner i någon byrålåda.
Bellas juveler är i alla fall MIA (missing in action) men vart Odd och hans kronjuveler för närvarande håller hus är det ingen som riktigt vet. Inte jag i alla fall.
Anyays..

Finns det någon Magdalena Ribbingsk regel att ta till som stipulerar när, var och hur du ska ta av dig ringarna när en relation går i kras?
Finns det något mönster att följa? En trestegsraket?§

Jag är så förvirrad, jag trodde bara att det var att plocka av dem när man tagit steget och avslutat en relation.
Kanske är den inte avslutad på pappret eftersom det tar 6 månader av betänketid när man har barn men ändå.. Finito är finito!

Eller så kanske Bella har tappat bort dem igen? Det tror inte jag…
Jag tror hon kommer smälta ner båda sina ringar för att bygga en till sån där ”power ring” eftersom den gamla tydligen tappat all sin power och inte duger längre. 
More power! New power! Single power!
”AAAAAAALL the single ladies! Now put your hands UP!”

Tack för tips, Linnea!

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    En av dina läsare har länkat till ett Magdalena Ribbing-inlägg om just detta i inlägget om äktenskapsförordet 😉

    Någon mer än jag som såg Gabjoss tidigare inlägg idag på hennes gravidmage hon hade med Jason?

    Hon la upp en bild på sin gravidmage och skrev något ” För 1,5 år sedan såg min mage ut såhär”

    Men nu verkar hon ha raderat bilden :S

      Ge inte bedragerskan uppmärksamhet. Simple as that 🙂

        Precis. Hon försöker bara få uppmärksamhet. Räckte inte den uppmärksamhet hon fick när hon ville bedra sin egen man?

        #VemÄrPappa

        ^ Nya taggen när vi pratar om Gabbj.

          #Freefjodor #vemärpappa

      Hon hintar ju som en tok om en ny graviditet ?

        Är ju skämskudde varje gång man läser bloggen…

          Inte första gången som hon lägger upp inlägg som sen raderas ? O skulle hon vara gravid så skulle ändå ingen bli förvånad när hon skriver exakt samma som när hon väntade Jason.

          Fattar inte att folk på riktigt läser Gabjoss blogg. Något mer tråkigare finns fasen inte!
          Fruktfat, tuttar, SuperJayjay, Gina Tricot/Bikbok och gråvit inredning om och om och om och om igen- snaaaaaark… SNAAARK!

    Gör som ribbing brukar göra och tolkar syftet med att ha (och inte ha) ringar: att meddela andra människor sitt civilstånd offentligt. Således känns det mycket rimligt att timea in ringavtagandet med blogginlägg och andra uttalande i sociala media. Hade varit onstigt att behålla en ring på fingret för att signalera att man är gift när man gått ut och berättat motsatsen för hela världen.

    Jag tror att Gabban mår apa just nu när allt fokus går till två bloggar: denna och Isabellas.

    Det smids nog intensiva planer på hur man får tillbaka läsarna. Hon är säkert gravid. Men jag förstår inte hur man mitt i en tidig graviditet orkar lägga energi på uppmärksamhet till sin blogg.

    Som läsare uppskattar man inte denna typ av mekaniska spänning. hon skriker i princip ut det med sina desperata inlägg.

    Jag plockade av mina ringar _innan_ jag begärde skilsmässa. Mådde illa av att se dem och ringar är knappast ett krav när man är gift. Är omgift (och lycklig) nu och på helgerna har jag aldrig på mig ringarna men är gift ändå 🙂

      Och jag är gift helt utan ringar. Ingen av oss fixar att ha ring på oss så vi skippade dem helt. Det funkar bra det med.

        Jag med, blev allergisk mot min ring! Mannen har dock kvar sin! Vi är lila gifta för det!

    Magdalena Graaf har inte sin förlovningsring på sig längre…?

      Läste på Flashback att Filip har/är otrogen mot henne med nån brud från hans företag. Sen det som skrivs där kanske man ska ta med en nypa salt :p

    När man väl bestämt sig för skilsmässa känns det väldigt konstigt (tycker jag) att låta ringarna sitta kvar. De är ju ändå en symbol för äktenskapet och om det då är slut ser jag ingen anledning att låta ringarna sitta kvar…

    Kan inte vi skramla till Odd? Liksom som ersättning för en för en exklusiv intervju med CamCam?

