Kaka söker maka.

Kissie:

Nej men det är faktiskt väldigt skönt att Andreas vill vara med och stöttar mig i det jag gör, för han gör inte bara mitt liv roligare utan enklare på flera sätt och vis ? Det betyder väldigt mycket för mig. Så i min värld är det något väldigt fint och tar det nästan som en komplimang. För att slänga sig ut i mediavärlden har båda sina nackdelar och fördelar, och jag ser det som så – är man redo att tacklas med nackdelarna så måste jag vara värd det.

För om jag ska blicka tillbaka till min förra relation med C, så kändes det tillslut ibland som att han skämdes över mig.
Fast jag vet att det inte var så, iaf inte mot slutet.. //Kissie

Kissies ex ”C” skydde offentligheten likt Monica Geller skydde Light Mayo (It’s NOT mayo!!!) och mot slutet av deras relation började Kissie känna det som att han skämdes över henne eftersom han aldrig ville visa sig offentligt med henne, vilket så klart inte var sant.
Men jag förstår problematiken i att ha en pojkvän/sambo som absolut inte ville synas när ens jobb går ut på ATT synas.
Se bara hur snabbt läsarna började spekulera om Bella och Odds relation så fort han inte längre ville synas.
I deras fall var det ju en indikation på att allt inte stod rätt till men i Kissies fall så var ju detta ett beslut som ”C” fattade flera år innan han och Kissie gick skilda vägar och hade förmodligen ingenting med det att göra.

Nu har hon hittat en ny kärlek i Andreas som MER än gärna syns på hennes blogg och det är klart att det underlättar för henne på alla plan.
Det är nog svårt som offentlig person som ”ska” synas att ha en relation med någon som absolut inte vill dela det livet med en men man vill ju heller inte träffa någon som älskar strålkastarljuset mer än en själv heller så klart.

Som tur väl är så behöver jag inte slåss med Magnus om mitt enorma kändisskap utan det är bara Tjocka Hetsätarkatten som är ute efter det och det kan han fet-glömma!

 

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Saknar THK foton

      Saknar också bilder på THK o lilla nöboll. Dom är så fina.

        Ser dig i kommentarsfältet på alla bloggar jag läser! Det är ingen kritik, men hur hinner du kommentera?

          Så nyfiken på hur/du kan veta vem som döljer sig bakom en ”anonym” kommentar? Kan väl vara vem som helst??

            Tror hen försökte vara rolig. Skämtet är väl att man ser just många ’anonym’ i kommentarsfältet.

            anonym/Maria/Kurt/Karin osv osv skriver väldigt signifikativt och därför känner de flesta igen hens kommentarer på långa vägar. Trots att hen använt sig av olika nick i olika omgångar på olika bloggar.

            Nej, skämtet är inget skämt. Har man missat anonym med litet a här som även kallar sig Maria bland annat på typ Sandra beijers blogg kommenterar på ett speciellt sätt. Skriver lite annorlunda ofta utan sammanhang. Det var en genuin fråga

          Går in på toan o vid fikat o lunchen ja lite då och då puss o kram ? men följer inredning och katt bloggar. Så alla miljontals anonym är inte jag!!.

            Nä, men det finns bara en ’anonym’ som skriver som du ?

            Dagens Dessie brukade också skriva sina kommentarer på skithuset

            varmt välkommen tillbaka kurt-maria!!

      Tycker själv det är rätt skönt att det inte är en så personlig blogg nu ?

    Kanske C varit ok ”med att synas” om Kissie varit en A-kändis i st f en C-kändis? Tror absolut att han skämdes för henne ibland – när hon gjorde vissa korkade uttalanden.

    Snälla sluta skriv om kissie

      *Sluta skrivA om Kissie

      Varför gör typ alla det där skrivfelet?!

        Det är väl en uppmaning?

        Böjning av verbet ”skriva”
        Infinitiv: skriva
        Preteritum: skrev
        Perfekt: har skrivit

        Imperativ (används i uppmaningar)
        du: skriv!
        ni: skriv!

        Ska det inte vara ”sluta skriv” då eller kopplar jag ihop allt fel

          Det är ”sluta” som är i imperativ. Om man ska uppmana någon att skriva i stället, då är det ”skriv” som gäller.

            Kan du utveckla om du orkar? Uppriktig undran, vill veta mer

            ***menar hur man ska tänka i orginalkommentaren angående skriv och skriva

        Uppskattar faktiskt rättelser gällande min stavning. Tack! 🙂

        Så om jag vill uppmana någon att sluta dricka direkt ur mjölkpaketet så ska jag alltså säga:
        Snälla du, sluta dricka direkt ur mjölkpaketet!
        och inte säga:
        Snälla du, sluta drick direkt ur mjölkpaketet!

    Någonting hände ju med Therése Lindgren och hennes Anders när de gjorde slut och blev tillsammans igen. Innan uppbrottet ville han knappt vara med, kunde absolut inte bli ex. sminkad på grund av sitt jobb, osv. Nu är han med varje vecka i alla typer av videos, inklusive en där han klädde sig i för små – kvinnligt könade – kläder. Låter som att Therése ändå hade nån deal där, eller?

    Dock kan det också vara så enkelt som att Therése fixat jobb åt Anders (à la Blondinbella) och det därför inte finns något professionellt hinder för att spexa på YouTube – Lindgren Group AB, Theréses moderbolag, äger nämligen ett marknadsföringsföretag som heter Weasel Wave AB. Anders har kallats Vesslan hur länge som helst och jobbade med marknadsföring redan när de träffades för flera år sen.

    Har Therése gjort upp nån deal om att han måste vara med mer, som BB skulle kunna ha gjort, eller är Anders som Andreas och har egentligen alltid velat vara med men känt sig hindrad på grund av jobbet?

      Jag reagerade med på det.

        ”Kvinnligt könade”

        WTF.

          Jag tror männskan menar ”kvinnligt kodade”

            Ja, självklart menade jag ”kvinnligt kodade”. Nyvaken och trött när jag lämnade kommentaren 🙂

    Bara jag som tolkar det att han INTE skämdes för henne mot slutet av förhållandet?

      Jo, tror kissie menade så. I början var hon ju lite mer ”provokativ” men man växer ju som tur är upp o mognar o de senaste året har det väl varit mest eventbilder o skönhetsfix.

      Nej det är så det står.
      ”Vilket han så klart inte gjorde” haha hur vet du det? Snackat med honom eller? 🙂

    Att C inte ville synas tyder väl också på att han inte brydde sig om kändisskapet, eller snarare av att dra nytta av Kissies kändisskap.

    Något man inte direkt kan säga om denna Andreas. Haft dåliga vibbar av honom sen första ggn han började framträda i hennes blogg. Känns creepy med nån som tycker FÖR mycket om att synas, vilket han tycks göra.

    Jag tror att han utnyttjar Kissie för att bli känd och därför hänger med på allt möjligt där en kamera finns. Eller så vill han endast stötta Kissie. Tiden kommer avgöra vilket av de två alternativen stämmer.

      Tycker allt har gått så himla fort. Det kan ske inte är helt rent mjöl i den där påsen.

    Det verkar onekligen som att Andreas trivs i rampljuset, men vad är det för fel med det? Kissie känns rätt rutinerad och om han verkligen enbart utnyttjar henne så hade hon nog känt till det vid det här laget. Tycker de verkar ha det bra tillsammans och det är väl ändå det enda som spelar roll. Antar att hon njuter lite extra efter att ha behövt gömma sin kille i flera år, det hade jag också gjort… Det kan ju inte kännas på riktigt om ens partner inte accepterar och deltar i hela ens liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.