What to do, what to do!?

Blondinbella:

Vad ska Bella göra av sina ringar?
Läsarna tycker hon ska spara dem till Gillis och Sally eller smälta ner dem till ett annat smycke.

Jag har några andra förslag:
Designa ett sjuk helvetes navelsmycke till Salsan som hon kan använda när hon rebelliskt piercar navel som fjortonåring.
– Smält ner alltsammans och designa en ”grill” till dig själv. Jag lovar att det kommer göra succé på affärsmöten.
Sälj dem och köp en ponny. Smidigt att ha hemma på gräsmattan nu när ni inte är två som kan klippa gräset eller kan komma överens om vems tur det är.
– Mal ner ädelstenarna och lansera en ”one of a kind, once in a lifetime diamond infused” ansiktskräm för 10 000 kr burken hos LCC. Very limited edition.
– Lägg ut dem på Tradera och låt Alex Schulmans polare köpa dem till honom att pynta sin Marcus Birro-tavla med.
– Designa ett ädelstensprytt halsband som du överraskar hunden Christian med eftersom han så snöpligt fick lämna familjen Spång-grip när de blev gravida med Salsan och kan behöva muntras upp lite.

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gabriella hintar igen om sin nya graviditet, alla fattar att hon är det så varför går hon bara inte ut med det? Allt för lite klick…

    Från hennes blog där hon pratar om att köpa ny säng till huset:
    ”Jag och F får tränga ut oss på en kant tillsammans, haha.. Och det kommer ju inte bli mindre trångt direkt.”

      Hon är så jobbig. Irriteras över allt med henne och tycker det är så ledsamt att Cami numera är bff med henne, så man inte ens kan få läsa någonting om denna otrogna fjanten.

      #VemÄrPappan #FreeFjodor
      (de nya taggar när man pratar om henne)

        Helt ärligt. Vad finns det att skriva om just nu? Klinkers och duschdörrar? Hennes blogg är så totalt ointressant nu att du GÄRNA får ge mig uppslag om vad jag kan lyfta fram som ens är lite intressant att skriva om!

          Om jag ska vara helt ärlig tycker jag inte heller det finns så värst mycket att skriva om de andra bloggarna heller, men du är så kreativ (på riktigt) och hittar alltid så många roliga vinklar i något som annars är otroligt tråkigt. Du kanske kan skriva om att hon försöker hinta att hon är preggo och att många undrar vem pappan ens är efter hela Gabb-Tape showen. ?

            Men det är väl att gå över gränsen att diskutera vem pappan är?! Herregud Anja.

            Varför skulle det vara över gränsen? Känner du inte till hennes bakgrund? Sök i arkivet i den här bloggen, så lär du se att hon ringer runt till andra gifta män för att höra om de är sugna samt flörtar hejvillt med dem i privata chattar.

            #VemÄrPappan #FreeFjodor

            Det är absolut en berättigad fråga då tjejen är sugen på män från höger till vänster och säkert har legat med minst 10 andra.

          Eller kanske en uppföljning på hela Tape-showen? Hur hon försöker sudda bort allt och låtsas att det aldrig någonsin har hänt?

            Kommer nog inte komma. CamCam har snarare vart med och suddat när det sista angående detta snarare var ett ifrågasättande av Moa och sedan följdes det upp med en gulli-gull fika med Gabriella själv… Integritet är överskattat 😉

        Hur vet du gab e otrogen?

        Gabjossan plussade ju för nån vecka sen, och om hon gjorde testet i samband med att hon skulle haft mens så borde hon haft ägglossning kring påsk.. alltså exakt samtidigt som ”busrigningarna” skedde.. lustigt sammanträffande då Gabjossan och fjordingen har försökt att bli gravida i mer än ett år..

        #vemärpappa

          Men herregud det här är ju sant!!!

          #vemärpappan

      Håller med… gåååå bara ut med det ?

      De skulle ju kunna köpa egna sängar till barnen???? Fattar inte varför Jason inte har en egen säng!

        Varför måste han ha en egen säng? Han är 1,5 år och det är bra för barn att sova där dom känner sig trygga. Våra barn sover med oss och sen ska dom få sova i syskonsäng med varandra, big deal.

        Googla på samsovning, det har massvis med fördelar. Jag samsover inte med min dotter, gjorde det bara de första veckorna, svettas alldeles för mycket på nätterna för det ? Men önskar jag hade kunnat!

        Våran treåring sover ibland mellan oss (mamma o pappa) i sängen. Inga konstigheter med det. Tror knappast han kommer sova där till 18 års ålder.

    Hahahaha ?