      Han skulle lätt kunna få in över 100k. Tror jävligt många skulle swisha för att få höra hans story!!

        Isabella skulle dubbla summan för att han skulle vara tyst

    Har jag drömt att Bella skrev ett inlägg för inte så länge sedan om att hon skulle göra någonting med sin vigselring? Göra om den? Byta ut den? ?

    Varför skulle hon ha ringarna kvar?
    Jag hade inte det.

    Och faktiskt så smälte jag ner samtliga ringar jag hade fått av honom och gjorde mig en fet guldring som det står SOFIE i, min ring för att jag är bäst och förhållanden kan gå åt helvete men gråter man ner sig i det så är det läget ”ligga och grina med ringarna på kudden” eller ta tag i sakerna för nu är det som det är.

    Vad han gjorde med ringarna som jag hade bekostat får stå för honom. Kanske har han de på kudden och gråter eller så har han slängt de åt helvete. What so ever. Alla blir saliga på sin egen tro typ.

    Det är väl klart man tar av sig ringarna när man meddelat sitt beslut? När jag bröt med min tidigare fästman tog vi av oss dem så fort vi kom hem efter beslutet.

    Jag tog av ringen två mån efter vi separerade, och efter ytterligare en månad ansökte jag om skilsmässa. Den är dock så snygg så jag vägrar sälja den. Häromdan satte jag på den och tog bilder för mina händer är så bruna efter solsemestern och den glittrade så mkt 😛

    Jag måste skaffa mig fler hobbys. För idag har diskussionerna handlat om huruvida BB betalar sina fd kompisar för att hålla käften. Varför är det tyst på Flashback? Varför skvallrar ingen om vem som gjorde walk of shame? Varför!? I need to know! Ge mig skvaller! Jag är så otroligt informationspositiv just nu. #jajagdrickervinigen

      Jag har också funderat (även tidigare) varför det inte finns så mycket skvaller om Bella. Hon har ju t.ex haft en hel del vänner som inte är vänner längre, och en hel del anställda. Jag tror helt enkelt att det är så att folk får skriva på nått slags avtal att inte prata om henne. Helt sjukt egentligen, men när det är Bella vi pratar om är inget förvånande.

      Hahaha informationspositiv var ett bra ord, jag lånar det. Trevlig kväll?

      Eller hur?! Kom igen BB’ s X, du som skrev ngn kommentar för ngr dagar sen. Eller ngn av alla hennes assistenter och bästisar. Let us know all the details!

    Kastade ringarna på honom i det grälet vi bestämde oss för att skiljas.

    För ett tag sen bloggade hon ju om att hon inte hittade dem en morgon och trodde barnen lagt bort dem. Vet inte om hon skrev om att hon hittat dem sen. Håller hur som helst med om att det är fullt naturligt att ta av dem nu när de gått ut med sitt beslut.

    på riktigt är det någon här som följer hennes blogg? jag tycker hon är grym affärskvinna, men jag har extremt svårt för floskerbloggare!= hej o hå här kommer mitt ytliga jag, här är mitt Sköna Hem hem, jag är så nöjd med mitt löshår osv

    Man tar väl av sig ringarna när man ”känner sig redo”? Jag bröt en förlovning men behöll ringen på i en eller två månader tror jag. Dels för att jag egentligen inte ville göra slut och dels för att folk inte skulle reagera på att ringen var borta och börja fråga saker.

    Isabella hade sina ringar på sig på flera bilder så sent som i början av den här veckan så hon har nog hittat dom igen!
    Jag och min exman tog av oss ringarna dagen efter vi hade bestämt oss för att skiljas.

    Men hallå är det ingen som pratar om odds tatuering?! Han har ju för fasen tatuerar in ”Isabella” över hela biceps! Vad händer nu?

    Vad sägs om Bellas senaste inlägg då? ”Jag är stark i det här. Jag har behövt det här”..?

      klart hon skriver det.
      Hon kan ju inte skriva att hon kommer att ta en time out från allt för att sitta hemma och grina heller, hur skulle hon kunna göra reklam för LCC eller nake-ed i ett sådant inlägg.
      Nä i bellas värld är det alltid solsken.
      Solsken, PR och adlinks.

    Swipade precis förbi Mr Spångberg på Tinder. Här går det undan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.