Prestationsångest.

Sandra Beijer:

Sandy Bell skriver ett inlägg i listformat där hon tar upp sina favoritrestauranger i Stockholm:
Bästa skaldjur, bästa vinlunchen, bästa…ja, ni hajjar!

I hennes inlägg listan hon 20 olika ”bästa stället att gå till för..” vilket säkert är 10 gånger mer än jag äter ute på ett helt år vilket får mig att undra.
Hur många andra ställen har hon behövt besöka för att kunna slå fast att detta är hennes favoritställe. För att veta det måste man ju jämföra med en hel massa ställen.
Säg att du vill testa fem i varje kategori för att få fram en favorit.
Det är alltså 100 olika restauranger.
Hur ofta äter denna människa ute eller hur länge har hon jobbat på den här listan?
Jag blir helt matt!
Och ändå kommer det inlägg med hemlagade middagar titt som tätt. Äter hon dubbelt så ofta som andra människor eller hur är det möjligt att ha så här bra koll på typ alla typer av ställen i Stockholm?

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Influencers har klart för mycket pengar att lägga ut på krogbesök.
    Jag äter för det mesta hemma. Det känns lugnare så.

      Haha jag också. Så himla omständigt att äta ute. Väntetiden, folket, priset… Hemma är bättre 🙂

    När jag började läsa detta så började jag tänka: ”Har vi ens allt detta i min stad… aldrig sett/tänkt på” ? Men kom på att jag typ, aldrig är ute och äter men jag går ofta på stan. Såå… något borde jag ju lagt märke till.

    Jag äter ute ca 4 ggr i månaden (räknar inte in luncher som intas på lunchrestauranger i närheten av min arbetsplats) och jag kan hålla med Sandra på minst 5 av dessa tips.

    Vet inte vad det går att dra för slutsats av det, men jag har genom åren testat flera olika ställen inom respektive genre och kommit fram till vilka jag tycker bäst om i de områden jag brukar röra mig i.

    Äter ute ca 4-6 ggr i veckan och tycker det är väldigt roligt att testa nya stället! Så inte konstigt att få ihop en sådan här lista 🙂

      Håller med! Samma här!

    Är ju hippa ställen som hon nämner pga den hon vill visa upp att hon är?

      Förmodligen. Får alltid den känslan av henne.

    Jag älskar Ljunggrens, Raw och Urban Deli Sveavägen ?
    Beijer verkar inte gilla sushi. Men Ljunggrens och Raw samt Barbro har sjukt bra sushi ?

      Åååh Barbro är min favvo! ??

      Älskar Ljunggrens sushi! ?

    Hade nog kunna fått ur mig alla kategorier också utom burgaren, ölet och råbiffen.

    Inte så konstigt att ha sina favoriter egentligen. Sedan att man inte har screenat av hela stan är väl en annan sak – man går dit där man tycker att det är bra och ibland prövar man något annat och vips – så vet man:-)

    Väldigt off topic, men har ni sett Gabys senaste lista över saker hon tänkt på genom livet? På andraplats kommer ”Böj fransarna” haha, tänk va olika man kan vara……

      Men ja… Ingen är intresserad av di.. Jag menar hennes blogg.

    Finns det nån mer skitnödigt pretentiös än denna person?!

      Japp, flera stycken.

    typiskt prestigeätare dvs hon har varit mest på nytorget 6…hejja hemmaätare ?

      ? Fattar ingenting av din kommentar. Hon nämner restaurangen Nytorget 6 en gång? Vad är en prestigeätare?

      Har oxå varit där, gillade det, är jag också en prestigeätare då?

        Kurt-Maria är känd för sina osammanhängande kommentarer ? Ta henne inte på allvar

          Men lägg av jag inte skrivit något camcam hjälp. Sluta att vara taskiga!!

            Så du ber alltså CamCam om hjälp – personen som du har skrivit skit om hos andra bloggare? Personen vars blogg du vill ha nedstängd och anmäld, henne vill du ha hjälp av? ?

    Man kan inte boka bord på Bird.
    #getyourfactsright

      Du läste fel.

    Det mesta ligger ju i hennes hood på Söder, är man 30+, singel, i storstan och utan barn (är det själv) så känner man till restauranger i ens närhet.

    Kissie har svarat o Kissie har satt alla på
    plats! Hejja Kissie vilken stark kvinna hon har blivit! Lars Ohlys snopp blev kul o Kissies troschock i ett saltbad benämnde en del läsare här inne som ” kissie har ingen klass”. Märkväl att Kissie tog bort bilden, som bloggbevakning passade på att ”sparabildoläggaut” som andra medier…säger en del om vårt mediasamhälle…ruttet.

      Lars Ohlys bild var en olyckshändelse, Kissies bild var ju uppenbarligen inte en olyckshändelse utan en beräknad prkupp för att få fler läsare, du tror inte nykära och sextokiga pojkvännen som tog fotot la märke till att något stack ut om nu inte Kissie som brukar syna varje bild i detalj inför Photoshop la märke till det. Att hon fortsätter att spinna vidare på det hela visar ju bara att jag har rätt. Föresten så var det rätt så många som reagerade negativt på Lars Ohlys pungbild.

      Du är rutten Kurt-Maria 🙂

        Nä jag inte skrivit något. Du är rutten i huvudet som beskyller en oskyldig har du fått en knäpp eller?! Man kan ju inte vara här inne mer inget kul!!! ??

          Haha avslöjad, du kan inte låta bli va?

    TIPS! Catten lägger ut en Fb konversation där hon menar att hon fått gratis botox mot att de blivit filmat av någon, hon visar ju givetvis inte upp vem som skrivit och enligt Flashback har catten inte fått någon gratisbehandling. Ska ha gjorts på Akademikliniken så hade du inte kunna slänga i väg ett mail till dom, de borde ju veta om hon fått behandlingen gratis eller inte 🙂

    Åt ute mycket när jag bodde i London och ”tröttnade” lite på det. Nu föredrar jag att laga mat hemma och har verkligen noll koll på Stockholms restauranger. Känner igen typ 3 ställen på den där listan…

    Äsch, vadå. Känner många som närmast har som hobby att gå på restaurang, inklusive jag själv. Äter ute typ fem gånger i veckan.

    Flippin burgers är absolut överskattat. Goda burgare ja men inte wow

    Bästa råbiffen i Stockholm, och bland de bästa jag ätit öht, får du tveklöst om du beställer på Hoa-Hoa Dahlgrens restaurang LOKES BAR ?? Ett litet tips bara…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.