    Av ren nyfikenhet. BiLderna som du använder här, vart kommer dom ifrån o får man använda bilder hur som helst på sina bloggar?
    Som sagt ren nyfikenhet

      Det finns sidor där man kan hämta och använda bilder hur man vill, exempelvis Pixabay.com

        https://www.poshpuppyboutique.com/La_Jeune_Tulipe_Diamond_Dog_Pet_Collar_p/ildd-150.htm
        Sidan som hundhalsbandsbilden kommer ifrån.

        Står copyright 2017 all rights reserved

    Alltså! Jessica, tvilling Lagergren, hur är egentligen läget kring hennes relation till sin kille? Han verkar frånvarande och hon skriver kryptiskt om beslut som jag tycker verkar vara beslut kring deras relation. Ingen som har skvaller? Nu när BB gått ut med sin separation väntar jag på nästa par som ska gå isär.

      Hon har ju pratat så länge om att dom har det dåligt. Tänkte också att det kanske handlade om det när hon skrev om beslutet. Och också, dagens avsnitt av podden. Att Angelica fick en panikångestattack under påskhelgen. Alltså vad hände?! Måste varit otrohet eller?

        Jaa, jag förstår inte den här trenden som verkar råda just nu att berätta lite men inte allt, så att spekulationer och skvaller lätt uppstår. Klart de får mer trafik till bloggen och podden men jag blir istället förbannad och slutar typ läsa och lyssna! Någon form av rejäl kris verkar ju både Angelica och Jessica gå igenom och självklart vill jag veta ALLT!

          jag med!

        vad sa de i podden?

      Har slutat läsa deras bloggar för jag är så trött på att de hintar hit och dit om det ena och det andra. Inte för att jag anser mig ha rätt att veta men jag tycker det är så irriterande med det här a och inte b, säg ingenting då istället. ? Jessica har ju skrivit länge om att de har det dåligt och de ställde in sitt bröllop så inte så förvånande om det skulle ta slut. Systrarna Lagergren har ju börjar umgås med BB och nu när hon gått i bräschen kanske de andra snart följer efter och de tre rumlar runt på Stureplan tillsammans på barnfria dagar. ?

        Jag gillar verkligen jessica, hon känns genuin och jordnära. Angelica däremot? Klarar ej av!! Sjukt eftersom att de är tvillingar… Är det någon som vet vilken podd det var som snackade ner Jessica och hennes viktminskningsresa?

          Jag vill också veta mera.. sjukt nyfiken både på Jessicas och angelicas relationer.

        De är även väldigt noga med att nämna kändisarna de umgås med, med både förnamn och efternamn, så att man verkligen ska veta vem den där Johanna eller Jessica är, tex… Och försöker samtidigt släta ut det med ”åt en helt fantastisk middag med den och den, det var riktigt trevligt och hon är en sådan vacker person. Någon gång ska vi åka på *valfritt flådigt* spa tillsammans.” Jag gillade dem innan de blev så ytliga och pengahungriga och tappade allt efter SKAM-festen. Så barnslig kväll, beteende och smicker och majoriteten av gästerna var ändå mycket över 35 🙁 De vill så gärna vara övre medelklass och beblanda sig med de som syns och hörs i Medier och säger själva att de skriver om sånt som VI vill höra, inte som de nödvändigtvis tänkte skriva om från början. Sånt gör mig less.

        Dessutom… Alla får klä sig hur de vill… Men alltså, Stefans stil? Kan vi prata om det?

          Ja, den stilen bör vi prata om… Dog lite när jag såg polo och rutig kavaj……

          Men Stefan är ju ÄNNU mer wannabe-ha-pengar. Check Bass är väl hans största idol ?

            Ja, och hela Gossip Girl-stuket. Han hade Gossip Girl-tema på sin 30-årsfest.

            Tycker det är lite komiskt att ha Gossip Girl och Skam som tema på trettioårsfest, två serier för tonåringar liksom. ?

            Exakt det jag menar. Peter Pan-syndromet 🙂

            Ja men precis! ? Hade fattar grejen om det var tema med någon tonårsserie som gick när man själv var tonåring, som en nostalgitripp, men Gossip Girl och Skam är ju serier som kommit nu i vuxen ålder. Eller så kanske jag inte ska vara så tråkig och helt enkelt köra Pretty Little Liars-tema på min nästa födelsedag. Alla avslöjar hemligheter och försöker ha ihjäl varandra, vilken fest!

    Vad hon än gör bör hon lägga en del av överskottet på ett strykjärn och en kurs i hur man stryker kläder! Ser ofta ovårdad ut i skrynkliga plagg. Sång- och dans-Simon kan få i beting att lägga in några minuters strykning i kalendern varje dag.

    Om hon bara ger det några veckor så har hon väl tappat bort ringarna (igen) och då är ju dilemmat löst och ur världen.

      Hahaha ??

    Tror inte Bella kommer bo kvar i huset tbh. Är för mycket jobb. Om hon nu inte anlitar någon?

      De har redan en trädgårsmästare, nanny och städerska. Vad mer behövs? 😀

        Någon som kan slicka hennes röv och laga mat som äggtOddyn gjorde?

          Har inte huset ett smart kök? Har för mig att Bella skrev ett inlägg om att det kunde laga mat så det var klart en viss tid.

            Ha ha ha, men jooooo. Bästa du som kom ihåg det. ? ?

    Jag hade ju smält ner dem och gjort två små berlocker eller något till barnen. Kan bli en grej som lämnas vidare till nästa generation sen.

    När min mamma & pappa skiljdes fick jag mammas förlovnings- och vigselring. Satte de på en kedja och bär de runt halsen numera. Lillebror fick pappas ringar 🙂

      Asså förlåt, men det lät jättedeprimerande. Det enda man tänker på när man ser dom ringarna är ”japp mina föräldrar är skilda numera”. Ser absolut inget positivt med det

        ? tragiskt..

        Haha finns det en till Gås här inne nu? ? Välkommen till fjäderfä-klubben! You stay good now ? Gäss är snälla, även om dom har vassa tungor! (Rekommenderar en googling på ”goose + tongue” för alla som ännu inte sett hur en taggig tunga på en fågel ser ut, det är inget att leka med det)

        Man behöver ju inte se allt som ”deprimerande” annars. 🙂

        Jag fick min mammas ringar när mina föräldrar skilde sig. Inte fasen tänkt jag på skilsmässan när jag ser dom. Numera har jag smält ner förlovningsringen som blev min vigselring. Och nej tänker inte på deras skilsmässa när jag ser min vigselring.. tänker på min mamma då det var hennes ring.

    Nja det här inlägget var inte speciellt skojigt faktiskt.

    Ingen som har någon kommentar om tyras POWER-inlägg igår om hur hon ska kämpa över sjukdomen.
    Och idag hade dagens inlägg rubriken ”de blev tufft”..

    Jobbigt

      Skriv mer om Tyra! Alla som håller med GILLA!

    Odd har skaffat tinder ?

      Vad efter du är!

      Skolla ner genom ett gäng med inlägg så finns det redan en diskussion om det här på bloggen???

    Har mina föräldrars gamla ringar och min och barnets pappas ringar i en låda. Det där med att smälta ner och göra nått annat av dom händer ju liksom aldrig. Först är man sentimental och sen glömmer man bort det. Tror jag även har min gammelfarmors vigselring där i också. Nåväl blir det krig kan jag ju alltid sälja skrotet. Just nu har det inget värde alls.

    Catrin Hedlund (ja vi vet att du läser här). Ett tips till dig. Den 10/6 spelar Panetoz på en av Viking Lines kryssningar. På så sätt kan du kombinera två av dina största intressen, Finlandskryssningar och Panetoz – om du inte sitter i fängelse vill säga.

    Tjillevippen!

    Tyra är inne och ryter ifrån i kommentarsfältet på Linn Olssons blogg. Onödiga kommentarer är det i kommentarsfältet förvisso, men Tyras kommentarer hjälper ju inte precis till stämningen heller…

    Skriv om CittyCostas!

    Har aldrig kollat på en video med Gabjoss och Fjodor, första gången nu ikväll och hallå… Första känslan jag fick var: men va fan, han är ju gay! Språket, tonen, ordvalen, rörelserna – allt! Är det bara jag som känner starka gay-vibbar från fjordingen? Seriöst ? Skratta så jag dog..

      Också fått den känslan. Dock fattar jag inte varför det skulle vara så roligt som du beskriver det ?
      Han känns lika fejk som sin fruga. Allt är så himla roligt, vackert, fantastiskt och skojigt. Till och med när Gabriella köper sallad på Ica tycker han att det är SÅ himla roligt ?

      Varför skulle det vara så roligt?

      Fyfan vilken unken kommentar. Du skriver det som att det skulle vara nåt negativt att vara gay, och skrattar åt honom för att han låter på ett visst sätt som du associerar med att vara gay.

      Sluta använda det ordet som att det vore en förolämpning

        Det är ju inget som bör uppmuntras iaf.

      Och varför får hon inte hjälpa till att bära?! Löjligaste jag hört!

    Angående ringarna så vet jag inte om jag hade velat göra ett nytt smycke av min förlovnings- och vigselring. Skiljer jag mig så skulle de ha en ”negativ känsla” över sig(svårt att förklara). Jag är dessutom helt osentimental så jag hade nog sålt guldet och köpt nåt annat för pengarna, åkt på en resa eller nåt.

    Vett och etikett säger att man lämnar tillbaka ringarna till varandra. Odd bör alltså få hennes och hon Odds. Att behålla dem är alltså felaktigt.

      Tror dock inte det är Odd som pungat ut för Bellas 1 carat-ring… Sen är det ju 2017 idag och inte 1890…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.